Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
....hoćemo li dalje sa tumačenjem![]()

Sunce mi prelazi preko Plutona, tebi u direkcijama Pluton na Suncu.
Kamael
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....hoćemo li dalje sa tumačenjem![]()
Kamael
U direkcijama aspekt traje godinu dana. Znacenje zavisi od horoskopa i polozaja planeta prilikom rodjenja. Tebi je doneo posao u ovoj godini, Sunce simbolise muza a preko njega dobijas i radno mesto. Polje XII - specificne delatnosti.
cele noći sam na to mislila![]()
A što se muža tiče zaboravila sam da ti kažem da sam mu ja druga žena...on bi hteo ono "oženjen sam kao momak živim" a ima 60 godina...dokle misli ovako...star je već za takve zajebancije.....
Godina mu je naklonjena. Moguc i odlazak u inostranstvo kao i vece finansijsko ulaganje. To sam ti i juce napisao ali nisi imala vremena da sacekas odgovor..i još nešto da te pitam u vezi njegovog posla...poslali su ga u penziju a on bi da se vrati na posao pa se sada sudi sa njima....da li će uspeti....
Prvo se mora krenuti od tvog oca ukoliko prica nije suvise bolna, da bi kasnije izanalizirali prvi brak i kazemo zasto nije mogao opstati da bi dosli do drugog koji je bolji,.
Nece da ti kazu. Ne moze proci nezapazeno, suvise su jaki aspekti da se ne osete i ne ispolje dejstvo. U igri je i polje IV simbolika oca a i porodice generalno, ta je godina bila grozna.
Dok ne izadjes iz kuce i ne pocnes samostalan zivot tebi srece nema. Ta informacija ti je trenutno najvaznija. Dokle god si u domu dolazice do svadja, problema i svakakvog haosa, nizak prag energije, osecaj beznadja koji te vuce na dno a kasnije strada i zdravlje jer psiha je krhka kojoj ni lekovi nece pomoci.
Po prirodi imas sklonost tabetama i drugim supstancama koje menjaju svest i ne bi cudilo da vec sad pijes za smirenje. Na tebi je sta i kako, dobila si jedan od izlaza, talenta imas i mogucnost da ispoljis svoje potencijale, ali dok se "ne razvedes" od svojih nisi nista uradila, ni sa jednim zavrsenim fakultetom ni sa njih deset. Pozdrav.
Nego opet mi preskačeš oca...reci slobodno...vidim ja da on jako loše izgleda![]()
Ne konSumiram nikakve tabletice niti supstance koje menjaju svest
moj porok su slatkisi i s vremena na vreme cigarete kad sam bas, bas nervozna
i dalje tvrdim da tih godina nije bilo nikakvih lomova niti svadja u mojoj porodici
ali 96te mi je umro deda, da nije to ono o cemu ti pricas?
Kamael, hvala![]()
Pogledajte prilog 257430
Posao i ljubav me najviše zanimaju... jer na ta dva polja mi nikako ne ide.![]()
Nagle odluke ne treba donositi, najbolje da prenoci. Izvrsavas i ides do kraja ali cesto zbog naglosti pogresni zakljucci i bespotrebno sprovodjenje necega sto na kraju nema koristi i svrhe. Prihvatiti starije i njihovo iskustvo, imaces koristi, ne ici kao do sada cesto misleci da si najpametnija i sve znas.
Ako još ima ovako dobrog raspoloženja za tumačenje natalne karte molim da mi odgovorite ukratko za vezu i moje zdravlje u narednom, nekom relatvno bliskom, periodu. Da ne objašnjavam komplikovano je malo(trudnoća je u pitanju) pa samo te dve stvari pleaseeee & many thnx in advance
![]()
"Pa zar nema nešto lepo?
Citao sam malo tvoje poruke na forumu u kojima je primetna mrznja prema muskom polu koja se u tvom zivotu pocela reflektovati zbog nesklada u odnosu tebe sa tvojim ocem koji po psihologiji nije ispunio ocekivanja male devojcice kojoj je trebala igra sa istim, ljubav i podrska. Ovo ima podporu u natalnoj karti, nesklad izmedju vas dvoje je vidljiv, medjutim ti se nikad nisi zapitala da li je moralo tako i da li razlog njegovog odsustva mozda bio zarad porodice da ista ne bi trpela.
Ono sto nije u redu i na cemu trebas poraditi je transfer vaseg odnosa na druge . A nije ni korektno jer drugi bitan muskarac u tvom zivotu, tvoj muz ulaze mnogo energije, rada i truda za porodicu koju zeli odrzati na okupu, dajuci i vise nego sto moze izdrzati.
Sa druge strane ti parazitiras i trosis, nikad nisi zadovoljna, trazeci vecito iglu u jajetu. Kada si ga docekala dok se vracao kuci sa osmehom na licu, lepim i toplim recima? Davno je to bilo. Na tako nesto nemas pravo jer zavisis od njega i dokle ne promenis ponasanje i refleksiju iz ranog detinjstva ostaces u depresiji i svaki dan bice sumoran kada izlazi sunce kojeg proklinjes na teskom zivotu koji je eto "tebi dao" umesto da se sa postovanjem zahvalis za svako jutro koje svice i odas zahvalnost na zivotu koji si dobila.
To je lepo, ukoliko budes poradila docice do izrazaja Merkur u svom prirodnom polju i lepo aspektovani Mesec koji donosi mastanja da budes na vrhu, iznad drugih, da se svet oko tebe vrti i vidi tvoju dobrotu i da ih usrecujes. Naravno ovo ce najverovatnije ostati i biti prozivljeno samo u masti jer Mesec je masta a Sunce je zivot, na nesrecu polozeno u robovsko polje uz dodatak znak/podznaka Devica/Riba... prvi posao koji ti bude bio ponudjen zarobice te za ceo zivot jer bitne su pare i materijalna sigurnost, ceo tvoj svet se oko toga vrti i u tome vidi smisao, uz sarmiranje i flertovanje sa sefom kako bi radno mesto ostalo sigurno. Najlonke kupujes da on vidi i sa tom namerom ulazis u radnju razmisljajuci da li ce se njemu svideti jer volis pokazivati noge i potreba je predstaviti sebe kao seksipilnu.