vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
evo prema preporuci sevilje, javljam se ovdje i zanima me vaše mišljenje o mom partnerstvu ove godine
ovdje je chart: http://tinypic.com/view/?pic=2rhxkbl
evo i nekih pokazatelja:
tranziti: SA povratak, SA180VE, JU120SA, JU u VII
primarne: VE150SA, VE120MO, MO ide prema SA
sekundari: VE0SO -> MO mijenja znak krajem juna nakon 2.5 god i ide lagano prema SA
tercijari: za koji tjedan divan T-kvadrat VE 90 MO/SA 90 NE
solar 08: MO/SO, VE/UR, MO120natMO, VE0natMA, JU na DC
imam status solo trenutno, partnerstvo bi trebalo biti aktualno kod mene ove godine pošto imam SA povratak, a Sa mi je vladar VII - sezona je već započela onom konj VE/SA na mom SA kad sam započela jednu mini vezu, koja završi eto prije mjesec dana..
eto, pa kome se da, najljepše zahvaljujem.
anch![]()
Da, kako se razumes i kako pratis svoj horoskop, za ocekivati je da su pitanja partnerstva i odnosa jako naglasena kod tebe sa saturnovim povratkom. Kao prvo, rekla bih da vecini osoba koje su bile sa osom Rak/Jarac ili obratno kod mene, da su vecinom imali brak ili rano ili kasno u zivotu, ali kasno se odnosi, kad prevale 30-tu godinu, a rano do 21-24 najkasnije..znaci, kako si sa tom osom i ti, smatram da je povoljnije sto je sacekano za stvaranje znacajnijih odnosa vreme koje tek dolazi.Period tvoje 30-te pa sve do 39-te je obelezen emotivnim pitanjima i resavanjem onoga cime vlada Saturn kod tebe i planetama sa kojim ima odnose u to vreme svojim kretanjem.Da ne gledam sve sto si gore navela, ali, kako je Saturn u opoziciji veneri, vladaru 5 polja emocija i umetnutog Bika u 11 polju gde takodje leze nase emocije, rekla bih da dok ne prodje tranzit saturna na saturn i dok ne izadje iz opozicije natalnoj Veneri, mislim da zadovoljna ili odusevljena nekom vezom neces da budes..Zrela si i znas sta trazis,a ako ne znas bas definisano, znas sigurno sta neces i nije lako da sada izaberes partnera koji ti odgovara, uvek ce da ima neku manu koja ti bas "bode oci ali zrelost i sluzi za kompromis i prilagodjavanje, zar ne. Imas jasne stavove i kod tebe je pored saturna kao vladara 7 bitan i onaj Uran u 5 sa trigonima koje ima, jer tebe bas ne moze da odusevi i zainteresuje bilo ko, zaista mora da bude van klasicnih muskaraca, da bude neko naocit, otvorenog uma i jakog mentalnog sklopa, da se tebi malo "zaklecaju kolena" i da moze da te prati u tvojim stremljenjima i usmerenjima Jupitera u 1 polju. Taj neko, rekla bih, da ce se pojaviti sa saturnom u sekstilu sa Uranom, taman kad saturn prodje opoziciju Veneri, i taman kad Uran dodje u trigonu sebi na Merkur i Mars u 10 polju...to su malo znacajnije promene kod tebe, rekla bih i podrazumevaju vise polja, ne samo ovo, zar ne...Slazes li se u necemu sa mojim vidjenjem, ovako za pocetak..?

.Ell,stalno mucim Vip,jel bi mogla ti da mi pogledas ljubav?(naucicu osnovne stvari i necu vise postavljati glupa pitanja...
ops:,obecavam...8-))

).Povrh svega ovih dana je izgubio i posao a o ljubavi i braku o kojima sanja nema ni govora...pravi bedak..