NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Kao dete do svoje druge godine sam zivela sa roditeljima u mestu gde sam se rodila i odakle mi je majka,pa smo se preselili u ocev rodni grad i tu zivimo do moje 11 godine,Zatim se selimo u stan u istom gradu, u kome sam zivela do 13 godine kada su mi se roditelji razveli,a ja se sa majkom odselila i stanovala kao podstanar.Posle godinu dana ona se opet udala pa se opet selimo.Sa 15 godina se selimo u kucu koju je napravila sa ocuhom i tu zivim do 24 godine kada sam se i udala.Sa muzem stanujem kao podstanar i u 27 se selim u svoj stan koji mi je otac kupio gde zivim i danas sa svoje dvoje dece.

:dash::dash::dash: rekla sam vam kartu iz glave , a vasa sedma kuca vam je puna planeta i to u blizancima, jeste podznak skorpija, i vrh sedme je u biku, nego sam ja upamtila te planete u blizancima, a vrhovi AC i DC su pri kraju znaka. Inace lepa vest vladar drugod braka merkur je otisao u konjukciju s ajupiterom u 7 kucu, to je lepa vest, moguce jedno od znacenja drugog braka u inostranstvu, tj. veze.

Bar nesto lepo...

Bar nesto lepo...

Matematicki i skolski se to poklapa znaci broji se svaka druga kuca od 4 i stizemo opet do osme kuce horoskopske, koja bi predstavljala vasu sledecu kucu u zivotu. Da moglo bi da bude bas zbog te veze cetvrte, dvaneste i osme kuce (mesec dobar aspekt sa neptunom, vladarem 4-dom porodica), a podznak vam s enastavlja na strelca, a vladar vaseg AC (pluton)je otisao u devetu kucu inostranstvo i to je na samom kraju, sto znaci da se aktivira kasnije (redosled planeta u kuci, vam je tok dogadjaja).
Znaci necu vise da s emesam u vas natal:)
Ono sto bih vam ja rekla probajte, moguce je da uspe, kad vec imate priliku (ja imam saturna u 4 kuci, a to su bas ovi prostori, u prevodu na srpski:) ZAKOPANA SAM OVDE i ako i odem ne gine mi povratak!!!!!!!!!!):dash:

[img=http://img143.imageshack.us/img143/5940/astrow2gw01mirjanalucicbk1.th.gif]

Nalazim se na zivotnoj raskrsnici.Pred razvodom sam.Na mom zivotnom putu pojavljuju se neki novi momenti.Nisam vise mlada i znam da ne mogu ocekivati neku blistavu bududnost,ali znam da ne zelim natrag uprkos teskocama koje me ocekuju.Nisam se jos zvanicno razvela ali muz vise ne zivi sa mnom i decom.Iako sam imala jedno lose iskustvo zelela bih da nadjem osobu s kojom cu provesti ostatak zivota.Kakve su sanse za to gledajuci na moj horoskop?
sto se prvog braka tice i mogucnosti razvoda , evidentno je trpljenje, osporavanje i muka, umesto da se izbavis iz prvog doma , upala si u nesto gde si tesko mogla da se snadjes, i po pitanju partnera , njega kao njega i njegovog vaspitanja, porekla, odgovornosti, roditelja i svega..kao sa marsa da si pala ....no, naglasavam vo jer nije lako nekad, covek odluci da ne moze i nece vise pa ipak nekad ostane u onome sto jeste, a ti si zaista odlucila i do toga ce doci..Sto nije odmah..kvadratirao saturn natalni pa pravio muke i sada kada je saturn u devici a Uran u ribama, doslo je do razdvajanja(unazad neko vreme, ne bukvalno sada), i do razvoda ce doci

