Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lindica.htm

zanima me kako bi mogla dobiti tumačenje svoje natalne karte,barem ukratko,najbitnije mi je karijera i ljubav,ako se netko sjeti da postojim molim lijepo da mi se javi,zahvaljujem!!!

planet sign degree motion
Sun Libra 1°26'12 in house 10 direct
Moon Libra 9°03'02 in house 11 direct
Mercury Virgo 26°47'22 in house 10 retrograde
Venus Libra 27°47'22 in house 11 direct
Mars Libra 20°17'37 in house 11 direct
Jupiter Gemini 1°10'20 in house 7 stationary (R)
Saturn Leo 13°20'17 in house 9 direct
Uranus Scorpio 5°17'48 in house 12 direct
Neptune Sagittarius 11°28'41 in house 1 direct
Pluto Libra 11°11'33 in house 11 direct
True Node Scorpio 3°48'27 in house 12 retrograde

House positions (Placidus) Ascendant Scorpio 20°18'47
2nd House Sagittarius 20°38'25
3rd House Capricorn 27°23'48
Imum Coeli Pisces 5°10'44
5th House Aries 6°39'09
6th House Taurus 0°56'20
Descendant Taurus 20°18'47
8th House Gemini 20°38'25
9th House Cancer 27°23'48
Medium Coeli Virgo 5°10'44
11th House Libra 6°39'09
12th House Scorpio 0°56'20

Major aspects Sun Conjunction Moon 7°37
Sun Conjunction Mercury 4°39
Sun Trine Jupiter 0°16
Moon Trine Jupiter 7°53
Moon Sextile Saturn 4°17
Moon Sextile Neptune 2°26
Moon Conjunction Pluto 2°09
Mercury Trine Jupiter 4°23
Saturn Trine Neptune 1°52
Saturn Sextile Pluto 2°09
Neptune Sextile Pluto 0°17

U POSLEDNJE MI SE VREME DOGADJA Nešto STO Ne bi SMELO, Ne bi TREBALO NIKAKO. NAIME POCINJE DA MI SE DOPADA COVEK ZA KOGA RADIM, I TO SAM SAMO SHVATILA JEDNOG DANA, U POCETKU MI JE BIO JAKO SMESAN, ALI VALJDA, VREME KOJE PROVODIMO, ON KAO LICNOST SU UèinILI SVOJE, RAZVEDEN je, NO U SVAKOM SLUèAJU TO MI NIJE NIKAKO PAMETNA STVAR, ZANIMA ME DA LI MI IKO MOžE RECI DA LI JE TO PROLAZNO I IZ MOJE DOSADE NASTALA STVAR, ILI TU MOZDA IMA NECEG, OVAKO CU POLUDETI.
JA SAM VODOLIJA RA, RoðeNA 31.1.1974. U 15 I 30, BEOGRAD, A ON JE 01.09.1971, BEOGRAD NE ZNAM VREME, podznak mu je vodolija
DAKLE ON SE NI PO JEDNOJ KONCEPCIJI NE UKLAPA U PROFIL COVEKEA SA KOJIM BI BILO STA IKADA POZELELA DA OSTVARIMA, ALI ETO DOGODILO SE
POMOZITE I POSAVETUJTE ME
Takodje mi je neophodana konsulacija u veyi toga da li mi je trenutno povoljan period za promenu posla, obzirom na ovo sto mi se desava ops:
Hvala

http://www.astrosvastara.com/natalnekarte/02/ema.gif

Emce,
ne mogu nista da tvrdim,ali izgleda da ti je bas on sudjen.
Mars ti je u desetoj kuci ...u zemljanom znaku....a to je on....( neki nadredjeni , u znaku zemlje -Devica) ...A i DSC ti je u zemljanom znaku....dakle ko zna sta ce sve tu biti....Nista nije slucajno;)
Pozzz

shirina:
dobar dan svima,ja sam nova ovde.Da li treba da ostavim svoje podatke za kartu?Posto se bavim astrologijom vec 10 god,iz hobija naravno mozete me sve pitati...shirina

shirina,jel mi možeš reći da li jupiter u 7.kući nužno predstavlja muža-visokoobrazovanog ili stranca -ili može još nešto da znači sobzirom da je meni jupiter u blizancima u 7.kući i u trigonu sa suncem iz 10.kuće,merkurom iz 10.kuće i mjesecom iz 11.kuće a vladar 7.kuće-(7.je u biku)venera u 11.kući-samo da napomenem da muškarce većinom upoznajem preko interneta!

lindica:
ajme,ovaj moj stelijum u 11.kući urana neda mira,nestrpljenje,jel ima tu nekih astrologa?

e o ovome sam juce razmisljala, karta u kojoj nema nijednog kvadrata ni opozicije:))\
uradila sebi neku progresiju, i pitam se da to ne znaci moju smrt za nekoliko godina, jer nema energije:))))
ali konjukcije su valjda energija....
nikad se nisam zapitala koliko energije i da li imaju konjukcije ako nisu povezane sa nekim "losim" aspektom

lindice u kom si mestu/gradu rodjena?

lindica:
ajme,ovaj moj stelijum u 11.kući urana neda mira,nestrpljenje,jel ima tu nekih astrologa?

Sto ti ne da mira?...sta osecas?:)))
11. kuca je kuca prijatelja, ideali, udruženja, simpatije, platonske ljubavi, objektivnosti, praštanje, penzije
Tradicionalno pokazuje prijatelje, nase nade I zelje. U sirem smislu pokazuje KAKO se mi odnosimo prema grupi ljudi, nasi odnosi sa mnogo ljudi.,I kako se ta grupa ljudi odnosi prema nama. Ova kuca je prirodna kuca 11. znaka Vodolije, znaka prijateljstva.

