NATALNA KARTA - U SLIKAMA

moze li neko da mi pogleda horoskop posebno me interesuje polje ljubavi.
unapred hvala.

jedva otvorih kartu...duso, imas ti malo vise godina i neka previranja u zivotu, sa Uranom u 1 polju i Saturnom u 8 polju, nije ti bas islo glatko u zivotu i mnogo trpljenja i odricanja postoji kod tebe..ako ne mozes javno da postavis pitanje konkretno, javi se na pp jer mislim da se radi o nekim jako licnim situacijama.....promene ce nastupiti i neko tvoje ispunjenje stoji ali za jedno 2-3 godine u globalu..ako si do sada svoje neke situacije resila kako treba...

Pozdrav svima..
Da li mi neko na osnovu moje karte moze reci ovo sto me zanima...

Ove godine planiram da zavrsim fakultet i da odem da zivim i radim van Srbije..

Interesuje me da li ima nagovestaja o tome ili cu ostati ovde do daljnjeg...ili ce me stici mozda brak posto imam dugu vezu...

pozdrav i hvala svima.. Sale T.
tomixyu@ptt.yu

Pa sto se tice zavrsetka, 27-ma godina moze da bude po tom obelezena...inostranstvo i rad u njemu, moze da bude aktuelno u zivotu, ali prvo na odredjeno vreme, povremeno ili odes na godinu pa pauziras pa se opet vracas ali u globalu je , mislim, pozitivno u 30-tim godinama i da trebas da budes vezan za inostranstvo tada na duze, kako imas i Uran u 4 polju, preseljenje za trajno je vrlo moguce..no, kako rekoh , promene u tom polju stoje do tvoje 32 godine (znaci ne mora sada trajno ili i ako odes mozes da menjas mesto tamo do 32-ge, a dobar i stalan posao van zemlje je od 36-te, cime ces biti jako zadovoljan). Normalno, ovo je samo povsno i globalno pogledano..to je osnovno u tvom horoskopu..Licno mislim da trebas da pokusas da odes van, bar na pola godine ili godinu dana a to ces znati tamo posle jula, kad popusti kvadrat Saturna....
Rekla bih da je 27-28 ma za brak ili pitanja veze bitnija nego sada trenutno...

Evo da probam i ovde da pitam,ako neko ima malo vremena da pogleda....

imam nedoumicu da li ostati u vezi u kojoj sam ili batalitii i ne gubiti vreme i ici dalje, da li ova moja veza ima buducnost i da li je to taj...
rodjena sam 09.06.1978 u 22h45 Novi Sad a on 30.01.1968 u 19h15 Beograd

u napred hvala na odgovoru !

Koliko vidim ovde ima nekih licnih stvari koje nisu za javnost pa bi bilo bolje da se dopisujemo na pp..ako je ovaj covek resio svoje probleme koje ima moze se govoriti o nekoj buducnosti ali kasnije, ne sad odmah..mislim da je bolje ipak na pp...da jasno izneses problem..

1969 5 novembra 08.34 i dete 1998 7 novembra 01.09 obe smo rodene u svedsku. Ko mi moze reci dali da opet reistrujem firmu posle dugo godina bolovanja htela bi da otvorim firmu ponovo ali me plasi uran koji mi uskoro dolazi u 4 polje. Neko mi je reko da mi uskoro ulazi jupiter,venera i pluto u drugo polje sta to znaci i dali je istina neptun mi je u to polje trenutno i ekonomija je katastrofalna:oops:

Nemam sada kada da ulazim u detalje, imam malo vremena, ali materijalne promene stoje do kraja ove godine, ima tu imovinskih stvari koje moraju da se rese, podele ili regulisu na neki nacin, ne bih zurila na tvom mestu, 2009 godina ti je jako bolja po pitanju finansija i neko poboljsanje upravo tada sledi...a Uran nosi promene i preseljenja kasnije...

Ma ja sam stalno radno angazaovana:) Interesuje me napredovanje u karijeri i razvoj u novcanoj sferi.Interesuje me i nesto po pitanju nekretnina...Da li stoji mogucnost kupovine neke nekretnine u bliskoj buducnosti? Hvala

Napredovanje u karijeri...mislim da pre jeseni nema pomaka ove godine i tada da ce da dodje do neke reorganizacije ali ti je u globalu bolja 2009 godina i to kad ne budes bas planirala, znaces za to unapred ali ne sve jasno, tek kad se desi ces biti svesna sta i kako je tu bas dobro...to je nesto najbrze...a za nekretnine ne znam sta te interesuje, promena doma, stana ili lokala, sta su nekretnine na koje mislis??

