HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
hm, ne znam ima li kakve veze sa marsom u shkorpiji ali sigurno ima sa potenciranjem braka, pa se ja u zadnje vreme preispitujem samo po pitanju veze u kojoj sam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hm, ne znam ima li kakve veze sa marsom u shkorpiji ali sigurno ima sa potenciranjem braka, pa se ja u zadnje vreme preispitujem samo po pitanju veze u kojoj sam...![]()
Vidi se sve na kontu planeta, a pitanje je koje je njihovo pitanje.
''Recite nešto, malo, eto tako'' je gore nego da neko astrologu lupi šamar. Ko nije spreman/na da zađe u dubinu sebe, svojih strahova, snova, želja i celoukupune ličnosti ni ne treba da postavlja svoju natalnu kartu jer će se ista jednostavno odbaciti kao rikošet.
Ko nije spreman da nauči o sebi neće naučiti o sebi.
Tuga je ta kada neko i podznaku Blizanca postane nezanimljiv.
Kapiram, jeste tako, svima je to opuštencija i zezanje. Ali prava slika je drugačija.
Pitanje mora da postoji i to se pitanje mora uspostaviti sa osobom koja pita, dakle osoba pita za sebe, a ne za neke druge. Na taj način se uspostavlja da li osoba laže ili ne jer možemo da potvrdimo preko tranzita. I pitanje ne treba da bude neko ''da li ću da uzmem Doncafe ili breskvu'', već nešto što zaista utiče na život i ostavlja trag. Skoro uvek je slučaj da dođe jedna osoba i pita za neku desetu.
Tipičan primer najvećeg idiotluka - dođe devojka koja se još nije ni pravilo poljubila s nekim, a tek ne nešto drugo, i kaže ''Evo vam moja karta, recite mi nešto o tom i tom momku koji mi se sviđa''. Ljudi imaju tu vrstu prekoncepcije toga šta ''će dobiti''. Nije stran slučaj i da se od astrologa traži TAROT ili da se nekome prave mađije i još trista čuda. Ali to ''sviđa'' je tek fenomen! Pa i meni se sviđa da stalno putujem, pevam i sviram gitaru, pa to ne znači da će moći da se ostvari.
Barem tako ja smatram. 100 astrologa, 100 ćudi. Baš kao što Berta reče ''evo ti karta, udri''. I posle se ljudi čude ''što niko ne odgovara'' i zašto postoje dupli i trodupli nalozi na platformi kojom rukovodi Merkur. Jednostavno, forum nije za ozbiljnu astrologiju i ne može to biti.
Zbog toga neka sitna pitanja mogu da dobiju odgovor, ali prvo moraju i da imaju pitanje. Možda zvuči kao da sam ljut. I jesam ljut. Jer takve stvari govorimo već godinama unazad upravo na ovom PDF.
Odavno sam ja tu, ali nisam pisao. Niti imam duple, troduple i četvoroduple naloge. U stvari sam protiv toga.
Mogu garantovati da od kako su španske serije postale popularne kod nas, tako su i ljubavni konflikti postali zabrinjavajuće loši i komplikovaniji. I taj efekat se produžava i širi preko ostalih medija. Najviša tačka zaglupljivanja po cenu toga da se drugima ne zamara mozak. A ja baš volim da ljudima zamorim mozak, da se zapitaju zbog čega žive i čemu se nadaju dok po 50 puta proveravaju ko je ubacio notifikaciju za nešto deseto na nekom sajtu.
Zbog toga ne radim ljudima ljubavne odnose jer imaju nerealna očekivanja kako od astrologije i astrologa pa i od same ljubavi. Kao i moja šesta kuća, istraživanje sam usmerio prema svim vrstama bolesti i pomažem samo u slučajevima kada je deci potrebno, naravno nema nikakvog naplaćivanja i astrologija mi je hobi. Ovo po sajtu je sve sića u poređenju sa tim kako radim natale jer ko još očekuje nešto od foruma? Mislim da bi trebalo da se napravi neko podobro objašnjenje i da bude sticky koja upravo kaže ''postavite kartu i pitanje'' jer, garantujem, niti jednom astrologu se neće sedeti 2 sata ispred monitora za nešto od čega nemaju niakkvu korist.
