NevenaBGD
Aktivan član
- Poruka
- 1.425
napomena posto ne mogu nikako da snimim onu pravu. Sve je malo pomereno u desno. Znacu sunce mi je u 11 kuci, i saturn i jupiter su mi u 8 i to je jedina razlika. hvala!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sloc:Neću ti se više u posao miješati obećavam-POZZZ.
Od jakih aspekata ima samo 0NE, a nalazi se u strijelcu pa si kadkad fakat konfuzna kao ono juče izvini i neću više da ti se miješamNevenaBGD:ma daj kakav posao...i mesaj se molim te! Daj vidi sta o tom merkuru![]()
![]()
NevenaBGD:napomena posto ne mogu nikako da snimim onu pravu. Sve je malo pomereno u desno. Znacu sunce mi je u 11 kuci, i saturn i jupiter su mi u 8 i to je jedina razlika. hvala!![]()
NevenaBGD:E znala sam bebo da ces ti da pomognes!Ali kad vide ovoliku natalnu ima svi da se poplase!
))))
sloc:Dobro si procijenila, ali kako sada da ti kažem da te čeka iznenadna ljubav?!Bit će to jedan odličan period, sve do 26-te kada treba da si pripaziš od ovog NE ti već znaš šta on sve u ljubavi može donijeti!
Tebi ovaj NE može praviti više problema od ovog zanimljivog MA,čuvaj se ti OBMANA a ne MA simbolike u toj 26-oj.Odveć si pametna tako da nasilnika nećeš trpjeti!opala:Nego šta kažeš na ovog vladara 7 koji je otišao u totalno lošu kuću, još je u lošem aspektu sa venerom i plutonom. Ništa od toga a?
Na šta ti ovdje konkretno ciljaš-NE je u pitanju pa sam zbunjen valjdabeba_toronto:Ja totalno zaboravila da mi je Neptun u 8. retro....
sloc:Na šta ti ovdje konkretno ciljaš-NE je u pitanju pa sam zbunjen valjda![]()
Napravio sam malu pauzu zbog posla. Taj preiod mi je bio los,poceo sam da radim za drugog a prestao sa svojim *biznisom* znaci tavorenje koje se nastavilo do dan danas.U tom periodu je i bio drugi susret sa Vagom posle par godina . To je to.DjuraMornar:Deki,
reci mi prvo molim te kakav ti je period bio izmedju 1998-2000te ?
znaci ne znas da li da jacam saturna ili ne...ok...sloc:sloc.pr. hm / ja sam vjerovatno pogresna osoba za ovo, ali dobro - dakle, bebonjo - pa gdje je zapelo - tacnije, gdje nije. mogu li ja kako pomoci mimo astrologije?