Prvi bak..venera, izmrcvarena, izmucena i osporena, sa stelijumom u 7 polju i iskreno mislim da ti taj prvi muz, pored nezrelosti i nije bas bio sav tacan ili svoj..e sad, 7 polje pokazuje nase brakove uopsteno ali ne mora svaki nuzno da bude takav, ja bih ekla da si negde pokusavala od ovog partnera da odes, bar u sebi ako nisi fizicki mogla, i da je do nekog vida razdvajanja moglo i pre da dolazi i da su za tebe period 30-tih bio najtezi na neki nacin, pa sad ovaj.Tvoja 42-ga je bitna za licnu sferu ili razilazaenje sa partnerom, tvoja 43-44 godina je ono sto vuce na razvod i oslobodjenje licno, a mislim da pre 43-44 ne bi trebalo da se zaleces ni u kakvu vezu..da vidimo..2.6.65..imas 43 pune i prelazis u 44 upravo sada...U tvom zivotu mogu da postoje 2 muza i 2 bitne veze, ukupno 4 muskarca...Neophodna ti je osoba koja ce aktivirati Trigone i sekstile koje nosi tvoj "zmaj" konfiguracija..E sad, Koliko god bio tezak i osporen period prelaza Saturna preko Uran,Pluton Mars-opozicija saturn kombinacije, istovremeno ce da pravi propust energije i preko Neptuna,Meseca i saturna ali sa druge strane, tako da meni nade za oslobodjenje i uravnotezenje itekako ima..kad se gleda klasicno i teorijski samo. vladar 7 u 7, "suvladar" Merkur u 7...Vladar 9-te Sunce u 7..11-te Venera u 7 i samo (kao 4-ti znacajni - Mars i Pluton na MC..e to trazis i cekas..Razvedenu i zemljano-vodeno-vatrenu osobu na primer , kako bih ga opisala..dolazi sa Plutonom u Jarcu koji pravi rigon stelijumu u Devici i sekstil saturnu u Ribama (koji je prosao i presisao Uran upravo pa doneo tebi i njemu previranja u zivotu)..Da li ga znas ili ne znas od pre, to ne mogu da ti tvrdim ali moze da se desi..kako je Mars i Pluton ono sto ga sada donosi , moze da se poveze i sa Ovnom u 5 polju - da ti je bio ljubav izmedju 15-19 godine ali to nemoj da me drzis za rec dok ne bih videla konkretnu i tacnu kartu te osobe...Verovatno ce da me "napadnu" i da kazu kako sam sve lepo slozila i kako sam skontala to tako i odlucila da je tu bitan Mas i Pluton i da ima kvadrat prema dispozitoru Merkuru, no u ovom slucaju nijedna planeta u devici nema po orbisu kvadrat sa Merkurom...cak bih rekla kako , ako poznajes tu osobu od ranije, mozed da to bude neko za koga si mastala da budes udata...Jupiter je sada u Jarcu i nadu je mogao da donese ali na tvom mestu bih ja prvo sve sto imas sredila oko sebe , kad vec imas toliko nekih komplikacija oko sebe, kojim se nadas i ne nadas pa tekonda, kad Saturn sve ovo "prevrlja" u t kvadratu - da tek onda mislis dalje, stvari ce ti se kristalisati od jeseni ove, redom, pozitivan ti je februar-mart 2009 i nadalje...

Razvedeni partneri smanjuju negativnost 7 polja i ovih aspekata, prenose deo tezinena njih same, ne na brak kao brak..bavljenje javnim poslom ili rad u nekim organizacijama sa grupom ljudi smanjuke takodje tezinu, porodicni problemi i gubici tvojih rodjenih kao i onih iz porodice prvog partnera takodje umanjuju tezinu aspekata 7 polja,..problemi u trudnoci ili spontani, u porodjaju ili hirurske intervencije u tom delu smanjice takodje deo tezine..i da ne navodim sta sve,,princip treba da bude jasan ...Ove tvoje planete konkretno ukazuju u celosti na borbu i patnju, na "sama guras u zivotu" sa masom tovara na ledjima od strane drugih - a ne mislim na decu nego samo na one sve ostale oko tebe...Nisi htela da budes sama u braku i da sama nosis sve u zivotu a ispade Bas tako..Ipak si borac.Jesu stradali zivci i neki unutrasnji organi ali , dobra si...

