Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
H63D83O.png

Ft7ByKQ.png

Sta mislite o ovoj karti? Generalno sam upoznat o sebi sta znaci sve i 95% stvari je tacno,sada me interesuje da li je moguce preko ovog saznati buducnost?

Ima li neke nade da zabodem neki posao/pripravnicki u skorije vreme? Konkretnije, u februaru. :)

Ukoliko su posekotine, treba da gledas tranzit Marsa. Prsti i slicno - Merkur. Merkur je protutnjao kroz znak Jarca, bas sam primetioda je bio zlokoban za moje prijatelje. Pisao sam o tome nesto malo u temi o Jarcu, pravo da kazem ne znam zbog cega je toliko izrazeno bilo s povredama i problemima, obicno su to veoma male stvari, ali sada je bilo bas izrazeno.

Nadam se da kod tebe nije trenutna pozicija Marsa jer ce potrajati do jula-avgusta meseca. Kada je Merkur prosao preko moje Venere u 8 u Jarcu, banka mi je greskom uzela novac jer je u kompjuteru doslo do kvara. Tada je i negde Venera nacinila kvadrat s Jupiterom na nebu :}

Poslednje nedelje oktobra sam udelio palac na nozi, slomio ga. bio u gipsu. onda pred novu godinu zapatim uroloski problem, pre neki dan nozem isecem prst, juce mi se pracne drvo i udari me po celu i ispod oka.
umalo sebi oko nisam iskopao, imam posekotinu sad i na celu, isla je malo i krv. Znaci, sta god uzmem da radim osakatim se.

Zdravo svima!!!! Dugo me nije bilo na krstarici(cak sam i sifru zaboravila,pa sam se ulogovala opet :confused: ) I sad sam otvorila ovu temu jer se slabo razumem u tumacenje natalne karte,a ono sto sam guglovala i nisam bas presrecna.Ako se neko razume i zeli da mi pomogne,bila bih mu previse zahvalna.Nista me ne zanima osim ljubavnog zivota(buduceg,nadam se) posto izgleda nema nikakvih kako stvari stoje. To mi je jedino polje koje me muci. Jos jedna stvar samo je ova peta kuca u kojoj su Ne i Uran,iako mi je poznanica reklad da prave dobre konjukcije i da ne brinem,ja uvek kad vidim ovo uplasim se(posto je to kuca dece uostaloM):( ljubavni zivot mi je krajnje nesretan. Ostavljam kartu ako je neko raspolozen. Hvala unapred svima.

natal_wheel_2.php

Poslednja izmena:
Vidi se sve na kontu planeta, a pitanje je koje je njihovo pitanje.

''Recite nešto, malo, eto tako'' je gore nego da neko astrologu lupi šamar. Ko nije spreman/na da zađe u dubinu sebe, svojih strahova, snova, želja i celoukupune ličnosti ni ne treba da postavlja svoju natalnu kartu jer će se ista jednostavno odbaciti kao rikošet.

Ko nije spreman da nauči o sebi neće naučiti o sebi.

Da joj protumacis natalnu kartu.

Tuga je ta kada neko i podznaku Blizanca postane nezanimljiv.

hm, pa zar u pitanju "hocete li mi protumachiti natalnu" ne stoji vec pitanje? ja ga svakako ne bih bolje postavila, i moja pitanja su uvek tipa zrakni mi natalnu, tj. totalno uopshtena... pretpostavljam da je i kod nje u tom fazonu ako ima neshto zanimljivo u karti neko ce vec reci...

