NATALNA KARTA - U SLIKAMA

:)Za Coler~a
Krenula ja da ti zvirkam po natalnoj....
I sto bi htela da ti nesto kazem.. znam malo simbole, malo koje je koje polje itd.

Sinoc sam, citajuci postove,dobila odgovor na licno pitanje~~~Zasto je meni trebalo toooolikoooo godina zivota da nakrpim pa da krenem.sa iscitavanjem astrologije.. zasto ja to nisam pre???? SAD ZNAM RAZLOG!

:think: E, a nije mi jasno, da li je to astrolog rekao samo lose stvari,NE VERUJEM, ili si ti izdvojila lose, ili je to po tvom misljenju..???
Ponovo sam zvirnula kod tebe... Saturn ti pravi dinamiku!? Tranzitni Saturn se seta oko natalnog. A sa Uranom u prvom polju, kratak fitilj? Nestrpljivost bi bila bolja rec, ali se nadam da se neces naljutiti ni na jednu. Takodje ni na mene?
Ali, moz biti da ti, sa Uranom u 1. i Merkurom u 9.polju ti meni. danas~sutra kao astrolog kazes koju rec?! :):think: A moz biti da i u ovom momentu astrologiju znas vise od mene?

Jel moze neko da mi kaze nesto od ovim dvema natalnim kartama.
Uglavnom me interesuje zajednicki zivot, deca,...
U kratkim crtama.

Nadam se da nije problem sto sam natalne karte postavio u PDF-u i
sto mi je ovo generisao World Of Wisdome. Da li je ovo dobar program
i koji je najbolji?

Hvala.

Prilozi

Poslednja izmena:
Zanima me kada bi mogao da se desi, tj. koje godine i kakav ce biti taj brak? Dakle, da li cu imati srece, ljubav i mir u drugom braku? I da li ce taj drugi brak biti za ceo zivot?
Opa sreca, ljubav, mir i u pp-u deca... ti bas zivis u bajci :heart:

Ovako drugi braj je prikazan vladarom devetog polja i njegovom postavkom.
Mesec u strelcu moze da donese stranca, ili nekog sa putovanja. Pored urana na zalost ne moze garantovati dugotrajnost tog braka.
Drugi brak moze poceti kada se aktiviraju planete koje ga determinisu, a to je za neke 2-3 godine.
Tranzitni uran ce tada praviti trigon sa mesecom, a jupiter ce prolaziti kroz peto polje.

Opa sreca, ljubav, mir i u pp-u deca... ti bas zivis u bajci :heart:

Ovako drugi braj je prikazan vladarom devetog polja i njegovom postavkom.
Mesec u strelcu moze da donese stranca, ili nekog sa putovanja. Pored urana na zalost ne moze garantovati dugotrajnost tog braka.
Drugi brak moze poceti kada se aktiviraju planete koje ga determinisu, a to je za neke 2-3 godine.
Tranzitni uran ce tada praviti trigon sa mesecom, a jupiter ce prolaziti kroz peto polje.

Stranac opet?:roll:
Pa, dobro, ako tako sudbina veli...
HVALA TI!!!!:cmok2:

Nema nikog da mi da neke smernice za par posta iznad?

Ok. Sacekacu...

Nesto drugo me muci...
U WOW-u postoji Koch, Placidus i Equal House System.
A na astro.com nisam nasao da mogu da biram, vec mi sam
daje neki sistem kuca.

Koji se sistem kuca koristi?

Moze li neko? Zanima me ljubav najvise, a moze i par reci o zdravlju i poslu. Hvala Vam. PoOZ!!!

Prilozi

• astro_w2gw_02_mirjana_radivojevic_hp.70089.29804.jpg
    astro_w2gw_02_mirjana_radivojevic_hp.70089.29804.jpg
    64,9 KB · Pregleda: 19
Moze li neko? Zanima me ljubav najvise, a moze i par reci o zdravlju i poslu. Hvala Vam. PoOZ!!!

Ljubav samo sto se nije dogodila,jer tranzitni Jupiter uptavo prelazi preko tvog Mjeseca u natalu sto oznacava tranzite ljubavi I djece,mogucnost trudnoce(Obzirom da je konjukcija u Vodoliji,sve se moze desiti iznenada.

U maju ove godine,trebalo bi ljubav da cvijeta a skola,odnosno fax ako studiras,da krene uzlaznom linijom,tako da nastupa posebno dobar period od maja,znaci otprilike godinu dana,za studiranje ili bilo kakav vid usavrsavanja.E da ne zaboravim,od maja mogucnost odlaska u inostranstvo)

Da probam ponovo... mozda se ovog puta neko smiluje :)))

Zajednicki zivot, deca, ... i kada ce se to dogoditi (posebno meni, posebno njoj, ako nije u isto vreme :)).
U kratkim crtama.

hvala.

Prilozi

• JA.jpg
    JA.jpg
    68,3 KB · Pregleda: 15
  • ONA.jpg
    ONA.jpg
    63,3 KB · Pregleda: 13
Poslednja izmena:
Ovo je moja karta.

Ima li nekog da mi odgovori napitanje?:dontunderstand:

Kiron u VII oznacava predispoziciju da bi mogla dozivjeti ranjavanje,odnosno ,biti povrijedjena,bar kroz jedan partnerski odnos.
Prvi brak,je predstavljen Venerom,koja je jako lose postavljena u odnosu na malefike satruna i Plutona,pa je predispozicija da taj prvi jaki odnos bude fatalan i da lose zavrsi raskidom.
Plus toga vladar Venera je u Vodoliji,koja je najveci neprijatelj braka,jer njom vlada Uran,planeta novog,planeta promjena,iznanadnih.

