NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Nikada se nisam zvanicno ozenio imao sam dve duge veze, jedno koja se zavrsila sa moje 22-23 godine i drugu koja se zavrsila sa mojih 33-34 godine. Ova druga veza je vise puta bila prekidana , pa nastavljana. Trenutno se povremeno vidjam sa devojkom koju sam upoznao u drugoj polovini marta ove godine. Zanima me da li ce to preci u nesto ozbiljnije i da li mi uopste stoji neka ozbiljna veza ili brak i kad otprilike? Njene podatke nemam.
Hvala unapred.

Nikada se nisam zvanicno ozenio. Imao sam dve duge veze, jednu koja se zavrsila sa mojih 22-23 godine i jednu koja se zavrsila sa mojih 33-34 godine i koja je vise puta bila prekidana i nastavljana. Tranutno se povremeno vidjam sa devojkom koju sam upoznao u drugoj polovini marta ove godine, odnosno pocetkom aprila smo zapoceli ta vidjanaj. Zanima me da li ce to prerasti u nesto vise sa tom devojkom i da li meni uopste stoji neki brak ili veze i kad bi to moglo biti. Podatke te devojke nemam.
Hvala unapred

Do sad se nisam zvanicno zenio. Imao sam dve duge veze jednu koja se zavrsila sa mojih 22-23 godine i drugu koja se zavrsila sa 33-34 godine i koja je vise puta bila prekidana i nastavljana. trenutno se povremeno vidjam sa devojkom koju sam upoznao polovinom marta ove godine, odnosno zapoceli smo ta vidjanja pocetkom aprila. Da li meni stoji neki brak u zivotu sa ovom ili nekom drugom i kad bi to moglo biti i deca? Podatke ove devojke nemam.
Hvala unapred

molim vas pomozite mi,ne znam sta mi je,osecam se lose psihicki i zdravstveno.Ne znam sta da radim,obratila sam se lekarima,niko nista ne moze da mi kaze.Oni kazu da sam zdrava a ja se ne osecam tako.Ne znam da li je ovo samo los period koji moram da pretrpim ili sta je vec?pomozite mi,molim vas.Unapred hvala.
odgovorila sam na pp
da li bi neko mogao da protumaci moju natalnu kartu rodjena sam 22.06.1982 s.mitrovica u 15;55 hvala za informacije danijela
koje je konkretno pitanje, cela karta i uopsteno ne moze da se gleda, zahteva mnogo vremena i prostora, izjasni se sa tacnim pitanjem..a kartu, valjalo bi da pokusas da ubacis sama
Trenutno ne mogu da nadjem sajt gde ce mi ispisati u kojoj su kuci..Moze bez toga onda? I samo jos jedno pitanje..Igram hip hop a povredila sam koleno na nastupu i sad necu moci duze vremena da igram. Treba da idem na neke analize,da vide da li treba da se operise itd. pa jel' vidis nesto ozbiljno sto se toga tice?
Thanks unapred

-Arijana
imam ja negde tabele, nego kad stignem da nadjem...a sve ostalo mislim da sam napisala na pp sem faksa, videla sam pitanje pa cu pokusati kasnije

rodjena sam 28u 00.12.1974 .30 u BG .Da li moze neko da mi protumaci malo buducnost? zanima me podznak .,osobine,obrazovanje..
uh, je lo ovo znaci mozda 28.12.1974 u 00 30 u Bg?
astro_w2gw_01_mirjana_radivojevic_hp.66576.9711.gif

Ljubav... Hocu li naci decka uskoro? Hvala puno!

trebam li ja da odgovaram - karta isparila..?

Hej vip, sta sve mogu da znace ove silne retrogradne planete u natalnoj, sad videh kod magareta cak 6 komada, a i ja ih u svojoj natalnoj imam prilicno. Treba li to da nas plasi?
Izvini ako je ovaj post off topic, al jednostavno ne mogu da odolim da ne pitam.
Veliki pozdrav za tebe!
A da i jos ovo... flpflp vrati seee, i ja sam se slognula kad sam otvorila onaj link i videla sve svoje podatke, natalnu.. al posle procitah o cemu je rec, uh kad se samo setim.
Pozdrav!

...i ko misli da treba da ja nesto da pogledam, neka naglasi, da se ne dupliramo i ne gubimo vreme...

