Ako moze interesuje me kada su mi aspekti povoljni u vezi posla.Rojdena sam 11.6 1954 u 12:15 u Beogradu.Hvala!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li ce moj sin imati uspesnu karijeru i da li je predodredjen da zivi u inostranstvu?Poshtovani
Nikako da se snadjem na ovom forumuUglavnom, ova poruka je za VIPCURLIC
(drugarica vas je preporuchila
).
Rodjena sam 14.03.1973. u 13 h, Savnik, Crna Gora. Zanima me samo jedna stvar, kada cu naci choveka svog zivota i da li cu imati dece? (vec dizem ruke)....
Hvala puno!)))

Pozdrav svima!Ovo je moja karta koju ja ne umem da procitam.Zato molim Vas,koji to umete,da mi kazete da li ovde ima ljubavi?Brak?
Davno sam postavila svoju kartu i jedno pitanje ali mi niko nije odgovorio......
Pa ako nekog ne mrzi da baci pogled, jer vec sizim u situaciji u kojoj se nalazim.....
Interesuje me da li mi negde stoji zapisano da cu sledece godine opet otici za USA i ostati malo duze?
Vec sam bila ove godine, proces dobijanja nove vize se produzio za par meseci......
PLEASE someone?
![]()

Nikad mi se nesto tako nije dogodilo. Pa me zanima kazu li nesto zvezde o tome, ili je u pitanju prolazna emocija. Hvala unapred 

rodjena sam 19.decembra.1985.godine u 21:00 u Zemunu.koliko znam ja sam strelac/lav sa mesecom u ovnu mada koliko to moze da znaci.hvala u napred svima koji se budu malo pozabavili mojim problemom.jer sam u dilemi da li da ostanem ovde ili da se selim za australiju,a pritom je to jako teska odluka jer sam jedinica koja je jako vezana za svoje roditelje,a sa druge strane sam i krijeristicki nastrojena.pozdrav.