Imam ponudu od bivseg momka koga nisam videla 20 godina da dodjem da zivim u Kanadi(Toronto).On je Jarac,ne znam njegov podznak,rodjen je 19.1.1964. u Zagrebu u vecernjim casovima(oko8,ali nije sigurno).I on se razvodi sada,ne zivi sa zenom vec dve godine.U vezi je sa drugom od 19.1.2007.Nas dvoje smo bili u vezi od 2.1.1983.Bili smo mladi i nezreli,a i zivot nas je odneo na razlicite strane.Ostali smo u kontaktu i neke varnice jos postoje.On kaze da bi mi tamo bilo mnogo bolje,da bi i deca imala bolju buducnost.

za ovo rekoh da ne znam koliko se on uklapa ili ne uklapa, potrebno mi je njegovo tacno, najtacnije moguce vreme i da ga "uslikamo" je li on ili nije tvoje resenje za prevazilazenje ovih teskih aspekata koje nosis..ja znam da hoces jer ces naci osobu koja mora da donese duhovnu ravnotezu i mir i tu je blizu (44-48 godina).

Ja sam med.sestra,verovatno bih tamo lako mogla naci posao i uz njegovu pomoc se lakse snaci.Ali nije lako odluciti se na taj korak u ovim godinama,sa decom o kojoj takodje treba misliti(cerka Rak/Vodolilja,sinRiba).

o tome mozemo kad se ubaci njegova karta
Moja pitanja su za vas Vipcurlic.Vidim da smo slicnih godina i da ste vi razvedeni pa udati opet.Ne ocekujem da mi brzo odgovorite,imate obaveza oko deteta(znam kako je),a i svi vas na forumu bombarduju molbama za pomoc.Ja sam jednu zivotnu odluku donela(razvod),za ostale ionako moram da razmislim.Verujem u astrologiju i zato me interesuje sta mi zvezde savetuju.Pitanja su:

1.Da li imam sansu da nadjem osobu za ostatak svog zivota s kojom cu biti srecna?
2.Da li u horoskopu uopste imam aspekte za zivot u inostranstvu(Kanada) i da li mogu obnoviti vezu sa bivsim deckom koji tamo zivi?
Sta mi vi savetujete?
Hvala vam unapred.Iako sam nestrpljivi Blizanac vas odgovor cu strpljivo cekati

sunce iz 9 polja u 7 znaci promenu mesta boravka zbog partnera i to moze da da vezu sa inostranstvom, drugi deo je Pluton iz 1 u 9 sa konjukcijom Urana iz 3 polja i sve to lepo okruzilo MC..I Uran i pluton nemaju kvadrat sa Merkurom, Sunce iz 9 konjukcija Jupiter koji je iz Strelca u 1 polju.,,ja kazem da ces svakako da menjas i grad zivljenja i drzavu i to zbog nekog partnera...da li Blizanci lice na Ameriku i Kanadu i Lav-Devica u 9 polju ..ne znam tacno ali Vani Jeste...A ovaj Neptun iz 4 u 12 u Skorpiji..i on vuce na daleko jako, prekookeansko...

Matematicki i skolski se to poklapa znaci broji se svaka druga kuca od 4 i stizemo opet do osme kuce horoskopske, koja bi predstavljala vasu sledecu kucu u zivotu. Da moglo bi da bude bas zbog te veze cetvrte, dvaneste i osme kuce (mesec dobar aspekt sa neptunom, vladarem 4-dom porodica), a podznak vam s enastavlja na strelca, a vladar vaseg AC (pluton)je otisao u devetu kucu inostranstvo i to je na samom kraju, sto znaci da se aktivira kasnije (redosled planeta u kuci, vam je tok dogadjaja).
Znaci necu vise da s emesam u vas natal:)
Ono sto bih vam ja rekla probajte, moguce je da uspe, kad vec imate priliku (ja imam saturna u 4 kuci, a to su bas ovi prostori, u prevodu na srpski:) ZAKOPANA SAM OVDE i ako i odem ne gine mi povratak!!!!!!!!!!):dash:

