Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posao u inostranstvu preko nekog drustva za borbu prava zena, feminizam. Bas te hoce i lepe se za tebe, a bogami ni ti prema zenskom zagrljaju nisi ravnodusna.

Ove godine posao je od sekundarnog znacaja. Primarnu brigu donosi Saturn polozen na Ascedent i rusi sve planove u vezi prijateljskih veza, nesklad sa rodbinom i ceste svadje sa ukucanima. Odrazava se i na radno mesto, dosta svadje i pokusaja svakakvih podvala, namesta se greska. Ali, ipak je veci haos u kuci nego na radnom mestu.

Pozdrav svima,nov sam ovde,interesuje me vase misljenje u vezi mog daljeg skolovanja (fakulteta) koji planiram da upisem ove godine (Pirodno matematicki fakultet),naime jos davno mi je tetka koji je po mom misljenju laik za astrologiju rekla da imam ogromne sanse da uspem kad je fakultet u pitanju pa cak i profesor da budem mozda nekad,iskreno to mi je i zelja i ono za sta planiram da se borim narednih par godina..:) Naime,vladar mog znaka Jupiter je u svom znaku (u strelcu) a vladar mog podznaka,tj. vladar asc Pluton je takodje u svom znaku (Skorpiji) i prave konjukciju u prvoj kuci pri cemu su oba vladara moje 1. kuce a Jupiter pritom i vladar 2. kuce i prave egz trigon sa jednim od vladarom 9. kuce (Mesecom) koji se i nalazi u 9. kuci,kako sam citao dosta sama konjukcija Jupiter-Pluton oznacava "big power of" kuce u kojoj se nalazi,a meni su obe planete vladari i nalaze se u 1. kuci i ne mogu da rastumacim bas o cemu se radi..i trigon sa Mesecom koji prave isto (moja predpostavka) velika duhovnost,filozofija,religija,skolovanje,kao i da je moja dusa negde daleko..i iskreno sve je to tacno...a 2. vladar 9. kuce (sunce) je otisao u 2. kuci i pravi konjukciju sa Merkurom (vladarom 10.kuce,suvladar 7,8.),i prave trigon sa Marsom koji je na MC.Nadam se da cete mi pomoci oko moje nedoumice zbog fakulteta i da li imam neke sanse za uspeh..iskreno dvoumim se da li da upisem filozofiju ili PMF informatiku i na kraj sam odlucio informatiku..nzm ni sam zasto ali sam opsednut time,mada nemam bas mnogo pokazatelja u natalnoj karti sem Urana u 3. koji je vladar 3.,u Merkur sextil Saturn..:)
Hvala unapred :)

Poslednja izmena:
Nista zato, Merkur aspektuje Marsa, ocekivati je zaletanje u pisanju.

Rad u zatvorenim zvanjima i zanimanje za iste. U tvom slucaju uspeh u domovini preko istorije, arheologije i to kao hobi u kasnijim godinama. Biranje profesije koja donosi novac, informatika nije los izbor. Najbolji izbor bio bi rad u zatvorenom i shodno tome studiranje na fasperu, smer maloletne delikvencije ili skola u Sremskoj Kamenici. Podrzava podznak Skorpion, Mars sa Zenita, Venera, Saturn, Saturn/Mars, Uran 180. Tetka ti je dobro rekla, imas potencijal i daje se, ali treba voditi racuna i o losim aspektima koji su u tvom natalu jaci - Ju, Ma, Sa, Pl. Jos jednom, najbolji izbor je zatvorena intsitucija posto losi aspekti ruse a bolje je da ti rusis druge nego oni tebe.

