NATALNA KARTA - U SLIKAMA

da,to je vrtirep..rekoh, za nju :Od oka bih rekla da ce rak da ima vise sanse u nastupajucem periodu. Mnogo je razocarao ovaj Strelac, na kraju se pitala sto je i bila sa njim... Nema potrebe nigde da zuri, ne mogu bez vremena rodjenja da joj kazem detaljnije u kakvom je stanju ko od njih dvojice, ali ja navijam za Raka..

Toliko..

:-):-):-)Hvala ! Procitala sam ono na mejlu. Kao sto rekoh, za to cu se javiti negde polovinom januara.

Posto je ova tema veoma posecena odabrala sam nju da postavim sledece pitanje.Iz radoznalosti sam pogledala i ponovo pokrenutu temu Linkovi za vas i astro kafe i nadjem adsresu sajta na kome se izmedju ostalog moze uraditi natal pa ja (opet iz radoznalosti)uradim...i imam sta i da vidim...stepen na kome pocinje podznak pmeren mi je za oko 5 stepeni a samim tim i kuce itd....to nije malo,barem mi se tako cini..Ja sam radila natal na astrocomu,i cula sam komentare da moze MALO BITI POMEREN PODZNAK ALI 5 STEPENI...
Interesuje me koji je program za natal validan...
Link za taj sajt je
http://www.0800-horoscope.com/birthchart.php

Ovako, da ne pisemo sta je bilo i kako, interesuje te sta dalje, zar ne!? Nemoj da se vracas proslosti, ni u glavi ni fizicki,imas jako dobru mogucnost da umesto toga (jer ti je Mars u Biku trigon Venera u Devici), iskoristis Jupiter iSaturn da ti donesu stabilnu vezu koja izmedju 34-35-te moze da lici na brak. Ne mora dete u 35-toj, mada moze da se desiali ne masis ono u 37-moj godini. Kako god ti bilo strasno ili drago ovo stopisem, pustices taj kvadratu 5 polju emocija koji imas i sve prohujale nade, ulaganje licno i promasene emocije, krize i dileme i opusti se i gledaj napred jer je vrlobrzo vreme koje nosi mogucnost da isplivas izkriza u kojima si mogao da budes.Nemoj sam sebi da odugovlacisi prolongiras nesto sto ne moras. Nekad znamo da tako,vracajuci se u proslost, blokiramoaspekte koji dolaze i ne vidimo prilike koje se nude. Morao bi posle dosta da cekas da se sloze planete i aspekti ali bas mislim da za to nemas potrebe, nimalo..

VIP hvala na odgovoru.Nisam bio par dana na netu pa sam tek sada video.Znam da je vracanje i razmisljanje o proslosti mozda najgora varijanta,ali mi je tesko osloboditi je se.Nadam se da cu uspeti i da ce uskoro stici olaksanje.Hvala jos jednom.

Hvala Vip na odgovoru,ostalo mi je jos tri ispita pa me zanima moze li to realno do juna biti zavrseno?
Takodje se dvoumim oko odabira buduce profesije...je li moguce da se bavim nekim poslom vezanim za medije(novinarstvo me posebno zanima).Hvaaaala

Nisi videla odgovor.........On je glasio
Dokle si stigla sa faksom?Trebalo je da ova 23-24 godina budu produktivne, moras za neko krace vreme da iskoristis pozitivne aspekte i da to nesto zbiflas i ubrzas..Remetio je Jupiter koncentraciju ali nije strasno, potrudi se u narednih 3-4 meseca, imas pozitivne aspekte za polaganje i zaboravi na ono sto te remeti i odvlaci ti koncentraciju.. Najranije za zavrsetak je 24-25-ta a najkasnije 26-27 godina. Ne smes da dozvolis da se razvlacis, kasnije ti nije povoljno..Emocije te razvlace a stalno mozes da nadjes razlog za stres, za tremu ili nesigurnost. Ako pozuris,ako je moguce, posao stoji vec od 25-26 ali je 29-ta promena i 31-va bitnija promena, ono sto je zaista u poslu tvoja zelja i ostvarenje. 31-32 je napedak i 36-37 promena koja je zasluzena zbog napretka..

Molim vas, da li neko moze da uradi natalnu kartu za moju drugaricu koja je rodjena 22.10.1986. u 17.05h u Sapcu. Ako mozete da mi protumacite ljubav, porodicu i fakultet. Hvala!

Imas uputstvo za postavljanje karte na prvoj strani foruma astrologije. Ako Stevi bude vredan, ubacice je on..Rekoh, sta hoce za ljubav da se vidi, sta za porodicu (roditelji ili kada ce ona da pravi porodicu), a za faks verovatno kraj..Javi da znamo sta zeli u stvari..

VIP STVARNO SI SRCE OVO NEMA NIGDE................... HVALA TI NA SVEMU PUUUUUUUUUNOO!!! MI SMO U VEZI VEC TRI GODINE I CINI MI SE DA NISAM NIKADA IMALA OSOBU SA KOJOM SE RAZUMEM TAKO DOBRO, ON JE JEDNA DOBRICA VELIKA MADA JA TU ISPADAM "VESTICA" STO SE TICE NEKIH STVARI, ALI SE JAKO TRUDIM DA SVOJE PONASANJE REDUKUJEM MISLIM PRVENSTVENO NA NERVOZU I EKSPLOZIVNOST I PRIJA MI STO SAM SADA MIRNIJA ČAK I LJUDI IZ MOJE OKOLINE MI TO POTVRĐUJU..... NJEGOVI PODACI SU 17.06.1981 U 16H MESTO RODJENJA BEOGRAD

KIIISSSS VELIKI

Imas uputstvo za postavljanje karte na prvoj strani foruma astrologije. Ako Stevi bude vredan, ubacice je on..Rekoh, sta hoce za ljubav da se vidi, sta za porodicu (roditelji ili kada ce ona da pravi porodicu), a za faks verovatno kraj..Javi da znamo sta zeli u stvari..

za ljubav je interesuje trenutno stanje, eventualno neka bliska buducnost, za porodicu: kada ce ona da zasnuje, a za faks: nako trenutno stanje

Ja sam danas u najstrasnijoj frci....i ako ima iko,iko,iko ,ko bi odradio moj solarni horoskop neka kaze.
Mojim laickim okom vidjela sam da je sav u kvadratima,a mene interesuje samo jedan problem.koji mi se danas cini kao planina ogroman.Ne trazim kompletnu analizu,vec samo jedno pitanje...i odgovor na to pitanje.

Back