Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
beba_toronto:
gladan si slave i bogatstva ali to se ipak nece ostvariti onako kako zelis..
mislim da imas neku internet vezu, sa nekom zenom i planiras da odes u inostranstvo preko nje...bice krace putovanje jer ce to sve propasti.....
inace si preosetljiv i previse ljubomoran...mesec vladar raka, pa jos na 16 stepenu rak, pa jos u lavu:)

Hvala na odgovoru, popunicu moj folder sa predvidjanjima :) Evo ovako: jesam zeljan slave ali zaista nisam materijalista i nisam zeljan para ( ne moras uopste da mi verujes ). Nisam u vezi, a i ne znam sta ti to znaci sa nekom zenom posto sam dosta mlad, pa bi bilo logicno da si rekla "devojkom". Ne planiram inostranstvo u smislu da tamo zivim, naravno voleo bih da putujem. Jesam preosetljiv ali radim na tome da to popravim. Mozda sam malo vise ljubomoran, ali samo u sebi, nikada to ne pokazujem.
Nego, ako imas jos malo vremena. Posto nisam u vezi kakve su sanse da mi se ostvari veza recimo do kraja ove godine ( konkrento jedna devojka sa faxa ) ? Nemam njene podatke

strelica86:
Mi jesmo u vezi... :)

ok, onda sam pogresila ali sam videla da ti jako lako mozes da mu budes devojka
on ima uran/sunce na dsc
a ti si uran/sunce jer je tebi na asc
pa sto pitas ima li ljubavi kad ste u vezi?:)
jel ima neki problem
tebi venera u skorpijonu, mozda si malo punacka ali jako strastvena
a njemu mars u jarcu...mislim da je s te strane dobro...sex

ali posto pitas, onda znaci da postoji neki problem, kad nema problema niko ne konsultuje astrologe:)

Onda da pogadjam
ti si ljubomorna jer mislis da on ima drugu...doduse on u sedmoj ima konjukciju venere i merkura ali posto si ti taj merkur, ti si njemu sve zene sveta koje voli u jednoj...i mislim da nemas razloga za ljubomoru jer si mu jedina i ne vara te....
ja mislim na oko, da ste vas dvoje 2 polovine jabuke koje se jako dobro dopunjuju, ne znam da li je savrseno, ali ste dva razlicita sveta koja su nasla zajednicki jezik da se dopunjuju i uce jedno od drugog
sve ono sto ti znas on ne zna, i obrnuto, ali prihvatate znanje onog drugog i to vas fascinira uzajamno...mislim da postoji jaka empatija i mnogo kompromisa

beba_toronto:
Onda da pogadjam
ti si ljubomorna jer mislis da on ima drugu...doduse on u sedmoj ima konjukciju venere i merkura ali posto si ti taj merkur, ti si njemu sve zene sveta koje voli u jednoj...i mislim da nemas razloga za ljubomoru jer si mu jedina i ne vara te....
ja mislim na oko, da ste vas dvoje 2 polovine jabuke koje se jako dobro dopunjuju, ne znam da li je savrseno, ali ste dva razlicita sveta koja su nasla zajednicki jezik da se dopunjuju i uce jedno od drugog
sve ono sto ti znas on ne zna, i obrnuto, ali prihvatate znanje onog drugog i to vas fascinira uzajamno...mislim da postoji jaka empatija i mnogo kompromisa

Bilo je nekih problemcica :) Pisem ti na private.

sloc:
Da pravi naravski, ali SA se vraća do 18 step. Lava ne znam tačno kada ali se sigurno vraća, pratim ga i nehtijući, a Crnogorci su po astrosimbolici Lavovi, pa da šta ne z...? Samo ti prati UR on je ono što ti prvo želiš da uradiš- sve najbolje ti želim! :grin:

Oket Sloc...hvala ti na vremenu i savetu.
Pisemo se mi jos :lol:
Pozdravcic!

