NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Postavila sam svoju natalnu kartu, zanima me da li cu dobiti neki dogovor........moooliiim vaaaassss......... :( zanima me ljubavna situacija. Ja sam rodjena 31.10.1986. u 23:47 min. u Ljubljani, a on 25.02.1986. u Peci, ali ne znam tacno u koliko sati....kaze da je rodjen u popodnevnim casovima :confused:
Bar neki odgovor............................veoma mi znaci :bye:

Zelela bih da mi neko odgovori, hocu li ja ikada stati na ludi kamen i imati barem jednog bebana.......godine prolaze a meni ljubav ne dolazi......:besna:

evo i moje natalne karte:http://www.dodaj.rs/f/1U/mu/iGxs9FA/natalna-karta.gif

a evo i datuma rodjenja: 30.01.1976., Beograd, u 5:05ujutru......
Hvala....:cmok2:

Evo da ja probam, da se malo aktiviram. Kuca braka je 7. kuca i ona je u Raku - vladar Mesec. Gledamo gde je vladar otisao - u 1. kucu koja je u Saturnu. To mozda znaci brak u kasnijim godinama jer je Sa spor i otezava stvari. Sa je dalje u 7. kuci sto potvrdjuje kasni brak. Jos je i retro - da li to jos usporava stvari?
NB: Ja sam pocetnik, jos uvek! Vi iskusniji - ima li ovo smisla?

Da li moze neko meni da odgovori?
Vezano za brak i muzica?:))))
Skolski primer brak za 2 godine od ovog momenta.
Objasnjenje:
1. Tranzitni pluton dolazi na IC -korenita promena vezana za dom
2. Tranzitni uran dolazi na DC i u sextilu je sa vladarom sedme :-)
3. Tranzitni jupiter trazice i formalan brak svojim ulaskom u sedmo

:heart: :heart:

Pre braka morace da ide neki ljubavni brakolom .... ili je trenutno u toku (uran kvadrat venera)
Partnera ces upoznati na saturnov povratak (trigon vladar semdme)

Astroloski.... totalno slatko :zag:

htela bih da zamolim poshtovane i cenjene astrologe i one koji sebe tako dozivljavaju da pogledaju moju natalnu karticu ...radi se o tome da zelim da upishem glumu,pa me zanima shta horoskop kaze,imam li smisla za to :)) i ako ne ..za shta sam onda !:D Inache,rodjena sam 9.2.1990,21.30h NS hvala unapred...budite ljubazni pa pomozite izgubljenoj dushi :))) pozdrav!!! a prilozila sam i kartu :D http://www.alabe.com/cgi-bin/chart/astrobot.cgi?Y

Ovo je natalna kartya, jedne veoma veoma vazne osobe u mom zivotu. To je moj trener waterpola, vec 8 godina. Pogledajte njegovu kartu i recite sta mislite. Imao je nekih problema sa migrenom, ali je to reshio. Ima li mozda (omg!) shanse da to bude neshto loshe.

Ja kad porastem bicu kao on. :)

Evo njegove karte:

Jel moze neko da baci pogled na kartu i kaze da li cu ostati u Americi ove godine? :super:
Ili da li cu uspeti da upisem neku skolu, koledz tamo ili se vracam u Srbiju?
I neki frajer? Mozda? Jel postoji u skorije vreme? :manikir: :hvala:

Prilozi

• astro_w2gw_01_s_s_hp.85532.26696.jpg
    astro_w2gw_01_s_s_hp.85532.26696.jpg
    67,1 KB · Pregleda: 7
trenutno mi je haos na polju fakulteta pa me interesuje prema natalu da li cu izgurati kako treba do kraja i sta kaze natal na polju karijere?malo sam tumacila sve ove aspekte ali ima dosta toga sto me zbunjuje i ne znam da li ce izaci na dobro?

[img=http://img32.imageshack.us/img32/823/astro245gw11was2ws2s220.gif]

ako se za polje viseg obrazovanja gleda kuca 9, merkur a meni deveta u blizancima a merkur otisao u jedanaestu u lava sto mu nije bas najsjajniji polozaj ali ipak ispoljava dobre osobine, e sad gradi kvadrat sa saturnom, trigon sa ur, i opoziciju sa jupiterom, a ju i ur u aplikacionom jakom sekstilu i jos u recepciji pa iz svega ovoga onako amaterski dodjoh do zakljucka da i nije toliko strasno mada nece bas ici sve toliko glatko u toku studija i da ima sanse ali ne znam za krajnji ishod sta da gledam i kako sve to da povezem u jednu celinu da ima nekog smisla?

Poslednja izmena:
Zdravo. Imala sam negde kartu pstavljenu al ne mogu da je nadjem. Trenutno sam u haosu sa poslom i sa ljubavlju pa ako ima neko vremena,zelje,volje i vremena ,neka malo virne u moju natalnu. Rodjena sam 30.07.1980. Stip, Makedonija u 15h i 20 min. Hvala unapred

Hm, Jupiter u Ribama? Istina, u 6.polju...
Cudno da nemas posao?
Moz' biti da bas nije adekvatan ili dobro placen ili sta vec...
pa da trazis BOLJI...
Ili ti Saturn iz Device oponira pa ne daje nikakvo

Moguca dooobra promena na vidiku kad Jupiter udje u Ribe?

Cucemo sta kazu bolji poznavaoci....

Back