Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kuku sad sam videla da cas rodjenja nije u pola cetiri nego tri evo opet

Treca koja ima Merkur u aspektu sa Neptunom i daje pogresne podatke u poslednja dva meseca

Prva rekla da se setila pravog vremena dok se vozila busom, druga na dva pdf.a daje dve razlicite karte a i maznjava tozla po gajbama, a ova je "sad videla"

Jedna od ove tri je i nekrofilicarka analno sadistickog karaktera ali etika ne dozvoljava da se ovakav podatak iznosi

Poslednja izmena:
Ima li nekih lepih događaja u budućnosti ili samo loših :( za ovo malo vremena što mi je ostalo od života :think:
naravno da ima, ali ti nisam ukucavala tranzite, ako neko bude imao volje, neka odradi i to...
rekla si da je teško, rekoh ti i zbog čega, primiri se neko vreme dok saturn na završi posao, posle ćeš moći lakše da dišeš.
ne bih baš rekla da ti je malo ostalo od života, imaš tu opoziciju saturna sa marsom, pa južni mesečev čvor na samom saturnu u trećoj (saobraćaj, bliži rođaci) koja može da dovede do neke nesreća, lomova i sl... pričuvaj se u saobraćaju i to je to. nije zdravo 'slobodno tumačenje', naročito ne aflikacija tokom tranzita saturna kroz 12 polje.

nadam se da sam ovo dobro uradila
astro_2gw_01_sumpore_sumpori.81543.64068.jpg

Vidi je sto je sto je nestrpljiva. Ti bi sve istog trenutka MA 180 SO :lol:

:think:

Uopsteno, teza sudbina sa dosta izazova u zivotu i preprekama. Od tebe same zavisi i od tvog rada kako ce se odvijati zivot u buducnosti, na tvoju korist ili tvoju stetu. Jer ti si individualac, tesko ti je naredjivati i prihvatiti tudje misljenje koje se kosi sa tvojim trenutnim stavovima i to je jedna od prvih stvari na kojoj moras poraditi - da budes fleksibilnija i otvorenija za tudja misljenja, predloge i sugestije.

I kod tebe vazi pravil kao i kod Saske, sto pre odes iz porodicnog doma bolje po tebe, sto vise godina provodis u istom bice gore jer uvek su u kuci neke tenzije, svadje, rasprave, napadi nervoze i slicna stanja koja lose deluju na citav sklop i psihicki i fizicki. Na emotivnom frontu takodje se neces srediti dok ne budes imala svoj prostor za stanovanje. Savet je ukoliko ne studiras a trebala bi jer zvezde su naklonjene za studije, da barem nadjes cimerku ili neku garsonjeru za sebe i losi uplivi ce se znatno umanjiti, tacnije pocece reflektovati svoju dobru stranu koja pored stabilizacije na ljubavnom frontu donosi i ostale pogodnosti poput lakseg zaradjivanja novca, dolaska do radnog mesta, poboljsanje prijateljstava koja ce biti trajna i slicno.

Poslednja izmena:
Vidi je sto je sto je nestrpljiva. Ti bi sve istog trenutka MA 180 SO :lol:

:think:

Uopsteno, teza sudbina sa dosta izazova u zivotu i preprekama. Od tebe same zavisi i od tvog rada kako ce se odvijati zivot u buducnosti, na tvoju korist ili tvoju stetu. Jer ti si individualac, tesko ti je naredjivati i prihvatiti tudje misljenje koje se kosi sa tvojim trenutnim stavovima i to je jedna od prvih stvari na kojoj moras poraditi - da budes fleksibilnija i otvorenija za tudja misljenja, predloge i sugestije.

