Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slatka_mala_83

Slatka_mala_83.gif

posesivac:
Vlajna,
ja sam ti poslala pitanje na mail,nadam se da nisam pogresila-tako sam razumela, ali ako treba ponovicu ga i ovde.
Hvala unapred,
postavljam i ovde...
19.07.1979.Beograd-/rak-jarac- Ja
09.07.1983.Uzice-/rak-lav- On
Posto je doslo do neocekivanog i cudnog raskida,mene zanima da li cemo se pomiriti,i ako hocemo kad(i volela bih da znam da li je "ON"onaj pravi) :) ?

Bas me muci ovo pitanje,a posto nisam dobila odgovor na mail,pokusacu i ovde... :wink:

unapred Hvala

Cao svima! :D Rodjena sam 13.08.1979,07:20,Bgd,interesuje me kakvi su mi aspekti vezani za zivot u inostranstvu,kada cu otici tamo i kada ce se desiti brak sa deckom sa kojim sam dugo u vezi a rodjen je 14.11.1976,23:10,u Katerini kod Soluna!Hvala svima koji budu razmotrili moj slucaj! :D

hmm... tvoj horoskop je stvarno lep za zivot van ovih prostora. Ima li neki razlog sto se nisi trajno odselila 2002, ili mozda i ranije? Jupiter je 2002ge presao preko oba vladara tvoje 9te -inostranstvo/studije? Cak je i pluton tad bio na ic-u, promena vezana za dom... i to je sve moglo da bude trajno. Jel' moguce da se tad nije nista desilo?
Prvi vladar tvoje devete je u konjunkciji sa jupiterom i sa suncem, drugi je u istom znaku (pozitivna simbolika) tako da ti zivot u inostranstvu ne gine (ako ga budes zelela), ali... sad ces verovatno morati da pricekas.
Negde drugo si pitala sta znaci puna jedanaesta kuca... ovako sjajno postavljena 11ta kuca znaci da bi bila SJAJNA u javnom radu, 11ta se doslovce prevodi kao "daske koje zivot znace" tako da rad u pozoristu (naglasen neptun koji vlada sedmom kucom javnosti) ili na filmu bi bio kao krojen za tebe. Takodje mogucnost rada u velikim organizacijama opet s akcentom na neku komunikaciju.
Ne znam cime se bavis ali bi u ovome bila dobra. Dalje klasiiicno tradicionalno znacenje 11te kuce su prijatelji koji u tvom zivotu bas imaju MNOGO znacaja, privrzena si im, i imas ih bas bas mnogo... tebi opet nikad dosta, to su sjajni ljudi, koji ti donose expanziju licnosti, potencijalno materijalno mozes profitirati uz njih (ne da si se ogrebala nego da te daruju), 11ta takodje predstavlja i starijeg brata/sestru... sa svim odlikalma koje sam ti za prijatelje nabrojala. Jos jedno od znacenja je tatin novac -tata je jako bogat covek.
Ta nestrpljivost i lagana agresivnost/usplahirenost ce te drzati prvo dok saturn ne napusti lava gde je tvoj lepi stelijum (kraj aug ove godine)...a onda... pa vidis tranzitni uran je trenutno na tvom dc-u... sto hoce da donese nagli brak, ali i nagli prekid istog... a on trenutno kvadrira tvog natalnog vladaoca sedme kuce. Da ja ne bih na slepo pricala, da li si ti pre ovog zeljenog braka vec imala neki (zivot sa nekim je brak)? Jer ako nisi...ovo trenutno nije sjajan period za sklapanje braka. Ako ne moras zbog papira.. oduzi brak jos koju godinu jer nakon ovog teskog aspekta ide jos jedan (opoziccija tr plutona) na drugog vladaoca tvoje kuce braka.
Znam da nije sto zelis da cujes ali tvoj naredni solar ama nikako ne podrzava odlazak u inostranstvo :-( To ce biti jedna materijalno izazovna godina za tebe...Dok solar 08/09 daje tu mogucnost 100% To je veoma lepa i veoma vazna godina za tebe (uglovi natalnog i solarnog povratka se poklapaju), moguce cak da tada nece biti bilo koje inostranstvo nego prekookeansko, ali u svakom slucaju po tom pitanju jedna veoma lepa godina.
Srecno! :-)

