Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sloc
achartxq1filexajm6xu1148492462699022971bq0.gif

ljuta sam :twisted:, prekida mi adsl....

Za lady mi je interesantna 2008 sto se tice inostranstva pa i ljubavi...mislim da u ljubavi bas i nije imala srece do sada.Cudni zavrseci veza..hm.
Lady nam je bas sexy sa suncem u osmom:)..pristaje joj nick :lol:

Dobro jutro gospodo astrolozi :)
Ova zadnja porukica me bas nasmeja;), znam sta je sunce u 8....
Elem, razumeli ste me, ali svako na svoj nacin.
Deca me interesuju VRLO, da ne kazem najvise...Kad, koliko, kakva (musko, zenska) i da li ce ih sigurno biti?
A ono sto me jos vrlo zanima, mada se vec rasplice neko klupko, je kakva ce mi ljubav biti u narednih godinu dana, npr., i da li ce ta ljubav imati neke veze sa inostranstvom.
Neko je rekao da nisam bas imala neke srece u ljubavi do sada i da su to bili cudni zavrsetci, tj. odjednom, neplanirani...itd...ziva istina :(. No, skoro mi neko rece, da mi sledece godine uran izlazi iz 5 i ulazi u 6..da cu od tada imati promene na poslu, ali da cu u ljubavi biti staticnija...sta vi o tome mislite?
Hvala vam sto ste se pozabavili sa mnom

Ako bi neko bio ljubazan da mi kaze- sta to znaci sto mi je mesec u Lavu i to na 16. stepenu? I pri tom je u nekom odnosu sa Uranom i Suncem ali ne umem da vidim u kom.- meni izgleda kao pod pravim uglom. Inace, natalna mi je nalepljena na odgovarajucoj temi.

beba_toronto:
gde se ti sloc trenutno geografski nalazis..
i kad se ozenis imaces puno para....
kazem ti zena ce te preporoditi u svakom smislu....
bice ona prava...imaces odlican posao , visoki polozaj, i SVE:)
Što se žena tiče, do sada sam uvijek nalijetao na neku koja ima mnogo aspekata sa VE bar 7-8, u startu to zanemarim da bi mi se poslije o glavu razbilo :( .Lajt motiv moje karte je VE0PL u vagi, pa zar je uopšte čudo što obožavam završetak Almodovarovog "Matadora"?!Ako dočekam preporoditeljku pričat ću............

'Oce li neko meni da pogleda kartu, na mukama sam; nudi mi se mozda zivotna sansa (da idem u Libiju da radim) a meni se bas nesto ne ide na tu vrucincinu.....
Opet ne znam da je postavim ali ima tu negde, Bebo, could you help again?
09.02.1975, 13,25h, Bjelovar, Hr.

Back