NATALNA KARTA - U SLIKAMA

evo prema preporuci sevilje, javljam se ovdje i zanima me vaše mišljenje o mom partnerstvu ove godine :)

ovdje je chart: http://tinypic.com/view/?pic=2rhxkbl

evo i nekih pokazatelja:

tranziti: SA povratak, SA180VE, JU120SA, JU u VII
primarne: VE150SA, VE120MO, MO ide prema SA
sekundari: VE0SO -> MO mijenja znak krajem juna nakon 2.5 god i ide lagano prema SA
tercijari: za koji tjedan divan T-kvadrat VE 90 MO/SA 90 NE
solar 08: MO/SO, VE/UR, MO120natMO, VE0natMA, JU na DC

imam status solo trenutno, partnerstvo bi trebalo biti aktualno kod mene ove godine pošto imam SA povratak, a Sa mi je vladar VII - sezona je već započela onom konj VE/SA na mom SA kad sam započela jednu mini vezu, koja završi eto prije mjesec dana..

eto, pa kome se da, najljepše zahvaljujem.
anch :)

Da, kako se razumes i kako pratis svoj horoskop, za ocekivati je da su pitanja partnerstva i odnosa jako naglasena kod tebe sa saturnovim povratkom. Kao prvo, rekla bih da vecini osoba koje su bile sa osom Rak/Jarac ili obratno kod mene, da su vecinom imali brak ili rano ili kasno u zivotu, ali kasno se odnosi, kad prevale 30-tu godinu, a rano do 21-24 najkasnije..znaci, kako si sa tom osom i ti, smatram da je povoljnije sto je sacekano za stvaranje znacajnijih odnosa vreme koje tek dolazi.Period tvoje 30-te pa sve do 39-te je obelezen emotivnim pitanjima i resavanjem onoga cime vlada Saturn kod tebe i planetama sa kojim ima odnose u to vreme svojim kretanjem.Da ne gledam sve sto si gore navela, ali, kako je Saturn u opoziciji veneri, vladaru 5 polja emocija i umetnutog Bika u 11 polju gde takodje leze nase emocije, rekla bih da dok ne prodje tranzit saturna na saturn i dok ne izadje iz opozicije natalnoj Veneri, mislim da zadovoljna ili odusevljena nekom vezom neces da budes..Zrela si i znas sta trazis,a ako ne znas bas definisano, znas sigurno sta neces i nije lako da sada izaberes partnera koji ti odgovara, uvek ce da ima neku manu koja ti bas "bode oci ali zrelost i sluzi za kompromis i prilagodjavanje, zar ne. Imas jasne stavove i kod tebe je pored saturna kao vladara 7 bitan i onaj Uran u 5 sa trigonima koje ima, jer tebe bas ne moze da odusevi i zainteresuje bilo ko, zaista mora da bude van klasicnih muskaraca, da bude neko naocit, otvorenog uma i jakog mentalnog sklopa, da se tebi malo "zaklecaju kolena" i da moze da te prati u tvojim stremljenjima i usmerenjima Jupitera u 1 polju. Taj neko, rekla bih, da ce se pojaviti sa saturnom u sekstilu sa Uranom, taman kad saturn prodje opoziciju Veneri, i taman kad Uran dodje u trigonu sebi na Merkur i Mars u 10 polju...to su malo znacajnije promene kod tebe, rekla bih i podrazumevaju vise polja, ne samo ovo, zar ne...Slazes li se u necemu sa mojim vidjenjem, ovako za pocetak..?

