Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije ezoterija za mentalno nestabilne, unisti ih, pasivno vremenom

Pa nisam bas luda😂 epilepsija nije psihicka bolest vec neuroloska,mada uz to idu propratni problemi sa ponasanjem kao na primer bipolarni poremecaj ili anksioznost. Nemam sad neke halucinacije ili nesto kao da imam sizofreniju ili da sam za zatvaranje u Lazu Lazarevic mada ko zna sve je moguce 😜

Pa nisam bas luda😂 epilepsija nije psihicka bolest vec neuroloska,mada uz to idu propratni problemi sa ponasanjem kao na primer bipolarni poremecaj ili anksioznost. Nemam sad neke halucinacije ili nesto kao da imam sizofreniju ili da sam za zatvaranje u Lazu Lazarevic mada ko zna sve je moguce 😜

Ma ne kazem na tvoj racun nego generalno, izvini ako si se uvredila.
To je moje misljenje, po karti bi trebalo da izbegavas te zakulisane okultne stvari, odvele bi te na stranputicu.
Cime se bavis ili planiras? Lezala bi ti neka pomoc ugrozenima, medicina..
Nemoj postavljati sliku karte vise, videce ko treba da vidi, ovo je koncipirano kao tema, ne kao brzi chat sa hiljadama poruka, sve se nadovezuje jedno na drugo, a gubi svoj tok ako neko 5 puta stavi sliku karte.

Ma ne kazem na tvoj racun nego generalno, izvini ako si se uvredila.
To je moje misljenje, po karti bi trebalo da izbegavas te zakulisane okultne stvari, odvele bi te na stranputicu.
Cime se bavis? Lezala bi ti neka pomoc ugrozenima.
Nemoj postavljati sliku karte vise, videce ko treba da vidi, ovo je koncipirano kao tema, ne kao brzi chat sa hiljadama poruka, sve se nadovezuje jedno na drugo, a gubi svoj tok ako neko 5 puta stavi sliku karte.

Zavrsila sam srednju medicinsku skolu za medicinsku sestru a dalje ne znam cime bih se bavila.. Htela sam programiranje mada s obzirom na epilepsiju smetalo bi mi stalno gledanje u ekran kompjutera ili televizora tako da ne znam,videcu...

Imas tu raznih varijanti, visa medicinska itd. nesto vezano za medicinu
Da ne pomislis da namecem, izbor je na tebi, samo citam simboliku iz karte i ono sto bi ti lezalo

a sto se tice braka i novca hoce biti tu nesto od mene 😂 ako moze i da se vidi gde mogu upoznati izabranika otprilike,na kojim mestima i kako? I ako neko moze bar malo da mi ga opise bilo kakvu informaciju da znam na koga vise da obratim paznju.
Neko mi je rekao da Saturn u 8 znaci duzi zivot a Mesec u 8 znaci veoma kraci, kod mene su oba u 8 i je l ima to ikakve veze?

Cak mi je jedan od najboljih neurologa u Bgu rekao da ne moze da dijagnostikuje da je epilepsija jer nalaz utice na to i veoma je los i izmenjen ali nije bas takav i kaze da s obzirom da mi je takav nalaz od malena bio do sad bih verovatno preminula od velikih napada bez lekova i terapije. Cak i kad sam pala u nesvest 2 puta nisam se grcila niti penila itd. Tri MRI snimanja perfektna i krvna slika idealna i srce takodje. Sad meni je dosta toga lose bilo cak sam rodjena mrtva pa sam reanimirana i bila je prisutna totalna asfiksija(bez ikakvog kiseonika) i dosta losih stvari mi se desavalo i uvek malo fali da nastradam totalno ili da prodjem lose,kao svetlost na kraju tunela :)
zasto onda ne pokusas kod nekog neurologa negde u inostranstvu, msm kad vec tu nisu sigurni u dijagnozu, samim tim ti ne mogu odrediti ni odgovarajucu terapiju...

zasto onda ne pokusas kod nekog neurologa negde u inostranstvu, msm kad vec tu nisu sigurni u dijagnozu, samim tim ti ne mogu odrediti ni odgovarajucu terapiju...

Kod epilepsije sama delotvornost i vracanje EEGa u normalu ili poboljsanje posle terapije ukazuju na prisutnostte dijagnoze, s tim nikada covek nije nacisto.. Desava se da osoba dobije 3 napada i da ih nema nikad vise ili da ih ima od ranog detinjstva i u adolescenciji da nestanu,sve je relativno. A mislim da nece jos sigurno da daje dijagnozu jer je to teska dijagnoza s kojom postoji totalna zabrana zakonom polaganja za voznju i rad na vise pozicija i ta dijagnoza onda osobu prati do kraja zivota:) A simptome ni za jednu drugu bolest kao ni klinicki nalaz nema sem za epilepsiju koja ima i nalaz shodan tome, tacnije epilepsiju fronto-temporalnog reznja i kombinacije parijetalna,frontalna,temporalna zbog pojedinih neurotransmitera Ili zbog te genske mutacije. :) Ovaj doktor nemoguce da ne zna jer jedan njegov obican pregled bez EEGa 50e placam i ima dosta napisanih knjiga o tome i specijalizovan je totalno za citanje EEGa.

u inostranstvo da odem tamo su vecinom dobri doktori zapravo nasi doktori koji su otisli odavde tako da ima ih dosta dobrih i u Srbiji ne sumnjam u to

Pa za sada sam zadovoljna ali u buducnosti se nikada ne zna :) mozda promenim.. Kakvi su lekari u Dr. Subotica bili a imaju Prim.Dr zvanje ovaj doktor bi mogao ponovo specijalizaciju da im predaje. Po meni bolje se drzati necega sto nije tako idealno ali je odgovarajuce i dobro za sad, nego otici odmah u nesto totalno nepoznato i jos vise upropastiti dosadasnju situaciju. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

takodje svako dobro pozz

Evo ovo je moja natalna karta,nisam sigurna da li sam lepo poslala sliku..

