NevenaBGD
Aktivan član
- Poruka
- 1.425
napomena posto ne mogu nikako da snimim onu pravu. Sve je malo pomereno u desno. Znacu sunce mi je u 11 kuci, i saturn i jupiter su mi u 8 i to je jedina razlika. hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sloc:Neću ti se više u posao miješati obećavam-POZZZ.

Od jakih aspekata ima samo 0NE, a nalazi se u strijelcu pa si kadkad fakat konfuzna kao ono juče izvini i neću više da ti se miješamNevenaBGD:ma daj kakav posao...i mesaj se molim te! Daj vidi sta o tom merkuru![]()
![]()

Jeste konfuzna sam istina! Ali juce sam provela cirka 16 sati za kompom pa je mozda i to bio problem....
sat nece da se umesa niko! Buhuuuhu! 
NevenaBGD:napomena posto ne mogu nikako da snimim onu pravu. Sve je malo pomereno u desno. Znacu sunce mi je u 11 kuci, i saturn i jupiter su mi u 8 i to je jedina razlika. hvala!![]()
))))NevenaBGD:E znala sam bebo da ces ti da pomognes!Ali kad vide ovoliku natalnu ima svi da se poplase!
))))
))
sloc:Dobro si procijenila, ali kako sada da ti kažem da te čeka iznenadna ljubav?!Bit će to jedan odličan period, sve do 26-te kada treba da si pripaziš od ovog NE ti već znaš šta on sve u ljubavi može donijeti!
Tebi ovaj NE može praviti više problema od ovog zanimljivog MA,čuvaj se ti OBMANA a ne MA simbolike u toj 26-oj.Odveć si pametna tako da nasilnika nećeš trpjeti!opala:Nego šta kažeš na ovog vladara 7 koji je otišao u totalno lošu kuću, još je u lošem aspektu sa venerom i plutonom. Ništa od toga a?

Na šta ti ovdje konkretno ciljaš-NE je u pitanju pa sam zbunjen valjdabeba_toronto:Ja totalno zaboravila da mi je Neptun u 8. retro....

sloc:Na šta ti ovdje konkretno ciljaš-NE je u pitanju pa sam zbunjen valjda![]()

Napravio sam malu pauzu zbog posla. Taj preiod mi je bio los,poceo sam da radim za drugog a prestao sa svojim *biznisom* znaci tavorenje koje se nastavilo do dan danas.U tom periodu je i bio drugi susret sa Vagom posle par godina . To je to.DjuraMornar:Deki,
reci mi prvo molim te kakav ti je period bio izmedju 1998-2000te ?
znaci ne znas da li da jacam saturna ili ne...ok...sloc:sloc.pr. hm / ja sam vjerovatno pogresna osoba za ovo, ali dobro - dakle, bebonjo - pa gdje je zapelo - tacnije, gdje nije. mogu li ja kako pomoci mimo astrologije?
)
samo se secam da sam te ono pitala jer je od prilike tada trebao da ti tranzitira Saturn preko stelijuma ako se dobro secam....preko prve kuce...mislim....a to nije ni malo prijatno....no sve je iza tebe .....ali ipak mi recoi na kojoj ti je strani karta da opet pogledam .