- Poruka
- 113.095
Meni je sve ovde upečatljivoPogledajte prilog 691581
Je li ima nešto upečatljivo na ovoj karti?
Posebno ovo 1.polje
Pa 6.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je sve ovde upečatljivoPogledajte prilog 691581
Je li ima nešto upečatljivo na ovoj karti?

smo ih u Februaru 2020. da bi ubrzali odluku.Trebalo je u roku od 2 meseca (dakle do Aprila) da se sve zavrsi, ali je njihov advokat trazio produzenje.
Posao ?Pogledajte prilog 687208 Pogledajte prilog 687208 CaoooDa li neko moze nesto da mi kaze o mojoj natalnoj karti? Konkretno me interesuje ljubav? Ako ne ljubav onda posao ? Sta me ceka ove godine ?
![]()

bas bi bilo lepo kada bi mi odgovorio,uobicajeno,ljubav,posao,zdravlje
09.05.1978 10:55
Ako neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
Molim vas da se ogranicite na jedno pitanje - npr. ljubav ili posao.
I taguj me nekako, neću naći ovu temu do sudnjega danaIli 07:15 ako je strelac to je to... Nisam gledala xxx godina
Ako neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
Da li je ova osoba vjerna?
Pogledajte prilog 731465
Ako nije problem da mi malo pojasnite zašto unaprijed hvala
moze li neko da recimo obrazloži koji to aspekt ukazuje na brak ili vezu sa oženjenim muškarcem?
Samo taj aspekt?Sunce konjukcija Venera u zenskom horoskopu
21.10.1983.14.20 u Priboju na Limu Republika Srbija, kada cu upoznati zenu sa kojom cu se ozeniti.Ako neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
Hoces i slatko i kafu kad si vec tu?21.10.1983.14.20u 14 i 20 u Priboju na Limu Republika Srbija, kada cu upoznati zenu sa kojom cu se ozeniti unapred sve
Hoces i slatko i kafu kad si vec tu?
21.10.1983.14.20 u Priboju na Limu Republika Srbija da li cu uskoro upoznati devojku sa kojom cu biti u emotivnoj vezi .Ako neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.

Sunce u Vagi vladar 7 u 9. (9. od ASC-a)