[img=http://img143.imageshack.us/img143/5940/astrow2gw01mirjanalucicbk1.th.gif]
Nalazim se na zivotnoj raskrsnici.Pred razvodom sam.Na mom zivotnom putu pojavljuju se neki novi momenti.Nisam vise mlada i znam da ne mogu ocekivati neku blistavu bududnost,ali znam da ne zelim natrag uprkos teskocama koje me ocekuju.Nisam se jos zvanicno razvela ali muz vise ne zivi sa mnom i decom.Iako sam imala jedno lose iskustvo zelela bih da nadjem osobu s kojom cu provesti ostatak zivota.Kakve su sanse za to gledajuci na moj horoskop?
sto se prvog braka tice i mogucnosti razvoda , evidentno je trpljenje, osporavanje i muka, umesto da se izbavis iz prvog doma , upala si u nesto gde si tesko mogla da se snadjes, i po pitanju partnera , njega kao njega i njegovog vaspitanja, porekla, odgovornosti, roditelja i svega..kao sa marsa da si pala ....no, naglasavam vo jer nije lako nekad, covek odluci da ne moze i nece vise pa ipak nekad ostane u onome sto jeste, a ti si zaista odlucila i do toga ce doci..Sto nije odmah..kvadratirao saturn natalni pa pravio muke i sada kada je saturn u devici a Uran u ribama, doslo je do razdvajanja(unazad neko vreme, ne bukvalno sada), i do razvoda ce doci
Prvi bak..venera, izmrcvarena, izmucena i osporena, sa stelijumom u 7 polju i iskreno mislim da ti taj prvi muz, pored nezrelosti i nije bas bio sav tacan ili svoj..e sad, 7 polje pokazuje nase brakove uopsteno ali ne mora svaki nuzno da bude takav, ja bih ekla da si negde pokusavala od ovog partnera da odes, bar u sebi ako nisi fizicki mogla, i da je do nekog vida razdvajanja moglo i pre da dolazi i da su za tebe period 30-tih bio najtezi na neki nacin, pa sad ovaj.Tvoja 42-ga je bitna za licnu sferu ili razilazaenje sa partnerom, tvoja 43-44 godina je ono sto vuce na razvod i oslobodjenje licno, a mislim da pre 43-44 ne bi trebalo da se zaleces ni u kakvu vezu..da vidimo..2.6.65..imas 43 pune i prelazis u 44 upravo sada...U tvom zivotu mogu da postoje 2 muza i 2 bitne veze, ukupno 4 muskarca...Neophodna ti je osoba koja ce aktivirati Trigone i sekstile koje nosi tvoj "zmaj" konfiguracija..E sad, Koliko god bio tezak i osporen period prelaza Saturna preko Uran,Pluton Mars-opozicija saturn kombinacije, istovremeno ce da pravi propust energije i preko Neptuna,Meseca i saturna ali sa druge strane, tako da meni nade za oslobodjenje i uravnotezenje itekako ima..kad se gleda klasicno i teorijski samo. vladar 7 u 7, "suvladar" Merkur u 7...Vladar 9-te Sunce u 7..11-te Venera u 7 i samo (kao 4-ti znacajni - Mars i Pluton na MC..e to trazis i cekas..Razvedenu i zemljano-vodeno-vatrenu osobu na primer , kako bih ga opisala..dolazi sa Plutonom u Jarcu koji pravi rigon stelijumu u Devici i sekstil saturnu u Ribama (koji je prosao i presisao Uran upravo pa doneo tebi i njemu previranja u zivotu)..Da li ga znas ili ne znas od pre, to ne mogu da ti tvrdim ali moze da se desi..kako je Mars i Pluton ono sto ga sada donosi , moze da se poveze i sa Ovnom u 5 polju - da ti je bio ljubav izmedju 15-19 godine ali to nemoj da me drzis za rec dok ne bih videla konkretnu i tacnu kartu te osobe...Verovatno ce da me "napadnu" i da kazu kako sam sve lepo slozila i kako sam skontala to tako i odlucila da je tu bitan Mas i Pluton i da ima kvadrat prema dispozitoru Merkuru, no u ovom slucaju nijedna planeta u devici nema po orbisu kvadrat sa Merkurom...cak bih rekla kako , ako poznajes tu osobu od ranije, mozed da to bude neko za koga si mastala da budes udata...Jupiter je sada u Jarcu i nadu je mogao da donese ali na tvom mestu bih ja prvo sve sto imas sredila oko sebe , kad vec imas toliko nekih komplikacija oko sebe, kojim se nadas i ne nadas pa tekonda, kad Saturn sve ovo "prevrlja" u t kvadratu - da tek onda mislis dalje, stvari ce ti se kristalisati od jeseni ove, redom, pozitivan ti je februar-mart 2009 i nadalje...