Draga Vip, ja sam postavila pitanje i dobila odgovor na 118. strani. Bila bih ti mnogo zahvalna ako bi mogla i ti da ga pogledas, nemoj pisati sve iz pocetka, nego samo ako ima neki detalj koji vec nije naveden. Ja mogu samo da kazem da je ono iz odgovora sasvim verovatno, osim sto sunce-kvadrat-mesec u mom slucaju nikako ne znaci razvod roditelja (to je najsavrseniji brak koji mogu da zamislim). Drago mi je ako tvoje prisustvo na forumu znaci da ti je malisan konacno ozdravio!

Draga Vip drago mi je da ste nam se vratili,nadam se da vam je dete bolje.Ja sam vas zamolila da pogledate moju kartu.Nalazi se na ovoj temi na strani 117.Pa ako imate vremena da odgovorite na moja pitanja....Hvala unapred i veliki pozdrav.

Slaba vajda i od drugog braka i od putovanaja. Bolje bi ti bilo u tom medju periodu izmedju dva braka, doduse mesec je u izgonu u 8, ali ima divne aspekte i u svom je znaku. Obrnem okrenem kartu uvek se vracam na sedmu kucu i one iste probleme iz prvog braka.
Nisam ti odgovorila na pitanje, jer si cekala Vip, ali nisam mogla da odolim da pogledam tvoju kartu.
U svakom slucaju neka je Vip pogleda
pozdrav

Ja sam pitala za fakultet i sadašnju vezu (115. strana). Za fakultet mi je već odgovorilo par ljudi pa neću više time da davim :) a zanima me ako može nešto više o vezi (sa dečkom sam nekih mesec dana) ili barem generalno o mom ljubavnom životu.

Iskopirala sam ono što ste mi već napisale a dole su sinastrija i Dejvison, ostavila sam ovog puta samo linkove da ne zauzmem čitavu stranu, nadam se da neće biti problema. :D Hvala!

Original postavio Dina81
@neupucena- ja bih malo prokomentarisala sinastriju ali sa svojim minimalnim znanjem ( zato sto sam neke aspekte vec videla i zapamtila ) a VIP nek me ispravi i dopuni

njegov pluton na tvom asc sigurno daje da on jako fatalno utice na tebe, kao da si zaslepljena njime plus sto mu je neptun u konjukciji sa tvojom venerom (idealizujes ga, mozda cak i ne vidis da tu postoje neke tajne da ne kazem lazi) pa se bojim da ces se verovatno razocarati kad ti spadnu te ruzicaste naocare
mislim da su vam venere u kvadratu sto i nije najsjajnije jer kao da imate razlicite emotivne potrebe, ali je dobar aspekt sto tvoj jupiter u konjukciji sa njegovom venerom, mislim da ti mozes da ga usrecis a n komunikaciji morate puno da radite
takodje tvoj mars pravi opoziciju sa njegovim mesecom a njegov mars konjukciju sa tvojim mesecom , mislim da to moze dovesti do konflikata ,cestih svadja iz potrebe da menjate jedno drugo
vecina veza gde je sve jako fatalno i strasno retko izadje na dobro, ali se saturn u dosta toga umesao pa ce pretpostavljam to ipak dati trajanje
a sad veliko izvinjenje ako sam se totalno nalupetala

Nisi se nimalo nalupetala...meni samo bode oci to sto obostrano imaju konjukcije Saturn-Mars a iskustveno to vodi obostranom povredjivanju emocija i teskocama kako veza gazi vreme...Plus, njegov mesec, kako sam na brzinu videla stoji u konjukciji sa njenim juznim M. cvorem u 5 polju pa tu postoji velika mogucnost za neplaniranu, karmicku trudnocu (plus njen Jupi na njegovoj Veneri), koja nece biti izneta..savet bi bio...smiriti loptu i polako u toj vezi, nigde ne zuriti, truditi se da se razvije komunikacija i biti na oprezu jer veza nije mogla da se zaobidje, obojma su aktuelne saturnove "godine" i kombinacije sa Marsom, njoj je Ovan u 7 polju i posebno bitan taj Mars..sa Venera Neptun kombinacijom ne sme se dozvoliti "podrazumeva se" u vezi, precutnost i onda iz njega sledi razocarenje za oboje - mora otvoreno da se prica o svemu i ozbiljno da se misli unapred , kako bi se smanjili aspekti za krize..U svakom slucaju, ako veza traje, trebalo bi se pogledati i Dejvison horoskop odnosa...mada bih ja njoj licno preporucila jos neko vreme da ne razmislja o ozbiljnosti i vezivanju, nije jos zrela za to, u globalu i sama mora da oseca kako u stvari ne zna je li spremna na nesto vise (ne samo sa njim) i da li joj je vreme za vezivanje..ostatak pitanja cu kasnije, kad nadjem vremena...

