NATALNA KARTA - U SLIKAMA

da li te zanima psihologija?koliko sam porovailo naljbolje ucis sama...moguce su svadje sa prijateljima jer i ja to imam:(i uglavnom bi trebalo da se druzis sa intelektualcima jer ces i preko njih da se probijes

Ne bih to tako nazvala-svadjama. To su pre sukobi misljenja, rasprave na odr. temu i naravno, ja sam ta koja drzi svoju stranu pa svaku cenu... :cool: Hocu da kazem da sam mnooogo tvrdoglava i da je skoro svaka moja svadja sa bliznjima rezultat moje nefleksibilnosti!

Zanima me psihologija, ali kao sto napisah u prethodnom postu, nemam puno vremena da se bavim hobijima, bar dok ne zavrsim fax... (ako se to i desi ) ;)

Ne bih to tako nazvala-svadjama. To su pre sukobi misljenja, rasprave na odr. temu i naravno, ja sam ta koja drzi svoju stranu pa svaku cenu... :cool: Hocu da kazem da sam mnooogo tvrdoglava i da je skoro svaka moja svadja sa bliznjima rezultat moje nefleksibilnosti!

Zanima me psihologija, ali kao sto napisah u prethodnom postu, nemam puno vremena da se bavim hobijima, bar dok ne zavrsim fax... (ako se to i desi ) ;)

da nisam se lepo izrazio kad sam napisao "svadja" vise su to sto ti rece sukobi misljenja:)

Moze li meni neko ikako da pomogne??????
Sve sto je moglo, srucilo se na mene od aprila prosle godine.
Nista ne znam u vezi sa astrologijom, tako da ako neka dobra dusa ima malo vremena, molim je da mi pomogne i da mi kaze sta to ne valja sa mnom, jer ja ovako vise ne mogu da zivim.
Rodjena sam u Beogradu, 04.08.1963. u 09,30 pre podne.
Mada mi u onoj originalnoj krstenici pise 09,10 pre podne.
Da li tih 20 minuta razlike moze da izmeni sudbinu zapisanu u zvezdama?
Ja u zvezde i natal verujem.
Jos jednom molim za pomoc.

Interesuje me sta mi zvezde porucuju i sta me ceka u buducnosti, znaci posao, zdravlje i ljubav. Da li cu biti ikada vise srecna? Unapred hvala!

Ovo sve ne bih mogla da uradim bez pomoci moderatorke.
I ovom prilikom joj se do neba zahvaljujem.
Ko zna ista, bilo sta, molim molim molim da mi pomogne i kaze mi sta me čeka i šta se ovo dešava sa mnom, da ne mogu da nadjem mir i spokoj, zdravlje i mrvicu ljubavi.

Poslednja izmena:
Interesuje me sta mi zvezde porucuju i sta me ceka u buducnosti, znaci posao, zdravlje i ljubav. Da li cu biti ikada vise srecna? Unapred hvala!
Ovo sve ne bih mogla da uradim bez pomoci moderatorke.
I ovom prilikom joj se do neba zahvaljujem.
Ko zna ista, bilo sta, molim molim molim da mi pomogne i kaze mi sta me čeka i šta se ovo dešava sa mnom, da ne mogu da nadjem mir i spokoj, zdravlje i mrvicu ljubavi.

Pa sam prolazak Saturna kroz 12.polje donosi nemir,nespokoj i nerealne strahove,s tim sto je u proteklih godinu dana prelazio preko vl.12. 5. i 2.kuce,sto znaci da je uzdrmano polje ljubavi i novca,pocetkom naredne godine ce taj uticaj popustiti.
A sta se desava na zdravstvenom polju?

Pa sam prolazak Saturna kroz 12.polje donosi nemir,nespokoj i nerealne strahove,s tim sto je u proteklih godinu dana prelazio preko vl.12. 5. i 2.kuce,sto znaci da je uzdrmano polje ljubavi i novca,pocetkom naredne godine ce taj uticaj popustiti.
A sta se desava na zdravstvenom polju?

