vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
Naravno da nije problem, hvala mnogo!!! Nadam se da te ne mučim mnogo....![]()
kako ti je saturn bitna planeta uz sam DSC oznacava da mozes svoje emotivno-bracno stanje da sredis ili jako rano ili kasno u zivotu, kad on predje neki svoj ,bar prvi krug, oko 30-te godine. Niej cudo sto ti je svasta po nesto bilo u polju emocija dok je boravio na kraju Lava prosle godine, osetila si verovatno kvadrat sa Uranom izmedju ostalog i dosta iznenadnih ili za tebe nepojmljivih stvari je moglo da iskrsne.No, bilo pa proslo i uskoro, kada sasvim krene napred, popustice njegov uticaj na samog sebe i delom ce ti osloboditi 7 polje..sazrela si, na neki nacin ne mozes ni da budes sa svakim, posebno ne sa onim koji spolja izgledaju lepo a iznutra suplje ili deluju ozbiljni a ono samo iskompleksirani...Na prelazu 31-32 godine se pojavljuje osoba koja ti je jako bitna i poznaces je po tome sto ima u porodici blizance, fizicke (ne mogu reci da je on blizanac, odn ne mogu to da tvrdima, ali nije da ne moze..)..Sada ti treba neko koga bi osecala kao prijatelja i stvorila sa njim stabilniju i trajniju vezu jer nisi za kratke staze...U medjuvremenu, izbegavaj vezu sa osobom sa kojom mozes da radis i koji je u braku, samo je sklon avanturi jer moze jako da ti se svidi u narednih godinu dana, ako vec to nije i bilo...nema ti tu ispunjenja..I jos nesto, ne mora da tvoj partner koji dolazi kao bitan, bude stariji od tebe, meni cak lici da moze 3-6 god da bude mladji...Za decu takodje je vreme tek 32-33 godina...
cekam,cekam,cekacu...tralalala...i na vreme stici cu...tralalala..ja upravo dosla sa posla i malo sam od umora prolupala
ops: