stupidthing
Početnik
- Poruka
- 2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima.Da li neko moze da protumaci moju natalnu katru i kaze mi nesto u vezi mog zdravlja.Kada prestaju moje tegobe?Da li je to sada u ovom periodu ili je to varka sto mi je bolje?Imala sam zdravstvenih problema 3 godine i cila prilicno nesrecna.Hvala unapred.
Joj, davno sam postavila kartu ali nisam dobila odgovor na pitanje.........
Jel mrzi nekog da baci pogled......?
Interesuje me samo da li cu ostati u Americi ili se vracam za Srbiju?
Makar sta je pametnije......
... tri osobne planete, So ( bit, život, vitalnost ), Me ( intelekt, komunikacija ), Ma ( vl energija ) u 12., k tomu vl 02., kuće zarade kroz vlastiti rad u 12., vl. 03 - kuće komunikacije, rodbine, braće i sestara u 12., vl. 10. - polja najviših ambicija i karijere u 12., i sam vl 12 u 12. Prema natalu, poprilična orjentiranost na daleko inozemstvo.
Nekako sam se pomirila da mi je tako sudjeno i da mi tako zvezde kazu i da ce sve to samo nestati kao sto je i iz cista mira bez ikakvog povoda doslo.Ali me je strah da se opet ne vrati to svakodnevno mucenje.Ne mogu vise!!!Tri godine se mucim... zaista mucim..Zato pitam vas sta vi znate i vidite iz te karte.Dajte mi jos neke informacije please.
Uf, pola nisam razumela.......
Sem onoga daleko inostranstvo. Orjentisanost znaci i ostanak ili?
Ne znam da li je bilo bitno da napomenem da sam rodjena u Hr, a da zivim u Srbiji?
Meni nije poznato nista sto je moglo da dovede do takvog stanja,ali bas nista...Ni psihijatri ni psiholozi kod kojih sam odlazila i jos odlazim ne znaju zasto je to tako.Idem na psihoterapiju vec neko vreme i doktorka ne vidi razlog zbog cega se meni to desava...Ma uzas.Nije se to stanje pojavilo samo od sebe,moralo je biti propraceno nizom(ili jednim)dogadjajem koji te je pogodio,nesto sto si potiskivala dugo vremena i sa cime ne zelis da se suocis.
To ne mora znaciti cak ni konkretan dogadjaj,vec svakodnevne frustrirajuce situacije,mozda problem u odnosima sa ljudima iz neposrednog okruzenja ili pak neki stres sa nekom bivsom ljubavi koji je u tom periodu bio aktuelan.
To je duboko nezadovoljstvo i gubljenje smisla zivota,izgubljena vera da ce biti bolje.
Do kraja godine ce se situacija popraviti,imaces kasnije jos koji nalet takvog stanja ali nece vise biti takvog intenziteta.
Dakle,suoci se sa svojim strahovima,priznaj sebi cega se plasis i videces da ce se tvoje stanje promeniti..![]()
Meni nije poznato nista sto je moglo da dovede do takvog stanja,ali bas nista...Ni psihijatri ni psiholozi kod kojih sam odlazila i jos odlazim ne znaju zasto je to tako.Idem na psihoterapiju vec neko vreme i doktorka ne vidi razlog zbog cega se meni to desava...Ma uzas.
Alo,alo?
Podznak si Vaga, kao i ja, nista ni ne mora da ti se dogodi ili dogadja....
Samo ti je Saturn u 12. polju,,,pa ti je dosta!
Sad kad sam ( kooonacno ) izmirila porez, dakle nemam vise STRAH
od bankrota kucnog novcanika, a sad mi je smesno, jer sam se vec bojala u stilu
ZA 'LEBA NECU IMATI...
Sada mogu da se posvetim strahovima na zdravstvenom planu...
No, u svakom slucaju, TREBA proveriti kod lekara, ali ako nema nista, OK!
Proverila kod svih mogucih lekara i nigde nista nem,svuda sve,sve u redu...A ja se i dalje mucim i mucim...
Hahaha..Ta, kreni kao mi.... da kukas na Saturna!![]()
Hahaha..A kad ce taj saturn da se pomeri vise bre?
![]()
... natal ti podržava život u dalekom inozemstvu što znači da ti boravak ili život tamo ne bi bio gušeći no za odgovor na pitanje hoćeš li se ti možda vratiti, pa ponovno otići trebalo bi detaljnije pogledati sve položaje i aspekte te tranzite za određeni vremenski period da bi se došlo do smislenog odgovora.
Molila bih da mi neko napise nesto o ljubavi, faxu i porodici... I da...Da li postoji mogucnost da se udam ove godine? Unapred hvala svima koji ce pogledati moju kartu....
[img=http://img193.imageshack.us/img193/2620/majanatalnakarta.gif]