Helena Trojanska
Početnik
- Poruka
- 11
O bas ste se obe potrudile !! Hvala ! To je karta moje cerke , u Martu je napunila 16 godina i menja joj se karakter drasticno ! Trudim se da drzim korak sa njom i usmerim je tako da kad bude znala sta hoce sa svojim zivotom ima veci izbor na raspolaganju. Tu prvenstveno mislim na obrazovanje jer je odlican ucenik bez da ja tu moram da se mesam , kontrolisem , teram da uci. Radi sve sama i snalazljiva je , ambiciozna ali nije klasican streber. Drma je pubertet sve zvoni , otac joj radi u inostranstvu i prisutan je koliko je to u ovim okolnostima moguce, vecinom je upucena samo na mene. Gledam sama njenu kartu pa mi se taj Saturn nikako ne dopada pa sam zato trazila detaljnije objasnjenje .Helena, ja bih samo dodala da je Saturn imak u 8.znaku od ASC.
Iako je u 7. kući, Rak je 8. znak od Strelca, tako da ne utiče samo i isključivo na brak i partnerstva već utiče i na neki tvoj emotivni doživljaj i samopouzdanje.
Zbog kvadrata sa Suncem.
Tvoje rodjenje je noćno pa su ti sve superiorne planete van sekte, i Jupiter, Saturn i Sunce.
Saturn je vladar 2. polja pa najviše utiče na finansije, ali i na mušku figuru u životu, ili kroz figuru oca ili budućeg supruga.
Ovde je Saturn zaista problem, ali njemu recepciju daje Jupiter jer je Rak znak egzaltacije Jupitera pa ovaj sekstil ublažava njegovu malefičnost, strogoću, hladnoću.
Ovaj Saturn je dosta hladan, emotivno zatvoren, distanciran, ali Saturn sa godinama postaje nežniji i topliji. Posle 35 obično.
Ja toliko ne znam . Ni njen Jupiter mi se bas ne dopada ali kao sto je Olimpea rekla , nicija karta nije savrsena, svi imamo neki zulj. Cerka mi je tipican ovan ali pomesana sa jakim Strelcem . Ako sam dobro protumacila , najjaca planeta joj je Pluton u Strelcu u 1 kuci u konjukciji sa ascedentom tako da je to verovatno to! 
Kao dete je bila za pozeleti , poslusna , zivahna, radoznala, vesela, i pre godinu ipo dana je poceo bunt, nesigurnost , manjak samopouzdanja i svasta nesto. Sada je sve ok , upisala je medicinsku, za sada je odlican djak , stvari su se dovele u red ili prikriva lelujanje tako da ja ne primetim. Isplivala je tvrdoglavost i brzopletost naravno , sad sve odmah mora ili ce biti smak sveta. To se trudim da amortizujem !