Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima li nesto lako u mom zivotu, da mi padne s neba ili cu za sve da se mucim?
iii kad cu da se udam, hocu li imati porodicu?

Odgovorio sam ti u prvom postu. Teza karma. Tebi se ne daje odmaranje na lovorikama vec kroz grcanje i napor moras doci do onih stvari koje su ti potrebne. Ali i priroda ti je takva da nikad nemas mira vec vecito trazis neki dogadjaj.

Zamolio bi te da ne postavljas ista pitanja jer vec si dobila odgovor kako za sudbinu tako i za ljubav u predhodnim postovima.

znam ali sam ocekivala jos malo konkretnije odgovore,
ni sama ne znam koliko deteljno moze da se tumaci karta
izvinjavam se...:)

Moze do tancina, ali prvo moras znati sta je astrologija. U istoj se vide mogucnosti i potencijali, dogadjaji nisu striktno zapisani jer uvek postoji izbor koji je na nama

U skladu sa tim, dobila si odgovor vezano za ljubav a samim tim i za brak. Kad budes imala svoj dom pa makar to bila i garsonjera na tom polju ce krenuti stvari da se odvijaju bolje za tebe. Znaci, namestice se situacija da upoznas nekoga ko vredi za duzu vezu, a dok si u trenutnom domu od toga nema nista. Tacnije, bice i tako ali nepovoljno kasnije, kako za vas tako i za sve ljude koji su vam bliski

Prvi korak je najvazniji, drugi dolazi tek nakon sto se napravi prvi.

Ljudima sa aspektima poput tvojih se savetuje da uvek imaju fizickog prostora za sebe jer se moraju necim zanimati, telo da bude uvek aktivno i to deluje pozitivno na zdravlje. Npr. neka basta u kojoj ce se stalno upraznjavati fizicka aktivnost ili sport. Cetiri zida deluju lose i to se lose odrazava na psihu koja salje signal telu koje pocinje trpeti. Bez izolacija, osama, povlacenja i slicnih stvari.

Puna si strahova, imala si neki fras u drugoj godini i toga se trebas osloboditi ukoliko nadjes nekoga ko dobro poznaje zanat i voditi racuna o psihi koja je krhka i puna strahova koji su cesto bezrazlozni.

Imas Veneru u devetom polju. Ljudi sa Venerom u devetom tesko ulaze u bracne odnose ili ne ulaze uopste. Tesla je imao Veneru u devetom. Ali ces se ipak udati.

Krasi te visok koeficijent inteligencije. Narocito socijalne. Lep rukopis.

astro_2gw_03_momofthesands.34321.39326.jpg

??????

I ti si pametna. Planete inteligencije u konjukciji. Medjutim, talenat koji je dat trosis na radno mesto i na sferu koja se tice zaradjivanja. Da si podznak vatreni dobila bi na sirini da ispoljis potencijale, ovako ide samo jednostrano zbog vladara i suvladara u istom plju sa hrpom drugih planeta u prirodnm device.

Ti moras imati zavrsen bar jedan fakultet.

I ti si pametna. Planete inteligencije u konjukciji. Medjutim, talenat koji je dat trosis na radno mesto i na sferu koja se tice zaradjivanja. Da si podznak vatreni dobila bi na sirini da ispoljis potencijale, ovako ide samo jednostrano zbog vladara i suvladara u istom plju sa hrpom drugih planeta u prirodnm device.

Ti moras imati zavrsen bar jedan fakultet.

Vec ga imam zavrsen :D
mada, razmisljam da zavrsim jos nesto...

Da, da, Jupiter je u Blizancima. Merkur dobro aspektovan sa Saturnom i Uranom. Pored matematike i tehnicka inteligencija. Bila bi dobra i u sahu ali klasicnom, brzopotezni bi igrala isto dobro ali bi brzo i odustala.

Bila si najlepsa devojka na faksu a i profesori su ti bili naklonjeni, uvek su bili korektni i izlazili ti u susret.

Ako još ima ovako dobrog raspoloženja za tumačenje natalne karte molim da mi odgovorite ukratko za vezu i moje zdravlje u narednom(nekom relatvno bliskom) periodu. da ne objašnjavam komplikovano je malo pa samo te dve stvari pleaseeee & many thnx in advance
astrow2at04scorpio75hp5.gif

Ne tebe, tebi je Jupiter u Blizancima. Da si zavrsila elektrotehnicki kuburila bi sa novcem i uvek bi se krpila, da si studirala dramske i likovne umetnosti cenili bi tvoj rad i imala bi uspeha. Ime bi ti bilo poznato a radovi izlagani na aukcijama.

Da si, ali nisi... da smo se znali ranije rekao bih ti kako i u kom periodu lose aspekte da prebacis na platno tako da slike budu apstraktne a usput i da dobro zaradimo.

Back