sinastrija - http://i134.photobucket.com/albums/q89/lateblooming/sinastrija.gif

Dejvison - http://i134.photobucket.com/albums/q89/lateblooming/Dejvison.gif

Slaba vajda i od drugog braka i od putovanaja. Bolje bi ti bilo u tom medju periodu izmedju dva braka, doduse mesec je u izgonu u 8, ali ima divne aspekte i u svom je znaku. Obrnem okrenem kartu uvek se vracam na sedmu kucu i one iste probleme iz prvog braka.
Nisam ti odgovorila na pitanje, jer si cekala Vip, ali nisam mogla da odolim da pogledam tvoju kartu.
U svakom slucaju neka je Vip pogleda
pozdrav
Hvala,nemam nista protiv da bilo ko pogleda,ali sam mislila da je Vip pogodnija,jer ima jedan brak iza sebe,pa razume kroz sta sve prolazim,zato mi je bliskija.Ja volim astrologiju i verujem u nju,ali se nista ne razumem,tako da vase reci:mesec je u izgonu u 8,ali ama divne aspekte i u svom je znaku,meni nista ne govore.Zamolila bih vas za objasnjenje.Moja je velika zelja da nadjem osobu s kojom ce me vezati uzajamna ljubav,ne moram da se udajem,papir ionako nije garancija za srecu.S muzem se jos nisam razvela,mada nismo zajedno od januara.29.3.sam upoznala jednogDevicu/strelca,ali ta se veza neslavno zavrsila 16.6.Koliko god se trudim da sam vesela iraspolozene prolazim kroz tesko razdoblje,trudim se da deca kroz sve prodju sa sto manje trauma i to mi za sada odlicno ide,ali i meni treba neko blizak i jak da me podrzi i voli.Tako da kad mi je osoba koju sam pominjala pozvao da zivim u Kanadi i ponudio konkretnu pomoc ponadala sam se da je to mozda resenje za buducnost i da mozda moze biti i nesto vise.On je moj veliki prijatelj sada,uvek je tu da me saslusa,razume,posavetuje.
Zahvalna sam obema za svaku rec ili savet koji mi uputite.Veliki pozdrav

Vip,malo sam gledala natalnu kartu moje sestre(ne rodjene) i zabrinulo me to da ima tri planete u 12. kuci i to Saturn,Uran i Neptun. Da li je to lose? Ona ima losu porodicnu situaciju,rano je ostala bez majke a otac joj je alkoholicar,losa finansijska situacija.
Zanima me da li ce biti bolje kasnije,ako ti nije tesko da pogledas...Da li ce se zaposliti,zavrsiti fakultet...upisuje ga ove godine,filoloski.
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...x14H-u1213870501;go.x=14;go.y=9;nhor=2;nho2=2

Hej vip, sta sve mogu da znace ove silne retrogradne planete u natalnoj, sad videh kod magareta cak 6 komada, a i ja ih u svojoj natalnoj imam prilicno. Treba li to da nas plasi?
Izvini ako je ovaj post off topic, al jednostavno ne mogu da odolim da ne pitam.
Veliki pozdrav za tebe!
A da i jos ovo... flpflp vrati seee, i ja sam se slognula kad sam otvorila onaj link i videla sve svoje podatke, natalnu.. al posle procitah o cemu je rec, uh kad se samo setim.
Pozdrav!

Retrogradnim planetama se daje veliki znacaj u Karmickoj astrologiji, kazu da je njihov uticaj "losiji" ako idu naopako od svog prirodnog kretanja,da izbacuju lakse negativnije osobine, no, nekada i to nije lose, bar po mom misljenju jer retrogradnost znaci da covek moze da se vrati i da dublje pogleda ono sta te planete simbolizuju, isravi greske , nista nije samo lose i samo dobro...