znas, nekada to nije bas sve tako crno jer Saturn oznacava korene i vezanost, odgovornost za jednog roditelja, postojanje imovinske vrednosti u obliku stana na primer ili kuce , imanja koje nas delom ostavlja ovde a nismo tu i moze da znaci ,ako odes, da se vratis jako kasno na primer..Mesec iz 1 ti je u 7, pa zbog partnera mozes da menjas grad i da decu ili dete rodis u drugom gradu, a ono sto mislis o svom domu sada i vrednostima koje imas/nemas trenutno, ne mora da znnaci da ces isto misliti i posle 33,40, 48 godine...znaci..vataj maglu ako mozes ali , kako si vaga sa jakim plutonom meni ipak lici da ti volis svoj rodni Beli-Grad

Vip,hvala ti najlepse,divna si stvarno,samo bih te pitala,posto si rekla da partner ne mora da bude iz mog rodnog grada,da li moze da se vidi da li cu ostati da zivim u svom gradu ili ne i nesto o partnerovom obrazovanju,ukratko.I ako moze nesto o mom poslu,kakvo je tu stanje?A volela bih da mi kazes nesto o fortuni,ako mozes.Jos jedanput,hvala ti puno na svakom trenutku koji si potrosila na mene,znam koliko to sve zahteva truda i rada i ni malo nije lak posao,ja to puno cenim.Pozdrav

posto smo se "pisale" na pp, nesto je od ovoga svega odgovarano, pa vidi sta bas nije da to doreknemo tamo, ono sto ti je zaista bitno...

Ljudi u pomoc:!: Meni je ovaj perio uzasan,sve me gusi,sve me opterecuje...Da je bar Vip trenutno na forumu pa da mi kaze par reci,na zalost mali joj opet bolestan...Ima vas jos sto znate pa ako vas ne mrzi da mi pogledate kartu i kazete kad ce ovo da prestane...hvala vam unapred

http://img20.imageshack.us/img20/1300/maloslatkohp4088313908ip8.gif

da, Jupiter na stelijumu u Jarcu u opoziciji stelijumu u raku - bice lakse cim se uskladi sa
tranzitnim Saturnom - avgust najkasnije...

To sto smo ti rekli, sasvim smo ti lepo rekli, dopunile smo se, naglasila sam ja ono sto ona nije i sto moze da predstavlja problem u vezi ( koja je tek skoro pocela pa tebi mozda i ne izgleda tako)

Ma znam, prva dva meseca mi je uvek bilo sve lepo. :D Valjda bih zato volela kad bih mogla unapred da znam, ovako se vežem za neku predstavu pa posle nikako da realno sagledam stvari...imam čak i astrološku potporu za to :P - Ve0Ne (a još mi je Venera vladar ascendenta). Rekli su mi da me ove godine očekuje ozbiljna veza, u smislu da bih mogla da se skrasim, možda čak i (neočekivana) trudnoća ali negde u drugoj polovini godine a ja imam neke sasvim druge planove pa se pitam...Iz astrološkog ugla, meni je Mars vladar sedme, u kvadratu sa Suncem (koje bi trebalo da predstavlja muža) i Uranom, plus Mo90Ve...i nadam se da će astrologija da omaši jer mi ni ove predbračne veze baš ne idu a kako ću tek da se snađem u braku. Možda je dobro što ne mogu znati sigurno. :) Hvala svakako!

http://img80.imageshack.us/img80/2552/astro2gw02irenajolovic4oc0.gif

1) Ljubav, kakav ce mi biti zivot po tom pitanju
2) Upisujem se na fakultet, da li ce biti uspesno skolovanje?

