Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I bolnice imaju administrativna odeljenja i svoje racunovodstvo i administraciju, tako da naravno da kao ekonomski strucnjak moze da se zaposli u bolnici gde ti radis:)
A drugo, kroz zivot se mnogo stvari menja, vi cete verovatno dalje na fakultete i zeleti da nadgradjujete svoje znanje struku i da idete vise, tako da nikad se ne zna sta ce biti:)
Ti si jos mlada imas samo 18 godina, mislim da je rano da gledas tako daleko u buducnost, cak i posao, a kamoli brak porodica deca:)))

micika_015:
Jao sad ste me obradovali...bash bih volela da imam blizance... :D
A hocu li se udati za svog sadashnjeg dechka? On je rodjen 17.12.1989.

Ostavi njegovo vreme rodjenja, tacan sat i minut, bez toga ne moze da se napravi natalna karta, niti da se vidi bilo sta o njemu bar ne konkretno i precizno,niti moze da se vidi precizno razvoj vase veze

astro_pile:
A drugo, kroz zivot se mnogo stvari menja, vi cete verovatno dalje na fakultete i zeleti da nadgradjujete svoje znanje struku i da idete vise, tako da nikad se ne zna sta ce biti:) Ti si jos mlada imas samo 18 godina, mislim da je rano da gledas tako daleko u buducnost, cak i posao, a kamoli brak porodica deca:)))
Није она тако млада да не може или не треба да има децу. То су доказано најбоље године за рађање, таква деца су по правилу најздравија и најдуговечнија, тако да ако има услове и жели децу, што да не. А и не мора свака жена да јури некакву каријеру и изиграва мушкарца.

П.С. Рекао сам да неће бити шеф, јер Венера уједно влада и 5. пољем (момак), а налази се у 6. пољу (посао, радно место, подређени)) у коњукцији са Меркуром (млађа особа) у Близанцима (младост, партнер млађи од ње). Да је Венера (љубав) положена у 10. пољу, онда би могао бити неко надређени, овако мислим да не.

@micika_015, твој будући муж ће дефинитивно бити млађи од тебе, тако да твој момак испуњава тај услов, а ако тренира и неки спорт на води, онда ми се чини да је он твој будући супруг.

Astral-Blade:
Није она тако млада да не може или не треба да има децу. То су доказано најбоље године за рађање, таква деца су по правилу најздравија и најдуговечнија, тако да ако има услове и жели децу, што да не. А и не мора свака жена да јури некакву каријеру и изиграва мушкарца.

П.С. Рекао сам да неће бити шеф, јер Венера уједно влада и 5. пољем (момак), а налази се у 6. пољу (посао, радно место, подређени)) у коњукцији са Меркуром (млађа особа) у Близанцима (младост, партнер млађи од ње). Да је Венера (љубав) положена у 10. пољу, онда би могао бити неко надређени, овако мислим да не.

@micika_015, твој будући муж ће дефинитивно бити млађи од тебе, тако да твој момак испуњава тај услов, а ако тренира и неки спорт на води, онда ми се чини да је он твој будући супруг.

Dobro, hvala Blade na razjasnjenju :)))) ..mislim to oko sefa itd..ali ovo sto se tice zene i karijere, sve manje ima onih brakova gde je muz tu da obezbedi porodicu materijalno i brine o njoj a da je zena domacica koja brine o kuci porodici deci...vremena su se promenila, ni muskarci ni zene nisu ono sto su nekad bili...mislim da svaka zena mora prvo da obezbedi sebe i to dobro da ima sopstvenu sigurnost pre nego sto se upusti u zajednicu, jer zajednice se koliko vidimo sve vise i vise i cesce raspadaju, tako da zene posle mnogo godina braka kad su sve svoje godine zivota, vreme energiju, ulozile u taj brak, cak i bracni biznis i negovanje muza dece porodice, ostaju same bez igde icega posle razvoda , bez obrazovanja, bez karijere , bez icega "u rukama" neke vec starije i obolele, deca odrasla,imaju svoj zivot...muz otisao , razveli se, ima svakavih prica.
Ja samo savetujem da se zena obezbedi i da moze sama da brine o sebi u bilo kakvoj situaciji , jer brak moze i da pukne a sve vise pucaju u poslednje vreme ili se ne desavaju uopste, sve manje ljudi zeli da udje u brak i zajednicu...
Koliko ja vidim muskarci obezbedjuju sebe i sve manje zele da dele bilo s kim , zato i ne zele vezivanje i brakove, zele da budu slobodni a zene jos uvek jure te sudjene "zastitnike" muskarce, one koji im donose srecu, ljubav, mir blagostanje, sigurnost, a njih vise uopste nema...
Ne verujem ni da taj njen decko zeli domacicu i petoro dece koje mora sam da izdrzava, nego kao i svi ostali zeli situiranu zenu s karijerom koja moze da finansijski doprinese porodici...koliko ja znam, sto se muskaraca tice vise ne postoji ni jedan koji to zeli, svi zele situiranu zenu koja radi i koja finansijski doprinosi porodici, niko vise ne zeli nikoga na "grbaci", niti zenu koja ce ga jednog dana ostaviti sa decom [ i to je muski strah] i onda traziti basnoslovnu alimentaciju [izdrzavanje] za nju i decu.

