Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DjuraMornar:

Iz filma....

Martine Dugowson...iz 1994-te....On i "Varljivo Sunce"Nikite Mihalkova. mrtva trka za mene...

p.s. tebi mozda nece nista znaciti.....mozda ga nisi ni gledao...al ja ga skroz licno dozivljavam..
Ću ga nađem, a Mihalkov je priča za sebe- ima ona njegova drama sa samo dvoje ljudi u stanu, ali se naziva nikada ne sjetim :?:

Kako vam izgleda tranzit urana kroz moje 4. polje koji je u trigonu sa mojim natalnim uranom u 1. polju i jos stelijum planeta (venera,merkur,mars) u znaku skorpije koji su takodje na mom natalnom uranu jer pitanje se tice promene boravka tj. mog mesta stanovanja vezano za jednog muskarca?

beba-bg:
Kako vam izgleda tranzit urana kroz moje 4. polje koji je u trigonu sa mojim natalnim uranom u 1. polju i jos stelijum planeta (venera,merkur,mars) u znaku skorpije koji su takodje na mom natalnom uranu jer pitanje se tice promene boravka tj. mog mesta stanovanja vezano za jednog muskarca?
To mi zvuči baš dobro, a imam i dobra iskustva sa tr.UR120 nat.UR,bilo je seljenja ali uvijek na bolje! Jel to "ČOČE" šta poduzeo?! ;) ČESTITAMO!!! :grin:

sloc:
To mi zvuči baš dobro, a imam i dobra iskustva sa tr.UR120 nat.UR,bilo je seljenja ali uvijek na bolje! Jel to "ČOČE" šta poduzeo?! ;) ČESTITAMO!!! :grin:

Nije ali ocekujem pocetkom novembra :lol: jer je tada taj stelijum planeta u skorpiji i naglasena mi je ta promena boravka.Da li sam u pravu?
Necemo se mnogo radovati u napred :lol:

beba-bg:
Kartica mi je ovde na str. 2...
Ne prenagljuj, molim te prati tranzite- problem može biti što ovaj MA polako zaostaje, da ne pokvari sve ono dobro što će SO i VE napraviti!?Do kraja godine ćeš imati i jaku tr.SA90VE iz znaka Lava,ti znaš koga Lav simboliše! Polako,polako ali sa ovom ekipom na Asc. teško da možeš polako- ma samo naprijed BEBO!!! :D

Back