Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
....hoćemo li dalje sa tumačenjem ;)

220px-Pluto_Orbit.gif

Sunce mi prelazi preko Plutona, tebi u direkcijama Pluton na Suncu.

U direkcijama aspekt traje godinu dana. Znacenje zavisi od horoskopa i polozaja planeta prilikom rodjenja. Tebi je doneo posao u ovoj godini, Sunce simbolise muza a preko njega dobijas i radno mesto. Polje XII - specificne delatnosti.

Kod mene Pluton je u I na nekretnici Spica, ova nekretnica daje dar za astrologiju ukoliko su drugi znaci skloni. Prelazak Sunca doneo je i jacu glavobolju, toliko jaku sinoc da nisam mogao spavati. Pluton i jeste to, bol.

U direkcijama aspekt traje godinu dana. Znacenje zavisi od horoskopa i polozaja planeta prilikom rodjenja. Tebi je doneo posao u ovoj godini, Sunce simbolise muza a preko njega dobijas i radno mesto. Polje XII - specificne delatnosti.

Bravo doktore :hvala: ...baš si me impresionirao :worth: ...to bi trebalo da bude istina....nego reci mi nešto o onom drogiranju od sinoć...cele noći sam na to mislila :dash:

cele noći sam na to mislila :dash:

Ne idi glavom u zid.

Mars ti nije naklonjen, u natalu vlada poljem dece. Kako je u aspektu sa Neptunom moralo se reflektovati na haos u odnosu sa njima barem tokom jednog perioda zivota. Da li ili ne, to ne mogu reci, zato sam i pitao jer u pitanju je tvoj chart. Dobro je sto nije kuci jer tako se upliv smanjuje a pozitivni vise dolaze do izrazaja. Daleke zemlje nisu za njega, one u komsiluku jesu.

Imam ih dvojicu...stariji je završio fakultet i počeo pre mesec ipo da radi, a mlađi još studira...obojica su u Bgd.-u...ne znam na koga misliš, ali si me sa onom drogom sinoć baš isprepadao...ne bih rekla, obojica su sportisti ali ko zna...đavo nikad ne spava...možda taj haos tek sledi jer su do sada stvarno bili deca za primer...to je jedino što me drži u život...jedino me oni ne sekiraju...

Inače, nemam posao, muž me vara...............roditelji bolesni....da ti ne pričam više....da te ne smaram, ali nekome moram da se izjadam...

Daj Bože...sinoć si mi spomenuo i oca...on ima rak prostate a sada lekari ne mogu da se dogovore da li su na snimku pluća metastaze ili senke od snimanja....jedni kažu ima drugi nema...a trebalo bi da ide na operaciju, ne vezano za rak, da mu ugrade stent na vratnom delu...i sada ga nisu poslali zbog malokrvnosti i tih senki.....

A što se muža tiče zaboravila sam da ti kažem da sam mu ja druga žena...on bi hteo ono "oženjen sam kao momak živim" a ima 60 godina :rtfm:...dokle misli ovako...star je već za takve zajebancije.....i još nešto da te pitam u vezi njegovog posla...poslali su ga u penziju a on bi da se vrati na posao pa se sada sudi sa njima....da li će uspeti....

A što se muža tiče zaboravila sam da ti kažem da sam mu ja druga žena...on bi hteo ono "oženjen sam kao momak živim" a ima 60 godina :rtfm:...dokle misli ovako...star je već za takve zajebancije.....
:lol:

Simbolika Venere... sredi ga i dovedi u red, imas jakog Marsa nisi ti za potcenjivanje

.i još nešto da te pitam u vezi njegovog posla...poslali su ga u penziju a on bi da se vrati na posao pa se sada sudi sa njima....da li će uspeti....
Godina mu je naklonjena. Moguc i odlazak u inostranstvo kao i vece finansijsko ulaganje. To sam ti i juce napisao ali nisi imala vremena da sacekas odgovor.

Prvo se mora krenuti od tvog oca ukoliko prica nije suvise bolna, da bi kasnije izanalizirali prvi brak i kazemo zasto nije mogao opstati da bi dosli do drugog koji je bolji,.

Ja sam mislila da si ti to meni rekao da ću imati i drugi brak što, iskreno, ne bih volela...sada ja da se udajem kada imam sinove za ženidbu....malo mi je bljak....

Nego opet mi preskačeš oca...reci slobodno...vidim ja da on jako loše izgleda :(

Nece da ti kazu. Ne moze proci nezapazeno, suvise su jaki aspekti da se ne osete i ne ispolje dejstvo. U igri je i polje IV simbolika oca a i porodice generalno, ta je godina bila grozna.

