NATALNA KARTA - U SLIKAMA

polje partnera zahvata pola blizanca i pola raka, zato privlacnosti postoje od strane osoba cije sunce obasjava ovaj deo a Bik je u polju emocija i ljubavi....bas si pravi Bik kad su emocije u pitanju..verna i odana, stabilna, samo je bitno da te neko voli i da ti to pokazuje ..aaallii tesko se otvaras i tesko pokazujes emocije, ne vlis rastanke i tesko ih podnosis pa zato stvaras zastitni stav - ono - ma meni nije nista, ja sam super a u sebi patis...treba ti neko kao Jarac i Devica da te malo uravnotezi i oslobodi..24-ta ti je godina, ima emocija vezanih za osobu koja je Bik i to naglasenih i imas aspekte za povoljnost i ozbiljnost u vezi, za cak i trudnocu do perioda 24-26 godina pa vodi racuna ako neces da se udajes...Zbog opozicije planeta iz skorpije, trebalo bi da ti se pogleda uporedni horoskop sa bikom jer imas aspekte za ozbljnije vezivanje u naredne 2-4 godine (znaci deca i brak)..pa da vidimo..

...Mora da e saceka vise nego mislis, na primer treba za mesec dana a ono bude za dva ili pet...tako nesto...Trebalo bi da imas podrsku neke osobe u cvezi svega toga ali sada to ne vidim direktno, da je bas blizu,odlaze se...Promene imas tokom perioda 36-38 godina aktivnije zbog "reorganizacije" kako ja kazem...

Brak...ima li tu neko 33-34 ili 34 pa pred rodjendan 35-te..ako nema, nadaj se uskoro ili od aprila ili od septembra 2008, mora da bude neko prisutan.Izbegavaj tajne veze..

Najpre da se zahvalim.
Sto se posla tice - cekam promenu vec dosta dugo i bilo je nekih nagovestaja da ce se desiti, ali se zacutalo, i sad bas imam utisak da se zaista odlaze. Nekako imam osecaj da mi uspeh izmice bas kad pomislim da su mi se sve kockice slozile...Da li to znaci da mi predstoji los ili tezak period na poslu? Konflikti sa nadredjenima? I sta podrazumevas pod tom "reorganizacijom"?
A sto se braka tice, da ima neko sa kim sam u vezi, pa tu je negde oko 35, ali ne znam... :| Nego, kakve tajne veze? Imam predispozicija za to? Pretpostavljam da mi mogu doneti samo brige i probleme...

Najpre da se zahvalim.
Sto se posla tice - cekam promenu vec dosta dugo i bilo je nekih nagovestaja da ce se desiti, ali se zacutalo, i sad bas imam utisak da se zaista odlaze. Nekako imam osecaj da mi uspeh izmice bas kad pomislim da su mi se sve kockice slozile...Da li to znaci da mi predstoji los ili tezak period na poslu? Konflikti sa nadredjenima? I sta podrazumevas pod tom "reorganizacijom"?
A sto se braka tice, da ima neko sa kim sam u vezi, pa tu je negde oko 35, ali ne znam... :| Nego, kakve tajne veze? Imam predispozicija za to? Pretpostavljam da mi mogu doneti samo brige i probleme...

Promenu direktnu sad ne vidim itacno je da se odlaze, mora jos neko vreme, nista ti ne izmice u globalu, samo treba vremena da se stvari sloze ali ti sa neptunom ustrelcu ocekujes pre i brze, sto sada nije izvodljivo. Jupiter ti je davao nade tokom proslih 6 meseci na primer ili cele godine nekako u vise navrata ali jos promena nema.Jupiter trigonira mars u Biku u polju promene posla i Saturn ce biti tu u trigonu znaci bice promena ali ako ne od marta sigurno je letos ili od septembra, to sam rekla...
No tu nije kraj, ti si sad usla u 35-tu tek, 36-38 su reorganizacija na samom polsukoji radis ( koji god da je), u strukturi, obimu, poslovanju, kadrovima, neznam, nisam vidovita, samo to ti mogu reci ovako..Ne mislim da je los period na poslu samo moras da se prilagodjavas drugima i cekas svoje trenutke.

Ovo ne razumem, pitala sam da li imas vec nekog jer si trebala da imas vezu, a da nemas onda bi se svakako pojavio brzo jer ti je vreme za vezu..Nisam razumela sta ne mozes da znas..
Imas sklonost da ti se udvaraju ozenjeni i zauzeti cak i razvedeni i da ti neka veza bude tajna, zato sam rekla da ih izbegavas jer tajaspekt ide izmedju 24 do tvoje 42 godine, mora da se ostvari jednom...

Ovo ne razumem, pitala sam da li imas vec nekog jer si trebala da imas vezu, a da nemas onda bi se svakako pojavio brzo jer ti je vreme za vezu..Nisam razumela sta ne mozes da znas..
QUOTE]

Razumela sam da si me pitala da li sam udata, a to nisam. Sto se veze tice, kao sto rekoh, da - u vezi sam koja traje duze vreme, ali ono sto ne znam je da li je bas to za brak. U mnogim stvarima se razlikujemo i eto, samo sam pokazala svoju nesigurnost

QUOTE]

Razumela sam da si me pitala da li sam udata, a to nisam. Sto se veze tice, kao sto rekoh, da - u vezi sam koja traje duze vreme, ali ono sto ne znam je da li je bas to za brak. U mnogim stvarima se razlikujemo i eto, samo sam pokazala svoju nesigurnost

ok, posto nemam njegove podatke i posto nisi sigurna, prepusti to vremenu i cekaj promene izmedju marta i septembra ove godine..tu moze da lezi neko odgovarajuci..moze!?

Upadoh relativno kasno, previse je stranica, pa ne stigoh procitati eventualna pravila, pa ako nisam nesto napisala, prijavite mi.
Pomalo mutan period iza mene... Nimalo zadovoljna, a naizgled sve kako treba.
Pitanje je u vezi karijere koja je nekako zamrznuta, ni napred ni nazad...?
Takodje, pitanje u vezi eventualnog odlaska u inostranstvo?

Pa trebalo je nesto konkretno biti 2005, ali mom Mesecu u Vodenjaku je samo neki prenos dosao, i odustala sam od svega.
Trenutno nemam nista konkretno u planu (stvarno cela protekla godina od Aprila totalno mutna i bez desavanja) ali imam neki osecaj da cu otici.
Mozda gresim, zato sam i pitala ovde:)
Hvala na instant javljanju:)

evo su nase karte ..... zanima me buducnost .... chvorovi su nam u istim znacima ...5 kuca u raku .... imamo dosta slicnosti ,,,, hvala puno;):p:oops:;-)

Prilozi

• djola natal.jpg
    djola natal.jpg
    35,8 KB · Pregleda: 7
Pa trebalo je nesto konkretno biti 2005, ali mom Mesecu u Vodenjaku je samo neki prenos dosao, i odustala sam od svega.
Trenutno nemam nista konkretno u planu (stvarno cela protekla godina od Aprila totalno mutna i bez desavanja) ali imam neki osecaj da cu otici.
Mozda gresim, zato sam i pitala ovde:)
Hvala na instant javljanju:)

Vidis, postojale su mogucnosti, videla sam to kao aktivn izmedju 22-26 godine i verovatno da se odradio kvadrat Urana ako si ti odjednom odustala, ti mislis da je to bio Mesec. Da odes moras, pa makar na neko vreme ali mislim da ti je za to povoljnije u kasnijim godinama, ako nisi 20-22, 24-26 onda mora da prodje vreme posle jeseni 2008. I napredak u poslu moze da bude vezan za vece promene

Vidis, postojale su mogucnosti, videla sam to kao aktivn izmedju 22-26 godine i verovatno da se odradio kvadrat Urana ako si ti odjednom odustala, ti mislis da je to bio Mesec. Da odes moras, pa makar na neko vreme ali mislim da ti je za to povoljnije u kasnijim godinama, ako nisi 20-22, 24-26 onda mora da prodje vreme posle jeseni 2008. I napredak u poslu moze da bude vezan za vece promene

Ima nas jos budnih ovde:idea:
Moguce da je u pitanju bio i taj kvadrat Urana, ne znam ni sama; istina, 2005. sam bila vani par meseci, i taman kada se trebao relizovati moj ostanak tamo - nesto drugo je bilo jace od mene i vratila sam se.
Ukoliko ima jos nesto na sto bih trebala obratiti paznju (iz natala), bilo bi mi drago da cujem.
U svakom slucaju VELIKO HVALA NA TRUDU

ok, posto nemam njegove podatke i posto nisi sigurna, prepusti to vremenu i cekaj promene izmedju marta i septembra ove godine..tu moze da lezi neko odgovarajuci..moze!?

VIP hvala na ulozenom trudu i vremenu. Rekoh da cu biti skromna,a ono...Nego jos samo jedno pitanje. Da li sam lepo razumela da promene izmedju marta i septembra stoje i na poslovnom i na ljubavnom planu?

HVALA TI VIP U IME MOJE KOLEGINICE PUUUUNO, POŠTO NEMA ŠANSE DA URADIMO NATALNU SAMI POKUŠAVAMO 100 GODINA ALI NE VREDI IZVOLI NJENE PODATKE PA AKO TI NIJE TEŠKO TI POGLEDAJ MALO POLJE DECE I POSAO 09.04.1979 U 19H U BEOGRADU.... HVALA HVALA I HVALA

MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI

polje partnera zahvata pola blizanca i pola raka, zato privlacnosti postoje od strane osoba cije sunce obasjava ovaj deo a Bik je u polju emocija i ljubavi....bas si pravi Bik kad su emocije u pitanju..verna i odana, stabilna, samo je bitno da te neko voli i da ti to pokazuje ..aaallii tesko se otvaras i tesko pokazujes emocije, ne vlis rastanke i tesko ih podnosis pa zato stvaras zastitni stav - ono - ma meni nije nista, ja sam super a u sebi patis...treba ti neko kao Jarac i Devica da te malo uravnotezi i oslobodi..24-ta ti je godina, ima emocija vezanih za osobu koja je Bik i to naglasenih i imas aspekte za povoljnost i ozbiljnost u vezi, za cak i trudnocu do perioda 24-26 godina pa vodi racuna ako neces da se udajes...Zbog opozicije planeta iz skorpije, trebalo bi da ti se pogleda uporedni horoskop sa bikom jer imas aspekte za ozbljnije vezivanje u naredne 2-4 godine (znaci deca i brak)..pa da vidimo..

Hvala punooooo!!!!! :-D
Nesto, bas nisam raspolozena za udaju i za decu, u ovom trenutku.
A, i skola bi trebala prvo da se zavrsi!
A, za taj uporedni mi treba i njegova natalna, jel da? A, ja je nemam! :sad:

Back