Jao kako bi me usrecili ako bi ste malo zavirili u moju natalnu kartu i slobodno dali svoja strucna i nestrucna misljenja i komentare :D Nije da me sve ne interesuje, ali ako nesto moram izdvojiti, to je onda polje ljubavi, braka, djece..(trenutno sam u vezi koja obecava).
Sta mogu da ocekujem od saturna u narednom periodu?
I kako to da sa suncem i jupiterom u 2. kuci, ja vise - manje hodam praznih dzepova :grin: ili sam se samo pogresno informisala. Evo moje karte:

Da pocnemo..sa necim..saturn ti je vec na Suncu i kako je pravio kvadrat Uranu mislim da su neke napete ili teze situacije vec pocele da se desavaju kad je presao u Devicu, od jeseni 2007 a ako nije neke stvari odradio, sada se vraca do maja meseca da zavrsi zapoceto, da resi ono sto se ceka ili sto je ostavljeno za kasnije..onako, ne znam kako bih ti to uopstenije rekla...Emotivno, s obzirom da je Uran vladar 7 polja ne bih rekla da je vreme promena jer sto je trebalo da se desi, desilo se,pre ulaska u Devicu,ali cinjenica je da nesto vise ne treba da bude po starom, nego mora da bude produktivnije i bolje, posebno kad bude dosao na Jupiter i u sekstil Uranu..ovo bi, moglo i da znaci mogucu trudnocu(jupiter je vladar 5 polja),a Uran 7, pa ako zelis trudnocu, rekla bih da malo povedes racuna jer kvadrat sa Neptunom ukazuje na hormonalni problem ili moguce teskoce i odrzavanje iste, a ako ne zelis sada ili smatras da nije planirano (sto je vid tumacenja Neptuna takodje), onda u to vreme povedi racuna.

Sto se tice Jupitera u 2 polju, nije da bas novac nece tebi, on dolazi ali i odlazi nekako neplanirano i sve ti izmakne iz ruke, jer je kvadratiran Neptunom, ali si ti neko ko nije ni materijalista, nije ni opterecen novcem, nuzno je da ti treba, promene su bile i ranije sa kvadratom Urana u tvojoj porodici a mislim da ce to neko stanje potrajati (promenljivo), do perioda 29-31 tvoje odine kada ti malo drugacije stvari idu..No, ne mogu reci da ce ti bitoi mirna i sjajna situacija celoga zivota jer taj natalni kvadrat sa Neptunom i Uranom, sunca, Merkura kao vladara polja novca i Jupitera u 2 polju, ipak mora da pravi uspone i padove, samo drugacije nego ranije, zrelija si, radices, imaces partnera i moze da ukazuje na promene u imovinskim stvarima..tako za pocetak..

Za posao ako je u pitanju promena i zaradjivanja, mislim da je bolje da se postavi slika na temi NOVAC, koja se odnosi na to polje, ukljucujuci i 6 takodje, ali bih volela da budes jasnija sa pitanjem, znaci, konkretno sto te zanima da tu napises.
Ovde, ljubav, volela bih da znam tacno sta pod tim podrazumevas jer imas dovoljno godina za neke bitne promene, da budes odredjenija, jesi li ili nisi u braku, imas li nekog ili nemas, sta te zapravo direktno interesuje

Pozdrav svima! Ja bih zamolila da mi neko napiše par reči na temu ljubavi... Prosto ne mogu da verujem koliko sam malera imala prošle godine i kakve mi se stvari dešavaju... ne znam koja mi to planeta vršlja i po čemu, ali očigledno da se nešto dešava... Čak mi je i milion različitih ljudi gledalo natalnu i svi su mi rekli različite stvari.... Ima li šanse da mi se sredi ta ljubav uskoro, ili da batalim i da se posvetim nauci?

Hvala svima koji budu napisali bilo šta....
Pozdrav od Ane!

PS nije mi jasno kako je nekoliko ljudi koji se bave ovim stvarima moglo da mi kaže baš sve različito...

amarok.gif

Pozdrav svima! Ja bih zamolila da mi neko napiše par reči na temu ljubavi... Prosto ne mogu da verujem koliko sam malera imala prošle godine i kakve mi se stvari dešavaju... ne znam koja mi to planeta vršlja i po čemu, ali očigledno da se nešto dešava... Čak mi je i milion različitih ljudi gledalo natalnu i svi su mi rekli različite stvari.... Ima li šanse da mi se sredi ta ljubav uskoro, ili da batalim i da se posvetim nauci?

