NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Fashiion,kada se taj rastanak desio?
Taj astrolog ti je dobro rekao,vrlo brzo JU ulazi u tvoje 7.polje pa ce vrlo brzo nakon toga aktivirati i vladara 7.polja i veneru,takko da ce tu biti bitnih desavanjja na ljubavnom planu,moguce je da ce se vecina stvari desiti iznenada,neplanski,bice tu zanimljivih desavanja.

Raskid se desio ovog meseca,ali ne moze se to okarakterisati bas kao pravi raskid jer se on preselio a ja ostala da zivim tu gde jesam.Ko zna sta bi bilo da nam se putevi nisu ukrstili.
Zena astrolog mi je takodje rekla da ove godine ne mogu nista novo da ocekujem u ljubavi,prazno skroz.

Lijep pozdrav svima iz susjedne Hrvatske :)
Nadam se da će netko imati volje i vremena odgovoriti mi na pitanjce koje imam, ne vjerujem da će uzeti puno vremena za poznavaoce astrologije.

Zanimalo bi me nešto više o mojoj mogućnosti za odlazak u inozemstvo, studij tamo i zapošljavanje? Potencijalno i život nakon toga. Konkretno se radi o Sloveniji, o studiju psihologije ili neke slične grane.
Planiram započeti realizaciju plana za 2-3 godine dok okončam sadašnji studij koji je (očigledno) bio promašaj.

Vidjela sam da će mi tranzitni saturn tada ulaziti u 9. kuću.. koliko je to loše? :confused:
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!

http://img149.imageshack.us/img149/580/astrow2at01sanjahp73770.gif

Poslednja izmena:
natalna-karta

Uclanih se na forum.. Ako neko moze da mi proyumaci ljubav i karijeru u buducnosti
jer ja ovo ne kapiram sama da tumacim... Hvala unapred

treba mi mala pomoć oko ove karte.
da li karta može da kaže put kojim osoba ide?
u smislu, šta je životni put nekome, šta da očekuje u životu i to?
malo sam pogubljena. šta moja karta može da kaže o meni trenutno?
i jel dobra karta uopšte?
takodje me interesuje i budućnost, karijera, ljubav porodica?

http://img832.imageshack.us/img832/1396/astro2gw01saint26449113.gif

hvala svima koji budu bacili pogled i napisali koju reč ovde o tome... :heart:

Samo opusteno. Kao riba/rak vjerujem da i previse stvari uzimas k srcu.
Ako su vladari 1. i 7. kuce u losem aspektu, to su najcesci pokazatalji kraceg zivota. Kod tebe to nije slucaj, samo opusteno. :D

...a da nisi malo premlada da bi razmisljala o nervnom slomu? Svakako da ti je dosta jaka vodolija, pa razmisljas o dalekoj buducnosti...ali bolje to razmisljanje posveti necemu lijepom. :cao:

Back