malo slatko
Zainteresovan član
- Poruka
- 317
Izvini Vip,hvala za sve sto si uradila za mene.pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HvalaIzvini Vip,hvala za sve sto si uradila za mene.pozdrav
Hvala postaviću...![]()
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...RSfcf-u1201805062&nhor=1&go.x=15&go.y=7&go=Go
Nadam se da sam dobro postavila kartu.Interesuje me ljubav i zavrsetak fakulteta.Da li moze da se vidi predstoji li mi odlazak u inostranstvo radi posla u narednih godinu dana.Nadam se da nisam previse zahtevnaHvala
Ej, zdravo,
Ovde smo prvi put. Zovemo se Tijana, Sanja i Ivana i zelele bismo da ti postavimo po jedno pitanje.
Tijana: 07.05.1986. rodjena u 19:45 u Beogradu - Zanima me konkretno fakultet i karijera i materijalna situacija. Upisala sam Holandski jezik i interesuje me koliko je to dobro u mom slucaju i kolike cu koristi imati od toga?videcemo ovde
Sanja: 31.10.1986. rodjena u 23:47 u Ljubljani - Zanima me konkretno ljubavna situacija sa deckom koji je rodjen 08.12.1987. u Beogradu, ali ne znam tacno vreme rodjenja.ovo ce da bude teko bez vremena, a kad nadjes vreme ide na temu uporedni horoskopi
Ivana: 01.07.1986. rodjena u 09:15 u Beogradu - Zanima me konkretno ljubavna situacija sa mojim deckom koji je rodjen 03.12.1986. u Beogradu u 05:50mogu da vidim sta tebi stoji a razvoj ljubavne situacije, ako ste odredjeni jedno drugom ide na temu uporedni horoskopi
Od drugarice smo cule za tebe koja te je bas nahvalila i bile bismo ti jako zahvalne da i nama izadjes u susret. :-D
Pre par meseci sam izasla iz jedne veze i na pocetku mi se cinilo da je to to.Ali se ipak zavrsilo jer smo dug period bili razdvojeni.Bila sam u inostranstvu godinu dana i vratla sam se da zavrsim fakultet.Ne znam sta posle.Da li opet ici tamo?Zbunjena sam.Ako odem bojim se da ce to biti zastalno,da li to moze da se vidi. Hvala puno na vremenu.Karta je ok, ono sto je sigurno povoljnije za tvoj emotivni zivot je polozaj Jupitera od pocetka 2009 godine u znaku Vodolije. Bilo je nekih naznaka da se tokom 2007 godine razvije neka ljubav ali kako je Neptun tu umesao prste ne mora da znaci da je uspesno sve startovaloiniti da je uspesno realizovano.Kako je saturn na tvom Suncu sve do jeseni 2008, moras da doneses neke bitne odluke i preuzmes neku odgovornost za sebe ali ukljucuje i kvadrat Uranu iz polja odnosa i braka, sto bi znacilo da do sada, veze nisu dale zadovoljavajuci rezultat i da , cak sada, mozes da budes sama..kako nisi rekla sta da se gleda vezano za ljubav i za tvoje trenutno stanje, neka ostane odgovor ovako uopsten..bila u vezi ili ne, bolje je tek od pocetka 2009 za nesto sto ce da ti se jako svidja. O udaji ne bi trebalo da razmisljas kao o resenju izmedju 23-0-te jer do ovog perioda 27-30-ta godina ipak stoje promene...
A dokle si stigla na fakultetu..prosla godina nije trebala da ti bude losa, da nisi pri samom kraju ove godine mozda...? U 27 ulazis od rodjendana ove godine a 27 je bitna i za zavrsetak na neki nacin i za poslovnu sferu..
Mislim da ovog trena Saturn blokira promene po pitanju inostranstva i da tako moze da bude do kraja leta ove godine, pa ako nisi vremenski ogranicena ili uslovljena, mozda bude tamo od jula-avgusta pa na dalje, samo sto moze da bude na "odredjeno vreme" mozda.

hm... ne mogu da se setim de si mi to pisala ali chini mi se da si pominjala selidbu u januaru... ostvaruje se a nisam joj se nadala, vip...![]()
Zdravo zovem se Marija,rodjena sam 14.06.1987. u 16 i 10 u Beogradu i zanima me fakultet,ja sam obnovila prvu godinu i zanima me da li cu je dati ove godine,kao i da li cu uspeti da zavrsim fakultet.ja sam na ekonomskom fakultetu. unapred zahvalna
hvala ti posetila sam sad uporedni. PROVALALI SI ME SKROZ COVECE! Malo sam se smorila posto sam jako zaljubljena u ovog decka a ti mi rece vec na jesen nesto novo...al dobro sta sad. Ej hvala ti puno jos jednom...IVANA
Ćao svima I am here again........
VIP hajde da se družimo ponovo!!!!!! Pošto mi svi kažu da imam neku neverovatnu energiju (bioenergiju) kada ih dodirnem, a moji dlanovi su u tom trenutku vreli i sva se preznojim.
Pa me interesuje da li se u mojoj natalnoj karti to i vidi...????
ovo je čisto informativno kad budeš imala vremena
http://img91.imageshack.us/img91/3168/onacf4.gif
POZDRAV VELIKI
Zdravo zovem se Marija,rodjena sam 14.06.1987. u 16 i 10 u Beogradu i zanima me fakultet,ja sam obnovila prvu godinu i zanima me da li cu je dati ove godine,kao i da li cu uspeti da zavrsim fakultet.ja sam na ekonomskom fakultetu. unapred zahvalna
Ćao svima I am here again........
VIP hajde da se družimo ponovo!!!!!! Pošto mi svi kažu da imam neku neverovatnu energiju (bioenergiju) kada ih dodirnem, a moji dlanovi su u tom trenutku vreli i sva se preznojim.
Pa me interesuje da li se u mojoj natalnoj karti to i vidi...????
ovo je čisto informativno kad budeš imala vremena
http://img91.imageshack.us/img91/3168/onacf4.gif
POZDRAV VELIKI

E to je bas zanimljivo... koliko se (i da li) razne `sposobnosti` mogu videti u karti? Ovo me licno interesuje, posto sam i ja jedna od![]()

pozdrav svima,evo mene prvi put ovde,i lepo mi je. stvarno ne znam kako se postavlja natalna karta,ako neko zna,moze i hoce bila bih mu zahvalna da to uradi umesto mene. rodjena sam 03.05.73 u Subotici,10:30 am,Bik/Lav,a zanimljivo mi je sto sam kao klinka pokusavala da proverim kolicinu svoje energije u dlanovima...uspevalo je bas fino,medjutim zadnjih nekoliko godina ni najobicnije stvari ne uspevam da 'pomerim'...promenjena,oslabljena energija?