Hvala svima koji budu napisali bilo šta....
Pozdrav od Ane!

PS nije mi jasno kako je nekoliko ljudi koji se bave ovim stvarima moglo da mi kaže baš sve različito...

Ne znam za to sta da ti kazem, ko poznaje malo bolje astrologiju, mora da se nadje mnogo slicnosti u vidjenju i tumacenju, ako ide pravilno, onako kako treba da se radi..Saturn ti je bio u povratku, preko saturna u 7 polju koliko sacnuh dok sam skidala kartu, pa cemo videti sta se desava, samo malo moras sacekati jer ima i par ljudi koji vec cekaju..ako nije problem..

Da, kako se razumes i kako pratis svoj horoskop, za ocekivati je da su pitanja partnerstva i odnosa jako naglasena kod tebe sa saturnovim povratkom. Kao prvo, rekla bih da vecini osoba koje su bile sa osom Rak/Jarac ili obratno kod mene, da su vecinom imali brak ili rano ili kasno u zivotu, ali kasno se odnosi, kad prevale 30-tu godinu, a rano do 21-24 najkasnije..znaci, kako si sa tom osom i ti, smatram da je povoljnije sto je sacekano za stvaranje znacajnijih odnosa vreme koje tek dolazi.Period tvoje 30-te pa sve do 39-te je obelezen emotivnim pitanjima i resavanjem onoga cime vlada Saturn kod tebe i planetama sa kojim ima odnose u to vreme svojim kretanjem.Da ne gledam sve sto si gore navela, ali, kako je Saturn u opoziciji veneri, vladaru 5 polja emocija i umetnutog Bika u 11 polju gde takodje leze nase emocije, rekla bih da dok ne prodje tranzit saturna na saturn i dok ne izadje iz opozicije natalnoj Veneri, mislim da zadovoljna ili odusevljena nekom vezom neces da budes..Zrela si i znas sta trazis,a ako ne znas bas definisano, znas sigurno sta neces i nije lako da sada izaberes partnera koji ti odgovara, uvek ce da ima neku manu koja ti bas "bode oci ali zrelost i sluzi za kompromis i prilagodjavanje, zar ne. Imas jasne stavove i kod tebe je pored saturna kao vladara 7 bitan i onaj Uran u 5 sa trigonima koje ima, jer tebe bas ne moze da odusevi i zainteresuje bilo ko, zaista mora da bude van klasicnih muskaraca, da bude neko naocit, otvorenog uma i jakog mentalnog sklopa, da se tebi malo "zaklecaju kolena" i da moze da te prati u tvojim stremljenjima i usmerenjima Jupitera u 1 polju. Taj neko, rekla bih, da ce se pojaviti sa saturnom u sekstilu sa Uranom, taman kad saturn prodje opoziciju Veneri, i taman kad Uran dodje u trigonu sebi na Merkur i Mars u 10 polju...to su malo znacajnije promene kod tebe, rekla bih i podrazumevaju vise polja, ne samo ovo, zar ne...Slazes li se u necemu sa mojim vidjenjem, ovako za pocetak..?

jako precizan i tocan opis mog vidjenja partnera - i s tom svojom izbirljivoscu imam uvek problema.. jako retko nailazim na nekog od koga mi koljena klecaju :D

da, i ja mislim da ce stvari sjesti na mjesto tek za godinu dana, a do onda ce SA pravit svoje spacke uobicajene (no vec smo navikli ;) ) -
i mislim da ce dolazit momci, trebaju, nemogu sama prozivljavat partnerstvo, samo sto ce biti ili povredjivanja ili odbijanja il nemogucnost ostvarenja veze - a po tom receptu srce place i eto ti SA/VE patnje :D
cak smatram da ce neko bitan da dodje sad, posto je SA/VE ozbiljna i duboka igra - al dal ce ostati, pitanje, al trag ce zaorati (il barem pokusati)..
ah, valjda mu je to zadnja pljuska, vec sa svih strana imam stitnike od njega :D
ko racunalnik neki..

eto, puuuuuno puuuuuno hvala vipcurlic, divna si i svidja mi se tvoja interpretacija :)
lijepo pozdravljam!

Ne znam za to sta da ti kazem, ko poznaje malo bolje astrologiju, mora da se nadje mnogo slicnosti u vidjenju i tumacenju, ako ide pravilno, onako kako treba da se radi..Saturn ti je bio u povratku, preko saturna u 7 polju koliko sacnuh dok sam skidala kartu, pa cemo videti sta se desava, samo malo moras sacekati jer ima i par ljudi koji vec cekaju..ako nije problem..

Naravno da nije problem, hvala mnogo!!! Nadam se da te ne mučim mnogo....:)

Pa, kao sto sam ti rekla, i ta veza je morala da bude i prodje, i na osnovu podataka koje imam ova osoba koja je zemlja-vazduh je neko ko ti postaje znacajan u zivotu.Nije lak kao osoba, ima on svoje probleme koje mora da resi pre nego se odluci na neki bitan korak dalje u zivotu i prinudjen je na promene u ovim godinama.Izmedju njegove 34-36 on ima promene u polju braka i odnosa ( ako nije zenjen moze da dodje do odluke o sklapanju braka).
Tvoje vreme za udaju nije pre tvoje 36-38 godine mada mozes pre toga da zivis sa nekim u vidu vanbracne zajednice koja kasnije moze da se krunise brakom.Zbog Urana u 7 polju, moze da se desi razdvojenost sa partnerom,ali to ne znaci raskid jer moze da bude fizicka udaljenost u pitanju...Koliko ste par i koliko veza moze da ima prednosti ili mana, moze da se govori o tome na uporednim horoskopima gde treba da postavis Dejvison kartu za vas dvoje

Hvala, jos jednom, bas si me prijatno iznenadila:razz:, cmokic.

@vipcurlic
Hvala ti puno na trudu, vremenu, savjetu, altruizmu..
Namjerno sam pitala za saturn, jer znam da je Djevice ovih mjeseci obuzeo strah i trepet zbog njega, a kod mene je napetost i nazovimo neka pozicija zaglavljenosti pocela vec odavno i jedva cekam da me taj vise dokrajci..
Za djecu sam takodje pitala, nije sto ih zelim upravo sada, vec mi je ostalo urezano u sjecanju kad mi je jedan kolega onako amaterski pogledao i upozorio na moguce probleme i teskoce s trudnocom,ili cak s nezeljenom trudnocom..pa eto i ti mi rece da pripazim..

Neznalica sam po pitanju astrologije, ali cini mi se da je dejstvo tog neptuna u 5.kuci ono sto me umara do bola.

Sta reci, upravu si i za novac, bitno je koliko trosimo, kakve koristi i od miliona ako potrosimo 2..;)
Tenk ju veri mač :-)

@vipcurlic
Hvala ti puno na trudu, vremenu, savjetu, altruizmu..
Namjerno sam pitala za saturn, jer znam da je Djevice ovih mjeseci obuzeo strah i trepet zbog njega, a kod mene je napetost i nazovimo neka pozicija zaglavljenosti pocela vec odavno i jedva cekam da me taj vise dokrajci..
Za djecu sam takodje pitala, nije sto ih zelim upravo sada, vec mi je ostalo urezano u sjecanju kad mi je jedan kolega onako amaterski pogledao i upozorio na moguce probleme i teskoce s trudnocom,ili cak s nezeljenom trudnocom..pa eto i ti mi rece da pripazim..

