devojkasasela
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam drugacije.
CAO-KARTA JE EKSTRA.ZANIMA ME KAKO JA DA DOBIJEM SVOJU NATALNU KARTU.JAKO VOLIM HOROSKOP,A I ZANIMA ME DA MI NEKO NAORAVI I OBJASNI MOJU NATALNU KARTU.
Pozdrav svima na forumu, ja sam buckili sto ne znaci da sam buckasta , mnooooooooogo bi mi znacilo da neko pogleda moju natalnu kartu..ja sam pokusala da je ubacimu attachment ali ne znam da li cete uspeti da vidite..stoga za svaki slucaj evo mojih podatak Ana, 16.02.1984. vreme 14 : 30h u Beogradu..
Zanima me prevashodno ljubav..da li cu uskoro imati neku vezu, makar to trajalo 2 dana..i posao ..da li cu zavrsiti fakultet koji studiram??i da li cu se baviti poslom koji zelim??
jaoj,totalno sam se zaludela sa ovim forumom.Pocinje strasno da me interesuje astrologija,pre mi je to nije padalo napamet da naucim a sad ne pitajte.Super ste.Ja neumem da postavim kartu nesto mi ne ide .Ali bih vas zamolila ako moze neko da mi pogleda ovaj datum mog decka.Koliko sam videla njemu saturn sad seta kroz sedmo polje gde ima dosta planeta.Da li to znavi da cemo raskinuti
on je rodjen 17.08.1977 u 18 i 50 Beograd
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=tw2file27qX4y-u1184572197&nhor=28 VIP OVO JE KARTA MOJE KOLEGINICE STEVI JE SKINUO, BAŠ JE SRCE ZAR NE :)))
http://img99.imageshack.us/img99/8323/natalnamilanbz4.png
http://img146.imageshack.us/img146/6959/natalnabmpmikaye7.png
Ovo su natalne moje sestre i njenog momka i oni treba da se vencaju ove godine, pa bih zamolila, ako moze, samo rec-dve na kontu toga, posto mi je, vec sela na glavu!
Hvala! :-D
)Joooj,bas sam kretenko mali od 180 cm)
Da,ali mislim da su svi zdravstveni problemi povezani sa situacijom u braku,mozda gresim,ali videces ti vec...
Hvala!
))
Vipcurlic,imam jedno pitanje,nalazim se trenutno u nekim bitnim zivotnim dilemama,u vezi sam sa deckom 6 godina,trebalo bi uskoro da pocnem da zivimo zajedno,a ja ne znam sta da radim...da li da zapocnem zivot sa njim ovde ili da pokusamo da odemo u inostranstvo,ne ostaje mi se ovde u Srbiji,a opet ni tamo ne znam da li bi se snasli...itd Spanija je u pitanju.Da li je pametno da idemo ove godine ili mozda da sacekamo...Pri kraju sam studija...diplomiracu ove godine.Zanima me jako tvoje misljenje,ako bi mogla da mi pomognes,bila bih ti zahvalna.
U svakom slucaju hvala ti!
Bolje je uporedne gledati na uporednim, ne brinite, ja i tamo dodjem da pripomognem, posebno ako trazite...
Tvoja 23-24 jeste godina bitna za nesto sto lici na bracnu zajednicu.Trebas da diplomiras prvom prilikom, to ne zapostavljaj,mada ti je sada koncentracija opala i malo si nekako smusena. Ako imas mnogo ispita, pokusaj sto vise da rascistis. Oboje imate aspekte za selidbu i rad na prostorima koji nije vas rodni grad.Ni on ne zna bas sta da radi ali si ti nekako vise da ostanes ovde mada smatras da ovde je tesko uspeti da se covek ostvari u mladjim godinama. Ja licno mislim da ce njemu vise da odgovara Spanija, da je to vise njegov teren a da se ti mozes prilagoditi...
Joooj,bas sam kretenko mali od 180 cm)
Da,ali mislim da su svi zdravstveni problemi povezani sa situacijom u braku,mozda gresim,ali videces ti vec...
Hvala!
Samo da ti pozelim dobro jutro, Vip.