Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NevenaBGD:
napomena posto ne mogu nikako da snimim onu pravu. Sve je malo pomereno u desno. Znacu sunce mi je u 11 kuci, i saturn i jupiter su mi u 8 i to je jedina razlika. hvala!;)

mozes samo tamo na extended chart selections pogledaj polje gde pise House systems...
pa klikni na strelicu namesti na DEFAULT ili na Placidus
i sve ce biti u redu....tu ti je nesto zeznuto, zato su ti kuce pomerene

Nevena pa ja sam vec postavila tvoju kartu negde sigurna sam

NevenaBGDChart.gif

sloc:
Na šta ti ovdje konkretno ciljaš-NE je u pitanju pa sam zbunjen valjda :?:

pa zaboravila:)
a neko mi rekao ....ustvari mnogi, kloni se simbolike neptuna, pa saturna...pa onda plutona i urana jer mi je napadnut mesec...pa mi je neptun retro u osmoj...
ja zaista ne znam sta da radim:)
kad bi mi neko bar rekao:)

a negde sam pitala nekoga...na jamachinom topiku, on nije znao da mi kaze...
da li da jacam saturna, ili da se totalno klonim simbolike....npr plivanje u hladnoj vodi...
mislim nije ona hladna, obicna bazenska, ali meni je hladno SAD, jer sam bolesna, iz nekih razloga, ledara mi je....onda spavanje na tvrdom jastuku...
plivala sam u tom hladnom bazenu i tresla se od hladnoce ali sam izdrzala i posle mi bilo bolje...
pa sad ne znam sta da radim...da li da se borim s njim i protiv njega, odnosno da izdrzim ko yogin, asketa itd..ili da se strogo brckam u vrelom jaccuzziju itd
na mekanom jastuku ne smem da spavam...spavam na jednom ,kad legnem, ko da samna kamen stavila glavu...
a cervikalni mi radi tako dobru trakciju vratne kicme i misica, samo je bolno i nekomforno nema sanse da zaspim, ali kad bih mogla,grrrr
videcu sa ovim novim malo manjim koji sam narucila....

Deki...molim te pokazi mi ponovo gde ti je karta....uopste ne mogu da nadjem....:) samo se secam da sam te ono pitala jer je od prilike tada trebao da ti tranzitira Saturn preko stelijuma ako se dobro secam....preko prve kuce...mislim....a to nije ni malo prijatno....no sve je iza tebe .....ali ipak mi recoi na kojoj ti je strani karta da opet pogledam .
Pozzz

Back