B
banjalucanka
Gost
ej jel mi mozes reci sta god nadjes o meni zato sto ja samu sebe ne poznajem, molim te! rodjena sam 30.10.1989. godine u banjaluci u 22.40h. hvala...caos
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali ako mozews i mojoj sestri reci ponesto vezano za ljubav.Rodjena je 20.06.86. u 22 i 30 u Sarajevu.Takodje ne zna koji je podznak,pa ako mozes ti da joj izracunas.Nisam se ulogovala,ja sam Baby-blue(24.09.82. u 6 i 30 u Sarajevu).Anonymous:super si,sve si mi pogodila,ako ti nije tesko samo mi jos reci kako ce funkcionisati dalje moja veza sa Blizancem,on je rodjen 20.06.78. na Cetinju(ne znam tacno vrijeme).
I(znam da mnogo trazim)ali ako mozews i mojoj sestri reci ponesto vezano za ljubav.Rodjena je 20.06.86. u 22 i 30 u Sarajevu.Takodje ne zna koji je podznak,pa ako mozes ti da joj izracunas.
Anonymous:OSTAVI MI TACNE PODATKE RADIM PRECIZNO A NE AMATERSKI LJUBIM TEAnonymous:M*a*s*a:AKO TE INTERESUJE NESTO PISI
Ja sam bik/skorpija, on ribe/ribe...
Kako stoje stvari?
Anonymous:DRAGA ENERGICNA sta da ti kazem sem da si vrlo vedrog duha ali krijes svoju prirodu ,pravi si majstor zakulisanih rabota .Izvesno je da nikada neces reci istinu u oci jer si navikla da se prikrivas dok god nisi sigurna na cemu si.Sposobna si bez problema da vodis paralelni zivot , ne mozes se pohvaliti vernoscu .Nemilosrdno gazis preko drugih ako si naumila da postignes nesto.Patis od kompleksa inferiornosti koji te motivise da ides iz veze u vezu kako bi se potvrdila.LEPA VEST u tvom horoskopu se vidi tvoje prvo dete bice blage i nezne prirode i ti ces zbog NJE biti jako srecna .Ono ce biti jako nadareno i popularno i naravno bice devojcica .POSAOenergicna:trenutno sam u nekom haosu!!! posao = nula, ljubav = shkripi. ako mozes, reci mi nesto u vezi toga, trebaju mi smjernice.
27.11.1976, Sarajevo, 00.30
hvala i ljubac :-*a li si se mozda posvadjala sa nadredjenim?LJUBIM TE
Radis li natalni horoskop po narudzbini i kako se mozes kontaktirati? Svidja mi se to sto si precizna i detaljno odgovaras na pitanja, pa sam iz tog razloga zainteresovana i za natalni horoskop i nesto sire. :wink: Ako ti nije problem ti mi odgovori. Puno poljubaca za tebe.[/b]
ajde,ajde cekam tvoj odgovor ko zrak sunca 8)
:shock: SALJEM TI VELIKI POLJUBAC 
Da naravno vreme je 8.35 ujutru. hvala unapred.Anonymous:OSTAVI MI VREME RODJENJA PA NECE BITI "SMRC" LJUBIM TErkbg:Vec sam ti pisala ali nisi odgovorila smrc.
Rodjena sam 15.07.1979 u beogradu. rak/devica.
zanima me buducnost i karijera ako moze ako ne, onda sta mozes. molim te