Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav. Valjda ce se naci neko da mi pokusa odgovoriti na ovu zbrku. :D
Vec duze vrijeme se nalazim u psihicki teskom stanju i nikako da se izborim sama sa sobom. Po prirodi sam osoba koja se jako brine za sve i oko svega i to me psihicki strasno opterecuje, mada se nekako inace nosim s tim, ali u zadnje vrijeme mi je to postalo jako tesko, nikako da me prodje ovo depresivno stanje.
Nisam u emotivnoj vezi vec duze vrijeme i zanima me da li bi se to moglo u skorije vrijeme promijeniti. Naime, zaljubljena sam u muskarca koji je ozenjen i to vec duze traje, i znam da od toga nece biti nista (i ne bih nista ni pokusavala), ali ne mogu da prestanem misliti o njemu i jako mi je tesko jer znam da ne mozemo biti zajedno. To mi je jedino emotivno iskustvo (ako se moze time nazvati) u posljednjih nekoliko godina. Jednom mi je jedan astrolog rekao da imam "tesku kartu" za ljubav i da ako se budem ikada udavala da ce to biti jako kasno u zivotu, i da mi po njegovom tumacenju necu imati djecu, to mi tada nije bilo bitno, ali kako sam starija postaje mi sve vaznije, jer nikako da nadjem nekoga. Moze li makar malo tumacenje toga sta znaci "teska karta za ljubav" i da li je istina ovo za udaju (pronalazak zivotnog partnera)/djecu? Jako sam emotivna osoba i tesko mi pada i pomisao da necu imati djecu i normalnu porodicu, a ne da se to stvarno i desi. Da li mogu ocekivati ikakvu promjenu na emotivnom planu ili makar da se nekako emotivno distanciram od ovog ozenjenog muskarca, jer fizicki ne mogu jer smo povezani na odredjeni nacin? Puno bi mi znacio bilo kakav odgovor i hvala na izdvojenom vremenu.

http://tinypic.com/r/10dbm1c/9

Dobar dan. Vidite ovako, ja sam sigurna da se necu nikad udavati i imati decu. Da li to moja natalna karta potvrdjuje? Posto mi je 12a kuca najbogatija sa znacima da li to znaci da treba da se posvetim duhovnom zivotu? Da li mozda nesto lose vidite na karti? Bilo sta interesantno? Hvala! Rodjena sam 15. Maja 1992 u Sremskoj Mitrovici. U 6 i 50 ujutru.

Dobar dan. Vidite ovako, ja sam sigurna da se necu nikad udavati i imati decu. Da li to moja natalna karta potvrdjuje? Posto mi je 12a kuca najbogatija sa znacima da li to znaci da treba da se posvetim duhovnom zivotu? Da li mozda nesto lose vidite na karti? Bilo sta interesantno? Hvala! Rodjena sam 15. Maja 1992 u Sremskoj Mitrovici. U 6 i 50 ujutru.

Evo postavila sam sliku. :):):)

Zdarvo svima,
Volela bih da mi neko ko se razume protumaci da li imam aspekte za zivot u inostranstvu?
Pokusala sam sama, ali sam bas laik i nista ne mogu da povezem. Koje kuce, koje planete i aspekte treba da gledam.
Hvala svima unapred!!

http://imageshack.com/a/img923/3973/k6FJUX.gif

Gde u inostranstvu, koja Zemlja? Šta? Inostranstvo je veoma širok pojam i nije svaka Zemlja povoljna za ljude.

Ako želiš u Nemačku ili Japan, čekaj 2019. godinu, ne idi pre.

- - - - - - - - - -

postovanje, mene interesuje samo ljubav i moj trenutni partner. 21.11.1990 19:40 kragujevac...hvala unapred na odvojenom vremenu :)

Čiji su to podaci i ako su tvoji, gde su podaci partnera?! Za ljubav je potrebno dvoje.

Poslednja izmena:

Back