Hvala puno unapred....:heart:

Vanbracna veza - jedan brak pa drugi brak koji moze i da bude opet vanbracna zajednica ...u svakom slucaju je u pitanju 3 jako bitna muskaca u zivotu ..e sad, sto ti bas ne bi volela da se udajes vise puta, to je druga stvar + savet ti si jedno jako i samostalno bice, vazno je daostvaris sebe licno pa tek da se za nekog vezujes i nije preporucljivo pre 33-35 jer do tada moze lako da dodje do razlaza ili gubitka partnera, drugi period ti je tvoje srednje 40-te godine kada se maksimalno ostvarujes...

skolovanje, da, posao jos uspesniji jer moras da ostvaris sebe

Ma znam, prva dva meseca mi je uvek bilo sve lepo. :D Valjda bih zato volela kad bih mogla unapred da znam, ovako se vežem za neku predstavu pa posle nikako da realno sagledam stvari...imam čak i astrološku potporu za to :P - Ve0Ne (a još mi je Venera vladar ascendenta). Rekli su mi da me ove godine očekuje ozbiljna veza, u smislu da bih mogla da se skrasim, možda čak i (neočekivana) trudnoća ali negde u drugoj polovini godine a ja imam neke sasvim druge planove pa se pitam...Iz astrološkog ugla, meni je Mars vladar sedme, u kvadratu sa Suncem (koje bi trebalo da predstavlja muža) i Uranom, plus Mo90Ve...i nadam se da će astrologija da omaši jer mi ni ove predbračne veze baš ne idu a kako ću tek da se snađem u braku. Možda je dobro što ne mogu znati sigurno. :) Hvala svakako!

nisam razumela..stase nadas da :rumenko:ce astrologija da omasi?

jedno pitanjce... strasno me smara ovaj posao koji radi pa me zanima dal se mi u nekom blizem periodu sprema neka promena oko posla?:?:

puno hvalaaaa :D

natalcard-1.jpg

jeste da te posao smara, cinjenica je sa saturnom na suncu da ti je tesko ali kvadratira Uran pa promena ti je potrebna ali ne znam ovako koliko jemoguca ..i da dodje do nje, jesen do proleca , kad naidje Saturn na Merkur kvadrat neptun, opet ces necim biti nezadovoljna....:rumenko:

nisam razumela..stase nadas da :rumenko:ce astrologija da omasi?

Po onome što sam čitala (a ništa gore od priučenog laika, znam :D) sedma kuća u Ovnu nije naročito dobra za harmoničan brak, plus je njen vladar u kvadratu sa Suncem, uglavnom ukazuje na konflikte i svađe u braku, plus Mo0Ve koja kao znači da ću teško pomiriti 'ženu' i 'majku' u sebi...imam viziju onih žena koje se totalno zapuste kad rode decu (mada, neko mi je gledao horoskop pre dosta godina i rekao upravo obrnuto, da će meni upravo dete biti podsticaj da se pokrenem). Ko bi ga znao...pa eto, nadam se da to nije tačno.

Po onome što sam čitala (a ništa gore od priučenog laika, znam :D) sedma kuća u Ovnu nije naročito dobra za harmoničan brak, plus je njen vladar u kvadratu sa Suncem, uglavnom ukazuje na konflikte i svađe u braku, plus Mo0Ve koja kao znači da ću teško pomiriti 'ženu' i 'majku' u sebi...imam viziju onih žena koje se totalno zapuste kad rode decu (mada, neko mi je gledao horoskop pre dosta godina i rekao upravo obrnuto, da će meni upravo dete biti podsticaj da se pokrenem). Ko bi ga znao...pa eto, nadam se da to nije tačno.

7 u Ovnu znaci jako cesto naglu odluku za brak bez mnogo ramisljanja unapred ,Mars u 11 je daces da ga izaberes iz kruga poznanika ili prijatelja, ili ga upoznas preko prijatelja, Merkur kao vladar 9 i 12 (sud i razvod), mogu da ukazu da naglo sklopljen brak moze da zavrsi razvodom istog i posebno u mladjim godinama..nego si ti vec malo izasla iz tih godina i sto se starija udas to bolje...