Kako bi bilo da recimo na sajtu za automobile dođe čovek, postavi svoje šake (ruke) i kaže ''recite mi nešto o tipu automobila koji bih mogao da vozim, ne mora da bude baš automobil, vozim ja i brodove''?
Dok traje MArs u Škorpiji biće proispitivanja svega. Ovo o čemu pišemo je samo početak.
Vidi se sve na kontu planeta, a pitanje je koje je njihovo pitanje.
''Recite nešto, malo, eto tako'' je gore nego da neko astrologu lupi šamar. Ko nije spreman/na da zađe u dubinu sebe, svojih strahova, snova, želja i celoukupune ličnosti ni ne treba da postavlja svoju natalnu kartu jer će se ista jednostavno odbaciti kao rikošet.
Ko nije spreman da nauči o sebi neće naučiti o sebi.
Tuga je ta kada neko i podznaku Blizanca postane nezanimljiv.
Kapiram, jeste tako, svima je to opuštencija i zezanje. Ali prava slika je drugačija.
Pitanje mora da postoji i to se pitanje mora uspostaviti sa osobom koja pita, dakle osoba pita za sebe, a ne za neke druge. Na taj način se uspostavlja da li osoba laže ili ne jer možemo da potvrdimo preko tranzita. I pitanje ne treba da bude neko ''da li ću da uzmem Doncafe ili breskvu'', već nešto što zaista utiče na život i ostavlja trag. Skoro uvek je slučaj da dođe jedna osoba i pita za neku desetu.
Tipičan primer najvećeg idiotluka - dođe devojka koja se još nije ni pravilo poljubila s nekim, a tek ne nešto drugo, i kaže ''Evo vam moja karta, recite mi nešto o tom i tom momku koji mi se sviđa''. Ljudi imaju tu vrstu prekoncepcije toga šta ''će dobiti''. Nije stran slučaj i da se od astrologa traži TAROT ili da se nekome prave mađije i još trista čuda. Ali to ''sviđa'' je tek fenomen! Pa i meni se sviđa da stalno putujem, pevam i sviram gitaru, pa to ne znači da će moći da se ostvari.
Barem tako ja smatram. 100 astrologa, 100 ćudi. Baš kao što Berta reče ''evo ti karta, udri''. I posle se ljudi čude ''što niko ne odgovara'' i zašto postoje dupli i trodupli nalozi na platformi kojom rukovodi Merkur. Jednostavno, forum nije za ozbiljnu astrologiju i ne može to biti.
Zbog toga neka sitna pitanja mogu da dobiju odgovor, ali prvo moraju i da imaju pitanje. Možda zvuči kao da sam ljut. I jesam ljut. Jer takve stvari govorimo već godinama unazad upravo na ovom PDF.
Odavno sam ja tu, ali nisam pisao. Niti imam duple, troduple i četvoroduple naloge. U stvari sam protiv toga.
Mogu garantovati da od kako su španske serije postale popularne kod nas, tako su i ljubavni konflikti postali zabrinjavajuće loši i komplikovaniji. I taj efekat se produžava i širi preko ostalih medija. Najviša tačka zaglupljivanja po cenu toga da se drugima ne zamara mozak. A ja baš volim da ljudima zamorim mozak, da se zapitaju zbog čega žive i čemu se nadaju dok po 50 puta proveravaju ko je ubacio notifikaciju za nešto deseto na nekom sajtu.
Zbog toga ne radim ljudima ljubavne odnose jer imaju nerealna očekivanja kako od astrologije i astrologa pa i od same ljubavi. Kao i moja šesta kuća, istraživanje sam usmerio prema svim vrstama bolesti i pomažem samo u slučajevima kada je deci potrebno, naravno nema nikakvog naplaćivanja i astrologija mi je hobi. Ovo po sajtu je sve sića u poređenju sa tim kako radim natale jer ko još očekuje nešto od foruma? Mislim da bi trebalo da se napravi neko podobro objašnjenje i da bude sticky koja upravo kaže ''postavite kartu i pitanje'' jer, garantujem, niti jednom astrologu se neće sedeti 2 sata ispred monitora za nešto od čega nemaju niakkvu korist.