micika_015:
E jbg, ne znam u koliko je sati rodjen( ne zna ni on...)

Saznajte, nadjite krstenicu, pitajte mamu, pitajte babu, zovite porodiliste:)))
Ili napisi jedan dugacak esej o njemu pa ce neko pokusati da rektifikuje ko zna naravno, ne kazem da sam to ja, sa najvaznijim datumima njegovog zivota, sve o njemu, biografiju, sve sto znas itd o majci ocu babi dedi itd:)
Da li bar zna da li je rodjen ujutru , prepodne, u podne, popodne, uvece, nocu....ne mogu da verujem da neko ne zna bar otprilike kad je rodjen a u svakoj bre krstenici pise;)

astro_pile:
Dobro, hvala Blade na razjasnjenju :)))) ..mislim to oko sefa itd..ali ovo sto se tice zene i karijere, sve manje ima onih brakova gde je muz tu da obezbedi porodicu materijalno i brine o njoj a da je zena domacica koja brine o kuci porodici deci...vremena su se promenila, ni muskarci ni zene nisu ono sto su nekad bili...mislim da svaka zena mora prvo da obezbedi sebe i to dobro da ima sopstvenu sigurnost pre nego sto se upusti u zajednicu, jer zajednice se koliko vidimo sve vise i vise i cesce raspadaju, tako da zene posle mnogo godina braka kad su sve svoje godine zivota, vreme energiju, ulozile u taj brak, cak i bracni biznis i negovanje muza dece porodice, ostaju same bez igde icega posle razvoda , bez obrazovanja, bez karijere , bez icega "u rukama" neke vec starije i obolele, deca odrasla,imaju svoj zivot...muz otisao , razveli se, ima svakavih prica.
Ja samo savetujem da se zena obezbedi i da moze sama da brine o sebi u bilo kakvoj situaciji , jer brak moze i da pukne a sve vise pucaju u poslednje vreme ili se ne desavaju uopste, sve manje ljudi zeli da udje u brak i zajednicu...
Koliko ja vidim muskarci obezbedjuju sebe i sve manje zele da dele bilo s kim , zato i ne zele vezivanje i brakove, zele da budu slobodni a zene jos uvek jure te sudjene "zastitnike" muskarce, one koji im donose srecu, ljubav, mir blagostanje, sigurnost, a njih vise uopste nema...
Ne verujem ni da taj njen decko zeli domacicu i petoro dece koje mora sam da izdrzava, nego kao i svi ostali zeli situiranu zenu s karijerom koja moze da finansijski doprinese porodici...koliko ja znam, sto se muskaraca tice vise ne postoji ni jedan koji to zeli, svi zele situiranu zenu koja radi i koja finansijski doprinosi porodici, niko vise ne zeli nikoga na "grbaci", niti zenu koja ce ga jednog dana ostaviti sa decom [ i to je muski strah] i onda traziti basnoslovnu alimentaciju [izdrzavanje] za nju i decu.