Auh,sad sam malo zatecen ali i ne preterano iznenadjen.Iz istorije sam jos osnovoj iso na Republicko takmicenje,a i u Srednjoj u 1. godini (verovatno bi i dalje nego nismo imali u Tehnickoj),ali poslednje 2-3 godine sam se "debelo" zainterovao za programiranje koje radim redovno.Sto se tice negativnih aspekata skroz si u pravu,i sad kad radim neki softvercic radim iskljucivo sam izolovan,i radim za "svoju dusu",a kako mi je Pluton vladar i 12. kuce jos u konjukciji sa vladarom 2. kuce Jupiterom pada mi polako na pamet i hacking,ali nista od toga dok se ne uci jos dosta dosta,ali za sad se drzim postenog zivota,ali i ako budem nekad radio iskreno zelja mi je neki profesor da budem npr. na fakultetu (malo visok cilj ali poslednje vreme mi je cilj dominacija tako da videcemo i to),ako ne nadam se poslu u IT-ju i iskljucivo rad od kuce nesto tipa freelancer...Iskreno molim boga da cu ove godine da upisem fax jer ni sam ne znam zasto ali nesto me tera da idem od kuce gde cak nalazim i podrsku (kad je fakultet u pitanju) i nesto nisam srecan u svom rodnom mestu sto se i vidi iz prilozene natalne karte (Saturn u IV...)...i da aspekt koji bih manje-vise zanemario u natalnoj karti Uran180Mesec,mislim da je orbis ipak preveliki 8+ stepeni (mada kazu da je se za svetla uzima i 10+) za najjace dejstvo..mada se kod mene ne ispoljava za sad bas jer nisam "rasejan",imam finacku koncentraciju,mozda sam malo vise zamisljen mada msm da je tu presudan Neputn u 3...:)..Kad je u pitanju skola u Sremskoj Kamenici,otac me je terao jos srednju da upisem tamo kako nam je 1 blizak prijatelj dosta "jak" u policiji sto i jeste tako..ali tad nisam hteo..zatim me je terao da upisem saobracajnu,ni to nisam hteo..ni sam ne znam zasto ali trazim sam nesto gde ima matematika,tehnika itd...i na kraju dos'o do programiranja..:), i tako sve do 18-te godine me je otac spremao za vojnu akadameju za sta sam se "debelo" razmisljao,pa onda i za policijsku ali rek'o sam NE...i evo sad skoro celu 4. god dok sam zavrsavao imam i njegovu i majkinu podrsku da upisem informatiku..(shvatili su ljudi sa kim imaju pos'o..i ovako sam jedinac sto bi rekla moja baka pa da me salju jos u vojsku..)..that is my story..:tako da je ovo gore navedeno dosta realno i istinito...
Hvala na brzom odgovoru..mada hteo bih da cujem jos necije misljenje ako je neko raspolozan..:verujem da ovde ima dosta pametnih ljudi koji su koliko-toliko "zagrizli" astrologiju...mada ne sumnjam da ce mi i oni reci slicno..:)
Hvala jos jednom. :)

Nema na cemu. Samo jos jedna stvar koja je bitna a tice se Saturna, bio polozen u cetvrtu ili vlada istom, a to je da je najbolje sto ranije otici iz kuce, nebitno bili aspekti dobri ili losi. Kakva god prilika da se pruzi treba je iskoristiti.

