Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne tebe, tebi je Jupiter u Blizancima. Da si zavrsila elektrotehnicki kuburila bi sa novcem i uvek bi se krpila, da si studirala dramske i likovne umetnosti cenili bi tvoj rad i imala bi uspeha. Ime bi ti bilo poznato a radovi izlagani na aukcijama.

Da si, ali nisi... da smo se znali ranije rekao bih ti kako i u kom periodu lose aspekte da prebacis na platno tako da slike budu apstraktne a usput i da dobro zaradimo.

Sta bi bilo kad bi bilo :D
zelim jos da znam, ako te ne mrzi naravno :)

Da, drugarice ti se poveravaju i pricaju ono sto ne bi trebalo a i ti volis da zapiktujes o svakoj sitnici. Sta vise dato ti je da uvek saznas njihove tajne cak i da one ne zele da ti se povere. Imaces dosta prijatelja i kontakata tokom zivota.

Morao je biti neki zesci haos u toku te dve godine. Los period za oca i kucu. Mars i Saturn su u igri sa Suncem plus Uran. Moralo je biti lomova, ako ne fizicko telo onda porodica. Pitaj oca sta se desavalo devedesetseste/sedme.

ne mogu da kazem da je bilo neceg kad nije
niko ne moze da se seti:confused:

Nece da ti kazu. Ne moze proci nezapazeno, suvise su jaki aspekti da se ne osete i ne ispolje dejstvo. U igri je i polje IV simbolika oca a i porodice generalno, ta je godina bila grozna.

Dok ne izadjes iz kuce i ne pocnes samostalan zivot tebi srece nema. Ta informacija ti je trenutno najvaznija. Dokle god si u domu dolazice do svadja, problema i svakakvog haosa, nizak prag energije, osecaj beznadja koji te vuce na dno a kasnije strada i zdravlje jer psiha je krhka kojoj ni lekovi nece pomoci.

Po prirodi imas sklonost tabetama i drugim supstancama koje menjaju svest i ne bi cudilo da vec sad pijes za smirenje. Na tebi je sta i kako, dobila si jedan od izlaza, talenta imas i mogucnost da ispoljis svoje potencijale, ali dok se "ne razvedes" od svojih nisi nista uradila, ni sa jednim zavrsenim fakultetom ni sa njih deset. Pozdrav.

Ima li još nešto reći o "mom slučaju"...muž, deca, posao....

Prvo se mora krenuti od tvog oca ukoliko prica nije suvise bolna, da bi kasnije izanalizirali prvi brak i kazemo zasto nije mogao opstati da bi dosli do drugog koji je bolji, ali kako potezes pitanje i o deci gledajuci aspekte zbog polja IV, genetskog faktora i psiholoskog scenarija koji je vec ugradjen i koji se prenosi u prvim godinama zivota potomcima tesko da ce astro analiza koristiti i da ces poslusati savet kako da svi isplivate, jer po prirodi si diktator a tako se ponasas i prema bliznjima, tvoja mora biti poslednja i zadnja, za sada cemo da preskocimo da ne bi gubili vreme.

Jesi jaka ali moras drugima dati slobodu da oni odlucuju a ne da ti biras za njih sta je dobro a sta ne. Zbog polozaja Saturna reci su ti teske i to na decu deluje kako ne treba, bukvalno ih sledis. Ti si im dala zivot ali njihovo je pravo da ga prozive kako oni hoce. Moras o tome razmiisliti, kako gubis vlast i dominaciju tako se to lose reflektuje i po tebe i na tvoje zdravlje.

Ne znam stvarno šta da ti kažem...moja deca su 250 km. daleko od mene...jedan je završio fakultet i počeo da radi...drugi još studira...pojma nemam šta rade sem onog što mi oni kažu...apsolutno nikakvu kontrolu nad njima nemam...smatram da su dovoljno odrasli i pametni da ne prave gluposti...viđamo se 3-4 puta godišnje...stvarno mi nisu jasne ove tvoje reči :think:

Nikome ne određujem kako će da živi...a iskreno niko me i ne pita ;)

Deca su ti sredjena, zavrsili fakultete, rade, ne prave gluposti.... a postavljas pitanje o deci.. zasto postavljas ako su cvece?

Da li se drogira heroinom, ako da, koje - prvo ili drugo? Pod 1.

Pod 2 - znam da su ti deca odrasla 62 si godiste, u predhodnom postu sam pricao o scenariju i efektu koji isti ima na tebe i kako to isto prenosis i na svoje.

Ko od vas radi u policiji?

I ti si pametna. Planete inteligencije u konjukciji. Medjutim, talenat koji je dat trosis na radno mesto i na sferu koja se tice zaradjivanja. Da si podznak vatreni dobila bi na sirini da ispoljis potencijale, ovako ide samo jednostrano zbog vladara i suvladara u istom plju sa hrpom drugih planeta u prirodnm device.

Ti moras imati zavrsen bar jedan fakultet.

Hvala Kamael-e.
Jel može još?
Please.

Back