Slazem se sa ovim... :D

astro_pile:
Saznajte, nadjite krstenicu, pitajte mamu, pitajte babu, zovite porodiliste:)))
Ili napisi jedan dugacak esej o njemu pa ce neko pokusati da rektifikuje ko zna naravno, ne kazem da sam to ja, sa najvaznijim datumima njegovog zivota, sve o njemu, biografiju, sve sto znas itd o majci ocu babi dedi itd:)
Da li bar zna da li je rodjen ujutru , prepodne, u podne, popodne, uvece, nocu....ne mogu da verujem da neko ne zna bar otprilike kad je rodjen a u svakoj bre krstenici pise;)

Pa kad je lood...Potrudicu se ja da saznam poshto on nema predstavu ni koji je deo dana u pitanju...Zvacu kasnije njegovu mamu pa ce mi valjda ona reci.... :D

astro_pile:
Dobro, hvala Blade na razjasnjenju :)))) ..mislim to oko sefa itd..ali ovo sto se tice zene i karijere, sve manje ima onih brakova gde je muz tu da obezbedi porodicu materijalno i brine o njoj a da je zena domacica koja brine o kuci porodici deci...vremena su se promenila, ni muskarci ni zene nisu ono sto su nekad bili...mislim da svaka zena mora prvo da obezbedi sebe i to dobro da ima sopstvenu sigurnost pre nego sto se upusti u zajednicu, jer zajednice se koliko vidimo sve vise i vise i cesce raspadaju, tako da zene posle mnogo godina braka kad su sve svoje godine zivota, vreme energiju, ulozile u taj brak, cak i bracni biznis i negovanje muza dece porodice, ostaju same bez igde icega posle razvoda , bez obrazovanja, bez karijere , bez icega "u rukama" neke vec starije i obolele, deca odrasla,imaju svoj zivot...muz otisao , razveli se, ima svakavih prica. Ja samo savetujem da se zena obezbedi i da moze sama da brine o sebi u bilo kakvoj situaciji , jer brak moze i da pukne a sve vise pucaju u poslednje vreme ili se ne desavaju uopste, sve manje ljudi zeli da udje u brak i zajednicu...Koliko ja vidim muskarci obezbedjuju sebe i sve manje zele da dele bilo s kim , zato i ne zele vezivanje i brakove, zele da budu slobodni a zene jos uvek jure te sudjene "zastitnike" muskarce, one koji im donose srecu, ljubav, mir blagostanje, sigurnost, a njih vise uopste nema...
Није то случајно, него последица моралне деградације друштва. То је нажалост модел који смишљено долази и форсира се од стране глобалних центара моћи, којима је између осталог циљ да униште брак и породицу као институцију и многе друге вредности. Што се тиче издржавања, па то је проблем између осталог и зато што људи масовно прелазе у градове да купе мрвице са асфалта, док села са непрегледним могућностима за производњу хране зврје празна. Јесте да треба да се ради, али у том случају ни десеторо деце не би био проблем.
astro_pile:
Туга, зато нас је све мање и мање.

molim vas, znam da je ovo suluda kombinacija, ali ljubav je slepa, recite mi kakve su im sanse ,confused:
ako se ja pitam dve divne osobe i meni dragi ljudi, ali sve je toliko komplikovano izgleda...

ONA blizanac 8. juni 1969. 20 i 15, Smederevska Palanka
ON vodolija 15.02.1985 u Cirihu, ne znam mu vreme rodjenja.
hvala puno

Gde gori?
Ako je tvoja prijateljica zainteresovana, a oni su zajedno odlepili, sve sto treba je da pita partnera za vreme rodjenja.
Jesi ti prijateljica?
Mislim nije sramota ni ako jesi, nego pitaj decka.
Stvarno ne moze da se gleda njihov odnos bez podataka za obe osobe.

jeste mi prijateljica, jako dobra, ali mi je glupo da se raspitujem oko vremena rodjenja njenog 'decka'. i ovako su oboje osetljivi po tom pitanju uzasno, jako malo mogu uopste i da pricam sa njom o njemu. ta zaljubljenost promeni ljude. ona je meni hiljadu puta pomogla. i sama je konfuzna oko svega toga (a kako i ne bi???) i htela sam da cujem kako ta njihova veza stoji u zvezdama. naravno da im zelim sve najbolje, ali ta razlika u godinama je ipak nesto sto je 'cudno' zar ne?
ok, ako ne moze, jasno mi je. ipak hvala na trudu, mozda moze nesto iz njenog horoskopa???