Stidna,hvala ti puno na tako iscrpnom odgovoru!Evo ukratko cu ti nesto reci posto si se vec zalozila za mene :) ! 2002 nisam imala neku specijalnu priliku da odem u inostranstvo iako ti eto kazes da mi je bilo dobro aspektovano!Ovog decka s'kojim sam jos uvek u vezi sam upoznala 2001 i do dan danas nam se nije pruzila prilika da pocnemo da zivimo zajedno,mada ja mislim da ce o tome biti pregovora uskoro i ja se nadam da bi sl.godine trebalo da se desi taj moj famozni odlazak!Naravno nije meni do braka koliko da konacno odem tamo i ispitam teren!Samo se nadam da sve ove moje godine cekanja nece pasti u vodu,non stop sam na relaciji za Grcku kao i on za Srbiju :shock: :lol: !Nisam se udavala ranije niti zivela sa nekim...!Moji poslovi su bili kratkoga daha,verovatno nisam pronasla to nesto pravo,ne znam kako cu se snaci u Gr. i s'obzirom da cu ici u malo mesto verovatno necu moci nesto specijalno da biram!Eto to bi bilo nesto ukratko!I zaista se dosta osecam nervozno,uznemireno sa dozom agresije,jedva cekam taj saturnov odlazak!Veliki pozz,hvala ti jos jednom! :-D

micika_015:
Molim vas,jel moze neko da mi kaze josh samo koliko cu dece imati...???
Имаћеш најмање двоје деце и то близанце, у то сам сасвим сигуран. Наиме, Венера (дете у твом случају) је у Близанцима (двоје, двоструко) па још коњункција Меркур (иста симболика јер ова планета влада Близанцима). Плус тога има и коњукцију са Јупитером (мноштво). Процењујем да ће деца бити мушког пола, јер у симболици 5. поља (деца) имаш наглашене две мушке планете - Сунце и Јупитер.

Astral-Blade:
Имаћеш најмање двоје деце и то близанце, у то сам сасвим сигуран. Наиме, Венера (дете у твом случају) је у Близанцима (двоје, двоструко) па још коњункција Меркур (иста симболика јер ова планета влада Близанцима). Плус тога има и коњукцију са Јупитером (мноштво). Процењујем да ће деца бити мушког пола, јер у симболици 5. поља (деца) имаш наглашене две мушке планете - Сунце и Јупитер.

da potvrdim ovu prognozu

imam dva sina

vrh pete u Blizancima,,Merkur u konjukciji sa Suncem(u znaku Blizanca) 120 sa Jupiterom

micika_015:
Xm....brine me to shto kazesh da cu se udati za kolegu sa posla.Ja cu biti medicinska sestra a moj decko ide u ekonomsku i verovatno ce se zaposliti u banci...Tako da nema shanse da radimo zajedno... :(
A da...jeste mladji od mene. :>

HVALA

slazem se sa blade-om, bice neko iz tvoje struke ili slicne ili cete imati slicna interesovanja, poslovna u vezi nekog biznisa itd, odnosno u smislu onoga cime se bavite, nece biti nesto totalno razlicito, u smislu medicinska sestra i ekonomista, ili lekar i ekonomista..
ali medicinski tehnicar i ekonomski tehnicar...moguce:)) tehnicari, samo ti si mlada i on je mlad tako da cete u struci verovatno ici vise i svako na svoju stranu ....rano je da se prognozira bilo sta jer si ti jako mlada, a i on takodje , tako da razmisljaj o tome kad tome dodje vreme kad "stanes na svoje noge"....ali ne razumem Blade zasto si napisao da joj nece biti sef kad joj je Venera vladar 10 kuce i u 6...
izvinjavam se ja sam totalni pocetnik, ako sam se izlupalam, molim da mi ne zamerate:)

Back