Vidi ovako, bila sam u prilici da sretnem osobe koje su posedovale visi nivo projekcije svoje energije, ne znam kako bih se drugacije izrazila, jedna je bila na ispitivanju u Italiji, merili su na nekom institutu cije sad ime ne znam protocnost i zracenje" energije koje poseduje, da me ne drzis za svaku izgovorenu rec jer se sad trudim da se prisetimtacnih izraza, ali mi tesko ide, ima tome jedno 10-tak godina ako ne i vise kako sam pisustvovala i gledala i analize i slike, i sertifikate...do te osobe ne mogu doci, na zalost, jer je vise nema medju nama, a znam da je bila Lav/Bik u horoskopu..Druga osoba je bila ispitivana od strane neke Ruske skole i Rak/Lav je u horoskopu, ...treca je Lav/Lav , izrazito jak duhovnjak i vrlo samosvesno bice,i na mene ostavio veliki utisak samo sto je stranac, Urajinac i zavrsio tamo neke njihove skole koje ne znam da sada navedem i sto njegov horoskop ne znam da li jos uvek imam u nekoj hrpi starih horoskopa..cetvrta osoba je Lav a podznak, sad da me teras da se setim ne mogu,dok ne bih nasla njenu kartu i takodje jos jedna koja poseduje tu mogucnost projekcije svoje energije na druge a koja je Riba/Rak tip Strelca..ne znam sta bih ti rekla, svi mi to imamo, imamo bioenergiju, samo se razlikuje nasa svesnost i mogucnost projektovanja iste, kanalisanja, usmerenja ili kako bih se izrazila..znam o cemu govoris tacno, samo vidis, nikad ih nisam uporedjivala, trazila u njihovim horoskopima ono sto bi bilo pokazatelj najveci svega toga sto imaju i sto mogu...znam da osobe koje imaju izrazenog Lava imaju tu pojacanu "zivotnu energiju" zbog vladara Sunca verovatno ali nisam se bavila time niti ispitivala to polje...mozda je interesantno kao tema, kada bih uspela da nadjem njihove karte, slozim, da otvorimo temu pa da slozim to sto imam, jednu pored druge, pa da se onda svi zajedno usmerimo na to da vidimo sta to oni imaju zajednicko u polju projektovanja svoje energije i gde lezi bar neki zajednicki pokazatelj toga sto je kod njih evidentno ili ispitivano...