Neznalica sam po pitanju astrologije, ali cini mi se da je dejstvo tog neptuna u 5.kuci ono sto me umara do bola.

Sta reci, upravu si i za novac, bitno je koliko trosimo, kakve koristi i od miliona ako potrosimo 2..;)
Tenk ju veri mač :-)

Nema na cemu zahvaljivati..sve ovo je tako sitno i tako sturo u globalu jer mesto nije i ne moze da bude za pravu, kompletnu i detaljnu analizu, ona podrazumeva i stranice teksta i dosta price,saradnje da bi se imao neki bolji uvid u sve...i to sto insistiramo na direktnosti i jasnim pitanjima je samo zarad pokusaja da se daju jasni i konkretni odgovori, da ne dodje do zabune,gresaka ili nerazumevanja, da svi budemo zadovoljni nasim druzenjem i vremenom provedenim na ovim stranicama...

ej, vipica, jel te mogu pitat kako vidiš kod mene ove naznake o shiftu u karijeri?
planiram neki privatan biznis (ima veze s jezicima i prevodjenjem) - jel mislis da je ova god povoljna za to?
u solaru mi puna X i u t-kvadratu s JU u padu na DC i MA u izgonu u XII, tranzitno Ju ide u VII, UR u X, SA povratak..

ili ako možeš generalno reći šta se posmatra za otvaranje privatnog posla, koji periodi nikako nisu dobri, a koji su povoljni :)

tnx, eto kad Viktor bude odmarao ;)

Ja bih zamolila za tumacenje natala jednog mog prijatelja koji je bas u teskoj situaciji,prosto neznam koliko problema ima na koju temu(tj. pod koje pitanje bih postavila link za kartu).
Dosao je u Srbiju pre par godina kao izbeglica,poceo sa porodicom fakticki od nule.Nedavno u mojoj zgradi iznajmio stancic u nadi da se osamostali i nadje neki mir ali naslo se par komsija koji neznaju sta ce od zlobe pa mu non-stop prave probleme,zovu mu miliciju i prete "kako ce oni njega izbacitiiz zgrade zbog uznemiravanja"(a to sto pricaju i na sta se zale veze nema sa istinom jer stanuje pored mene;kao bubica ide po stanu,ja sam za njega izmislila cirkus ali kod mene ne smeju da dodju:lol:).Povrh svega ovih dana je izgubio i posao a o ljubavi i braku o kojima sanja nema ni govora...pravi bedak..
Molim vas recite,pomozite,kada ce mu biti bolje,ljubav(mislim da je zaboravio sta to znaci)
,posao,stan...
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...4&smon=1&syr=2008&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Vipi,webhanuma,krinka,decko je stvarno dobar...pomozite molim vas:roll:
Hvala unapred i u njegovo i u moje ime.

Khm,khm.....Web mi nesto rece a nadam se da ces i ti ako si ozdravila Vipi;)

ej, vipica, jel te mogu pitat kako vidiš kod mene ove naznake o shiftu u karijeri?
planiram neki privatan biznis (ima veze s jezicima i prevodjenjem) - jel mislis da je ova god povoljna za to?
u solaru mi puna X i u t-kvadratu s JU u padu na DC i MA u izgonu u XII, tranzitno Ju ide u VII, UR u X, SA povratak..

ili ako možeš generalno reći šta se posmatra za otvaranje privatnog posla, koji periodi nikako nisu dobri, a koji su povoljni :)

tnx, eto kad Viktor bude odmarao ;)

ako bude srece, malo kasnije,sad smo u fazi ubedjivanja

Pogledajte prilog 32003caos Vip mozes li da pogledas mojoj sestri dal joj je povoljno da ulazi u privatan posao http://www.astro.com/cgi/aclch.cgi?btyp=ack&&cid=18dfileFUefPL-u1201695828

dobro, pogledacu, mora kasnije
Khm,khm.....Web mi nesto rece a nadam se da ces i ti ako si ozdravila Vipi;)

skoro da jesam, jos me malo slama ali bolje je..rekoh da hocu samo ne mogu sve da stignem brzo..

