NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Da vas podsetim cemu je ova tema namenjena,ako zelite da dobijete odgovore budite precizniji i konkretniji prilikom postavljanja pitanja..:cistinaocare::flert:

Evo jedno konkretno pitanje...vezano je za fax tj. odabir faxa da li je pravilan i izvodljiv.
Zainteresiran sam za višu informatičku (u smjeru programiranja) pa bi mi značilo da li je po to povoljno aspektirano ili ne i da li imaipak nešto možda bolje aspektirano od toga.

Ako može odgovor bio bih vrlo zahvalan

pozdrav posle toliko godina ... bio sam odsutan nekoliko godina od forumot isto ii od astrologijata .... odlezio sam zatvor politicki sranja u makeddonija ..... zavcera sam dobiju cerku i me zanima ako ima nekoj vreme da mi kaze nesto u vrska so nejzinata natalna karta ... poveke sum zainteresirabn u vrska so 2 veliki trigoni ... a i se drugo e dobrodoslo :)
astro_w2at_01_aura_aziri_hp.84319.23731.jpg

Može tumačenje, samo ukratko :Hvala :hvala:

1. Osoba na koju se odnosi prva natalna je kvalitetna-vredna,radna,komunikakivna.Nekih vecih zivotnih oscilacija nece biti,moze se reci da svaki posao kojeg se dohvati zavrsice.Moguce su cesce promene radnog mesta i na tom polju ce biti psihickih trzavica i zajeba,narocito ako bude imao svoju firmu,radnici ce ga potkradati.

2. Tacno je da si vezana za porodicu i dom ali postoje i bezrazlozni strahovi vezani za istu,da se ne desi neko zlo.Poprilicno si izbirljiva koga pustas u kucu a kada si negde napolju cesto padaju na pamet da se mogu pojaviti provalnici.Brava je uvek je zaljucana cak i kada si unutra.

Stvarno? Hvala na odgovoru! Kako mislite, ako je tacna? Nesto nisam dobro uradila? Evo podataka za svaki slucaj (zaintrigirana sam): 04.feb 1984. u 00.40h, Virovitica Croatia
Posto ste tako ljubazni, mozete li mi reci nesto o toj osobi? Ne vidim sebe u braku/dugoj vezi, zato me zanima ovo. Ko bi mogao da me 'obuzda'? :mrgreen: Salim se, nisam problematicna na taj nacin, vise me muce neke druge stvari (mislim da se mogu videti u karti, bar sudeci po onom sto mi je ranije receno)

Poslednja izmena:
Moze se desiti da program sa kojeg si skinula natal ne pokazuje tacan polozaj planeta i polja.Kao kod Trumanove karte iznad,sunce mu je u devetom a tacan polozaj je na kraju osmog,zato decko i ima averziju prema ispitima .Trenutno nisam u mogucnosti da proverim sacekaces,ima do 33 - e jos dosta :)

Zasto te zanima kakav ce biti,zar nije lepse kad se gleda film bez znanja o akciji i desavanju kada ce je poljubiti,da li u toku nocne setnje kraj jezera ili na onoj klupici pored fontane

Po osecaju se slazem sa opisom Hetfield girl :) Bez sale, poznajem jednog bas takvog, svi su nam govorili da smo 'stvoreni jedno za drugo', ali nikada nismo bili u vezi, zivot se tu malo poigrao sa nama, pfff, ali nikada se ne zna, mozda se ponovo sretnemo za par godina.

Hvala vam na ljubaznim i brzim odgovorima.

Back