Hvala,nemam nista protiv da bilo ko pogleda,ali sam mislila da je Vip pogodnija,jer ima jedan brak iza sebe,pa razume kroz sta sve prolazim,zato mi je bliskija.Ja volim astrologiju i verujem u nju,ali se nista ne razumem,tako da vase reci:mesec je u izgonu u 8,ali ama divne aspekte i u svom je znaku,meni nista ne govore.Zamolila bih vas za objasnjenje.Moja je velika zelja da nadjem osobu s kojom ce me vezati uzajamna ljubav,ne moram da se udajem,papir ionako nije garancija za srecu.S muzem se jos nisam razvela,mada nismo zajedno od januara.29.3.sam upoznala jednogDevicu/strelca,ali ta se veza neslavno zavrsila 16.6.Koliko god se trudim da sam vesela iraspolozene prolazim kroz tesko razdoblje,trudim se da deca kroz sve prodju sa sto manje trauma i to mi za sada odlicno ide,ali i meni treba neko blizak i jak da me podrzi i voli.Tako da kad mi je osoba koju sam pominjala pozvao da zivim u Kanadi i ponudio konkretnu pomoc ponadala sam se da je to mozda resenje za buducnost i da mozda moze biti i nesto vise.On je moj veliki prijatelj sada,uvek je tu da me saslusa,razume,posavetuje.
Zahvalna sam obema za svaku rec ili savet koji mi uputite.Veliki pozdrav

Lapsus nije u izgonu nego u padu sto se tice te osme kuce (moji je u izgonu), a to znaci da je planeta dosta slaba, medjutim mesec je istovremeno u svom sedistu, a to znaci da se nalazi u znaku kojim vlada (mesec je vladar raka). Sve ovo naziva se dostojanstvo planeta.Opet s epitam sta ce tu preovladati, mada se uzima znak da bi se odredila dostojanstvo planeta, a ne kuca. Vidimm da ste divna majka (vi ste mesec kad postanete majka, a pre toga ste bili venera-za sve zene vazi isto), s obzirom na aspekte koje pravi mesec sa petom kucom (to je i kuca dece). Sto se tice inostranstav taj mesec u 8 kuci znaci da cete u trecem domu po redu biti srecni (ne znam koliko ste do sad kuca promenili, poklopilo bi se eventualno roditeljska kuca, pa kuca s amuzem , pa inostranstvo kao treca kuca) i da biste bili srecniji u inostranstvu nego ovde. Nesto sam primetila da vam je vladar vase cetvrte kuce neptun u dvanestoj (opet retrogradost planete uf , to bi moglo da znaci i obrnuto vladarstvo tj. neptun da postane vladar strelca, a vi ste u podznaku strelac-nije bitno ne citajte ovaj deo:)) i i pravi aspekt sa tim mesecom iz osme, a ta osma bi postala dvanesta u slucaju vaseg odlaska u inostranstvo (ni ovo ne citajte:)).
Meni licno to bi mogao da bude aspekt zivota u inostranstvu, medjutim losi su aspekti glavnih planeta koje pokazuju odlazak, sem ako se sve ne bazira na tom mesecu???
Moguce bi bilo da odete i da budete srecni tamo, ali da stalno osecate da vam nesto nedostaje, a to je muz, jer je vasa sedma kuca puna planeta, a sedma kuca je taj prvi brak i brak uopste i ja koliko god okretala kartu sve planete se vracaju na tu sedmu kucu i na iste one lose aspekte koji su vam upropastili prvi brak, zato sam pomislila da biste vi bili srecniji u tom periodu izmedju dva braka (osma kuca), drugi brak je predstavljen devetom kucom, to sto nezelite nista zvanicno bi se takodje poklopilo sa osmom kucom tj. period izmedju dva braka.
Ovaj period mi nesto ne izgleda bas narocito povoljan za putovanje, da neobjasnjavam zasto, sve bih zakomplikovala, ali eto postoje sanse da odete (taj mesec).
Obecavam necu vise nista da kazem, ali kad ste vec pitali, bolje neka Vip to pogleda.
Vip plizzzzzzzzzz zena ceka bas dugo!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Ti si gledala moj natal...paaa...moj u kombinaciji sa onim umetnikom....:lol::lol::dash:
( grrrrr...kako sam se tu zeznula...uh strahovito loša procena...čovek je bisexualac...:confused:)

Rekla si mi da ništa pre septembra,...tj. jeseni 2008, ne petljam....da budem mirna i čekam svojih 5 minuta....
Ali ja ne umem da budem mirna...to je problem...:roll: I petljam....ponovo petljam...