Dok ne izadjes iz kuce i ne pocnes samostalan zivot tebi srece nema. Ta informacija ti je trenutno najvaznija. Dokle god si u domu dolazice do svadja, problema i svakakvog haosa, nizak prag energije, osecaj beznadja koji te vuce na dno a kasnije strada i zdravlje jer psiha je krhka kojoj ni lekovi nece pomoci.

Po prirodi imas sklonost tabetama i drugim supstancama koje menjaju svest i ne bi cudilo da vec sad pijes za smirenje. Na tebi je sta i kako, dobila si jedan od izlaza, talenta imas i mogucnost da ispoljis svoje potencijale, ali dok se "ne razvedes" od svojih nisi nista uradila, ni sa jednim zavrsenim fakultetom ni sa njih deset. Pozdrav.

Ne konSumiram nikakve tabletice niti supstance koje menjaju svest
moj porok su slatkisi i s vremena na vreme cigarete kad sam bas, bas nervozna
i dalje tvrdim da tih godina nije bilo nikakvih lomova niti svadja u mojoj porodici
ali 96te mi je umro deda, da nije to ono o cemu ti pricas?

Ne konSumiram nikakve tabletice niti supstance koje menjaju svest
moj porok su slatkisi i s vremena na vreme cigarete kad sam bas, bas nervozna

I cigarete su droga. Spadaju takodje pod simboliku Neptuna kao i tablete. Dejstvo im je slicno benesdinima, izazivaju zavisnost, smiruju nervozu.

i dalje tvrdim da tih godina nije bilo nikakvih lomova niti svadja u mojoj porodici
ali 96te mi je umro deda, da nije to ono o cemu ti pricas?

Jeste. Saturn je simbolika starog coveka, dede. Aspekti su morali da se reflektuju te godine, da on nije umro ti bi slomila nogu ili bi se desilo nesto drugo po prirodi i polozaju nebeskih tela.

Ugradjivanje stenta nije opasno po zivot ako se ne varam. Ocekuju ga posete lekarima i hirurgija u toku tvoje sledece solarne godine koja pocinje za nedelju dana. Prognoze ti ne mogu davati jer u pitanju je tvoj chart nije njegov. Preko tvog moze se reci da je poseta zatvorenim institucijama zagarantovana, u njegovom slucaju bolnica.

Ako još ima ovako dobrog raspoloženja za tumačenje natalne karte molim da mi odgovorite ukratko za vezu i moje zdravlje u narednom, nekom relatvno bliskom, periodu. Da ne objašnjavam komplikovano je malo(trudnoća je u pitanju) pa samo te dve stvari pleaseeee & many thnx in advance:worth:
astro2gw04scorpio757228.gif

Pozdrav lilim. Zeleo bi da sve prodje kako treba.

Pogledajte prilog 257430
Posao i ljubav me najviše zanimaju... jer na ta dva polja mi nikako ne ide. :(

Ne cudi, MA/JU vecita brba jogunastog sina Marsa sa ocem Jupiterom. Nemirni zivci, svadje sa okolinom, nadredjenima.. cesta netrpeljivost sa obe strane, tvoja ka njima, njihova ka tebi. Pojacava Jupiter u Ovnu. Stice se utisak da se od tebe trazi vise nego od drugih kako na radnom mestu tako vezano i za druge poslove, osecaj nepravde koja stvara bunt i automatski koci da se rad i odnos sa nedredjenima dovede u liniju. Savetuje se rad sa strancima i pisanje knjiga, u drugoj polovini zivota cesta putovanja u inostranstvo, lako moguce i preseljenje u stranu zemlju.

Sa zenom najbolje je da svako ima svoj novcanik, koliko ti budes stedeo i planirao ulagati u prakticno toliko ce ona imati poriv trositi. Istina, bice sposobna i zaraditi ali ukoliko finansije budu bile zajednicke ocekivati je i trzavice u prvoj polovini zajednickog zivota, u drugoj ocekivati je stabilizaciju.

U ljubavi moras se nauciti strpljenju, nista na prvu loptu. Daje ti se, ali se mora cekati. Navalentnost se ne savetuje. U odnosima vise ce dolaziti do izrazaja medjusobno postovanje nego zaljubljenost. Vernost i poverenje bez potrebe za dokazivanjem.

Nagle odluke ne treba donositi, najbolje da prenoci. Izvrsavas i ides do kraja ali cesto zbog naglosti pogresni zakljucci i bespotrebno sprovodjenje necega sto na kraju nema koristi i svrhe. Prihvatiti starije i njihovo iskustvo, imaces koristi, ne ici kao do sada cesto misleci da si najpametnija i sve znas.

Veci uspeh sama ces srusiti zbog svojih planova i nadanja koji su gledajuci sa strane nerealni i nisu ostvarljivi. Ukoliko budes imala svoju firmu, a ocekivati je imati je, ne savetuje se nista na mufte i nelegalno, sumnjive transakcije i slicno, ukoliko popustis porivu realno je ocekivati da ces zaglaviti robiju.