Joj emilly, znas ove stvari da radis, svaka cast.
I sto se tice zdravlja mi ne cvetaju ruze. Imala sam u maju gadnu operaciju (jedva sam prezivela po misljenju hirurga koji me je operisao), tako da... sta da Ti kazem, zvezde, planete mi nikako nisu naklonjene, tako da ne znam sta da radim?
Raduje me to sto si napisala da ce sledeca godina biti malo bolja.
Volela bih da sretnem neko normalno bice koje ce me voleti voleti voleti jer mi je to sada najpotrebnije. Da li se to moze videti u natalnoj karti?
Cak pomisljam da trazim nekog dobrog vidovnjaka, pa ako neko nekog zna, neka mi napise kontakt na pp, nevolja me naterala, ne vidim nikakvo resenje.
Sve sto pocnem, sve je osudjeno na propast bez obzira koliko se ja trudila. Kao da me neko bas bas ne voli...
Sve u svemu, ovo sto se meni desava ove i delimicno prosle godine ne bih pozelela ni najgorem neprijatelju.
Mnogo Ti hvala emilly na tvom trudu. :heart:

Evo nadam se da ce i meni neko odgovotiti posto se ja trudim da svima odgovorim, a pitanje je vrlo jednostavno, sta vam je najuocljivije u ovom natalu, ja ga nekako cesto gledam :), pa postajem ne objektivna, pozz

Nekako ne vidim da si dobila odgovor od nekog?
Meni je uocljiv lep zemljani trigon Jupitera Meseca i Venere.
Venera ti je u konjunkciji sa Neptunom, mozda moguca idealisanja, ali s obzirom da je u Jarcu, a i Saturn u blizini, pa u sedistu...verujem da uravnotezuje, kao i to da i planove i ciljeve "spusti na zemlju", ali i utice da se ono sto je realno i moguce i ostvaruje.
Pluton tranzitni na prvim stepenima Jarca mozda donosi neka mogucnosti oko karijere, u tvom slucaju oko skole, ne vidim datum, ali po planetama da si mlada...
To je u naznakama...ali ono sto je trenutna situacija je tranzit Saturna preko natalnog Meseca u Devici. :rtfm: Jel davi. gnjavi?
Moguci uticaj na preispitivanje partnerstava, mogucnost zahladjenja odnosa,
problemi sa zdravljem majke, realni ili samo neka tuga, desperatni momenti...
Sad gledam...svi putevi vode u Rim?
Jel ti konacni dispozitor Saturn u Jarcu?
Pa jos u 11, polju gde ima suvladarstvo?
Mozda ti je malko bilo teze nego drustvu iz tvoje generacije, obaveze ili odgovornosti... ali kako vreme~Saturn prolazi....bice lakse i laksije
...mozda delujes na prvi pogled rezervisano, kako kazu "hladno", ali dobru dusu koju imas oni oko tebe osete, ne samo kroz osecajno vec i kroz konkretizovano pomaganje i davanje sebe, a poneki put mozda i na svoju stetu.

Kad ce se 'probuditi' iz zimskog sna? Samo toliko.

Prilozi

• 87504865.th.gif.jpeg
    87504865.th.gif.jpeg
    5,3 KB · Pregleda: 75
nadam se da sam sadas uspela da postavim kartu kako treba...zanima me ljubav (sa deckom sam dve i po god i za sad je sve ok), posao (zavrsavam fax-turizam, tj trebalo bi uskoro,pa me interesuje da li cu raditi u struci), zdravlje..
bez moderatorke se ne bih snasla :)

Poshtovani :)

Nikako da se snadjem na ovom forumu :P Uglavnom, ova poruka je za VIPCURLIC :) (drugarica vas je preporuchila :) ).
Rodjena sam 14.03.1973. u 13 h, Savnik, Crna Gora. Zanima me samo jedna stvar, kada cu naci choveka svog zivota i da li cu imati dece? (vec dizem ruke :( )....
Hvala puno! :))))

Back