Doing nothing
Početnik
- Poruka
- 17
Hvala vipcurlic na odg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima..
Da li mi neko na osnovu moje karte moze reci ovo sto me zanima...
Ove godine planiram da zavrsim fakultet i da odem da zivim i radim van Srbije..
Interesuje me da li ima nagovestaja o tome ili cu ostati ovde do daljnjeg...ili ce me stici mozda brak posto imam dugu vezu...
pozdrav i hvala svima.. Sale T.
tomixyu@ptt.yu
Evo da probam i ovde da pitam,ako neko ima malo vremena da pogleda....
imam nedoumicu da li ostati u vezi u kojoj sam ili batalitii i ne gubiti vreme i ici dalje, da li ova moja veza ima buducnost i da li je to taj...
rodjena sam 09.06.1978 u 22h45 Novi Sad a on 30.01.1968 u 19h15 Beograd
u napred hvala na odgovoru !
dali neko moze da mi kaze kada cu sresti ljubav i opcenito nesto o mome sadasnjem stanju![]()
1969 5 novembra 08.34 i dete 1998 7 novembra 01.09 obe smo rodene u svedsku. Ko mi moze reci dali da opet reistrujem firmu posle dugo godina bolovanja htela bi da otvorim firmu ponovo ali me plasi uran koji mi uskoro dolazi u 4 polje. Neko mi je reko da mi uskoro ulazi jupiter,venera i pluto u drugo polje sta to znaci i dali je istina neptun mi je u to polje trenutno i ekonomija je katastrofalnaops:
Ma ja sam stalno radno angazaovanaInteresuje me napredovanje u karijeri i razvoj u novcanoj sferi.Interesuje me i nesto po pitanju nekretnina...Da li stoji mogucnost kupovine neke nekretnine u bliskoj buducnosti? Hvala

Mene interesuje ponešto o mojoj deci(ako može to da se vidi iz moje karte)naprimer, moje starije dete je pravi "buntovnik".Da li će nekada da se smiri?
Nemam sada kada da ulazim u detalje, imam malo vremena, ali materijalne promene stoje do kraja ove godine, ima tu imovinskih stvari koje moraju da se rese, podele ili regulisu na neki nacin, ne bih zurila na tvom mestu, 2009 godina ti je jako bolja po pitanju finansija i neko poboljsanje upravo tada sledi...a Uran nosi promene i preseljenja kasnije...
ok poslacu onda i njegovu kartu ako bi hteo da poredis hvala.
evo moje natalne karte
interesuje me skola, ljubav, profesionalna orijentacija,zivot i rad u inostranstvu u buducnosti...
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...wcTX-u1198106770;go.x=23;go.y=9;nhor=5;nho2=5
jeste moj bivsi skim treba da delim nekretninu. Imam sad problem stim. On i ja smo se rastavili 14 maja 2006 tad je preselio sa drugom a sad hoce da ja samo prepisem svoj deo na njega umesto da prodamo i da delimo pa sad on mene preti da mu sve samo prepisem a drugi cas zove i place kako je nesretan sa novom vezom?????
Nije njegovo dete. I sigurnu nebi imao sve sto ima kad je upitanje imovina da nije tako hladnokrvan i vecinom samo misli na sebe![]()