ASC na 0° Sco, karta bi trebalo da se rektifikuje jer je na samoj granici.
Velika je razlika da li je ASC Vaga ili Škorpija, ne samo zbog znakova kao takvih koji se prilično razlikuju nego i zbog vladara i rasporeda planeta po kućama (ako posmatramo znak-kuća sistemom tj. brojimo kuće od ASC-a). Ovako sa ASC-om u Sco je vladar ASC-a Mars u Ribama u 5, vrlo umetnička pozicija, plus trigon sa egzaltiranim JU iz 9 - ovo je vrlo srećna pozicija i pored toga što je MO/SA konjunkcija u 8 i u 8. znaku od ASC-a jer je vladar jak i vrlo naglašene benefične kuće. Sa ASC-om u Vagi je potpuno druga priča, vladar bi onda bio u 4. u Jarcu konjunkcija SO, MO/SA bi bio u 9. znaku od ASC-a ali vladar spaljen opozicija JU.

Sa MO/SA u 8 posebno u Blizancima osetljiva psiha, stomak (želudac posebno), reproduktivni organi, pluća, nervi.

Ja bih savetovala psihologiju umesto ezoterije, ovo bi bile dobre pozicije za bavljenje istom i psihoanalitičara. Čak i da ASC nije u Sco na spaljenom je putu, pa kad već osoba simbolički "prolazi kroz mrak" idealno je da to radi u profesionalno-edukativne svrhe :) posebno što je SA vladar 3 sa Sco ASC-om i u 8, kući istraživanja.

Velika je razlika da li je ASC Vaga ili Škorpija, ne samo zbog znakova kao takvih koji se prilično razlikuju nego i zbog vladara i rasporeda planeta po kućama (ako posmatramo znak-kuća sistemom tj. brojimo kuće od ASC-a). Ovako sa ASC-om u Sco je vladar ASC-a Mars u Ribama u 5, vrlo umetnička pozicija, plus trigon sa egzaltiranim JU iz 9 - ovo je vrlo srećna pozicija i pored toga što je MO/SA konjunkcija u 8 i u 8. znaku od ASC-a jer je vladar jak i vrlo naglašene benefične kuće. Sa ASC-om u Vagi je potpuno druga priča, vladar bi onda bio u 4. u Jarcu konjunkcija SO, MO/SA bi bio u 9. znaku od ASC-a ali vladar spaljen opozicija JU.

Sa MO/SA u 8 posebno u Blizancima osetljiva psiha, stomak (želudac posebno), reproduktivni organi, pluća, nervi.

Ja bih savetovala psihologiju umesto ezoterije, ovo bi bile dobre pozicije za bavljenje istom i psihoanalitičara. Čak i da ASC nije u Sco na spaljenom je putu, pa kad već osoba simbolički "prolazi kroz mrak" idealno je da to radi u profesionalno-edukativne svrhe :) posebno što je SA vladar 3 sa Sco ASC-om i u 8, kući istraživanja.

Au sve si mi pogodila svaka cast. Ja sam htela da se bavim psihologijom ili da budem neuropsihijatar,neurolog(treba mi sigurno jos 10 godina samo da bi pocela da se bavim time a ne volim da cekam previse dugo) jer su mi uvek interesovanja tezila ka tome a i veoma sam dobar analiticar,cak i sama imam problem sa epilepsijom. i takodje umem da pevam i da sviram i da crtam ili da pisem,i to je tacno

😂 mada nesto su mi male plate sem ako nije privatnik kod mene je uvek novac bio na prvom mestu, nekako taj strah sto sam ranije spominjala je strah da ne izgubim novac ili zivu glavu na neki bezveze nacin,inace se drugih stvari ne plasim

Istina cak i za zeludac nerve i reproduktivne organe 👏👏👏
Meni su ove opozicije i kvadrat izmedju Marsa Saturna i Plutona medjusobno nekako najjeziviji,cak i Yodovi u karti i ove fiksne zvezde ima ih bas dosta, skoro nista lepo za to ne pise...

Pa i to je tacno. Nekako mi se u zivotu izdesava 5 losih dogadjanja zaredom i onda se ne desava nista i ja sam otprilike ovakva “desice se sesta losa stvar svakog momenta” posle nista ni ne gledam pozitivno vec sve negativno,kod mene u glavi ne vazi ono “posle kise dodje duga;Sunce” vec oluja 😂😂😂
Jos kad su mi pre gledali i videli Aldebaran tu na Saturnu i Mesecu i jos par fiksnih zvezda 2 osobe koje su mi gledale rekle su “tragicna smrt,ako se desi uspeh tad ces pasti, moguce veliko nasilje,nasilna smrt ili zlo”

Back