Citao sam to u vezi Saturna..zato planiram ove godine da idem na fax i ne nameravam da se vracam u svoj rodni grad iskreno,samo ako upisem fax(a nadam se da hocu),sam kvadrat Jupter iz prve i Saturn iz 4. kaze da nisam srecan ovde sto i zaista jeste tako,iako sam jedinac,ceka me i fino nasledstvo (Merkur,vladar 8. u 2...),ali opet dosta sam nesrecan ovde,jer vise imam losih uspomena nego dobrih (strog otac,mentalitet ljudi...jednostavno se ne pronalazim,tragam za necim sto bi me cinilo srecnim..),i gore sto si u predhodnom postu naveo da bi za mene dobra bila skola u Kamenici,iskreno ja to ne bih mog'o da izdrzim,pricao mi je nedavno 1 drug koji je tamo kako su ga budili u 2 ujutru da bi upalio i ugasio svetlo samo..(ispituju disciplinu kako mi on objasnio..),ja to ne bih mog'o sigurno,jednostavno tesko trpim autoritete a i za mene je to da se zargonski izrazim pod*evanje...i mislim da bi ubio nekog iskreno,bes vlada trenutno (mislim da je tu presudan vladar ASC Pluton90Mars) bes pa nema vise gde kad me neko zeza..primetio sam samo kod mene da mogu da trpim zenu kao autoriteta,jer iskreno dosta sam slab u svakom pogledu (kad su u pitanju zene/devojke) i nikad ni ton nisam povisio a kamo li nesto vise...zbog toga sam se i pronasao u programiranju kao poslu kojim nekad zelim da se bavim i sta zelim da studiram (shvatam dosta,dosta znam za svoje godine,mog'o bih da radim kao freelancer od kuce bez autoriteta,i zadnje vreme mi je neki cilj profesor informatike/racunarstva da budem, pa videcemo..),mada ima i za to sanse (kako sam protumacio),Sunce (vladar 10. i suvladar 9.) u 2. polju,pravi 120 sa MC i Marsom koji je na MC i ujedno vladar 6. polja,ali kao sto si rek'o treba uzeti i u obzir i druge lose aspekte koji su rusilacki..mada izlazim na kraj sa nekim posto sam shvatio kako deluju (prvensteveno mislim na Saturn180Mars,rek'o bih to da je lako odustajanje od necega sto krenem da radim,poslednjih nekoliko meseci se borim i to uspesno i bilo cega da se uhvatim da radim istrajem do kraja,bila to skola u pitanju,sport..svaki cilj ostvaren..),kad je u pitanju Pluton90Mars,bes,bes i samo bes,borim se tako sto zagrizem svoju pesnicu svaki put kad me iznervira neko i uspevam (zvuci smesno ali jeste tako..) :D , zatim Jupiter90Mars (neki kazu bolje i ovaj aspekt Jupiter-Mars nego nikakav..) i najvise se osecao kod mene jer iskreno ko god me je pitao neko za pomoc nisam odbio (do nedavno) pa cak i kad nisam bio u stanju da pomognem..sad je vec drugcije malo..ostale lose aspekte (Pluton90Saturn i Uran180Mesec) bih zanemario jer sam citao dosta o njima a ne iskazuju se kod mene uopste (ipak je orbis 8* za oba aspekta),i da jedan od da ga nazovem "napetiji" (ali ne toliko los aspekt) je Merkur150Mesec(ponekad naidje period kako dosta mislim na fax,kako mogu sutra da zivim i zaradjujem od toga itd..kako je Merkur u 2. a Mesec vladar 9. u 9...).Molim boga samo da upisem fax jer mi se ide odavne pod hitno,kako kaze i sam aspekt Jupiter0Pluton iz 1. 120Mesec u 9.,moja sreca je u visem obrazovanju,inostranstvu...I htedoh da pitam na kraju jos 2 pitanjca sto se tice moje natalne karte ako nije problem..:) (mozda ne bas pametno pitanje),naime sem faxa zanimam se dosta i za 1 sport (za sada hobi,mada igram vec dugo,dugo i znam dosta) a to je bilijar koji spada u "plemenitije" sportove,da li se mogu videti iz natalne karte predispozicije za bavljenje i uspeh u nekom sportu?, i interesuje me sta predstavlja sledeci aspekt u mojoj natalnoj karti: Vladar Descedenta (Venera) se stopila u konjukciji sa ASC i Severnim mesecevim cvorom? i Hvala jos 1 na predhodnim odgovorima (dosadan sam malo,ali poslednje vreme mi je i astrologija postala hobi pa se interesujem za sve sto je vezano za istu,tako da ne zamerite mojoj radoznalosti...) :)

Poslednja izmena:

Back