Dobro, hvala Blade na razjasnjenju 

))) ..mislim to oko sefa itd..ali ovo sto se tice zene i karijere, sve manje ima onih brakova gde je muz tu da obezbedi porodicu materijalno i brine o njoj a da je zena domacica koja brine o kuci porodici deci...vremena su se promenila, ni muskarci ni zene nisu ono sto su nekad bili...mislim da svaka zena mora prvo da obezbedi sebe i to dobro da ima sopstvenu sigurnost pre nego sto se upusti u zajednicu, jer zajednice se koliko vidimo sve vise i vise i cesce raspadaju, tako da zene posle mnogo godina braka kad su sve svoje godine zivota, vreme energiju, ulozile u taj brak, cak i bracni biznis i negovanje muza dece porodice, ostaju same bez igde icega posle razvoda , bez obrazovanja, bez karijere , bez icega "u rukama" neke vec starije i obolele, deca odrasla,imaju svoj zivot...muz otisao , razveli se, ima svakavih prica.
Ja samo savetujem da se zena obezbedi i da moze sama da  brine o sebi u bilo kakvoj situaciji , jer brak moze i da pukne a sve vise pucaju u poslednje vreme ili se ne desavaju uopste, sve manje ljudi zeli da udje u brak i zajednicu...
Koliko ja vidim muskarci obezbedjuju sebe i sve manje zele da dele bilo s kim , zato i ne zele vezivanje i brakove, zele da budu slobodni a zene jos uvek jure te sudjene "zastitnike" muskarce, one koji im donose srecu, ljubav, mir blagostanje, sigurnost, a njih vise uopste nema...
Ne verujem ni da taj njen decko zeli domacicu i petoro dece koje mora sam da izdrzava, nego kao i svi ostali zeli situiranu zenu s karijerom koja moze da finansijski doprinese porodici...koliko ja znam, sto se muskaraca tice vise ne postoji ni jedan koji to zeli, svi zele situiranu zenu koja radi i koja finansijski doprinosi porodici, niko vise ne zeli nikoga na "grbaci", niti zenu koja ce ga jednog dana ostaviti sa decom [ i to je muski strah] i onda traziti basnoslovnu alimentaciju [izdrzavanje] za nju i decu.