Ma pogledaj ti, mada i sa tobom imam nekih lijepih aspekata tako da nemožeš biti potpuno objektivna!?POZZZZZ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sloc:Ma pogledaj ti, mada i sa tobom imam nekih lijepih aspekata tako da nemožeš biti potpuno objektivna!?POZZZZZ
Ona bi to mogla i ostvariti, pogledaj joj 8-u kuću.A što se klinaca tiče ipak nisi u pravu VE120MO!!!beba_toronto:Pocetak 5. u vodoliji, ja mislim da nju klinci uopste ne zanimaju...
zanima je prosperitet preko nekog muskarca...i naravno lova
sloc:Ma pogledaj ti, mada i sa tobom imam nekih lijepih aspekata tako da nemožeš biti potpuno objektivna!?POZZZZZ
sloc:Ona bi to mogla i ostvariti, pogledaj joj 8-u kuću.A što se klinaca tiče ipak nisi u pravu VE120MO!!!![]()
Nisam oženjen a to što si rekla bilo bi uistinu divno za jednu totalnu vagu!!!beba_toronto:sa mnom lepe aspekte....ti to proveravao sinastriju?))
gledala sam mislim da ce tebi zena doneti veliku srecu, neka zena
ne znam da li si ozenjen ili ne
ali jedna...totalno ce te preporoditi i bices srecan kao nikad do sad.....
sloc:Nisam oženjen a to što si rekla bilo bi uistinu divno za jednu totalnu vagu!!!
sloc:Lijepo sanjaj noćas, a i ja sada odlazim...................
sloc:Tebe očekuje mnogo divnih trenutaka u sljedećoj godini, samo ne dozvoli da te ulijene.Inače tebi i ne treba neko posebno tumačenje- što bi pokeraši rekli "SVE DOBRO"!?!
Hvala..Zivi bili pa docekali i ovo "SVE DOBRO"..sloc:Tebe očekuje mnogo divnih trenutaka u sljedećoj godini, samo ne dozvoli da te ulijene.Inače tebi i ne treba neko posebno tumačenje- što bi pokeraši rekli "SVE DOBRO"!?!
sloc:Neće da begne no sikiriki, škorpijama čak imponuje da ih neko proganja!![]()
Ma da neodoljivost i tako to, a vole brate i da glume fol oni tajanstveni- e nije nego!?NevenaBGD:Jeeeel! Hm. Onda sam na dobrom putu!![]()
8-)
Što se žena tiče, do sada sam uvijek nalijetao na neku koja ima mnogo aspekata sa VE bar 7-8, u startu to zanemarim da bi mi se poslije o glavu razbilobeba_toronto:gde se ti sloc trenutno geografski nalazis..
i kad se ozenis imaces puno para....
kazem ti zena ce te preporoditi u svakom smislu....
bice ona prava...imaces odlican posao , visoki polozaj, i SVE![]()
i jasloc:Što se žena tiče, do sada sam uvijek nalijetao na neku koja ima mnogo aspekata sa VE bar 7-8, u startu to zanemarim da bi mi se poslije o glavu razbilo.Lajt motiv moje karte je VE0PL u vagi, pa zar je uopšte čudo što obožavam završetak Almodovarovog "Matadora"?!Ako dočekam preporoditeljku pričat ću............
... i bas me zanima sta je VE120MO (pretpostavljam da je VE venera), a i zanima me sta to znaci? :?sloc:Ona bi to mogla i ostvariti, pogledaj joj 8-u kuću.A što se klinaca tiče ipak nisi u pravu VE120MO!!!![]()
Šta i ti Djurke? Ili sve ovo kao i kod mene..........?DjuraMornar:
Jes Venera je a znači da voliš djecu i da ćeš ih sigurno imati- rekoh ti već za ovu i sljedeću godinu!sexy lady2005:... i bas me zanima sta je VE120MO (pretpostavljam da je VE venera), a i zanima me sta to znaci? :?
Ovo bi tvoja hiljadita poruka- baš je ŠKORPIJSKI završiNevenaBGD:jaoo upravo sad imam taj problem. Femka mi se nesto...nikako da ga uhvatim na jednom mestu a ovamo...ma nemam ja nerava trenutno za zamajavnja ili uzmi il ostavi...izgleda mi da ce da ostavi!![]()
Ha ha ha! jbg!