Kako bi bilo da recimo na sajtu za automobile dođe čovek, postavi svoje šake (ruke) i kaže ''recite mi nešto o tipu automobila koji bih mogao da vozim, ne mora da bude baš automobil, vozim ja i brodove''?
Dok traje MArs u Škorpiji biće proispitivanja svega. Ovo o čemu pišemo je samo početak.
Hm...ne znam da li se diskusija povela zbog mog pitanja,ali sam se potrudila da ga definisem (to je ljubav) zbog planeta koje se nalaze u kuci dece i porodicnih odnosa (peta kuca), odnosno koje se ne nalaze u polju braka(sedmo polje/prazno,trenutni izgledi-nikakvi). Zbog toga sam htela da cujem misljenje i ne plasim se da cujem istinu,kako sam procitala gore...
Hvala na odgovoru,slobodno neka se ukljuci neko ko se razume.Prvi put ovo iskreno cujem.Negde sam ranije pronasla da to mogu da budu partnerova deca.Ne znam sta da mislim.Svi koji su mi gledali ikada natalnu rekli su mi da me ceka neka velika ljubav koja kod mene nikako da se pojavi.Sa decom ili bez,mada sam ja mlada dosta i jos se nadam da cu sresti nekoga za ceo zivot,da necu imati vise brakova i da ce on isto da bude mlad i slobodan kao i ja,bez prethodnih brakova i sl.Ali sta je tu jehvala jos jednom
![]()
Ja pre otvaranja Tarota pitam da li su spremni da čuju istinu
I to je to
Nisam neki idealista da verujem da će par mojih rečenica ikome ODGLUPETI mozak
Pipavija je to rabota i dugotrajan proces
I utopistička
Ali ako nekom na bilo koji način pomognem-mnogo sam srećnija nego ako mu uglavnom bez željenog efekta stvorim konfuziju
A ljudi se ne razumeju i kad govore jednostavnijim jezikom
Jer ne SLUŠAJU druge iako ih čuju
I inteligentni i oni prosečniji
pitala sam tezašto bi se uključivali kada su predrasude i slepa verovanja već udarila pečat?
to što ja tupim nokte ništa neće promeiti... i što bi ja tupila nokte.
- - - - - - - - - -
slušaju ako im to što pričaš ide u prilog.
inače, ne sećam se da li si me pitala za spremnost... u svakom slučaju bi odg bio isti.
neko ko je u problemu ne može da čuje kako treba sem ako to što sluša nije instant rešenje, kao ni neko ko nema potencijala, tj ograničen je... i to je to.
pitala sam te
još prvi put kad smo organizovale virtuelno gatanje na Crusaderu, kad si mi slala sliku jer te nisam poznavala, mada sam odmah znala da si osoba koja ne beži od istine i da ti ne treba šarena artija i mašnice
posle nisam ni imala potrebe
eh, Crusader.....eh, eh, eh.....kako je neko tad bio fini prema meni...znaš ko naravno....
![]()
Nista me ne zanima osim ljubavnog zivota
![]()
postavi ponovo kartu- nije dobar linkhttp://www.astroshop.rs/astroloske_skripte/natal_chart/natal_wheel_2.php?ako bi mogao neko da mi pogleda posto se ja ne razumem bas najbolje...
slika charta se ne vidi jer mislim da ako se skine sa sajta traje samo 24 h![]()
nestoo nece slika prva ova pa evo ovde zahvaljujem unaprijed i slobodno recite sve staa god ima zanimljivo ili interesantno ali iskreno bez nekog uljepsavanja
slika charta se ne vidi jer mislim da ako se skine sa sajta traje samo 24 h
downloaduj je sa sajta na comp, a onda ovde postavi pomoću opcije za ubacivanje slika