Ja mislimda si jako srecna sto imas stelijum bas tu, i nemas nijedan los aspekt u karti, a ja konjukciju plutona meseca i sunca ne smatram losom, ja bih volela da imam plutona u konjukciji sa mesecom u karti...bas si srecna

emce:
U POSLEDNJE MI SE VREME DOGADJA Nešto STO Ne bi SMELO, Ne bi TREBALO NIKAKO. NAIME POCINJE DA MI SE DOPADA COVEK ZA KOGA RADIM, I TO SAM SAMO SHVATILA JEDNOG DANA, U POCETKU MI JE BIO JAKO SMESAN, ALI VALJDA, VREME KOJE PROVODIMO, ON KAO LICNOST SU UèinILI SVOJE, RAZVEDEN je, NO U SVAKOM SLUèAJU TO MI NIJE NIKAKO PAMETNA STVAR, ZANIMA ME DA LI MI IKO MOžE RECI DA LI JE TO PROLAZNO I IZ MOJE DOSADE NASTALA STVAR, ILI TU MOZDA IMA NECEG, OVAKO CU POLUDETI.
JA SAM VODOLIJA RA, RoðeNA 31.1.1974. U 15 I 30, BEOGRAD, A ON JE 01.09.1971, BEOGRAD NE ZNAM VREME, podznak mu je vodolija
DAKLE ON SE NI PO JEDNOJ KONCEPCIJI NE UKLAPA U PROFIL COVEKEA SA KOJIM BI BILO STA IKADA POZELELA DA OSTVARIMA, ALI ETO DOGODILO SE
POMOZITE I POSAVETUJTE ME
Takodje mi je neophodana konsulacija u veyi toga da li mi je trenutno povoljan period za promenu posla, obzirom na ovo sto mi se desava ops:
Hvala

http://www.astrosvastara.com/natalnekarte/02/ema.gif

Srecna Nova 2009.!!!
Bice sve OK...

lindice,jupiter u 7. moze da znaci poznatog muskarca,npr. nekog ko je u medijima ko se vidi ili cuje na bilo koji nacin,uopste ne mora da bude stranac,iz iskustva tumacenja karti takav jupiter u 7,nikad nije doneo stranca,a sa ostalim aspektima koje navodis moze cak da bude i mladji i to veoma uspesan.Gde ti je nat mars?shirina

MISIJA:
Rekose mi drugi brak i jos dece-a ja i dalje ne mogu da verujem?!?
KAKO I S KIM-kako se sve to vidi kada u nekim kucama nemam planete?
BEBO POMOZI MI!!!
21.06.1968. u 20.40h NIS

nema veze sto nema planeta, gledaj vladare kuca, gde su otisli i kakve aspekte prave

VLADARI U TRADICIONALNOJ ASTROLOGIJI

SUNCE vlada LAVOM
MESEC vlada RAKOM
MERKUR vlada BLIZANCIMA I DEVICOM
VENERA vlada BIKOM I VAGOM
MARS vlada OVNOM I SKORPIJOM
JUPITER vlada RIBAMA I STRELCEM
SATURN vlada VODOLIJOM I JARCOM

VLADARI U MODERNOJ ASTROLOGIJI

SUNCE vlada LAVOM
MESEC vlada RAKOM
MERKUR vlada BLIZANCIMA I DEVICOM
VENERA vlada BIKOM I VAGOM
MARS vlada OVNOM
JUPITER vlada STRELCEM
SATURN vlada JARCOM
URAN vlada VODOLIJOM
NEPTUN vlada RIBAMA
PLUTON vlada SKORPIJOM

ili

Vladari u Tradicionalnoj Astrologiji

SUNCE - LAV
MESEC - RAK
MERKUR [visi stepen URAN]- BLIZANCI,DEVICA
VENERA [visi stepen NEPTUN] - BIK , VAGA
MARS [visi stepen PLUTON] - OVAN, SKORPIJA
JUPITER - RIBE, STRELAC
SATURN - VODOLIJA, JARAC

onda gledas i suvladare kuca [1,2,3} itd

onda gledaj i dispozitore, ako je Sunce u Vagi, dispozitor je Venera jer je Vladar Vage....
ako hoces da ubacis u Planetu Zemlju jer ja sam je ubacila:)
ubaci je na stepen tacno 90 stepeni od ASC, na dole, pod tvojim nogama, ti si u centru kruga:))
Zemlja je vladar Bika:)

MISIJA:
Rekose mi drugi brak i jos dece-a ja i dalje ne mogu da verujem?!?
KAKO I S KIM-kako se sve to vidi kada u nekim kucama nemam planete?
BEBO POMOZI MI!!!
21.06.1968. u 20.40h NIS

Ti ces imati jos 2 braka, prvi ce biti 2 good 2 be true i brzo ces da ga rasturis, ti ces pobeci, treci ce biti srecan i u njemu ces imati decu...
eto..
e sad ako sam pogresila...ne zameri mi:)

shirina:
lindice,jupiter u 7. moze da znaci poznatog muskarca,npr. nekog ko je u medijima ko se vidi ili cuje na bilo koji nacin,uopste ne mora da bude stranac,iz iskustva tumacenja karti takav jupiter u 7,nikad nije doneo stranca,a sa ostalim aspektima koje navodis moze cak da bude i mladji i to veoma uspesan.Gde ti je nat mars?shirina

Pa eno imas gore ostavila je spisak :D:D

Back