E sad americki astrolog Robert Blashke,kaze da se drugi brak gleda kroz IX kucu.

A to je tebi znak Raka,vladar Mjesec u konjukciji sa Uranom,ali dobro postavljen nema napetih aspekata.Uran moze biti Vodolija,a Mjesec u Strijelcu,znaci drugi partner bi mogao doci iz inostranstva,ali biti domaceg porijekla,jer je Rak,Mjesec,domovina.A sve moze da se desi iznenada.
Po sistemu derivatnih kuca,gdje je tvoja deveta kuca(drugi brak) partnerova prva,a tvoja III,njegova VII,tacno u tvom znaku znaku Jarca,..ti normalno da ces mu biti sudjena,ali me cudi,da vec pocetkom godine,nije doslo do kakvog susreta..kad je tranzitni Jupiter pravio sextil sa vladarom tvog potencijlanog II partnerskog odnosa.
Ti se suvise zatvaras,dva vladara tvog Asc-i Pluton i mars su u XII kuci,izolacija,pa kao da se skrivas od svijeta i kako ces kog upoznati.
Odvoji dio dana za te tvoej male rituale samoce,meditacije ili sto vec,a dio dana izadji na svijetlost...Izuzetno si pametna,pronicljiva imas brzinu uma,ali kao da to sve skrivas,od ociju javnosti i zatvaras se u sebe.
Merkur u Vodoliji,izuzetan um,intuicija,genijalnost,pa ti je sigurno i tesko naci sagovornika(plus toga Merkur 120 Mars,120 Saturn;120 Pluton,sve pozitivni aspekti,koji daju genijalnost,odgovornost,brzinu uma..)

Imas dobre aspekte i za djecu,Mjesec sextil Venera,vladar V kuce Neptun dobro postavljen...glavu gore i izadji iz tog svog svijeta..tranzitni Uran prolazi V kucom,moguca iznenadna ljubav,jer i tranzitna Venera pravi 120 sa vladarom tvog II partnerskog odnosa.Pa zelim ti srecu!
(Tranzitni Saturn ce ti mozda pokupiti koje prijateljstvo,ponekad ces se osjecati da te prijatelji ostavljaju samu,ali sve su to samo igre planeta i njihovi uticaji,koji su prolazni...):bye:

Kiron u VII oznacava predispoziciju da bi mogla dozivjeti ranjavanje,odnosno ,biti povrijedjena,bar kroz jedan partnerski odnos.
Prvi brak,je predstavljen Venerom,koja je jako lose postavljena u odnosu na malefike satruna i Plutona,pa je predispozicija da taj prvi jaki odnos bude fatalan i da lose zavrsi raskidom.
Plus toga vladar Venera je u Vodoliji,koja je najveci neprijatelj braka,jer njom vlada Uran,planeta novog,planeta promjena,iznanadnih.

E sad americki astrolog Robert Blashke,kaze da se drugi brak gleda kroz IX kucu.

A to je tebi znak Raka,vladar Mjesec u konjukciji sa Uranom,ali dobro postavljen nema napetih aspekata.Uran moze biti Vodolija,a Mjesec u Strijelcu,znaci drugi partner bi mogao doci iz inostranstva,ali biti domaceg porijekla,jer je Rak,Mjesec,domovina.A sve moze da se desi iznenada.
Po sistemu derivatnih kuca,gdje je tvoja deveta kuca(drugi brak) partnerova prva,a tvoja III,njegova VII,tacno u tvom znaku znaku Jarca,..ti normalno da ces mu biti sudjena,ali me cudi,da vec pocetkom godine,nije doslo do kakvog susreta..kad je tranzitni Jupiter pravio sextil sa vladarom tvog potencijlanog II partnerskog odnosa.
Ti se suvise zatvaras,dva vladara tvog Asc-i Pluton i mars su u XII kuci,izolacija,pa kao da se skrivas od svijeta i kako ces kog upoznati.
Odvoji dio dana za te tvoej male rituale samoce,meditacije ili sto vec,a dio dana izadji na svijetlost...Izuzetno si pametna,pronicljiva imas brzinu uma,ali kao da to sve skrivas,od ociju javnosti i zatvaras se u sebe.
Merkur u Vodoliji,izuzetan um,intuicija,genijalnost,pa ti je sigurno i tesko naci sagovornika(plus toga Merkur 120 Mars,120 Saturn;120 Pluton,sve pozitivni aspekti,koji daju genijalnost,odgovornost,brzinu uma..)

Imas dobre aspekte i za djecu,Mjesec sextil Venera,vladar V kuce Neptun dobro postavljen...glavu gore i izadji iz tog svog svijeta..tranzitni Uran prolazi V kucom,moguca iznenadna ljubav,jer i tranzitna Venera pravi 120 sa vladarom tvog II partnerskog odnosa.Pa zelim ti srecu!
(Tranzitni Saturn ce ti mozda pokupiti koje prijateljstvo,ponekad ces se osjecati da te prijatelji ostavljaju samu,ali sve su to samo igre planeta i njihovi uticaji,koji su prolazni...):bye:

Malo je reci "hvala" ili "bravo".
Ostala sam bez teksta! Kao da sa mnom provodis dane i noci!
Svako dobro ti zelim, andjele!:heart:

Pozdrav svima nadam se poruku pisem u pravoj temi.
Rodjen sam 30.11.1969 u Minhenu.
Do skora sam radio kao automehanicar, ali sam ostao bez posla.
Kako nemam drugog obrazovanja nema mi drugo nego da i dalje radim to. Zanima me da li cu imati uspeha ako sam pokrenem posao. Radio bih domace i italijanske automobile, posto fiat postaje jako popularan.

Back