Ako još ima ovako dobrog raspoloženja za tumačenje natalne karte molim da mi odgovorite ukratko za vezu i moje zdravlje u narednom, nekom relatvno bliskom, periodu. Da ne objašnjavam komplikovano je malo(trudnoća je u pitanju) pa samo te dve stvari pleaseeee & many thnx in advance:worth:
astro2gw04scorpio757228.gif

Prvo trebas izdefinisati da li hoces ili neces, ukoliko hoces onda se trazi partner koji moze ispuniti ocinsku crtu i koji ima nameru zasnovati porodicu. Ukoliko se radi kao do sada i ukoliko budes privlacila muskarce kakvi su bili do nedavno ocekivati je i probleme na tom polju, jer palma je palma a kruska je kruska. Imas ih gomilu koji su sumnjivi i bave se poslovima kojima se bave nadajuci se da sto ih znas vise da si glavna da ti upravljas njima, da si iznad njih, a koliko energije si potrosila na iste uporedjujuci sa onim sto si dobila izvlaci se zakljucak da si u gubitku. U telefonu imas ih makar dvadeset i upitaj se sta ce tu, prijatelji? Venera iz Device na osi polja II gleda sve kroz korist i sa ostalim aspektima kakvi su u tvom chartu ukoliko se ne pocnes menjati ocekivati je mnogo vece lomove psihe nego sto su sada. Dogadjanja iz predhodnog perioda su samo uvertira.

Zivot nije bajka i nerealno je ljudima ziveti zivot bogatasica iz spanskih serija. Nekima je dato ali tebi nije. Saturn, planeta odricanja i sudbine tebi nije naklonjen, on uvek trazi odricanja cak i u lepim aspektima. Tebi je u kvadraturama i ukoliko ne preduzmes radikalne korake ka menjanju zivota koji treba da zauzme totalno drugaciji tok nego sto je sada ja se ne usudjujem da prognoziram kako ce se to odraziti na drugi deo zivota, kako na tvoje zdravlje koje ce skroz unistiti, tako i na porodicu i bliznje koji ce takodje patiti jer kao odrasla individua imas odgovornst i za njih a ne samo za svoj zivot.

Godina 2011.

Neptun pravi raskorak ekvidastancu Saturn/Marsu, prirodno Vodolije . Mars polje XII kvadrat Sunce. Osa polja IV opozicija Marsu, osi polja XI. U natalu Polje V na pocetku Jarca prirodna opozicija znaku Raka ( majka ), uz dodatak kvadrature Meseca prirodnog vladara Raka sa konjukcijom Mesec Sunce iste godine. Pomraceno telo, pomracena svest.

images

Svi mi znamo sta trebamo menjati i sa horoskopom i bez, tako i ti, znas od cega krenuti i kuda dalje ici. Sloboda izbora uvek postoji a svako delo ima svoju posledicu.

"Nagle odluke ne treba donositi, najbolje da prenoci. Izvrsavas i ides do kraja ali cesto zbog naglosti pogresni zakljucci i bespotrebno sprovodjenje necega sto na kraju nema koristi i svrhe. Prihvatiti starije i njihovo iskustvo, imaces koristi, ne ici kao do sada cesto misleci da si najpametnija i sve znas.

Veci uspeh sama ces srusiti zbog svojih planova i nadanja koji su gledajuci sa strane nerealni i nisu ostvarljivi. Ukoliko budes imala svoju firmu, a ocekivati je imati je, ne savetuje se nista na mufte i nelegalno, sumnjive transakcije i slicno, ukoliko popustis porivu realno je ocekivati da ces zaglaviti robiju."

Pa zar nema nešto lepo?

"Pa zar nema nešto lepo?

Citao sam malo tvoje poruke na forumu u kojima je primetna mrznja prema muskom polu koja se u tvom zivotu pocela reflektovati zbog nesklada u odnosu tebe sa tvojim ocem koji po psihologiji nije ispunio ocekivanja male devojcice kojoj je trebala igra sa istim, ljubav i podrska. Ovo ima podporu u natalnoj karti, nesklad izmedju vas dvoje je vidljiv, medjutim ti se nikad nisi zapitala da li je moralo tako i da li razlog njegovog odsustva mozda bio zarad porodice da ista ne bi trpela.

Ono sto nije u redu i na cemu trebas poraditi je transfer vaseg odnosa na druge . A nije ni korektno jer drugi bitan muskarac u tvom zivotu, tvoj muz ulaze mnogo energije, rada i truda za porodicu koju zeli odrzati na okupu, dajuci i vise nego sto moze izdrzati.

