DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Da ...isto to se desavalo i meni.....pa samo mogu da zakljucim da ce svakako uci u neku vezu ...naglo.....ali i izaci iz nje....taj uran je...hm....hm....stuc muc....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece Bebo niko nista o njemu da mi kaze...a ja lupam glavu....Postavila sam na onom forumu sto sam ti rekla pa ce mo da vidimo sta ce da se ispostavi :shock:beba_toronto:zena u telu muskarca![]()
Baš nam drago for jou :grin:beba_toronto:wow al ste se rastorokali, ja isla u crkvu i to adventisticku a nisam ni znala gde idem,zvala me drugarica
uglavnom lepo se provela, bio rucak, dobri ljudi, dovezli me kuci i tako![]()
DjuraMornar:Nece Bebo niko nista o njemu da mi kaze...a ja lupam glavu....Postavila sam na onom forumu sto sam ti rekla pa ce mo da vidimo sta ce da se ispostavi :shock:
Da, tacnosevilja:Djuro,meni rece moj astrolog da se potpuno jasno vidi da li jeste ili nije znas vec sta ,iz natala!
Pa, Lilith u vagi, MA u vagi, MO konj.Lilith,...Jamacha:Da, tacno
Venera konj. Merkur, jos ako je zenski znak, Mars u Raku, Mars u losem aspektu sa Uranom, Uran u 8, Mesec na ASC...
To je malo odveć djevičanstva, ali mislim da mu je taj debiltirani MA,koji je bio neko vrijeme u vagi sada, bio prolazni period-vidjećeš ga sada poulazu ŠKORPIJU!DjuraMornar:Ja nista nisam resila....ja molim Boga da sam ja paranoicna i neuroticna a da je sa njim savrseno sve u najboljem redu....
I još imate VE0MA na tvom Asc.-pa ne mogu da vjerujem!?!DjuraMornar:Ali to kod njega ne traje sada....to je tako vec godinu dana....i sad sta bude bude...mi ionako nismo vise zajedno...ali prosto sam se pitala zasto je to tako....zasto je toliko nezainteresovan......ne samo za mene nego i za bilo koga drugog.....hm...
sloc:I još imate VE0MA na tvom Asc.-pa ne mogu da vjerujem!?!
DjuraMornar:Jeli bilo nesto slatko na kraju? Ako ovi u "adventistickoj" saznaju da si svracala ovde na "Astro...." ima iduci put da te ne odbace kuci![]()
sloc:To je malo odveć djevičanstva, ali mislim da mu je taj debiltirani MA,koji je bio neko vrijeme u vagi sada, bio prolazni period-vidjećeš ga sada poulazu ŠKORPIJU!![]()
Neću ti se više u posao miješati obećavam-POZZZ.NevenaBGD:E pa kad mi se mesate u poso vec....a nema zive duse....aj gledajte malo i moj i zanima me ljubav afcourse!![]()