Razvedeni partneri smanjuju negativnost 7 polja i ovih aspekata, prenose deo tezinena njih same, ne na brak kao brak..bavljenje javnim poslom ili rad u nekim organizacijama sa grupom ljudi smanjuke takodje tezinu, porodicni problemi i gubici tvojih rodjenih kao i onih iz porodice prvog partnera takodje umanjuju tezinu aspekata 7 polja,..problemi u trudnoci ili spontani, u porodjaju ili hirurske intervencije u tom delu smanjice takodje deo tezine..i da ne navodim sta sve,,princip treba da bude jasan ...Ove tvoje planete konkretno ukazuju u celosti na borbu i patnju, na "sama guras u zivotu" sa masom tovara na ledjima od strane drugih - a ne mislim na decu nego samo na one sve ostale oko tebe...Nisi htela da budes sama u braku i da sama nosis sve u zivotu a ispade Bas tako..Ipak si borac.Jesu stradali zivci i neki unutrasnji organi ali , dobra si...
Imam ponudu od bivseg momka koga nisam videla 20 godina da dodjem da zivim u Kanadi(Toronto).On je Jarac,ne znam njegov podznak,rodjen je 19.1.1964. u Zagrebu u vecernjim casovima(oko8,ali nije sigurno).I on se razvodi sada,ne zivi sa zenom vec dve godine.U vezi je sa drugom od 19.1.2007.Nas dvoje smo bili u vezi od 2.1.1983.Bili smo mladi i nezreli,a i zivot nas je odneo na razlicite strane.Ostali smo u kontaktu i neke varnice jos postoje.On kaze da bi mi tamo bilo mnogo bolje,da bi i deca imala bolju buducnost.
za ovo rekoh da ne znam koliko se on uklapa ili ne uklapa, potrebno mi je njegovo tacno, najtacnije moguce vreme i da ga "uslikamo" je li on ili nije tvoje resenje za prevazilazenje ovih teskih aspekata koje nosis..ja znam da hoces jer ces naci osobu koja mora da donese duhovnu ravnotezu i mir i tu je blizu (44-48 godina).
Ja sam med.sestra,verovatno bih tamo lako mogla naci posao i uz njegovu pomoc se lakse snaci.Ali nije lako odluciti se na taj korak u ovim godinama,sa decom o kojoj takodje treba misliti(cerka Rak/Vodolilja,sinRiba).
o tome mozemo kad se ubaci njegova karta
Moja pitanja su za vas Vipcurlic.Vidim da smo slicnih godina i da ste vi razvedeni pa udati opet.Ne ocekujem da mi brzo odgovorite,imate obaveza oko deteta(znam kako je),a i svi vas na forumu bombarduju molbama za pomoc.Ja sam jednu zivotnu odluku donela(razvod),za ostale ionako moram da razmislim.Verujem u astrologiju i zato me interesuje sta mi zvezde savetuju.Pitanja su:
1.Da li imam sansu da nadjem osobu za ostatak svog zivota s kojom cu biti srecna?
2.Da li u horoskopu uopste imam aspekte za zivot u inostranstvu(Kanada) i da li mogu obnoviti vezu sa bivsim deckom koji tamo zivi?
Sta mi vi savetujete?
Hvala vam unapred.Iako sam nestrpljivi Blizanac vas odgovor cu strpljivo cekati