Mislim da sam ovde stala...ljubav postoji ili je bila mozda..kvadrat Saturna na Mesec odradio je svoje, mada licno mislim da mozda i nije jos sve jer ce u povratku na natalnu poziciju u Devici da ponovo napravi kvadrat na natalni mesec u Blizancima..ova osoba je koliko vidim Blizanac i tesko da mogu reci da je veza (ili je bila) savrsena i ne bih, kao sto sam ti i rekla, da sam na tvom mestu , ne bih potencirala nista dok saturn ne predje kvadraturu koju ima..ipak je on tvoj vladar i u 8 polju ti je pa su t veze, emocije i erotika ipak blokirane..sacekati upliv Jupitera koji donosi malo vedrine i nade i pocetak 2009 godine a Saturn sa sekstilom prema suncu malo olaksa situaciju..kako je i tranzitni jupiter u opoziciji natalnom Saturnu, stvarno mislim da ne mozes nesto ekstra dobro sada da izvuces iz te pozicije, sve je to klimavo...i osporeno...

Draga Vip, ja sam postavila pitanje i dobila odgovor na 118. strani. Bila bih ti mnogo zahvalna ako bi mogla i ti da ga pogledas, nemoj pisati sve iz pocetka, nego samo ako ima neki detalj koji vec nije naveden. Ja mogu samo da kazem da je ono iz odgovora sasvim verovatno, osim sto sunce-kvadrat-mesec u mom slucaju nikako ne znaci razvod roditelja (to je najsavrseniji brak koji mogu da zamislim). Drago mi je ako tvoje prisustvo na forumu znaci da ti je malisan konacno ozdravio!

Onda pored svih onih "divnih" aspekata znaci licno tvoji (moze doneti razvod roditelja,obicno i donese, ali bilo je potrebno da se tumaci i porodica da bi se videlo kakav je brak roditelja,da potvrde i drugi faktori, a to bi bas bilo mnogo:)).

Lapsus nije u izgonu nego u padu sto se tice te osme kuce (moji je u izgonu), a to znaci da je planeta dosta slaba, medjutim mesec je istovremeno u svom sedistu, a to znaci da se nalazi u znaku kojim vlada (mesec je vladar raka). Sve ovo naziva se dostojanstvo planeta.Opet s epitam sta ce tu preovladati, mada se uzima znak da bi se odredila dostojanstvo planeta, a ne kuca. Vidimm da ste divna majka (vi ste mesec kad postanete majka, a pre toga ste bili venera-za sve zene vazi isto), s obzirom na aspekte koje pravi mesec sa petom kucom (to je i kuca dece). Sto se tice inostranstav taj mesec u 8 kuci znaci da cete u trecem domu po redu biti srecni (ne znam koliko ste do sad kuca promenili, poklopilo bi se eventualno roditeljska kuca, pa kuca s amuzem , pa inostranstvo kao treca kuca) i da biste bili srecniji u inostranstvu nego ovde. Nesto sam primetila da vam je vladar vase cetvrte kuce neptun u dvanestoj (opet retrogradost planete uf , to bi moglo da znaci i obrnuto vladarstvo tj. neptun da postane vladar strelca, a vi ste u podznaku strelac-nije bitno ne citajte ovaj deo:)) i i pravi aspekt sa tim mesecom iz osme, a ta osma bi postala dvanesta u slucaju vaseg odlaska u inostranstvo (ni ovo ne citajte:)).
Meni licno to bi mogao da bude aspekt zivota u inostranstvu, medjutim losi su aspekti glavnih planeta koje pokazuju odlazak, sem ako se sve ne bazira na tom mesecu???
Moguce bi bilo da odete i da budete srecni tamo, ali da stalno osecate da vam nesto nedostaje, a to je muz, jer je vasa sedma kuca puna planeta, a sedma kuca je taj prvi brak i brak uopste i ja koliko god okretala kartu sve planete se vracaju na tu sedmu kucu i na iste one lose aspekte koji su vam upropastili prvi brak, zato sam pomislila da biste vi bili srecniji u tom periodu izmedju dva braka (osma kuca), drugi brak je predstavljen devetom kucom, to sto nezelite nista zvanicno bi se takodje poklopilo sa osmom kucom tj. period izmedju dva braka.
Ovaj period mi nesto ne izgleda bas narocito povoljan za putovanje, da neobjasnjavam zasto, sve bih zakomplikovala, ali eto postoje sanse da odete (taj mesec).
Obecavam necu vise nista da kazem, ali kad ste vec pitali, bolje neka Vip to pogleda.
Vip plizzzzzzzzzz zena ceka bas dugo!!!!!!!!!!!
Sta da kazem osim hvala jos jednom,ali me zacudilo kada ste rekli da sam u podznaku Strelac,ja imam podatak da sam Skorpija.Jeste li sigurni?

