NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Vip, ti si moja spasiteljka.
Sve sto si rekla je istina. Ja sam ta koja je uvek odlazila i jeste ta Skorpija... a sada ta Devica...
Nemoj da me stedis... Molim te, ne znam kako da ti se zahvalim, stvarno si dusa jedna i srce.

Jeste. Licno nikada joj necu zaboraviti jedno popodne, kada je i sama bila u velikoj buli, a nasla je vremena da dodje , i umiri me...jer sam bas bila u gadnom " tripu". To nema veze sa astrologijom.Prosto ti nekad treba covek koji ce da te mune u rame, prodrma, i vrati u predjasnje stanje.A ona to jeste. Toliko od mene i cmok za sve.8-)

Pozz vip!
Da li bi mogla nesto da mi kazes o ljubavi, ova godina me interesuje, posto se vec duze vreme nista ne desava?
astro_31gw_01_j_j_200825_67879_1763.gif
[/IMG]

@ xixi

Pretpostavljam da je ovo solar za godinu koja dolazi..I bez njega, koji potencira licne promene jer je aktivirano 1 polje , osa cvorova se nalazi u natalnom 5/11 polju i ukazuje na to da su emotivne promene bitne u nastupajucem periodu, mozes i sama da vidis kako je Uran natalni u konjukciji sa Dsc a Uran solarni dolazi na polozaj Venere i Marsa u natalu..naglo zljubljivanje svakako sledi,samo sto ce biti dve razlicite osobe u pitanju izmedju kojih moras da se na neki nacin odlucis, i to za kratko vreme..malo godina imas za udaju ali saturn u 5 polju kaze da ti treba duga veza a Pluton na natalnom Neptunu u 8 polju i da to bude nesto konkretno..mozes tome da se nadas samo trebas da budes oprezna u biranju, osobu koja je aktivna karakterise da je znas ili se nalazi u tvom krugu prijatelja,da ti je bar na neki nacin poznata...udvaranje nekih ljudi ili prijatelja odrzavas na distanci jer ih ti tako vidis ali sad je rano jos uvek za ozbiljnost tipa braka..ozenjene i razvedene osobe ti ne trebaju nesto posebno ni tajne veze takodje...mozes da postavis neke stvari na mesto ove godine i to vec od marta 2008...Sa Plutonom u Vagi u natalu imas potrebu za zajednicom ali rano sklopljen brak moze da zavrsi i razvodom...Po meni, ovako gledano, veza nova stoji od marta-aprila 2008 najkasnije do septembra-oktobra 2008..

Da li bi mogla nesto da mi kazes o ljubavi, ova godina me interesuje, posto se vec duze vreme nista ne
Ova godina ima fokus na karijeri (3planete u solarnoj desetoj), natalni mc aktiviran venerom koja vlada ac-om. Promena posla ili radnog ambijenta i okruzenja (uran pocetkom leta dolazi na venera/mars konj -venera vladar seste), jupiter u devetoj pa je to sve vezano ili za studij ili za inostranstvo.
U junu uran staje na veneru -moguca kratkotrajna, letnja romansa, nista ozbiljnije. Saturn opozicija vladar pete ne daje mogucnost za nesto dugotrajnije, ili ako je dugotrajnije onda ne bi bilo ispunjavajuce. Saturn u kuci ljubavi -osiromasio to polje.
Fokusiraj se na dugorocnije ciljeve ove godine, isplatice ti se.

pa ja bih da vidite kako mi stoji inostranstvo i chikago(tamo idem) postoji li sansa da ostanem itd...neki koristan savjet.....tnx....kako cu se adaptirati...eto..koliko mozete iz natala...

Rekli smo ranije da ti se otvara inostranstvo ove godine (tvoja 25-ta godina),ali i da mislim da tamo mozes neko vreme da budes i nesto da radis "honorarno" ili na odredjeno vreme, godinu ili dve, pa da se trajnijem odlasku ili ostanku tamo nadas posle svoje 30-te godine. Ja licno mislim da ces se leo znaci,malo moze da te muci usamljenost ili osecaj da si bez partnera, ne bih rekla da je nostalgija u pitanju, ali se u principu mozes brzo i lako snaci.Mozes i da steknes neke prijatelje koje sad ne poznajes i da oni budu kasnije bitni za nesto sto ti je potrebno bas tamo...Direktno, po natalu ne vdim neki poseban razlog za brigu...Sve ostalo je pitanje solara.. .

Rekli smo ranije da ti se otvara inostranstvo ove godine (tvoja 25-ta godina),ali i da mislim da tamo mozes neko vreme da budes i nesto da radis "honorarno" ili na odredjeno vreme, godinu ili dve, pa da se trajnijem odlasku ili ostanku tamo nadas posle svoje 30-te godine. Ja licno mislim da ces se leo znaci,malo moze da te muci usamljenost ili osecaj da si bez partnera, ne bih rekla da je nostalgija u pitanju, ali se u principu mozes brzo i lako snaci.Mozes i da steknes neke prijatelje koje sad ne poznajes i da oni budu kasnije bitni za nesto sto ti je potrebno bas tamo...Direktno, po natalu ne vdim neki poseban razlog za brigu...Sve ostalo je pitanje solara.. .

veliko hvala,hvala od srca.........pa vam se javljam iz Usa....;)

Web,jel i dalje ne zelis da komuniciras sa mnom?
:confused:
Ja sam ti mnogo prost covek. Ima par ljudi s kojima ne zelim da komuniciram i njihove postove ne vidim jer su na ignore listama. U uzasnoj sam nestasici s vremenom, primam na desetine mailova/pp-ova i tek cu biti aktivnija od pocetka one druge nedelje... ako sam nesto obecala samo mi kopiraj moj post da znam bar o cemu se radi, ili postavi pitanje i kartu ponovo.
Trenutno prosto ne stizem.

Ej evo mene opet! Zanima me fakultet,treca sam godina na turizmu...I da li cu ikada raditi posao u struci posto imam takav osecaj da necu...01.07.1986 u 09 i 15h u Beogradu. KAD GOD STIGNES,OPUSTENO,imam ja jos godinu ipo dana.. :D

Ti mu bese tanga-Ivana...ona originalna trojka sa pitanjem....Nema razloga da ne zavrsis faks izmedju 24-25 godine,ova godina je jako bitna da neke stvari odradis brzo ali produktivno i da rascistis neku guzvu ili presiju koju imas.Mooozda sebe ne vidis u turizmu kao klasicnom poslu ali imas aspekte da radis kao organizator, u hotelu, agenciji, udruzenju, nekoj ustanovi zatvorenog tipa,skoli,centrima obuke i sl.. i da koristis to svoje znanje na neki nacin..znaci ne direktno ali indirektno ima smisla to sto ucis

Back