Za Vanu47

Skorpija-bik,tip vage jer je sunce u 7. polju.Posto je sunce na 19 stepenu skorpije a mars na 25 stepenu bika govori o tome da su tranzitne planete lose postavljene i da trenutno imate problema u braku ako ste udati.To je trenutno aktuelno.Sam vas znak i podznak govori o tome da ste trenutno u periodu kada vam je i nervoza pojacana i cini vam se da vam nista ne polazi za rukom.Zbog saturna u kvadratu sa marsom povedite racuna na udarce,povrede.
Zbog toga sto je vas mesec u znaku strelca, jupiter ce 2007 preci preko njega i omoguciti vam putovanja jer ste osoba koja voli jako da putuje te ce vam taj period biti naklonjen.
Za sada toliko ako vas zanima nesto konkretno pitajte a mi cemo pokusati kao amateri da vam odgovorimo.
Srecno i veliki pozdrav!

sloc:
Totalni, ali baš :twisted: Bar razdvoji Postavljanje slika natalnih karata od ove dvije- da je malo preglednije!

moja ideja je bila da ta tema bude posebna, da se vidi, da ljudi znaju kako da naprave kartu i da je postave, i da postavljaju pitanja kako se to radi ako im nije jasno...
i da se to naravno vidi jasno....da postoji poseban topik..i da tu stavljaju karte da ne bude guzva na drugim topicima, da slike budu sve na jednom mestu, a tumacenja na drugom...
a ovako......
psiho stvarno si zabrljao, ajde sad razdvoji to..ionako si napravio totalni haos ovde na astrologiji..
izvini ali sam strasno ljuta na tebe.....sad

beba-bg:
Za Vanu47

Skorpija-bik,tip vage jer je sunce u 7. polju.Posto je sunce na 19 stepenu skorpije a mars na 25 stepenu bika govori o tome da su tranzitne planete lose postavljene i da trenutno imate problema u braku ako ste udati.To je trenutno aktuelno.Sam vas znak i podznak govori o tome da ste trenutno u periodu kada vam je i nervoza pojacana i cini vam se da vam nista ne polazi za rukom.Zbog saturna u kvadratu sa marsom povedite racuna na udarce,povrede.
Zbog toga sto je vas mesec u znaku strelca, jupiter ce 2007 preci preko njega i omoguciti vam putovanja jer ste osoba koja voli jako da putuje te ce vam taj period biti naklonjen.
Za sada toliko ako vas zanima nesto konkretno pitajte a mi cemo pokusati kao amateri da vam odgovorimo.
Srecno i veliki pozdrav!

Hvala Vam velika na obješnjenju..
Točno je da sam u ne baš nekom sretnom periodu i mislim da me je saturn priličito izmorio i trpim njegov loš uticaj potpomognut i nizom drugih planeta koje mi nisu sklone i ništa mi ne polazi za rukom,ama baš ništa.. :-( ..
Kad mogu očekivati malo više sunca na ovom zvjezdanom nebu i kad će oslabiti uticaj saturna?

beba_toronto:
moja ideja je bila da ta tema bude posebna, da se vidi, da ljudi znaju kako da naprave kartu i da je postave, i da postavljaju pitanja kako se to radi ako im nije jasno...
i da se to naravno vidi jasno....da postoji poseban topik..i da tu stavljaju karte da ne bude guzva na drugim topicima, da slike budu sve na jednom mestu, a tumacenja na drugom...
a ovako......
psiho stvarno si zabrljao, ajde sad razdvoji to..ionako si napravio totalni haos ovde na astrologiji..
izvini ali sam strasno ljuta na tebe.....sad

Tema nije problem da se izdvoji ponovo Bebo..
Jel ti neko brani da postavljas slike na ovoj temi koja isto govori o NATALNIM KARTAMA.?
HOĆEŠ POSEBNO TEME:
- Tumačenje natalnih karti
- Postavljanje slika natalnih karti

Rekoh nije problem to vratiti ali jedna tema je dovoljna koja govori o vašim natalnimm kartama..Nikakav haos nisam napravio nego sam sredio..
Nema duplih tema...
Hoćeš slike na jedno a tumačenja na drugom?

Back