sunce iz 9 polja u 7 znaci promenu mesta boravka zbog partnera i to moze da da vezu sa inostranstvom, drugi deo je Pluton iz 1 u 9 sa konjukcijom Urana iz 3 polja i sve to lepo okruzilo MC..I Uran i pluton nemaju kvadrat sa Merkurom, Sunce iz 9 konjukcija Jupiter koji je iz Strelca u 1 polju.,,ja kazem da ces svakako da menjas i grad zivljenja i drzavu i to zbog nekog partnera...da li Blizanci lice na Ameriku i Kanadu i Lav-Devica u 9 polju ..ne znam tacno ali Vani Jeste...A ovaj Neptun iz 4 u 12 u Skorpiji..i on vuce na daleko jako, prekookeansko...
Hvala.hvala po sto puta.Sta da kazem,kao da ste ziveli sa mnom sve ove godine.Nisam se nikada fizicki razdvojila od njega,ali dva puta je dolazilo do toga.Prezivela sam pakao u tridesetim godinama tacno je.Pre 3 godine sam cak i zakazala razgovor kod advokata,ali je u medjuvremenu izgubio oca pa sam ostala uz njega.Ceo zivot se borim sama i vec sam se umorila.Nasla sam sebe u ucenju,u braku sam zavrsila i visu i fakultet,razne kurseve i sl.samo da skrenem misli sa loseg zivota.Njemu sada nije jasno "sta mi bi odjednom",kad sam presla preko gorih stvari.Ali ja sam vise umorna od borbe,od davanja i samo davanja.I drago mi je sto mi kazete da ce ipak ljubav uci u moj zivot,lakse je sve kad imas nekoga uz sebe,ali ne i po svaku cenu tek da je tu.Nisam do ove godine imala snage za ovaj korak,ali donela sam cvrstu odluku i necu je promeniti,to je sigurno.Pokusavam da to uradimo sporazumno i da ne razdvajamo decu jer su mene i brata nasi roditelji razdvojili i to je bas tesko.Zato trpim sva njegova raspolozenja,dajem mu do znanja da mu ne zelim zlo i da mu mogu biti prijatelj.I svaki dan slusam plakanje,preklinjanje,kako je tek sada shvatio,pa kad to ne upali onda krenu psovke i slicni scenariji kao u braku.Bio je i ostao agresivan kada nije po njegovom.
Pogodili ste i za probleme u trudnoci,imala sam i spontani(tada je bio grozan prema meni),dva carska reza sa obilnim krvarenjima koja su jedva zaustavili oba puta,a hir,intervencije(zucna kesa)Ceo zivot brinem za celu moju porodicu,odgajila sam dve sestre koje je majka rodila u drugom braku,a vec o bolestima i operacijama oca,majke ,brata,sestara,dede,babe,tetkeda ne pricam.Sve je to preslo preko mene.Onda je tu i muzevljeva porodica,briga oko svekra i njegove bolesti,itd..
Pokusacu da saznam tacan cas rodjenja ovog Jarca.Pitala sam njegovu majku i nije bila sigurna,zna da se dosta namucila i da je bilo u vecernjim satima.On je imao 19,a ja 18 godina u vreme nase ljubavi.Njegova porodica i danas zali sto nismo ostali zajedno,a ja takodje.Ostao je bez oca u aprilu ove godine.Ima sestru.I dva sina.Nikada ga nisam zaboravila.Volela bih da je on taj,ali iako nije imam ga za prijatelja,a to nema cenu.
Hvala draga Vip,ja ne znam kako da vam se oduzim.Mnogo mi je lakse,kada znam da me bar nesto lepo ceka,mada odluku ne bih promenila i da je odgovor negativan.Imam jedan zivot,prosao je onaj bolji deo kada smo mladi i puni snage,ali hocu da ovo sto je ostalo potrosim ugadjajuci i sebi, ne samo drugima.I ne zelim vise da budem bolesna(i to ste pogodili) od raznih psihosomatskih bolesti zbog intenzivnih stresova.Zivot za mene pocinje u cetrdesetim!
Hvala jos jednom i vama i fflp.Na ovom forumu ja se osecam kao da sam medju prijateljima.Javicu kada saznam ostale podatke.Puno vas pozdravljam.i svako dobro zelim.

