vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
normalno, ako se pronadjes u ovome mozemo da detaljisemo uz tvoje komentare
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Mora da e saceka vise nego mislis, na primer treba za mesec dana a ono bude za dva ili pet...tako nesto...Trebalo bi da imas podrsku neke osobe u cvezi svega toga ali sada to ne vidim direktno, da je bas blizu,odlaze se...Promene imas tokom perioda 36-38 godina aktivnije zbog "reorganizacije" kako ja kazem...
Brak...ima li tu neko 33-34 ili 34 pa pred rodjendan 35-te..ako nema, nadaj se uskoro ili od aprila ili od septembra 2008, mora da bude neko prisutan.Izbegavaj tajne veze..
Najpre da se zahvalim.
Sto se posla tice - cekam promenu vec dosta dugo i bilo je nekih nagovestaja da ce se desiti, ali se zacutalo, i sad bas imam utisak da se zaista odlaze. Nekako imam osecaj da mi uspeh izmice bas kad pomislim da su mi se sve kockice slozile...Da li to znaci da mi predstoji los ili tezak period na poslu? Konflikti sa nadredjenima? I sta podrazumevas pod tom "reorganizacijom"?
A sto se braka tice, da ima neko sa kim sam u vezi, pa tu je negde oko 35, ali ne znam... :| Nego, kakve tajne veze? Imam predispozicija za to? Pretpostavljam da mi mogu doneti samo brige i probleme...
Ovo ne razumem, pitala sam da li imas vec nekog jer si trebala da imas vezu, a da nemas onda bi se svakako pojavio brzo jer ti je vreme za vezu..Nisam razumela sta ne mozes da znas..
QUOTE]
Razumela sam da si me pitala da li sam udata, a to nisam. Sto se veze tice, kao sto rekoh, da - u vezi sam koja traje duze vreme, ali ono sto ne znam je da li je bas to za brak. U mnogim stvarima se razlikujemo i eto, samo sam pokazala svoju nesigurnost
Ovo ne razumem, pitala sam da li imas vec nekog jer si trebala da imas vezu, a da nemas onda bi se svakako pojavio brzo jer ti je vreme za vezu..Nisam razumela sta ne mozes da znas..
QUOTE]
Razumela sam da si me pitala da li sam udata, a to nisam. Sto se veze tice, kao sto rekoh, da - u vezi sam koja traje duze vreme, ali ono sto ne znam je da li je bas to za brak. U mnogim stvarima se razlikujemo i eto, samo sam pokazala svoju nesigurnost
ok, posto nemam njegove podatke i posto nisi sigurna, prepusti to vremenu i cekaj promene izmedju marta i septembra ove godine..tu moze da lezi neko odgovarajuci..moze!?
Pa trebalo je nesto konkretno biti 2005, ali mom Mesecu u Vodenjaku je samo neki prenos dosao, i odustala sam od svega.
Trenutno nemam nista konkretno u planu (stvarno cela protekla godina od Aprila totalno mutna i bez desavanja) ali imam neki osecaj da cu otici.
Mozda gresim, zato sam i pitala ovde
Hvala na instant javljanju![]()
Vidis, postojale su mogucnosti, videla sam to kao aktivn izmedju 22-26 godine i verovatno da se odradio kvadrat Urana ako si ti odjednom odustala, ti mislis da je to bio Mesec. Da odes moras, pa makar na neko vreme ali mislim da ti je za to povoljnije u kasnijim godinama, ako nisi 20-22, 24-26 onda mora da prodje vreme posle jeseni 2008. I napredak u poslu moze da bude vezan za vece promene
ok, posto nemam njegove podatke i posto nisi sigurna, prepusti to vremenu i cekaj promene izmedju marta i septembra ove godine..tu moze da lezi neko odgovarajuci..moze!?
polje partnera zahvata pola blizanca i pola raka, zato privlacnosti postoje od strane osoba cije sunce obasjava ovaj deo a Bik je u polju emocija i ljubavi....bas si pravi Bik kad su emocije u pitanju..verna i odana, stabilna, samo je bitno da te neko voli i da ti to pokazuje ..aaallii tesko se otvaras i tesko pokazujes emocije, ne vlis rastanke i tesko ih podnosis pa zato stvaras zastitni stav - ono - ma meni nije nista, ja sam super a u sebi patis...treba ti neko kao Jarac i Devica da te malo uravnotezi i oslobodi..24-ta ti je godina, ima emocija vezanih za osobu koja je Bik i to naglasenih i imas aspekte za povoljnost i ozbiljnost u vezi, za cak i trudnocu do perioda 24-26 godina pa vodi racuna ako neces da se udajes...Zbog opozicije planeta iz skorpije, trebalo bi da ti se pogleda uporedni horoskop sa bikom jer imas aspekte za ozbljnije vezivanje u naredne 2-4 godine (znaci deca i brak)..pa da vidimo..
Nema na čemu...To mi je posao.Ja sam nadležan ovde na forumu da postavljam natalne karte
Inače, proces traje jedan minut, tako da mi nije problem...![]()