Ja sam pitala za fakultet i sadašnju vezu (115. strana). Za fakultet mi je već odgovorilo par ljudi pa neću više time da davim :) a zanima me ako može nešto više o vezi (sa dečkom sam nekih mesec dana) ili barem generalno o mom ljubavnom životu.

Iskopirala sam ono što ste mi već napisale a dole su sinastrija i Dejvison, ostavila sam ovog puta samo linkove da ne zauzmem čitavu stranu, nadam se da neće biti problema. :D Hvala!

sinastrija - http://i134.photobucket.com/albums/q89/lateblooming/sinastrija.gif

Dejvison - http://i134.photobucket.com/albums/q89/lateblooming/Dejvison.gif

To sto smo ti rekli, sasvim smo ti lepo rekli, dopunile smo se, naglasila sam ja ono sto ona nije i sto moze da predstavlja problem u vezi ( koja je tek skoro pocela pa tebi mozda i ne izgleda tako) i dala neki savet da se o svemu dobro razmisli i bude oprezan i lagano da se krece u toj vezi..Kombinacija sa marsom i saturnom nije bas sjajna, privlacna je i to jako jako u prvo vreme ali vremenom isplivavaju stvari koje menjaju "pogled" na sve i nema sanse da ne bude trpljenja i sa jedne i sa druge strane..Dejvisonom mnogo "ne baratam" samo sam iscitavala neku literaturu, da ako nadjem vremena i to savladam, i koliko vidim da si u toj vezi na pocetku okrenuta njemu i za njega si a on kao on malo ne zna bas tacno gde je i cemu pripada. Strasti ima i emocija ima, i meni ovaj horoskop ukazuje na mogucu "plodnu" vezu, odn da u njoj moze doci do trudnoce samo sto bih, ipak laicki u ovom polju, rekla , da ne mogu garantovati da ce se lako izneti ili odrzati ta trudnoca ( u svakom slucaju moze doci do carskog reza ako nista drugo). U tranzitima je saturn uskoro na Saturnu i tek ce da dodje na dsc veze, u kvadrat Neptunu koji predstavlja njega i opoziciju Marsu i suncu na asc..pa meni to lici da On moze da se upita sta je i gde je u toj vezi..No, nemoj ovo da te obeshrabri..moj Dejvison je ocajan pa se ja i moj muz nismo zaobisli i nismo rastavili (jos uvek bar :whistling:) tako da u odnosu na moj koji sam studirala, tvoj je milina od propusta energija, samo ako se njima zna upravljati

Sta da kazem osim hvala jos jednom,ali me zacudilo kada ste rekli da sam u podznaku Strelac,ja imam podatak da sam Skorpija.Jeste li sigurni?

:dash::dash::dash: rekla sam vam kartu iz glave , a vasa sedma kuca vam je puna planeta i to u blizancima, jeste podznak skorpija, i vrh sedme je u biku, nego sam ja upamtila te planete u blizancima, a vrhovi AC i DC su pri kraju znaka. Inace lepa vest vladar drugod braka merkur je otisao u konjukciju s ajupiterom u 7 kucu, to je lepa vest, moguce jedno od znacenja drugog braka u inostranstvu, tj. veze.

Poslednja izmena:

Back