Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vazno mi je:
podaci: 21.09.1963 Aleksinac vreme: izmedju 18.30 i 19.30, tacno ne znam.
EH KAKO GOD SE ZOVES EVO TVOG HOROSKOPA KOJI SI TRAZILA ILI TRAZIO...Osoba rodjena pod ovim datumom ima osecaj za formu ,red i ugladjenu pristojnost.Tesko prihvata nove ideje i promene u svom zivotu .Trazi malo mira za sebe i svoju psihu.Detaljno analiziraju skoro svaku situaciju,ne zalece se.Tiha je ,nenametljiva.Ne iznosi svoje misljenje javno,sem ako je ne zamolite to da uradi.O va osoba je dosta zatvorena i svoje emocije ne pokazuje strasno.Nije lako uci u njegov/njen svet.Jako su nezgodne ako rese da uzvrate udarac na necije prozivke,tada koriste najprljavije metode.Ova osoba je ljupka ,vesela,sarmantna i posvecena lepoti.Dobro raspolozena i kad sve ladje tonu.Malo je posesivna i ljubomorna ,izdaju nece oprostiti ni onima koje najvise voli.NJegova hrabrost se ne moze izmeriti tako da se u principu ljudi plase njegove pojave.Obavezno izlaze kao pobednici.Svoje ideje strasno brane od mogucih kritika i nikad se ne povlace pred napadima.Veoma je inteligentna .SAVET:ako zelis uvek da popustis i da se predas ovo je prava osoba za tebe inace u suprotnom zaboravi je....CMOK

Anonymous:
Eni:
Interesuje me naravno,da saznam nesto vise,nesto vise o sebi :D Rodjena sam 28.01.1980 u 16h20 u Beogradu.
Hvala unapred :)
SMAJLIJO DRAGA u tvom horoskopu istice se slodoumlje ,nesputanost,nezavisnost.Uvek ides korak ispred svog vremena,pa cesto delujes cudno i nestvarno,kao da dolazis iz buducnosti.Prozeta si svecovecanskom ljubavlju i nemas razumevanja za posesivnosti ljubomoru.Originalna si i hrabra.Tvoje ponasanje nemoguce je predvideti ,zato sto delujes spontano,pa ponekad samu sebe iznenadis.Stalno si u pokretu i delujes kao da nemas vremena za ozbiljne veze.Ne volis da ti ista promakne pa si prava sveznalica.Cesto ces menjati mesto boravka.Tesko donosis odluke i vrlo si nervno napeta.Toja izrazito pozitivna strana je sto si humana i dobronamerna.Teze se opustas ,retko smejes ,i nemas bas razumevanja za tudji humor.LJUBAV:STA LI TO RADIS SEBI DEVOJKO?Svoje nezadovoljstvo ispoljavas na druge tvojom histerijom .U zivotu mozes imati dosta problema zbog toga i bices suocena sa mnogo rastanaka tvojom krivicom .Imaces dosta scena i sukoba.Ne ostavljas dosta vremena sebi posto nisi sposobna da se na pravi nacin suocis sa zivotom.POD HITNO SREDI NEKE STVARI SA SOBOM I NE DOZVOLI DA TI SE TAKO NESTO DESI A JA TI ZELIM SVE NAJBOLJE!!!
Hvala ti puno,mnogo si pogodila :D :D
I tebi sve naaaaajboljeee!!! :D

Cao..Prvo da ti se zahvalim jer za moj horoskop...a sad da te zamolim za 'nas odnos'mene i muza moga..Ja-8.jun 1982 Bar(9 ujutru)a on je rodjen 24.maj1970 u Pristini(5 ujutru)Samo ako mozes da mi kazes dal nam se horoskopi slazu....molim te-STVARNO BI MI MNOOOGO POMOGLO!!!!

Anonymous:
ajjj:
Rodjena 21.08.1974. Bgd u 10 i 45. Hvala :lol:
DRAGA MOJA ti si samouverena ,dostojanstvena i hrabra.Po nekom tvom pravilu smatras da ti pripadaju vodeca mesta.Osetljiva si pa je laskanje najbolji nacin da te neko osvoji.Kulturna si ,sarmantna i tolerantna.Iznad svega ti je stalo da budes prihvacena i da ostavis dobar utisak u drustvu.Inad svega ne podnosis samocu.Tesko donosis odluke.Jako si strasna ,dinamicna ,vedro raspolozena i posvecena ljubavi.Rodjena si da budes zabavljacica ili glumica.Sklona si luksuzu koji neosetno prelazi u kic.Ne podnosis samocu pa si pravi majstor u organizovanju nezaboravnih skupih zabava na kojima se ponasas kao zvezda veceri.U zivotu sta zamislis to ces i da ostvaris .Mars ti se nalazi u znaku device sto bi mnogi ljudi koji poznaju astrologiju voleli da imaju .To znaci jaku volju za ispunjenje nekih ciljeva u zivotu.Nije te lako zbuniti i odgovaras vesto izbalansiranim recima.Mozda ces imati problema da izrazis svoje emocije .Moguce da si u detinjstvu imala problema oko roditeljske ljubavi pa ti to potajno moze stvarati probleme u braku.Koliko zelis da uspostavis bliske odnose sa nekom osobom povremeno obrati paznju da ga ne ugusis jer je moguce da to nesvesno uradis ...A JA TE LJUBIM I ZELIM SVE NAJBOLJE

:) HVALA NAJLEPSE? PRIJATNO SAM IZNENADJENA MORAM PRIZNATI. Ne znam ko si, ali svakako posedujes nesto daleko vise osim astroloskog znanja... Sama astrologija nije mogla neke stvari iz prethodnog teksta otkriti. Zamolicu te, da mi kazes i nesto o partneru, rodjen je 23.01.73. u Beogradu, mnogo mi znaci, da li ga gusim svojom ljubavlju ne znam jer nije ovde, ali mozemo li uspeti? CMOK i PUNO HVALA!

M*a*s*a:
AKO TE INTERESUJE NESTO PISI

maso,
molim te da mi uradis horoskop,vec sam ti pisala ali odgovora nema. bila bih ti veoma zahvalna. rodjena sam 05. 12. 1979. u podgorici izmedju 8 i 30 i 9 h ujutro, a moj partner 03. 02. 1973. takodje u podgorici ali ne znam u koliko sati.prije svega zanima me sve vezano za moju buducnost, zdravlje, porodica, ljubav, posao,brak...i da li imam buducnost sa svojim partnerom? :!:
jos jednom unaprijed hvala i nadam se da ces mi odgovoriti.

Ja pisem li pisem. Evo jos jednom te ljubazno molim humana devojko, vidim da su se svi napalili na tvoje tumacenje horoskopa, pa ajd i ja da ti verujem.
Rodjena sam 30.7.1977. u 21,45 u Prijepolju. Interesuje me ljubavni zivot i fakultet. Tacnije hocu li zavrsiti fakultet i kako cu proci u braku u koji sam usla pre dva meseca.

Hvala, hvala hvala unapred!

Maso jel mozes i meni da pogledas u natalnu, interesujemo me moja porodica, i o meni nesto da napises! Trenutno sam u inostranstvu sma sa bratom, da li mi vidis to, sto je sigurno!! Rodjena sam 08.11.1985.god. u 23:55, Italija, Unaprijed zahvalna jedna skorpijica!! I ako mozes jos da kazes kako se slazem sa ovim datumom od bivseg mog decka, 21.03.1984., neznam sati, niti gdje! :lol:

Back