NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Valjda sam dobro stavila sliq?
Zanima me ljubavni zivot, da li cu naci decka i sl. Hvala unapred.

Prilozi

• astro_w2gw_01_sara_bogicevic_hp.49985.26859.jpg
    astro_w2gw_01_sara_bogicevic_hp.49985.26859.jpg
    68 KB · Pregleda: 8
Evo da se i ja javim sa svojom natalnom kartom! Interesuje me kakva je kombinacija mog znaka i podznaka, posto licno mislim da su totalne suprotnosti! Jos me zanima kakav je muskarac zamene, jer negdje pise da se slazem sa vatrenim znacima, kao Vaga, negdje da treba da pratim Mars, negdje Mjesec itd. itd. Pa, molim strucnija i upucenija lica od mene da mi malo razjasne dileme;)
Hvala unaprijed!!

Davno sam postavila svoju kartu i jedno pitanje ali mi niko nije odgovorio......
Pa ako nekog ne mrzi da baci pogled, jer vec sizim u situaciji u kojoj se nalazim.....
Interesuje me da li mi negde stoji zapisano da cu ove godine opet otici za USA i ostati malo duze?
Vec sam bila ove godine, proces dobijanja nove vize se produzava iz dana u dan......
PLEASE someone?
:sad2::besna::besna::besna::sad2:

Prilozi

• astro_w2gw_01_s_s_hp.85532.26696.jpg
    astro_w2gw_01_s_s_hp.85532.26696.jpg
    67,1 KB · Pregleda: 6
Pozdrav svima!Ovo je moja karta koju ja ne umem da procitam.Zato molim Vas,koji to umete,da mi kazete da li ovde ima ljubavi?Brak?

Mozes li malo da konkretizujes pitaje,jer nisam razumela da li pitas uopsteno ili si trenutno u nekoj situaciji koju preispitujes?

Ti si ustvari jedna veoma senzibilna osoba ali kad je u ppitanju ljubav rekla bih da sama sebi stvaras blokade u smislu da ti je tesko da se opustis,ne dozvoljavas sebi da se potpuno prepustis emocijama vec sve meris i analiziras do te mere da se izgubi svaka char,verovatno iz straha da ne budes emotivno povredjena,sto si verovatno mnogo puta bila.
Braka ce biti,i to bar dva..;)
Vec duze vreme prolazis kroz ni malo lak period,rekla bih test vere,preispitivanja svog emotivnog zivota,sad je kulminacija poslednjih meseci.
Hajde malo mi konkretizuj sta te muci pa onda da vidimo mogu li ti malo vise pomoci.

Iz uporednog horoskopa se ne moze videti da li ce doci do braka,ili da li su dvoje u braku,zato ako zelis da ti neko pomogne i da ti kaze ono sto te zanima moras das neke informacije.
Ti si rekla zanima te ljubav,brak..
Da li si u braku ili te zanima da li ce doci do braka?
Moras da usmeris astrologa tacno na ono sto te zanima i da budes jasna da astrolog zna na sta da se fokusira.

Nisam u braku a vise nemam ni decka jer je u medjuvremenu "nestao"bez reci.A kada sam rekla ljubav,brak mislila sam da li ce se pojaviti neko ko bi se zadrzao malo duze u mom zivotu.Nadala sam se da ce od ove kombinacije biti nesto konkretno.Hvala!

Please, someone????
Davno sam postavila svoju kartu i jedno pitanje ali mi niko nije odgovorio......
Pa ako nekog ne mrzi da baci pogled, jer vec sizim u situaciji u kojoj se nalazim.....
Interesuje me da li mi negde stoji zapisano da cu sledece godine opet otici za USA i ostati malo duze?
Vec sam bila ove godine, proces dobijanja nove vize se produzio za par meseci......
PLEASE someone?
:sad2::besna::besna::besna::sad2:

Prilozi

• astro_w2gw_01_s_s_hp.85532.26696.jpg
    astro_w2gw_01_s_s_hp.85532.26696.jpg
    67,1 KB · Pregleda: 7
astrow2gw02quietrebelhpx-1.gif

Ovo je moja natalna karta, a ja bih zamolila nekog astrologa dobre volje da mi protumaci nesto vezano za ljubav u ovom i narednom periodu. Skoro se pojavila osoba koja je toliko uzdrmala moj skladni svet da sam prosto iznenadjena samom sobom :) Nikad mi se nesto tako nije dogodilo. Pa me zanima kazu li nesto zvezde o tome, ili je u pitanju prolazna emocija. Hvala unapred ;)

volela bih kada bi neko mogao da mi kaze da li cu naci posao po zavrsetku fakulteta,sto je relativno skoro,otprilike u februaru,to pitanje me bas muci.mada citav zivot imam utisak da sam rodjena pod srecnom zvezdom :) rodjena sam 19.decembra.1985.godine u 21:00 u Zemunu.koliko znam ja sam strelac/lav sa mesecom u ovnu mada koliko to moze da znaci.hvala u napred svima koji se budu malo pozabavili mojim problemom.jer sam u dilemi da li da ostanem ovde ili da se selim za australiju,a pritom je to jako teska odluka jer sam jedinica koja je jako vezana za svoje roditelje,a sa druge strane sam i krijeristicki nastrojena.pozdrav.

Back