NATALNA KARTA - U SLIKAMA

meni je rekla 40.
mislim da se miša ne bavi modernom, ali nisam sigurna...
pazi, pitala me, pristala sam, uradila.
dalje ne želim da ulazim u celu tu priču...
po onome što 'piše' u natalu ne iznenađuje me ovo što pričaš. izgleda da sam je ja ovde, na osnovu postova, totalno pogrešno procenila...

u svakom slučaju ne pada mi na pamet da radim 2x istoj osobi. :)

ne radim ni ja dva puta, samo prvi put nisam odradio vec uneo podatke, da bi mi drugi put dala te iste podatke a nakon nekoliko dana kaze da je pogresila i da nije rodjena tad vec sat ranije.... dok se vozila busom

da ne ispadne da je ogovaramo samo sam hteo da skrenem paznju, mozda ce jos neko ovo procitati

da, i meni se cini da misa ne radi astro po modernom vremenu i dobu u kojem zivi, u sadasnjosti, drzi se i provlaci tumacenja da saturn vlada vodolijom a to je iz srednjeg veka, jer tada nisu znali za urana, pa su znaku vodolije stavili saturna kao vladaoca... vec smo diskutovali o tome ali on se cvrsto drzi astrologije srednjega veka

dok modovi ne pociste uvrede koje se pisu, a i sami na pp vredjaju sagovornike ja ti necu pogledati, a izlazio sam u susret vecini koji su trazili tumacenje

i dok se ne uklone postovi sa najposecenijeg foruma u Srbiji gde toboz astrolozi pisu na pdf. strucno da saturn moze biti jednak mesecu

dok se nesto ne preduzme nas nekoliko smtramo da ne prilici da ucestvujemo, jer ovde nam se brisu poruke a moderator koji ne zna astrologiju na pp salje poruke nazivajuci ucesnike pogrdnim imenima da bi se danas nastavilo sa uvredama na pdf astrologija koje stoje ceo dan i ne brisu se

i dok se ne uklone postovi sa najposecenijeg foruma u Srbiji gde toboz astrolozi pisu na pdf. strucno da saturn moze biti jednak mesecu
Овај потез ти је веома подао и показује колико не читаш написано, и колико у ствари зазиреш од здраве расправе. :)

Са мојом изјавом можеш до миле воље да се не слажеш, али то ти не даје за право да је тривијализујеш (лоше цитираш), нити да трчкараш по форуму и писуцкаш како је треба уклонити. То је израз зазирања од здраве расправе. Ја нпр. мислим да особе попут тебе треба уклонити с форума јер си у задње време кандидат бр. 1 за шампиона растеривања нормалног света, базирано на количини увредљивих обраћања која си упутио на све стране.

На крају крајва, твоје понашање почиње да личи на средњовековну цркву (и данашњи ватикан) који оно што им не одговара спаљују / скривају. Пар постова раније си их осуђивао, а сада радиш исто што и они. То је у најбољем случају лицемерје а у најгорем троловање. Ја те желим ван форума, јер не знаш да општиш уљудно и има индикација да чак тролујеш.

Овај потез ти је веома подао и показује колико не читаш написано, и колико у ствари зазиреш од здраве расправе. :)

Са мојом изјавом можеш до миле воље да се не слажеш, али то ти не даје за право да је тривијализујеш (лоше цитираш), нити да трчкараш по форуму и писуцкаш како је треба уклонити. То је израз зазирања од здраве расправе. Ја нпр. мислим да особе попут тебе треба уклонити с форума јер си у задње време кандидат бр. 1 за шампиона растеривања нормалног света, базирано на количини увредљивих обраћања која си упутио на све стране.

На крају крајва, твоје понашање почиње да личи на средњовековну цркву (и данашњи ватикан) који оно што им не одговара спаљују / скривају. Пар постова раније си их осуђивао, а сада радиш исто што и они. То је у најбољем случају лицемерје а у најгорем троловање. Ја те желим ван форума, јер не знаш да општиш уљудно и има индикација да чак тролујеш.

zelis ga, a? :per:

Та интерпретација говори шта се мота по твојој глави, не по мојој. :) И то си са толиком исхитреношћу слао, да си дупло постовао. :) Пошто је обично инстинкт повезан са исхитреном реакцијом, рекао бих да се доста ложиш на жеље на које инсинуираш. :per:

Са мојом изјавом можеш до миле воље да се не слажеш,.

ne znam koji astrolog ce se sloiti sa tvojim izjavama:

- saturn dejstvom moze biti jednak mesecu

- planete gube svoje dejstvo na kraju znaka mesto da pojacavaju

- da saturn vlada vodolijom

Ne slazem se naravno, oni koji znaju mogu ovome da se nasmeju.. a ti vidi doprinosi li to imidzu krstarice.. zbog tebe i tvog drustvanceta vec su se povukli njih nekolicina sa astrologije, koji su ti takodje skrenuli paznju

Та интерпретација говори шта се мота по твојој глави, не по мојој. :) И то си са толиком исхитреношћу слао, да си дупло постовао. :) Пошто је обично инстинкт повезан са исхитреном реакцијом, рекао бих да се доста ложиш на жеље на које инсинуираш. :per:

svaka cast, vidi se da umes da koristis vujakliju :)

- saturn dejstvom moze biti jednak mesecu
Ти стварно не знаш да цитираш. Уопште нећу да те узимам за озбиљно док ме не цитираш исправно. :)

- planete gube svoje dejstvo na kraju znaka mesto da pojacavaju

- da saturn vlada vodolijom

Ne slazem se naravno, oni koji znaju mogu ovome da se nasmeju.. a ti vidi doprinosi li to imidzu krstarice..
Не слажи се до миле воље, јер је то једино што можеш. Очигледно имаш рупе у знању, макар до оне границе где треба да прихватиш да постоје и праксе које су теби стране.

Човек који друге кориснике (ма колико увијено) називао љигавцима и другим погрдним називима не може о имиџу да прича ни атом даље од свог прага. И то кад затвори врата.

zbog tebe i tvog drustvanceta vec su se povukli njih nekolicina sa astrologije, koji su ti takodje skrenuli paznju
Ја негирам постојање друштванцета, а што се протеривања тиче, треба да наведеш ко, када и због чега. Иначе клеветаш.

Бан је лек за овакво твоје понашање.

Ти стварно не знаш да цитираш. Уопште нећу да те узимам за озбиљно док ме не цитираш исправно. :)
Не слажи се до миле воље, јер је то једино што можеш.

Занимљиво што је баш сада ово споменуто. Постоје зоне где се ово двоје не разликују, али ћете се накопати док дођете до тих страна. :)

http://forum.krstarica.com/showthread.php/2129-Tranzitni-Saturn?p=22855486#top

postoje ”zone” gde se saturn mesec ne razlikuju? nakopacemo se, a ti si u posedu ovako neceg :eek:

thisis inkredibl ...

Back