Od ljubavi data ti je slatkorecivost da svaki dogadjaj pretvaras i govoris o istom kao da se radi o oblacima ( Me 120 Mo) nadugacko i nasiroko ( Sa 120 Ma 5 Pi) i svaki dogadjaj pretvaras u emociju pa bila rec o ljubavi ili racionalno prakticnim stvarima.
Dva svetla Mesec i Sunce prave los aspekt, prvo vlada poljem jednog roditelja drugo od drugog, prvi polozen u polje porodice drugo u polje braka i partnera. Roditelji su ti najverovatnije razvedeni a to sto ti nemas srece u ljubavi vuce od scenarija koji si nasledila od majke. Sto bi se prevelo, kakva majka takva cerka. Jos nisi samostalna vec ona prozivljava svoj zivot kroz tebe.
Ruzne reci koje si dobijala od svojih partnera a i batine koje si dozvoljavala vuce opet od genetike koju si nasledila kako od tate i mame tako i od starijih predaka, u cijim zivotima je bilo normalno i drustveno prihvaceno ponasanje da se zena gazi i da trpi, kako batinanje tako i reci
Takodje si dozvolila rodjacima da se mesaju u tvoj ljubavni zivot sto na kraju uvek izadje na vasu stetu i odbija muskarca od tebe, imao on kvalitet ili nemao.
U rascepu si dovesti u ravnotezu ljubavni zivot i materijalno stvaranje, na tom frontu trebas raditi i pokusati dovesti u sklad, ili puca veza ili posao koji donosi novac.
Imas dara za kuvanje, brza hrana i tradicionalni recepti, takodje dar za pisanje romana, sklonost i uspeh na tom polju doci ce u drugoj polovini zivota.
Kamael, najpre hvala na ovom tumačenju. Što si izdvojio svoje vreme i pokazao željicu, da mi pojasniš. Stvarno to cenim. Pa, što se tiče onoga, u prvom delu...naprosto, ja bih to nazvala drugačije, ne slatkorečivost, nego naprosto maštovitost. Ja svemu što pristupam, istina, sve nekako razlažem na emociju, i upakujem u emociju. To, da. Nekako sve što dotaknem, ja naprosto to malo, papirić šareni, pa mašnica, pa sjajić..To jeste. Što se tiče svetla Meseca i Sunca, tu jeste prisutan konflikt, jer sma non stop u nekoj sprezi, gde treba kao da biram, koga više volim, ko je više u pravu. Naprosto, sam...Pa, publika. Ne, nisu razvedeni, ali kao da su. Jer se više ne poštuju i ne vole, kao pre. Ne znam šta im se desilo. To je bila velika, jaka i lepa ljubav. Za poželeti se. Stvarno. I onda najednom, se izgubilo, prestalo, nestalo...I mene to neverovatno boli, da ne mogu ispričati. Naprosto, urušilo se. Ja verujem u popravke, u negovanje iste, ali tvroglavost oboje kao kakve male mazgice, je dovelo svoje, dokle je dovelo.

