Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shirina:dobar dan svima,ja sam nova ovde.Da li treba da ostavim svoje podatke za kartu?Posto se bavim astrologijom vec 10 god,iz hobija naravno mozete me sve pitati...shirina
lindica:ajme,ovaj moj stelijum u 11.kući urana neda mira,nestrpljenje,jel ima tu nekih astrologa?
)\
)))lindica:ajme,ovaj moj stelijum u 11.kući urana neda mira,nestrpljenje,jel ima tu nekih astrologa?
))anzelic:
emce:U POSLEDNJE MI SE VREME DOGADJA Nešto STO Ne bi SMELO, Ne bi TREBALO NIKAKO. NAIME POCINJE DA MI SE DOPADA COVEK ZA KOGA RADIM, I TO SAM SAMO SHVATILA JEDNOG DANA, U POCETKU MI JE BIO JAKO SMESAN, ALI VALJDA, VREME KOJE PROVODIMO, ON KAO LICNOST SU UèinILI SVOJE, RAZVEDEN je, NO U SVAKOM SLUèAJU TO MI NIJE NIKAKO PAMETNA STVAR, ZANIMA ME DA LI MI IKO MOžE RECI DA LI JE TO PROLAZNO I IZ MOJE DOSADE NASTALA STVAR, ILI TU MOZDA IMA NECEG, OVAKO CU POLUDETI.
JA SAM VODOLIJA RA, RoðeNA 31.1.1974. U 15 I 30, BEOGRAD, A ON JE 01.09.1971, BEOGRAD NE ZNAM VREME, podznak mu je vodolija
DAKLE ON SE NI PO JEDNOJ KONCEPCIJI NE UKLAPA U PROFIL COVEKEA SA KOJIM BI BILO STA IKADA POZELELA DA OSTVARIMA, ALI ETO DOGODILO SE
POMOZITE I POSAVETUJTE ME
Takodje mi je neophodana konsulacija u veyi toga da li mi je trenutno povoljan period za promenu posla, obzirom na ovo sto mi se desava ops:
Hvala
http://www.astrosvastara.com/natalnekarte/02/ema.gif
MISIJA:Rekose mi drugi brak i jos dece-a ja i dalje ne mogu da verujem?!?
KAKO I S KIM-kako se sve to vidi kada u nekim kucama nemam planete?
BEBO POMOZI MI!!!
21.06.1968. u 20.40h NIS

)
MISIJA:Rekose mi drugi brak i jos dece-a ja i dalje ne mogu da verujem?!?
KAKO I S KIM-kako se sve to vidi kada u nekim kucama nemam planete?
BEBO POMOZI MI!!!
21.06.1968. u 20.40h NIS

shirina:lindice,jupiter u 7. moze da znaci poznatog muskarca,npr. nekog ko je u medijima ko se vidi ili cuje na bilo koji nacin,uopste ne mora da bude stranac,iz iskustva tumacenja karti takav jupiter u 7,nikad nije doneo stranca,a sa ostalim aspektima koje navodis moze cak da bude i mladji i to veoma uspesan.Gde ti je nat mars?shirina