Eni:
Interesuje me naravno,da saznam nesto vise,nesto vise o sebi

Rodjena sam 28.01.1980 u 16h20 u Beogradu.
Hvala unapred
SMAJLIJO DRAGA u tvom horoskopu istice se slodoumlje ,nesputanost,nezavisnost.Uvek ides korak ispred svog vremena,pa cesto delujes cudno i nestvarno,kao da dolazis iz buducnosti.Prozeta si svecovecanskom ljubavlju i nemas razumevanja za posesivnosti ljubomoru.Originalna si i hrabra.Tvoje ponasanje nemoguce je predvideti ,zato sto delujes spontano,pa ponekad samu sebe iznenadis.Stalno si u pokretu i delujes kao da nemas vremena za ozbiljne veze.Ne volis da ti ista promakne pa si prava sveznalica.Cesto ces menjati mesto boravka.Tesko donosis odluke i vrlo si nervno napeta.Toja izrazito pozitivna strana je sto si humana i dobronamerna.Teze se opustas ,retko smejes ,i nemas bas razumevanja za tudji humor.LJUBAV:STA LI TO RADIS SEBI DEVOJKO?Svoje nezadovoljstvo ispoljavas na druge tvojom histerijom .U zivotu mozes imati dosta problema zbog toga i bices suocena sa mnogo rastanaka tvojom krivicom .Imaces dosta scena i sukoba.Ne ostavljas dosta vremena sebi posto nisi sposobna da se na pravi nacin suocis sa zivotom.POD HITNO SREDI NEKE STVARI SA SOBOM I NE DOZVOLI DA TI SE TAKO NESTO DESI A JA TI ZELIM SVE NAJBOLJE!!!