Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Занимљиво што је баш сада ово споменуто. Постоје зоне где се ово двоје не разликују, али ћете се накопати док дођете до тих страна.Pff otkud bi ja to znala. Ne razlikujem ni Mesec od Saturna.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Занимљиво што је баш сада ово споменуто. Постоје зоне где се ово двоје не разликују, али ћете се накопати док дођете до тих страна.Pff otkud bi ja to znala. Ne razlikujem ni Mesec od Saturna.
Aham...ja pogresno shvatah taj pojam do sad... Hvala na objasnjenju.
Trenutno imam utisak da u Suncevom sistemu postoji samo Saturn - ozbiljnost, strogoca, hladnoca. Molim vas, spalite ga necim.
koga, saturna? izguibila si skoro dragu osobu, biraj reci da ostane na tome
Jel Saturn osvetnik ili ucitelj....?
Po tome sto treba da cutim da ne bih izazvala nekog, nesto...da me jos vise osakati.saturn nije osvetnik ne znam po cemu taj zakljucak??
a isto ti se pise govorila ti il ne , sto treba bit to ce doci.Po tome sto treba da cutim da ne bih izazvala nekog, nesto...da me jos vise osakati.
Jel Saturn osvetnik ili ucitelj....?
i jedno i drugo, osvetnik u kvadraturi, losim poljima, aspektima sa marsom, ucitelj u dobrim aspektima, polju intelekta, povoljan aspekt sa odgovarajucim planetama itd. vec po polozaju
Retko kad prodje neopazeno, narocito kroz prvo i preko Ascne mogu da protumačim svoj natal što se tiče sa tranzita kroz 12 polje konjukcija so, me, ur, pa prelazak preko asc istovremeno egzaktna konjukcija sa ne, nema nijednog lošeg aspekta, ako posmatram samo saturna kroz natalne aspekte u konjukciji. ali mu opet ne verujem da me neće cimnuti, ipak je to sa.
tek pred izlazak iz prvog polja 90 mo, 180 ma, 90 ve 90 pl, istovremeno (pretpostavljam šta bi moglo da se desi) i 90 ju, ugao druge. razvaliće me.![]()
Retko kad prodje neopazeno, narocito kroz prvo i preko Asc
Saturn trazi rad i odricanje, ako znas sta bi mogao doneti kreni vec sad da menjas... tako moze proci samo sa unutrasnjim disbalansom i bez vecih posledica
Bolje je u sebi pregurati nego uvuci i druge, a ti drugi mogu kasnije koristiti
ne treba ignorisati prelaz saturna kroz deseto, to je njegovo prirodno polje, narocito na osi ili los aspekt, belaj
kroz cetvrto tumba ono sto je ukorenjeno, probleme sa finasijama rodjacima, kuca se ruinira itd... asc utice na licnost i izgled, osoba postaje starija, ozbiljnija, deluje i na fizicki izgled
tek pred izlazak iz prvog polja 90 mo, 180 ma, 90 ve 90 pl, istovremeno (pretpostavljam šta bi moglo da se desi) i 90 ju, ugao druge. razvaliće me.![]()
Зашто не гледаш венеру у пуној брзини преко валдара IX?
Хехех, са позицијом IX каква је моја, научни рад приде је био неизбежан чак и током најгорих година.![]()
mogla bi reci da je moguce vezano za ljubav, iako ti to skrivas, mozda skrivane ljubavi? nesporazum sa rodjacima, baka dedo?? Mada mislim da ces izdrzat jer mjesec u jarcu daje izdrzljivost.