beba_toronto
Ističe se
- Poruka
- 2.642
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

NevenaBGD:idi na
http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=98359
i tamo postavi svoju natalnu....pa cemo ti odogvoriti!
Po![]()
Psihologue:Ti si Sve?
))
)))postavljam i ovde...posesivac:Vlajna,
ja sam ti poslala pitanje na mail,nadam se da nisam pogresila-tako sam razumela, ali ako treba ponovicu ga i ovde.
Hvala unapred,
?
! 2002 nisam imala neku specijalnu priliku da odem u inostranstvo iako ti eto kazes da mi je bilo dobro aspektovano!Ovog decka s'kojim sam jos uvek u vezi sam upoznala 2001 i do dan danas nam se nije pruzila prilika da pocnemo da zivimo zajedno,mada ja mislim da ce o tome biti pregovora uskoro i ja se nadam da bi sl.godine trebalo da se desi taj moj famozni odlazak!Naravno nije meni do braka koliko da konacno odem tamo i ispitam teren!Samo se nadam da sve ove moje godine cekanja nece pasti u vodu,non stop sam na relaciji za Grcku kao i on za Srbiju :shock:
!Nisam se udavala ranije niti zivela sa nekim...!Moji poslovi su bili kratkoga daha,verovatno nisam pronasla to nesto pravo,ne znam kako cu se snaci u Gr. i s'obzirom da cu ici u malo mesto verovatno necu moci nesto specijalno da biram!Eto to bi bilo nesto ukratko!I zaista se dosta osecam nervozno,uznemireno sa dozom agresije,jedva cekam taj saturnov odlazak!Veliki pozz,hvala ti jos jednom! :-DИмаћеш најмање двоје деце и то близанце, у то сам сасвим сигуран. Наиме, Венера (дете у твом случају) је у Близанцима (двоје, двоструко) па још коњункција Меркур (иста симболика јер ова планета влада Близанцима). Плус тога има и коњукцију са Јупитером (мноштво). Процењујем да ће деца бити мушког пола, јер у симболици 5. поља (деца) имаш наглашене две мушке планете - Сунце и Јупитер.micika_015:Molim vas,jel moze neko da mi kaze josh samo koliko cu dece imati...???
Astral-Blade:Имаћеш најмање двоје деце и то близанце, у то сам сасвим сигуран. Наиме, Венера (дете у твом случају) је у Близанцима (двоје, двоструко) па још коњункција Меркур (иста симболика јер ова планета влада Близанцима). Плус тога има и коњукцију са Јупитером (мноштво). Процењујем да ће деца бити мушког пола, јер у симболици 5. поља (деца) имаш наглашене две мушке планете - Сунце и Јупитер.
micika_015:Xm....brine me to shto kazesh da cu se udati za kolegu sa posla.Ja cu biti medicinska sestra a moj decko ide u ekonomsku i verovatno ce se zaposliti u banci...Tako da nema shanse da radimo zajedno...
A da...jeste mladji od mene. :>
HVALA
) tehnicari, samo ti si mlada i on je mlad tako da cete u struci verovatno ici vise i svako na svoju stranu ....rano je da se prognozira bilo sta jer si ti jako mlada, a i on takodje , tako da razmisljaj o tome kad tome dodje vreme kad "stanes na svoje noge"....ali ne razumem Blade zasto si napisao da joj nece biti sef kad joj je Venera vladar 10 kuce i u 6...