Sa druge strane ti parazitiras i trosis, nikad nisi zadovoljna, trazeci vecito iglu u jajetu. Kada si ga docekala dok se vracao kuci sa osmehom na licu, lepim i toplim recima? Davno je to bilo. Na tako nesto nemas pravo jer zavisis od njega i dokle ne promenis ponasanje i refleksiju iz ranog detinjstva ostaces u depresiji i svaki dan bice sumoran kada izlazi sunce kojeg proklinjes na teskom zivotu koji je eto "tebi dao" umesto da se sa postovanjem zahvalis za svako jutro koje svice i odas zahvalnost na zivotu koji si dobila.

To je lepo, ukoliko budes poradila docice do izrazaja Merkur u svom prirodnom polju i lepo aspektovani Mesec koji donosi mastanja da budes na vrhu, iznad drugih, da se svet oko tebe vrti i vidi tvoju dobrotu i da ih usrecujes. Naravno ovo ce najverovatnije ostati i biti prozivljeno samo u masti jer Mesec je masta a Sunce je zivot, na nesrecu polozeno u robovsko polje uz dodatak znak/podznaka Devica/Riba... prvi posao koji ti bude bio ponudjen zarobice te za ceo zivot jer bitne su pare i materijalna sigurnost, ceo tvoj svet se oko toga vrti i u tome vidi smisao, uz sarmiranje i flertovanje sa sefom kako bi radno mesto ostalo sigurno. Najlonke kupujes da on vidi i sa tom namerom ulazis u radnju razmisljajuci da li ce se njemu svideti jer volis pokazivati noge i potreba je predstaviti sebe kao seksipilnu.

Citao sam malo tvoje poruke na forumu u kojima je primetna mrznja prema muskom polu koja se u tvom zivotu pocela reflektovati zbog nesklada u odnosu tebe sa tvojim ocem koji po psihologiji nije ispunio ocekivanja male devojcice kojoj je trebala igra sa istim, ljubav i podrska. Ovo ima podporu u natalnoj karti, nesklad izmedju vas dvoje je vidljiv, medjutim ti se nikad nisi zapitala da li je moralo tako i da li razlog njegovog odsustva mozda bio zarad porodice da ista ne bi trpela.

Ono sto nije u redu i na cemu trebas poraditi je transfer vaseg odnosa na druge . A nije ni korektno jer drugi bitan muskarac u tvom zivotu, tvoj muz ulaze mnogo energije, rada i truda za porodicu koju zeli odrzati na okupu, dajuci i vise nego sto moze izdrzati.

Sa druge strane ti parazitiras i trosis, nikad nisi zadovoljna, trazeci vecito iglu u jajetu. Kada si ga docekala dok se vracao kuci sa osmehom na licu, lepim i toplim recima? Davno je to bilo. Na tako nesto nemas pravo jer zavisis od njega i dokle ne promenis ponasanje i refleksiju iz ranog detinjstva ostaces u depresiji i svaki dan bice sumoran kada izlazi sunce kojeg proklinjes na teskom zivotu koji je eto "tebi dao" umesto da se sa postovanjem zahvalis za svako jutro koje svice i odas zahvalnost na zivotu koji si dobila.

To je lepo, ukoliko budes poradila docice do izrazaja Merkur u svom prirodnom polju i lepo aspektovani Mesec koji donosi mastanja da budes na vrhu, iznad drugih, da se svet oko tebe vrti i vidi tvoju dobrotu i da ih usrecujes. Naravno ovo ce najverovatnije ostati i biti prozivljeno samo u masti jer Mesec je masta a Sunce je zivot, na nesrecu polozeno u robovsko polje uz dodatak znak/podznaka Devica/Riba... prvi posao koji ti bude bio ponudjen zarobice te za ceo zivot jer bitne su pare i materijalna sigurnost, ceo tvoj svet se oko toga vrti i u tome vidi smisao, uz sarmiranje i flertovanje sa sefom kako bi radno mesto ostalo sigurno. Najlonke kupujes da on vidi i sa tom namerom ulazis u radnju razmisljajuci da li ce se njemu svideti jer volis pokazivati noge i potreba je predstaviti sebe kao seksipilnu.

o kamaele, kamaele,...
hvala jos jednom.

Evo i ja da postavim moju kartu, pa bih molila, ako neko ima vremena da mi kaze nesto u vezi braka. Udala sam se pre 6 godina za stranca i zivim u inostranstvu. Imamo problema u braku pa me interesuje sta ce biti, da li stoji razvod, drugi brak, deca ili nesto slicno? Bas sam lose u poslednje vreme, sve ne znam sta da mislim i da radim, kad ljubav medju nama postoji ali s druge je strane ne bas mali problem koji vuce druge za sobom.

Karta
http://imageshack.us/photo/my-images/528/astro2gw43mojnatal33816.gif/

Back