Evo nadam se da ce i meni neko odgovotiti posto se ja trudim da svima odgovorim, a pitanje je vrlo jednostavno, sta vam je najuocljivije u ovom natalu, ja ga nekako cesto gledam

, pa postajem ne objektivna, pozz
Nekako ne vidim da si dobila odgovor od nekog?
Meni je uocljiv lep zemljani trigon Jupitera Meseca i Venere.
Venera ti je u konjunkciji sa Neptunom, mozda moguca idealisanja, ali s obzirom da je u Jarcu, a i Saturn u blizini, pa u sedistu...verujem da uravnotezuje, kao i to da i planove i ciljeve "spusti na zemlju", ali i utice da se ono sto je realno i moguce i ostvaruje.
Pluton tranzitni na prvim stepenima Jarca mozda donosi neka mogucnosti oko karijere, u tvom slucaju oko skole, ne vidim datum, ali po planetama da si mlada...
To je u naznakama...ali ono sto je trenutna situacija je tranzit Saturna preko natalnog Meseca u Devici.

Jel davi. gnjavi?
Moguci uticaj na preispitivanje partnerstava, mogucnost zahladjenja odnosa,
problemi sa zdravljem majke, realni ili samo neka tuga, desperatni momenti...
Sad gledam...svi putevi vode u Rim?
Jel ti konacni dispozitor Saturn u Jarcu?
Pa jos u 11, polju gde ima suvladarstvo?
Mozda ti je malko bilo teze nego drustvu iz tvoje generacije, obaveze ili odgovornosti... ali kako vreme~Saturn prolazi....bice lakse i laksije
...mozda delujes na prvi pogled rezervisano, kako kazu "hladno", ali dobru dusu koju imas oni oko tebe osete, ne samo kroz osecajno vec i kroz konkretizovano pomaganje i davanje sebe, a poneki put mozda i na svoju stetu.