Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
super si,sve si mi pogodila,ako ti nije tesko samo mi jos reci kako ce funkcionisati dalje moja veza sa Blizancem,on je rodjen 20.06.78. na Cetinju(ne znam tacno vrijeme).
I(znam da mnogo trazim) :) ali ako mozews i mojoj sestri reci ponesto vezano za ljubav.Rodjena je 20.06.86. u 22 i 30 u Sarajevu.Takodje ne zna koji je podznak,pa ako mozes ti da joj izracunas.

Anonymous:
super si,sve si mi pogodila,ako ti nije tesko samo mi jos reci kako ce funkcionisati dalje moja veza sa Blizancem,on je rodjen 20.06.78. na Cetinju(ne znam tacno vrijeme).
I(znam da mnogo trazim) :) ali ako mozews i mojoj sestri reci ponesto vezano za ljubav.Rodjena je 20.06.86. u 22 i 30 u Sarajevu.Takodje ne zna koji je podznak,pa ako mozes ti da joj izracunas.
Nisam se ulogovala,ja sam Baby-blue(24.09.82. u 6 i 30 u Sarajevu).

vec sam ti pisala, ali nista od odgovora.MOLIM TE ,da mi uradis horoskop.rodjena sam u podgorici 05. 12. 1979. izmedju 8ipo i 9 ujutro.vec sam napisala da me zanima bas sve i ako moze naravno kompatibilnost sa mojim partnerom koji je rodjen 03. 02. 1973. takodje u podgorici, ali ne znam u koliko sati.da li nas dvoje imamo buducnost :?: :?:
nadam se da ces mi izaci u susret.
unaprijed hvala
pozdrav

Anonymous:
energicna:
trenutno sam u nekom haosu!!! posao = nula, ljubav = shkripi. ako mozes, reci mi nesto u vezi toga, trebaju mi smjernice.
27.11.1976, Sarajevo, 00.30
hvala i ljubac :-*
DRAGA ENERGICNA sta da ti kazem sem da si vrlo vedrog duha ali krijes svoju prirodu ,pravi si majstor zakulisanih rabota .Izvesno je da nikada neces reci istinu u oci jer si navikla da se prikrivas dok god nisi sigurna na cemu si.Sposobna si bez problema da vodis paralelni zivot , ne mozes se pohvaliti vernoscu .Nemilosrdno gazis preko drugih ako si naumila da postignes nesto.Patis od kompleksa inferiornosti koji te motivise da ides iz veze u vezu kako bi se potvrdila.LEPA VEST u tvom horoskopu se vidi tvoje prvo dete bice blage i nezne prirode i ti ces zbog NJE biti jako srecna .Ono ce biti jako nadareno i popularno i naravno bice devojcica .POSAO:Da li si se mozda posvadjala sa nadredjenim?LJUBIM TE

hvala ti puno. bas si me procitala. eh da mi je naci nekog ko ce tako da me procita...
htjela sam da znam kakvi su mi aspekti po pitanju posla posto imam vise varijanti a nemam strpljenja. sta da napravim?! po pitanju ljubavi je takodje tanko. trenutno postoji "kao" neko ali cini mi se da "to nije to". da li da odustanem kako sam rijesila ili da ipak mozda budem strpljiva???
ako ti nije problem, reci mi bilo sta jer sam u jednoj jako losoj fazi i nisam bas ponosna na to.
hvala ti na rijecima, mnogo mi znace.

ljubac veliki ti saljem

cAO...opet ja!!!Izvini znam da imas 'milion drugih 'koji traze isto...ali bih te zamolila samo par rijeci....M O L I M T E !!!!!jAKO,ali bas JAKO mi je hitno....dal je ovo samo los period ili nam se jednostavno nece???!!!!Blizanac-blizanac(8 jun 82,9 ujutru,Bar-24 maj 1970,5 ujutru,Pristina)PLEASE............... :cry:

Najpre da ti se zahvalim na odgovoru,a sada me interesuje jos nesto... :?: Radis li natalni horoskop po narudzbini i kako se mozes kontaktirati? Svidja mi se to sto si precizna i detaljno odgovaras na pitanja, pa sam iz tog razloga zainteresovana i za natalni horoskop i nesto sire. :wink: Ako ti nije problem ti mi odgovori. Puno poljubaca za tebe.[/b]

Izgleda da i ja moram da napisem smrc da bi mi masa odgovorila...
Ako ti nije frka da u moru zelja ispunis i meni ovu...
Rodjena sam 30.7.1977. u 21,45 u Prijepolju, a pitanje je kako cu "proci" na faksu i u braku (udala se pre dva meseca)...
Hvala ti unapred i SMRRC

OOOOOOOO Masooooooo,pa gde si ti meni???leleeeeee,majcice moja,nema tebe da mi rekujes ponesto :lol: ajde,ajde cekam tvoj odgovor ko zrak sunca 8)
od kad sam ti pisala,a ti nista :? ja sam rodjena 13.1.1987 u 11:35 u sarajevu,a moj decko 9.5.1985 u 9:50 u kraljevu!sta kazes za nasu vezu ima li buducnosti?interesuje me ljubav,zdravlje,Karijera :!: :shock: SALJEM TI VELIKI POLJUBAC :o

Back