NATALNA KARTA - U SLIKAMA

neverovatno. već dugo sam u sve depresivnijem stanju i užasnoj apatiji, i nedostatku veštine da se čupam iz toga. i profesionalno jako nezadovoljan, u pokušajima da napredujem sa usavršavanjem, ali je to sve ulaganje u daleeeeeeku i neizvesnu budućnost, tako da me i to dodatno baca u depru. ima l' još nešto konkretnije?

ima, tranzitni saturn ti je pre par meseci krenuo u obilazak, trenutno u konjukciji sa natalnim plutonom, otuda i depresija... i sa venerom i marsom. ne vidim ovde neku vezu sa poslom.
a promene u karijeri će te pratiti tokom čitavog života, zato se bolje pomiri sa tim nezadovoljstvom. a uran kao vladar 10-te u kvadratu sa suncem i mc... i opozicija so na mc. ja ne vidim da ćeš biti ikada stvarno zadovoljan. ti ovde najviše imaš problem sa samim sobom.
tek će biti ebeno sa poslom krajem 2012, kada saturn uđe u 6 - tu kuću, pa napravi konjukciju sa mesecom i uranom.
baš nemaš sreće što sam ja naletela ovde... mračim za medalju... :lol:

hihi aj neko meni nek zaviri malo u kartu :D

astro2gw01saint26449113.gif

u ***, al me usr***, baš ti fala na podršci :s

sa ću da dođem, samo da naoštrim britvu

a šta kaže za ljubav? :D

pre neki dan sam ti rekla da depresija nema toliko veze sa poslom? pa ti dalje povezuj... saturn ti je još uvek u petoj kući, u konjukciji sa venerom, koja trenutno nije u dobrim aspektima ni sa uranom, ni sa plutonom... ja da sam na tvom mestu ne bi ništa počinjala, naročito ako je nešto skoro završeno...
i nema tu šta da se kaže, imaš dobre mogućnost recimo da počneš (primer ti dajem), a ti možeš da prekineš, ili da ne radiš ništa... ne zavisi to šta ćeš uraditi ili nećeš od planeta.

Cao svima.

Evo mene opet posle 4 god... :cool:

Imam jednu molbu. :think:

Ako neko moze da mi kaze nesto na konto ljubavi sadasnje, da li to vodi negde ozbiljnije...
Imam sve trenutno u zivotu samo me interesuje da li ovo sve sto imamo vodi negde ozbiljnije ili ne... Brak, deca....
Ili ce nas razdvojiti zivot...

Cisto malo o ljubavi u narednom periodu...

Hvala puno unapred :) :worth:

Prilozi

• astro vs.jpg
    astro vs.jpg
    59 KB · Pregleda: 10
Blizanac,podznak Lav sa Mjesecom u Strijelcu,kombinacija vazduha i vatre dosta harmonicno.
Moguce teze djetinjstvo radi opozicije sunca i mjeseca ili bolest u djetinjstvu ili nesloga roditelja.Obicno osobe koje imaju VII kucu u Vodoliji imaju prekid jednog vaznog partnerskog odnosa,vole slobodu u odnosu.
Moguc bar jedan vazan partnerski odnos sa znakom Riba u zivotu.Sreca kroz prijatelje.Liep glas lijepa koza,smisao za domace poslove,moguca i gojaznost,vece grudi.

Nadam se da jos neko posecuje ovu temu i da neko moze da mi odgovori.Naime mene je moja natalna karta izludjuje trenutno jer pre svega nameravam da se bavim time (Upisem taj fakultet)zena koja mi je samo pogledala,rekla je da imam kod za astrologiju ali na tome je ostalo.Zahvaljujuci internetu znam samo neke stvari ali to ne moze da me zadovolji.I upravo me ovo zanima.Moze li neko da mi protumaci ostatak?

Zodiac in degrees 0.00 Placidus Orb:0
Sun Sagittarius 4.49 Ascendant Aries 27.22
Moon Aquarius 12.34 II Gemini 0.50
Mercury Sagittarius 7.15 III Gemini 23.44
Venus Sagittarius 29.59 IV Cancer 14.12
Mars Sagittarius 27.43 V Leo 7.02
Jupiter Sagittarius 21.41 VI Virgo 8.38
Saturn Pisces 18.01 VII Libra 27.22
Uranus Capricorn 27.39 VIII Sagittarius 0.50
Neptune Capricorn 23.34 IX Sagittarius 23.44
Pluto Sagittarius 0.42 Midheaven Capricorn 14.12
Lilith Cancer 6.42 XI Aquarius 7.02