Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jamacha:
E, zato i ja sve manje postujem ovde

Ja imam malo kraci fitilj pa ne umem lepo coveku da objasnim da promeni taktiku. Mislim da ne radi kako treba. Ali eto ajde vi mu kazite. Jbt nekad je ovde bilo zabavno...cini mi se da cim pocne nesto interesantno neka konverzacija cap neka genijalna ideja padne. Mozda gresim ne znam...ako gresim izvinjavam se svima.

beba_toronto:
moja ideja je bila da ta tema bude posebna, da se vidi, da ljudi znaju kako da naprave kartu i da je postave, i da postavljaju pitanja kako se to radi ako im nije jasno...
i da se to naravno vidi jasno....da postoji poseban topik..i da tu stavljaju karte da ne bude guzva na drugim topicima, da slike budu sve na jednom mestu, a tumacenja na drugom...
a ovako......
psiho stvarno si zabrljao, ajde sad razdvoji to..ionako si napravio totalni haos ovde na astrologiji..
izvini ali sam strasno ljuta na tebe.....sad
Apsolutno te podržavam, mislim da sada više niko novi neće moći da se snađe ovdje- ili je možda upravo to cilj, pa ćemo onda svi kao Psiho da skidamo ponešto sa neta i lijepimo kojekude :twisted: POZZZ BEBI !!!

NevenaBGD:
Pa ti si stvarno....o booozeeeee! Ti izgleda kao da nemas druga posla pa kad nema sta da se radi a ti isprčkas nesto ... :shock:

E sad sloc ako budes tako dobar kayi mi kako mi odgovaraju riba-skorpija. I sad opet treba da kacim natalnu. jeeee!
Pitanje je naravno koja ribe-škorpija, ali može da prođe pošto ti je početak 7-me u raku, a ti vodeni su manje više svi isti, škorpije se samo dobro prikrivaju! :)

Mi se nismo mesali u tvoje topike...i ispravljali ih
pa je bio red da se ti ne mesas u nase
jel tako?
a ti si spajao i prepravljao topike u kojima nisi ni ucestvovao uopste, jer tebi licno nisu bili bitni, ali nama jesu ....i svojim prepravkama kao da si sve obrisao, vise nismo znali ni gde smo, ni sta smo pisali, diskutovali, poceli itd itd

e u tome je poenta....

Nije tacno Bebo.
Postavio je jadn mladic cijeg se imena ne secam ali znam da mu je u avataru bio Serloh Holms.
Toga se dobro secam jer sam ja njemu prva tumacila a odma posle toga on meni.
To sve lako mozes da proveris,podji na prvu stranu i videces da Iznogud odgovara nekom na nesto sto i ne postoji....dakle bilo je pre njega...a obrisano.

DjuraMornar:
Nije tacno Bebo.
Postavio je jadn mladic cijeg se imena ne secam ali znam da mu je u avataru bio Serloh Holms.
Toga se dobro secam jer sam ja njemu prva tumacila a odma posle toga on meni.
To sve lako mozes da proveris,podji na prvu stranu i videces da Iznogud odgovara nekom na nesto sto i ne postoji....dakle bilo je pre njega...a obrisano.

ma dobro, nije bitno
nije bitno ko je postavio temu

Back