rekla bih da ces emotivno da odreaujes u vreme kada Jupiter bude isao preko Marsa kao vladara 5 polja a to je na jesen 2008 godine, no ne mislim da ti je sada vreme za ozbiljnu vezu, zaista, tek ulazis u 23 - cu godinu od rodjendana i vreme je tek pred tobom..Uran se na jesen smesta u trigon Veneri kao vladaru 7 polja i zaista bih rekla da je u pitanju neka dinamicna veza koja,takva kakva je , moze da potraje neko vreme..vreme za udaju nije, nije ni za decu jos, koliko god se ti osecala zrelom za zajednicu, sa potrebom za partnerom, toliko kad ga imas ti treba i neki vid slobode..mislim da je neki tvoj period bolji za emocije i za brak kasnije, posle 26 godine pa do tvoje 31-ve na primer mada bih mogla reci i kasnije, nego nema potrebe jer ces tek tada biti nesto zadovoljnija i ispunjenija i vreme posle 26-te je tvoje na neki nacin..

U pravu si skroz, definitivno se ne osecam spremno ni za brak ni za decu..mada ponekad imam osecaj kao da decko ( u vezi smo vec jedan duzi period) to ocekuje od mene. On je vec sve tako razradio i isplanirao i misli na neki dugorocni plan a mene to opterecuje...
Hvala :)

U pravu si skroz, definitivno se ne osecam spremno ni za brak ni za decu..mada ponekad imam osecaj kao da decko ( u vezi smo vec jedan duzi period) to ocekuje od mene. On je vec sve tako razradio i isplanirao i misli na neki dugorocni plan a mene to opterecuje...
Hvala :)

mozda i ocekuje pa se javlja to u tebi kao opterecenje, bice bolje od jeseni, pa nagovesti nekako da ti ne bi da se udajes i da radjas decu, kad je veza otvorenija i direktnija onda je obojma lakse, pa iskoristi pozitivne aspekte za to usmerenje..ne znaci ako se sad ne udajes da ga ne volis i da neces biti sa njim, samo rascisti to i opusti se, i uzivaj...

JA NE MOGU DA POSTAVIM MOJU NATALNU JER MI JE IZBRISAN PROGRAM ZA TO PA BIH MOLILA AKO NEKO MOZE DA JE POGLEDA I KAZE MI NESTO VISE O JUPITERU NA ASCEDENTU? TO ME BAS ZANIMA. STA PREDSTAVLJA, DA LI JE DOBRO ASPEKTOVAN ITD. RODJENA SAM 11.01.1986. U BEOGRADU U 08:45. HVALA!

@ Seviljo..
e, valjda cu sad moci, kako pocnem tako me Viktor urnise i nikako da zavrsim sa tvojim batom..on je talenat i to se vidi po planetama u 5 i Jupiteru u 10 polju no, kako polje pocinje u Strelcu, oni imaju nekada cudnu filozofiju, cas posla ce oni to sto se trazi od njih, lako je to..i kad treba da se izvede odjednom problem..tako je i on, izgleda sa prelazom Jupitera preko planeta u 5 polju, no dodje na saturn i Neptun, pa ga malo uhvatila frka sad..ozbiljniji je i treba da to odradi pozitivno.Ako gledmo 4 polje, Venera je tamo gde voli a 7 kao drugi dom je u Vodoliji,Venera u konjukciji Uranu i Mesecu, trigon Mars u 9 ,koji je ujedno i vladar karijere...Mesto mu je tamo mada on kao on moze da voli to gde je odrastao...Mislim da nisi rekla kada treba da se desi polaganje i kada je sve to aktuelno, pa ostavi podatke za to da vidimo..

Back