I kod tebe vazi pravil kao i kod Saske, sto pre odes iz porodicnog doma bolje po tebe, sto vise godina provodis u istom bice gore jer uvek su u kuci neke tenzije, svadje, rasprave, napadi nervoze i slicna stanja koja lose deluju na citav sklop i psihicki i fizicki. Na emotivnom frontu takodje se neces srediti dok ne budes imala svoj prostor za stanovanje. Savet je ukoliko ne studiras a trebala bi jer zvezde su naklonjene za studije, da barem nadjes cimerku ili neku garsonjeru za sebe i losi uplivi ce se znatno umanjiti, tacnije pocece reflektovati svoju dobru stranu koja pored stabilizacije na ljubavnom frontu donosi i ostale pogodnosti poput lakseg zaradjivanja novca, dolaska do radnog mesta, poboljsanje prijateljstava koja ce biti trajna i slicno.

U pravu si :D
ta nestrpljivost ce mi jednog dana doci glave :dash:

U pravu si :D
ta nestrpljivost ce mi jednog dana doci glave :dash:

Ima to i dobre strane, meni se vise svidjaju takvi ljudi poput tebe od onih klasicnih koji deluju kao da su isti i klonirani, ali (sad pricam tebi) cesto su postupci i protiv tebe same, znas da ce izaci na stetu ali ipak isteras po svom. Na tom frontu se moras lomiti i raditi, ukoliko koliko toliko budes uspela da ovladas svojim reakcijama bice kasnije bolje.

Ima to i dobre strane, meni se vise svidjaju takvi ljudi poput tebe od onih klasicnih koji deluju kao da su isti i klonirani, ali (sad pricam tebi) cesto su postupci i protiv tebe same, znas da ce izaci na stetu ali ipak isteras po svom. Na tom frontu se moras lomiti i raditi, ukoliko koliko toliko budes uspela da ovladas svojim reakcijama bice kasnije bolje.

sve si u pravu
koliko god da se trudim ponekad ja sam ti nepopravljiva
izgubljen slucaj 100% :zcepanje:

sve si u pravu
koliko god da se trudim ponekad ja sam ti nepopravljiva
izgubljen slucaj 100% :zcepanje:

Tacno. Narocito na polju komunikacije i prijateljstva.

Neptun kaze: do sada si prolazila nekaznjeno, od sada su moguce izdaje i prevare od strane blizih u koje imas poverenje. Za pocetak ce ti doneti sumnju da nemas poverenja i da pocnes sumnjati u njihovu iskrenost i da li te tracaju.

Saturn kaze: ukoliko se istog trenutka ne pocnes menjati onaj kome budes najvise verovala ce ti zabiti noz u ledja.

Tacno. Narocito na polju komunikacije i prijateljstva.

Neptun kaze: do sada si prolazila nekaznjeno, od sada su moguce izdaje i prevare od strane blizih u koje imas poverenje. Za pocetak ce ti doneti sumnju da nemas poverenja i da pocnes sumnjati u njihovu iskrenost i da li te tracaju.

Saturn kaze: ukoliko se istog trenutka ne pocnes menjati onaj kome budes najvise verovala ce ti zabiti noz u ledja.

Auuuu
pocecu da ispastam svoje grehe :zcepanje:
nadam se da cu bar parice da imam, posto ce prijatelji da me napuste :(

kazu ko ima nadu ima sve ... nista :neutral:

Sto se tice novca dace ti se, ali zavisi kako budes igrala na visok ulog ili svakodnevni... kod tebe vazi pravilo da se mora ici od pocetka, od najnizeg ka najvisem, polaako i tek nakon mnogih godina rada, od najnizih poslova, segrtovanje, crv sluzbenik pa ka visem. Ukoliko sama sebe ne urusis losim potezima i odlukama i pobedis strahove kojih nije da nema

kazu ko ima nadu ima sve ... nista :neutral:

Sto se tice novca dace ti se, ali zavisi kako budes igrala na visok ulog ili svakodnevni... kod tebe vazi pravilo da se mora ici od pocetka, od najnizeg ka najvisem, polaako i tek nakon mnogih godina rada, od najnizih poslova, segrtovanje, crv sluzbenik pa ka visem. Ukoliko sama sebe ne urusis losim potezima i odlukama i pobedis strahove kojih nije da nema

Ima li nesto lako u mom zivotu, da mi padne s neba ili cu za sve da se mucim?
iii kad cu da se udam, hocu li imati porodicu?

Back