tygl:
ali mi je glupo da se raspitujem oko vremena rodjenja njenog 'decka'. i ovako su oboje osetljivi po tom pitanju uzasno
Razumem, i jeste tako... ali onda
htela sam da cujem kako ta njihova veza stoji u zvezdama.
Stvarno.... ne ide
Pitas u tudje ime, pri cemu nisi ni jedna od dve osobe, ali te njihova buducnost zanima vise nego njih.
Automatski ovo je dovedeno u pitanje
tygl:
naravno da im zelim sve najbolje,

stidna:
Razumem, i jeste tako... ali onda

Stvarno.... ne ide
Pitas u tudje ime, pri cemu nisi ni jedna od dve osobe, ali te njihova buducnost zanima vise nego njih.
Automatski ovo je dovedeno u pitanje

ok stidna , ubedila si me. hvala ti na tvom vrmenu i trudu.
ona ima problem, sludjena je skroz, stalno je u frci da to sa njm nece trajati sledeci dan i ostalo. zna i ona da to nije bas 'uobicajna' veza. kada ga vidi sve njene dileme prestaju.
to je lepo,i ja joj kazem da se opusti i uziva, ako je vec tako. samo , ona je toliko temperamentna da ubija samu sebe. za njega ne znam nista, mislim da ona njemu znaci, ali prilicno je cutljiv. eto , to je to, htela sam da cujem nesto zbog svega toga.
gledam je i vidim kako se euforicna stanja smenjuju svakog trenutka, sreca, zabrinutost pa cak i neka depresija.
ali ok, stvarno je ovo bilo iz najbolje namere.
pozdrav i hvala puno.

Astral-Blade:
Није то случајно, него последица моралне деградације друштва. То је нажалост модел који смишљено долази и форсира се од стране глобалних центара моћи, којима је између осталог циљ да униште брак и породицу као институцију и многе друге вредности. Што се тиче издржавања, па то је проблем између осталог и зато што људи масовно прелазе у градове да купе мрвице са асфалта, док села са непрегледним могућностима за производњу хране зврје празна. Јесте да треба да се ради, али у том случају ни десеторо деце не би био проблем.Туга, зато нас је све мање и мање.

Da bas o tome razmisljam u poslednje vreme. Bog nam je dao ovu zemlju , hranu koja raste, da je gajimo, jedemo kad sazri, od toga zivimo bukvalno ali to su svi zaboravili. Svi su se nabili u gradove da budu nesto da postanu nesto, da studiraju neku ekonomiju, politiku, biznis menadzement [sto je popularno:))), da sede u nekim office-ima, otplacuju kuce na kredit,nemaju vremena ni za sebe a kamoli za nekog drugog, za ljubav, partnerstvo, zajednicu. Svi su optereceni novcem, otplacivanjem kredita, ulaganjem u penziono, investicijama, svima se u ocima vide samo pare....
a sto se tice zemlje i farmi, pa i to je danas preskupo, gledala sam , tako da...
sto mi neko ne da neku farmu.....

a za tebe MICIKO, gledala sam, ovo sto je Astral-Blade napisao TAKO JE!
proverila sam:)) to ti je to bejbi:)

Astral-Blade, pogledaj njegovu kartu, ostavila je vreme rodjenja...
ja ne mislim da je on tip koji ce se zadovoljiti tom formom braka, domacicom, radjanjem dece u mladim godinama itd....
a micika, kod tebe ce sve da se promeni u glavi kad pocnes da radis i udjes u pravi svet i mislim da ces se potpuno predati poslu jer ti zelis da radis i sve ce izgledati drugacije nego sad, samo malo zakoci sa prenagljenim, preranim odlukama i planiranjima, jer je jos rano, ni srednju skolu nisi zavrsila:)
a mislim da ces hteti da ides i mnogo vise , da zavrsis fakultet mislim, videces mi se s godinama stalno menjamo.....a po karti tvog decka, on ne zeli domacicu , on zeli situiranu zenu na visokom polozaju a s njim ili bez njega, ti ces to jednog dana biti, ja mislim...
sad videcemo sta Blade kaze, jer on je ipak profi , ja nisam, ali mislim da nisam mnogo omanula:)

Back