Nisam te razumela, kakav scenario, kažeš vučem? Ne, ona je samo osećajna kao i ja, veoma. I mi smo jako, jako vezane i upućene jedna na drugu. Naprosto, to je nesporivo, jer čak i kada sma bila jako bolesna, pre godinu i po, jedina osoba na koju se stvarno mogu osloniti u životu je ona. A, naprosto, samo isto nije bila voljena, od strane muškarca, onako kako zaslužuje i zavredjuje, kao i ja, prepostavljam, da se na to odnosio taj scenario. Ako nije, volela bih da mi pojsaniš, jer ne razumem baš najbolje. Nisam nikada bila fizički zlostavljana, ali verbalno i mentalno, da. I to slobodno mogu da kažem, da je išlo u domen verbalnog zlostavljanja i da je u jednom periodu mog života, bilo jako nesnosno i jako porazno. Gotovo za neizdržati. Zvuči ružno, i delovaće blesavo, ali imam utisak da bih lakše podnela da su me živu isprebijali, nego što sam nekada slušala o sebi, ta vredjanja, ponižavanja i omalovažavanja. Meni je to bilo ravno...Silovanju uma, najiskrenije, jer me to najviše i povredjuje. U mojoj porodici, familiji, niko nije tukao žene, ali sa bakine strane, ima par muškaraca, koji su imali...pa...Pogan jezik, to da. U tom smislu, jesi negde u pravu. Jer reč nema kost ali kost lomi. Što se tiče rodjaka...nekako su uvek voreli da turaju svoj maleni nosić, i ne samo rodjaci...nego sa ovog aspekta vidim, da sma trebala, pa ne da krijem, ali da ćutim. Nekako da uživam, ali da mnogo ne eksponiram. A, ja opet uživam u tome...da predstavim onoga kojeg volim, ljudi to je moja ljubav, lupam, taj i taj...moja duša, shvatate? Jer sma ja imala situacije, da ja , kao pametna , obrazovana sam bila jednom u situaciji, gde je neko i bio kod mene, i dolazio, i svi ga upoznali, a ja nikoga njegovog, kao da me se neko najstrašnije stidi, a ne znam zbog čega...No, posle mi je postalo jasno i zbog čega. I koga.

No, elem...Hoću reći, da su uvek pokušavali da se mešaju, a i mnoge druge persone, Kamael, ne samo rodjaci, nekako, kao da samo ne pričajući i čuvajući maskimalno ono šta volim u privatnosti, mogu nešto da sačuvam. Ovako mi se obavezno neko umeša, pokvari, nešto burgija. Ne znam, što se ja više trudi,, meni sve više klizi. Što ja brate mili istinitije, ja nikako da uspem...Ali, hteli su sve da znaju, da, kako, šta, ko, gde , s kim...Tu negde malo nisi u pravu, jer koliko god da nekada i nisam dobro reagovala, veruj mi, uvek sma verovala u svoj izbor. Hoću reći, sa te strane, da nikada nisam dala, na nekoga, koga volim. I dan danas, kada se lupam povede neka tema o nečemu, ja ne dam na njeg, ružna reč da se prospe. Što se tiče tog rascepa, si u pravu...jer negde sam shvatila, da ne treba mešati babe i žabe...da meni ne smeta drugačiji status nečiji od mog, ali da drugima vrlo upada u oči status moj. Hoću reći, imam utisak, da kada su u nekim momentima, videli neke stvari, situacije ili neki nesklad, da su šturali i hvatali maglu, brže bolje. Ja naprosto to en mogu da promenim, niti mogu da sakrijem, niti želim. Znači, ja ne mogu da menjam druge ljude, već samo sebe. Jer drugi su drugi, a ja sam ja. Hoću reći, da sam ja bila ta, koja je bila istrajnija da nešto uspe, čak i kada je pretilo da puca zbog raznih drugih stvari. Da, ja volim da kuvam i volim da pišem. I zato se užasno bojim i plašim ljudi, u kojima vidim bilo kakav vid nasilja, agresije i na to begam i hvatam maglu. Kamael, po postavkama u natalu, od svega, oprostićeš mi, ja sam laik, ali ne znam kako se to pita, a da ne pitam pogrešno...ok, to je tako do sada bilo, i neke stvari ne mogu da se menajju, ali naprosto...da li makar po tom natalu (znam ja, neće niko meni doći na vrata, i reći Jelena, ja ću da te volim i da me nadje, shvatam ja to, niCam ja mala) , ali hoću reći, gledajući po natalu, da li ipak imam ja tu neku, što se kaže astrološku podlošku da imam supruga, odnosno, nekoga čiji će karakter u budućnosti u nečijem liku, biti posve suprotan dosadašnjim ljubavima, odnosno, da i mene Sunce obasja , u tom pogledu?