Aman!
Uplašićete devojku!
Ništa ona ne traži više od stotina drugih sa sličnim pitanjima
Tokom decenija tumačenja Tarota ljudi su me svašta pitali
I onda im objasnim šta mogu da očekuju od odgovora i kako da pravilno formulišu pitanje
Jer većina ljudi PODVESNO očekuje utehu i to je krajnje normalno
Malobrojni su oni koji vole da im se servira neogoljena istina
A i nikad ne možemo biti sigurni ŠTA je stoprocentna istina

Kapiram, jeste tako, svima je to opuštencija i zezanje. Ali prava slika je drugačija.
Pitanje mora da postoji i to se pitanje mora uspostaviti sa osobom koja pita, dakle osoba pita za sebe, a ne za neke druge. Na taj način se uspostavlja da li osoba laže ili ne jer možemo da potvrdimo preko tranzita. I pitanje ne treba da bude neko ''da li ću da uzmem Doncafe ili breskvu'', već nešto što zaista utiče na život i ostavlja trag. Skoro uvek je slučaj da dođe jedna osoba i pita za neku desetu.

Tipičan primer najvećeg idiotluka - dođe devojka koja se još nije ni pravilo poljubila s nekim, a tek ne nešto drugo, i kaže ''Evo vam moja karta, recite mi nešto o tom i tom momku koji mi se sviđa''. Ljudi imaju tu vrstu prekoncepcije toga šta ''će dobiti''. Nije stran slučaj i da se od astrologa traži TAROT ili da se nekome prave mađije i još trista čuda. Ali to ''sviđa'' je tek fenomen! Pa i meni se sviđa da stalno putujem, pevam i sviram gitaru, pa to ne znači da će moći da se ostvari.

Barem tako ja smatram. 100 astrologa, 100 ćudi. Baš kao što Berta reče ''evo ti karta, udri''. I posle se ljudi čude ''što niko ne odgovara'' i zašto postoje dupli i trodupli nalozi na platformi kojom rukovodi Merkur. Jednostavno, forum nije za ozbiljnu astrologiju i ne može to biti.

Zbog toga neka sitna pitanja mogu da dobiju odgovor, ali prvo moraju i da imaju pitanje. Možda zvuči kao da sam ljut. I jesam ljut. Jer takve stvari govorimo već godinama unazad upravo na ovom PDF.

Kapiram, jeste tako, svima je to opuštencija i zezanje. Ali prava slika je drugačija.
Pitanje mora da postoji i to se pitanje mora uspostaviti sa osobom koja pita, dakle osoba pita za sebe, a ne za neke druge. Na taj način se uspostavlja da li osoba laže ili ne jer možemo da potvrdimo preko tranzita. I pitanje ne treba da bude neko ''da li ću da uzmem Doncafe ili breskvu'', već nešto što zaista utiče na život i ostavlja trag. Skoro uvek je slučaj da dođe jedna osoba i pita za neku desetu.

Tipičan primer najvećeg idiotluka - dođe devojka koja se još nije ni pravilo poljubila s nekim, a tek ne nešto drugo, i kaže ''Evo vam moja karta, recite mi nešto o tom i tom momku koji mi se sviđa''. Ljudi imaju tu vrstu prekoncepcije toga šta ''će dobiti''. Nije stran slučaj i da se od astrologa traži TAROT ili da se nekome prave mađije i još trista čuda. Ali to ''sviđa'' je tek fenomen! Pa i meni se sviđa da stalno putujem, pevam i sviram gitaru, pa to ne znači da će moći da se ostvari.

Barem tako ja smatram. 100 astrologa, 100 ćudi. Baš kao što Berta reče ''evo ti karta, udri''. I posle se ljudi čude ''što niko ne odgovara'' i zašto postoje dupli i trodupli nalozi na platformi kojom rukovodi Merkur. Jednostavno, forum nije za ozbiljnu astrologiju i ne može to biti.

Zbog toga neka sitna pitanja mogu da dobiju odgovor, ali prvo moraju i da imaju pitanje. Možda zvuči kao da sam ljut. I jesam ljut. Jer takve stvari govorimo već godinama unazad upravo na ovom PDF.