7 u Ovnu znaci jako cesto naglu odluku za brak bez mnogo ramisljanja unapred ,Mars u 11 je daces da ga izaberes iz kruga poznanika ili prijatelja, ili ga upoznas preko prijatelja, Merkur kao vladar 9 i 12 (sud i razvod), mogu da ukazu da naglo sklopljen brak moze da zavrsi razvodom istog i posebno u mladjim godinama..nego si ti vec malo izasla iz tih godina i sto se starija udas to bolje...

Samo da ne bude baš u penzionerskim danima... inače sa 24 godine umalo se zvanično preselih kod prvog dečka...posle dva meseca veze...da nam se omakla trudnoća tad možda bih se i udala koliko sam bila luda i zaljubljena...potrajalo šest meseci i onda smo se razišli a ja prebolevala iluziju godinama. Astrologija ili ne, u pravu si za onu (ne)zrelost, samo bih volela malo brže da učim lekcije a ne šest meseci veza, pa godinu dana oporavak pa još godinu dok naiđem na sledećeg i tako...tim tempom ni nema šanse da uskoro stignem do braka.

Poslednja izmena:
showgif.cgi

E,zelela bih znati kakvo me zdravlje ocekuje,psihicko pre svega.Pa pitanje karijere,prvo da li cu zavrsiti fakultet,a potom buducnost posla,sta mi odgovara i da li postoji mogucnost inostranstva..I na kraju,da li je neka ljubav na pomolu?
Hvala puno unapred!
Pozdrav!:bye:

Uran i Neptun su prosli i prestali da smetaju suncu, sto je dobro, mnogo znas da se nerviras cak i onda kada ne treba tako, stresne situacije ti stvaraju fizicke probleme ali te ne vidim kao "psihicki obolelu" osobu, cega se ti u stvari plasis. Mora da si negde to procitala...
Zavrsices fakultet ali ne znaci to da ces da radis u struci iskljucivo sa "titulom" koju imas, i neces ostati samo na tome, neki vid napredovanja daljeg stoji (dodatno)...
Inostranstvo moguce , vrlo moguce, cak nekog od rodbine mozes da imas sada ili u buducnosti van zemlje
Ljubav na pomolu...kraj 2008 i pocetak 2009 prelaskom jupitera...

Samo da ne bude baš u penzionerskim danima...:D inače sa 24 godine umalo se zvanično preselih kod prvog dečka...posle dva meseca veze...da nam se omakla trudnoća tad možda bih se i udala koliko sam bila luda i zaljubljena...potrajalo šest meseci i onda smo se razišli a ja prebolevala iluziju godinama. Astrologija ili ne, u pravu si za onu (ne)zrelost, samo bih volela malo brže da učim lekcije a ne šest meseci veza, pa godinu dana oporavak pa još godinu dok naiđem na sledećeg i tako...tim tempom ni nema šanse da uskoro stignem do braka. :D

znam, videla sam, rekoh zato da si presla "rizicne godine "...Ne brini, ucis brze i sad,:ok::ok: a kamoli za koju godinu..:klap:

Evo sa mnom ovako stoje stvari: meni je uvek karijera isla savrseno, na to ne mogu da se zalim, ali mi je privatni zivot od uvek bio na nuli! Pa me zanima sta kaze moja natalna karta, da li tu ima neke sanse za brak i decu (vidim da su mi 5. i 7. kuca skroz prazne?), ili ce mi ceo zivot otici na karijeru? Unapred zahvalna svima koji mi odgovore, mada bih u svakom slucaju volela da cujem i Vipovo misljenje :) !

uh..ne volim kad obrisete godiste..sad treba da "gatam" i da jurim koliko godina imas..27-28 nesto tako ili blizu....to sto su kuce prazne nista ne znaci , u periodu 30-32 godine se moze dogoditi znacajna veza ali ne bih se na tvom mestu udavala pre 34-36 jer su to godine za brak i za dete...lici na zensko..svesto je moglo da lici na vezu i brak pre 30-te(22,23-24,27..)bilo javno ili tajno ili nekako, sveima mogucnost da pukne..Mars obicno pokazuje da se osoba moze zabavljati sa jednim a naglo prekinuti i udati se za sasvim drugu osobu

zanima me ljubav...naime kada ce doci neka pogodna prilika i kada ce doci do braka?Unapred zahvalna