Mene interesuje ponešto o mojoj deci(ako može to da se vidi iz moje karte)naprimer, moje starije dete je pravi "buntovnik".Da li će nekada da se smiri?

Duso, nisam sigurna da je dete buntovnik koliko se tebi vidi da je napor i teskoca za usmerenje njega samog, jako tesko ti pada njegov karakter i posebno zadnjih godina, kako raste..sta to nije "u redu" u odnosu, moze samo da se vidi iz uporednog pogleda na tvoju i njegovu kartu (mislim detetovu, kojeg god da je pola)..a ti to tesko nosis...

Nemam sada kada da ulazim u detalje, imam malo vremena, ali materijalne promene stoje do kraja ove godine, ima tu imovinskih stvari koje moraju da se rese, podele ili regulisu na neki nacin, ne bih zurila na tvom mestu, 2009 godina ti je jako bolja po pitanju finansija i neko poboljsanje upravo tada sledi...a Uran nosi promene i preseljenja kasnije...

ok poslacu onda i njegovu kartu ako bi hteo da poredis hvala.

evo moje natalne karte
interesuje me skola, ljubav, profesionalna orijentacija,zivot i rad u inostranstvu u buducnosti...

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...wcTX-u1198106770;go.x=23;go.y=9;nhor=5;nho2=5

sto se tice skolske godine moze da bude dobra, sto se tice profesionalne orjentacije, radices ono za sta se budes obrazovala,znaci u struci,za inostranstvo nisam bas sasvim sigurna jer imas pokazatelje da ostajes vezana za ovu zemlju, i odnosima i vrednostima koje posedujes a tvoj zivot i odlazak van zemlje, zavisice od tvog partnera...ako on bude morao ili trebao ili bio tamo, i ti ces sa njim..Ti kao ti, sada u 16-toj godini zelis jedno ali ti kao devojka od 22 mislis drugacije, a posebno posle 28-me..tako da imas jos vremena za formiranje svojih stavova, misljenja, zelja i potreba..

jeste moj bivsi skim treba da delim nekretninu. Imam sad problem stim. On i ja smo se rastavili 14 maja 2006 tad je preselio sa drugom a sad hoce da ja samo prepisem svoj deo na njega umesto da prodamo i da delimo pa sad on mene preti da mu sve samo prepisem a drugi cas zove i place kako je nesretan sa novom vezom?????

jeste moj bivsi skim treba da delim nekretninu. Imam sad problem stim. On i ja smo se rastavili 14 maja 2006 tad je preselio sa drugom a sad hoce da ja samo prepisem svoj deo na njega umesto da prodamo i da delimo pa sad on mene preti da mu sve samo prepisem a drugi cas zove i place kako je nesretan sa novom vezom?????

hm......to moram bolje da pogledam, podela i resavanje po pitanju nekretnina stoji i ne vidim razlog zasto bi ti, sa detetom, davala nesto bivsem..covek za koga sam rekla da je tvoj sledeci partner nije ovaj sa kim si bila, znaci nov covek je bitan za tebe dalje, a sa ovim ces da se rascistis tokom godine i po pitanju nekretnina..

Nije njegovo dete. I sigurnu nebi imao sve sto ima kad je upitanje imovina da nije tako hladnokrvan i vecinom samo misli na sebe:confused:

NIsam ni rekla da je dete njegovo vec da TI imas dete i da nije u redu da svoje vrednosti dajes drugom, kad imas ti pravo na njih i s obzirom da imas dete koje trebas da izdrzavas, to je nesto sto treba da koristis za dobrobit deteta..na to sam mislila...

Pozdrav svima, ja sam nova, pa evo moje natalne karte. Zanimala bi me prije svega ljubav, posto postoje dve osobe iz razlicitih gradova (i drzava) pa s kim cu se skrasit i u kojem periodu?
Hvala

Prilozi

• astro_w2gw_01_egoistka_hp.83712.27278.jpg
    astro_w2gw_01_egoistka_hp.83712.27278.jpg
    74 KB · Pregleda: 15
Opet ja....imam hiron u 4 polju ok znam selila sam se mnogo. I roditelji se svadjali. Ali pitanje je opet uvez urana sta znaci kad mi dolazi do hiron???? Dali se stare rane opet otvaraju i dali ce puknuti izmedju mene i mame???? Stara mi se udala 5 put ove godine!!!!

Back