NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Opet ja....imam hiron u 4 polju ok znam selila sam se mnogo. I roditelji se svadjali. Ali pitanje je opet uvez urana sta znaci kad mi dolazi do hiron???? Dali se stare rane opet otvaraju i dali ce puknuti izmedju mene i mame???? Stara mi se udala 5 put ove godine!!!!

Ne mora da znaci fiksno to, moze da zanci promenu drzave u kojoj si ali takodje i majci problem zdravstvene prirode ili bas licne prirode..svaka cast kako zena resava svoje probleme..udaje se,razvodi,udaje,razvodi..bolje nego da trpi...muzevi su kod nje promenljiva kategorija, zar ne :oops:Cinjenica je da Hiron nosi neke rane ali i svesna odricanja, da sa njim u aspektu, pogotovo sa jakom i teskom planetom, moze da dodje do poremecaja u necijim odnosima i razdvajanja...

poštovanje,

znacilo bi mi ukoliko biste imali vremena pogledati prilozene natalne karte i rekli mi nesto vise kako o mojoj situaciji, tako i o nasoj zajednickoj.

Unapred zahvalna!

p.

ja_nk.jpg

on_nk.jpg

ja+on.jpg

Imam jedno pitanje koje me muci vec duže vrijeme pa vas molim da
mi odgovorite dok budete mogli. trebala sam upisati autoškolu već prije 3 godine,
no od tada mi se javlja neki strah za sjedanjem za upravljač
tako da to konstanto odgađam. cijela familija me nagovara da
upišem autoškolu, no ja si taj strah od vožnje auta
nemogu izbrisati. imam volje, htjela bi da mogu voziti
no nešto mi konstantno to neda, pa me zanima
ima li cega po tome pitanju u mojoj karti?
hoću li konačno upisati tu autoškolu, riješiti se straha od vožnje
automobila? :cry:

natalna: http://img170.imageshack.us/img170/6818/selenaub1.gif

Molim da mi kazete kome mogu da se obratim za izradu natalne karte?Unapred hvala.
Izrada natalne karte (kompletna) je obimniji posao tako da se to baš i ne praktikuje po forumima. Zavisi šta si pod time podrazumevao/la - na ovoj temi (ili temi Natalni horoskop) možeš ostaviti svoje podatke ili sliku natalne karte, sa konkretnim pitanjem pa će neko kad stigne da ti odgovori.

Pozdrav svima,i dal neko moze da mi pogleda ovu sliku i da kaze nesto o njoj,zapravo ja se bas i ne snalazim u ovome pa mi molim vas pokusajte reci sta ima.Hvala i pozdrav
Ovo definitivno nije slika natalne karte - uputstvo za postavljanje imaš na temi KAKO POSTAVITI KARTU NA FORUM (klikni na link).

Imam jedno pitanje koje me muci vec duže vrijeme pa vas molim da
mi odgovorite dok budete mogli. trebala sam upisati autoškolu već prije 3 godine,
no od tada mi se javlja neki strah za sjedanjem za upravljač
tako da to konstanto odgađam. cijela familija me nagovara da
upišem autoškolu, no ja si taj strah od vožnje auta
nemogu izbrisati. imam volje, htjela bi da mogu voziti
no nešto mi konstantno to neda, pa me zanima
ima li cega po tome pitanju u mojoj karti?
hoću li konačno upisati tu autoškolu, riješiti se straha od vožnje
automobila? :cry:

natalna: http://img170.imageshack.us/img170/6818/selenaub1.gif

Strah jeste u pitanju i on ce da prodje ali sada jos uvek nemam vremena da radim na forumu, da ti objasnim kada i kako, ako detetu bude bolje uskoro cu se pridruziti ponovo...

Volela bih kada bi mi neko objasnio sta mi donosi u V - Uran u Skorpiji a pored njega i Fortuna i Severni cvor. Dali se to odnosi nesto i na moju decu (imam dvoje dece).:?:
Ne moze ovako, mora da se pogleda karta, kad pocnem da radim, pogledacu, mislim da tvoja karta negde postoji vec ako se ne varam...

Nemam sliku natalne karte,neznam koji su podaci potrebni sem datuma i vremena rodjenja.Ja sam rodjena 21.11.1969. u 12:30h.
Potreban je grad rodjenja, imas link iznad pa klikni na njega, tu je uputstvo i zabavi se sa postavljanjem karte dok , ja bar, ne krenem opet u rad...

eto!
uspesno :)
interesuje me sta se onako na prvu loptu zakljucuje o mom horoskopu...
- glavne karakteristike moje licnosti...
i koja profesija (ili profesionalna oblast) se cini najprikladnijom...

bas bi mi znacio komentar.
naravno, ne zuri mi se, ali bi bilo super da dobijem neki odgovor :)
pozdrav!

Back