mars u kvadratu sa uranom - vladari 7-5 polja, Venera sekstil Neptun pa malo bolje ide romantika i idealizacija, treba ti stalna,duga,strasna i stabilna veza a nezreli partneriokotebeu mladjim godinama..iskreno - najboljasiu 30-40-tim godinama, i najispunjenija, od 16, preko 18 pa 24 do 29-te izbegavajbrak inace direktno vodi u razvod..najzrelija za brak i idealna godina je 35-36 tvoja, a kako imas samo 20 godina bacices me u bunar :rtfm: kad vidis sta pisem...no,i razvod je za ljude..moze-ne moze i gotovo,ako bas mora covek da prodje kroz to iskustvo..:rumenko:idemo dalje...u svakom slucaju bracna je 35-36 godina pa bio prvi,drugi,deseti ili koji po redu,nebitno...Tu tek ima pravog smisla i ono stojos ne znas sta zelis, jer moras da prodjes neka iskustva umedjuvremenu da bi do toga dosla..znam da ces tada da me se setis..:rumenko::super:

Videla sam ga danas, problem je sto se ne razumem dobro u progresije, direkcije, tranzite da bih mogla da ti pogledam period za sad. Ovo sto sam odgovorila Zakrpici je zato sto ti aspekti prosto bodu oci. Izvini moraces da cekas da dodje neko ko radi tu prognosticku astrologiju ili kako se vec zove.
Ajde da pokusam, ali bih bas volela da Vip kaze da li sam uspela. Zznaci ovako tebi je u toku prosle i ove godine jupiter u tranzitu kroz 8 i devetu kucu, sto bi ti donelo dobitke od drugih ljudi ili nasledstvo i zastitu zivota, povoljnosti u vezi studiranja, ako studiras, ali on istovremeno je isao preko natalnog urana sto pokazuje rizike u vezi 8 kuce iznenadne i gubite i dobitke. Zatim preko neptuna, a to su gubici, haos u planovima, njegov prelazak preko meseca ja mogao da ti malo olaksa taj period (jupi je sad retrogradan pa ce se ponoviti stvari vezane za mesec i neptun). Ono sto je bitno da jupiter u 9 kuci bas ove godine tranzitira i saturna, a to inace jesu teski periodi, kad je taj tranzit. Posto je retrogradan on ce negde u oktobru ponovo da ide preko tog sturna i pojavice ti se isti problemi koje si imala u maju (cini mi se da je tad bas i bio na 22 stepenu jarca). Istovremeno on pravi u toku ove godine i opoziciju sa tvojim natalnim suncem, jupiterom i merkurom, sto opet nije dobro, a negde u novembru ulazi u kvadrat sa marsom sto opet daje gubitke, ostecenja, novca, materijalnih stvari i uopste stvari vezanih za mars i jupiter i njihove kuce. Imaces neku borbu. E da saturn ti je u tranzitu kroz petu kucu i to ti moze doneti raskide, pre svega na ljubavnom planu. I uf mislim dogodine donece ti probleme vezane za ljubav (kvadrat sa venerom na 26 stepenu- nemam kod sebe sad efemeride, ali pogledaj sama pa kad saturn bude negde na 21 stepenu, e tad ti pocinju problemi), a moze i probleme u vezi sa zdravljem, jer je tebi venera ipak vladar 6 kuce. Sreca da pravi divne trigone sa uranom, neptunom, mesecom i samim sobom. U svakom slucaju mislim da je trenutni najveci problem u tom TRANZITU JUPITERA PREKO NATALNOG SATURNA i to za stvari vezane za devetu kucu (inostranstvo, fax-ako ga sad upisujes), a saturn ti je pri tom u sedistu. Nisi postavila konkretno pitanje, tj. problem. E da tebi je mesecu 8 kuci i to u jarcu, a to nisu bas povoljni polozaji meseca, tako da je tvoja dusa (mesec je dusa), opterecena i pomalo pesimisticka po prirodi.
:super::super::super::super::super::ok: Uspela si!:klap::heart:

Back