vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
Devica 25.08.1961. Pristina, ali ne znam cas rodjenja...
malo mi je to..ali videcu, saljem ti odgovor za 15 min na pp, ono sto sam uradila do sada..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devica 25.08.1961. Pristina, ali ne znam cas rodjenja...
Vip, ti si moja spasiteljka.
Sve sto si rekla je istina. Ja sam ta koja je uvek odlazila i jeste ta Skorpija... a sada ta Devica...
Nemoj da me stedis... Molim te, ne znam kako da ti se zahvalim, stvarno si dusa jedna i srce.
Ona,a imam 24 godine
@ lela 18
moze malo kasnije dok zavrsim ove sto me cekaju
@ elekta sta treba da se vidi, duso, po natalu ne mogu mnogo jer se godina prati po solaru a to ovde ne radim..
pa ja bih da vidite kako mi stoji inostranstvo i chikago(tamo idem) postoji li sansa da ostanem itd...neki koristan savjet.....tnx....kako cu se adaptirati...eto..koliko mozete iz natala...
Ova godina ima fokus na karijeri (3planete u solarnoj desetoj), natalni mc aktiviran venerom koja vlada ac-om. Promena posla ili radnog ambijenta i okruzenja (uran pocetkom leta dolazi na venera/mars konj -venera vladar seste), jupiter u devetoj pa je to sve vezano ili za studij ili za inostranstvo.Da li bi mogla nesto da mi kazes o ljubavi, ova godina me interesuje, posto se vec duze vreme nista ne
pa ja bih da vidite kako mi stoji inostranstvo i chikago(tamo idem) postoji li sansa da ostanem itd...neki koristan savjet.....tnx....kako cu se adaptirati...eto..koliko mozete iz natala...
Rekli smo ranije da ti se otvara inostranstvo ove godine (tvoja 25-ta godina),ali i da mislim da tamo mozes neko vreme da budes i nesto da radis "honorarno" ili na odredjeno vreme, godinu ili dve, pa da se trajnijem odlasku ili ostanku tamo nadas posle svoje 30-te godine. Ja licno mislim da ces se leo znaci,malo moze da te muci usamljenost ili osecaj da si bez partnera, ne bih rekla da je nostalgija u pitanju, ali se u principu mozes brzo i lako snaci.Mozes i da steknes neke prijatelje koje sad ne poznajes i da oni budu kasnije bitni za nesto sto ti je potrebno bas tamo...Direktno, po natalu ne vdim neki poseban razlog za brigu...Sve ostalo je pitanje solara.. .
VolEm Fala vise neg' 'leba da jedem :-)@ vipcurlic @webhanuma
hvala vam puno
Web,jel i dalje ne zelis da komuniciras sa mnom?
Evo mog charta, pa bih hteo da pitam nekoga od vas za savet oko poslovnih orjentacija, zivotnog poziva i tome slicno...Poz!
Ej evo mene opet! Zanima me fakultet,treca sam godina na turizmu...I da li cu ikada raditi posao u struci posto imam takav osecaj da necu...01.07.1986 u 09 i 15h u Beogradu. KAD GOD STIGNES,OPUSTENO,imam ja jos godinu ipo dana..![]()
veliko hvala,hvala od srca.........pa vam se javljam iz Usa....![]()