Jednostavno je
Astrologe identifikuju sa vidovnjacima i vračarama koji su "specijalizovani" za takva pitanja
A ona su uvek ista:
-Kad ću se udati-oženiti
-Deca
-Poslovni izgledi
-I zdravlje
Normalno jer su to suštinske sfere života
I na njih osim utehe očekuju konkretne jednostavne odgovore
Ne žele ljudi da zamaraju mozak komplikovanim metafizičkim aspektima a pogotovu da im se nahebe familije iako to može biti vrlo korisno zarad neophodnog korigovanja svoje ličnosti
Al ne bave se ljudi sobom sem na egzistencijalnom nivou
Tako da ako im rešimo da pomognemo damo im to onako kako oni to mogu najbolje da prime a da pri tome budemo etični i pošteni

Poslednja izmena:
Odavno sam ja tu, ali nisam pisao. Niti imam duple, troduple i četvoroduple naloge. U stvari sam protiv toga.

Mogu garantovati da od kako su španske serije postale popularne kod nas, tako su i ljubavni konflikti postali zabrinjavajuće loši i komplikovaniji. I taj efekat se produžava i širi preko ostalih medija. Najviša tačka zaglupljivanja po cenu toga da se drugima ne zamara mozak. A ja baš volim da ljudima zamorim mozak, da se zapitaju zbog čega žive i čemu se nadaju dok po 50 puta proveravaju ko je ubacio notifikaciju za nešto deseto na nekom sajtu.
Zbog toga ne radim ljudima ljubavne odnose jer imaju nerealna očekivanja kako od astrologije i astrologa pa i od same ljubavi. Kao i moja šesta kuća, istraživanje sam usmerio prema svim vrstama bolesti i pomažem samo u slučajevima kada je deci potrebno, naravno nema nikakvog naplaćivanja i astrologija mi je hobi. Ovo po sajtu je sve sića u poređenju sa tim kako radim natale jer ko još očekuje nešto od foruma? Mislim da bi trebalo da se napravi neko podobro objašnjenje i da bude sticky koja upravo kaže ''postavite kartu i pitanje'' jer, garantujem, niti jednom astrologu se neće sedeti 2 sata ispred monitora za nešto od čega nemaju niakkvu korist.

Kako bi bilo da recimo na sajtu za automobile dođe čovek, postavi svoje šake (ruke) i kaže ''recite mi nešto o tipu automobila koji bih mogao da vozim, ne mora da bude baš automobil, vozim ja i brodove''?

Dok traje MArs u Škorpiji biće proispitivanja svega. Ovo o čemu pišemo je samo početak.

Poslednja izmena:
Odavno sam ja tu, ali nisam pisao. Niti imam duple, troduple i četvoroduple naloge. U stvari sam protiv toga.

Mogu garantovati da od kako su španske serije postale popularne kod nas, tako su i ljubavni konflikti postali zabrinjavajuće loši i komplikovaniji. I taj efekat se produžava i širi preko ostalih medija. Najviša tačka zaglupljivanja po cenu toga da se drugima ne zamara mozak. A ja baš volim da ljudima zamorim mozak, da se zapitaju zbog čega žive i čemu se nadaju dok po 50 puta proveravaju ko je ubacio notifikaciju za nešto deseto na nekom sajtu.
Zbog toga ne radim ljudima ljubavne odnose jer imaju nerealna očekivanja kako od astrologije i astrologa pa i od same ljubavi. Kao i moja šesta kuća, istraživanje sam usmerio prema svim vrstama bolesti i pomažem samo u slučajevima kada je deci potrebno, naravno nema nikakvog naplaćivanja i astrologija mi je hobi.

Dok traje MArs u Škorpiji biće proispitivanja svega. Ovo o čemu pišemo je samo početak.

Ja pre otvaranja Tarota pitam da li su spremni da čuju istinu
I to je to
Nisam neki idealista da verujem da će par mojih rečenica ikome ODGLUPETI mozak
Pipavija je to rabota i dugotrajan proces
I utopistička
Ali ako nekom na bilo koji način pomognem-mnogo sam srećnija nego ako mu uglavnom bez željenog efekta stvorim konfuziju
A ljudi se ne razumeju i kad govore jednostavnijim jezikom
Jer ne SLUŠAJU druge iako ih čuju
I inteligentni i oni prosečniji

Poslednja izmena:

Back