Natalna karta i uporedni horoskop!

Mozes otprilike da izracunas vreme ako znas da je sigurno Devica u podznaku ,
Ako te interesuje uporedni horoskop na astro. com uradi sinastriju..
Vazan je i solarni horoskop da bi se videlo pod kakvim aspektima je zapoceta ta veza.
Ukoliko znas tacan datum upoznavanja otom jos bolje pa mogu da se pogledaju i tranziti.

- - - - - - - - - -

Gledanjem same natalne karte moze da ti se kaze uopsteno za veze i ljubav ali ako hoces direktno za tog decka onda sinastrija, solarni i tranziti na taj dan.

Hvala ti puno :) Ovo bi bilo otprilike :) ovo je njegova natalna
2vljpdz.png

moj solar
i6f5ok.png

njegov
e7jihy.png

Malo sam zeznula,upoznali smo se 8.8,javila sam mu se tjedan dana prije,a vidala sam ga po vani od lipnja..Sto nam je neobicno jer ni on ni ja bas nejdemo stalno van jer nam se neda ici u velike guzve,ali se ovo poklopilo.Sad u vezi znamo do grada naravno,ali nam je ljepse kod mene ili njega doma. I puno ti hvala jos jednom :heart:

Zar nije mesec u 6 kuci?

- - - - - - - - - -

Nisam uspela da postavim bolju natalnu. :neutral:

ova karta je nepregledna. Napravi na astrodienst.

isto imas dobro free tumacenje na astrowin.org, koje toplo preporucujem. kao i astrodienst.com

- - - - - - - - - -

Hvala ti puno :) Ovo bi bilo otprilike :) ovo je njegova natalna []

honey, evo ti link za sinastriju, racuna i stepen kompatibilnosti, odlicna site: https://astrowin.org/scripts/synastry_chart_pdf_acs_m.php

na english je, ali prevedi u google.

ova karta je nepregledna. Napravi na astrodienst.

isto imas dobro free tumacenje na astrowin.org, koje toplo preporucujem. kao i astrodienst.com

- - - - - - - - - -

honey, evo ti link za sinastriju, racuna i stepen kompatibilnosti, odlicna site: https://astrowin.org/scripts/synastry_chart_pdf_acs_m.php

Hvala ti,ovo je sve nevjerojatno tocno.Prvi put sam cula za dual cosmodyne i izmedu mene i njega je 162.86 sto je veoma visoko :D

hvala na ovom astrowin.org, despicable me.
The things that happen to
you happen quite unexpectedly and totally out of the blue.

You tend to have superb good luck
just in the nick of time.

If you are not in a love relationship, then you
want to be in one and if you are, then you don't want to be.

You have an intuitive genius for originality. You are unconventional, weird, a bit eccentric and
you demand complete freedom of expression.

You enjoy travel as
there is always something new to learn or think about.

You may be carrying a chip around on your
shoulder that is most unattractive. Let it go and become detached.

You have the ability to get right to the heart of
the matter and figure out what is wrong or what is causing the difficulty. You love to analyze
other people's problems and you make an effective counselor.

People instinctively trust you and know that you have their best interests at heart.
You are an upstanding, moral and generous person who would not intentionally deceive or hurt anyone.

You would bewell-suited to broadcasting work, sales, advertising, publishing, diplomacy, law, consulting,
business or almost any professional career. This aspect helps to ensure success in life
because you are always positive and will keep working hard regardless of obstacles.
You are saved by your faith

Samo na Astro.com sam Gemini a na Astrowin.com sam Taurus, isto vreme, isto mesto rodjenja. Koji je tacan?

Neptune harmonizing with Pluto (power = 5.53 and this aspect is harmonious = 5.53)
As with all in your generation, you have the opportunity to be of service to others for the
benefit of humanity. Use any psychic or spiritual powers to help those around you.

Poslednja izmena:
astrodienst je posandrcao. meni je pokazivao za par planeta jedno, a sada pokazuje drugo.
Verovacu u jedno jer ostali pokazuju to jedno a i manje je strasno.

Astro.com ili Astrowin.org?

You believe in the oneness of life and that we are all connected so that what
hurts one, hurts everyone. Great gains can come from unexpected sources, but you may also
experience great financial loss due to fraud, wild speculation or excess.

Do not trick yourself into thinking that a situation is simply marvelous when
it really is not. You are generous, sympathetic and loving. There may be a strong mystical
streak and you will perhaps always be closely connected with spirituality and religion.

You have interest in metaphysics or occult science, as well as ability, even if it is now only dormant.

wtf sta sve pise na ovom pdf astrowin.org...

Poslednja izmena:
astrodienst je astro.com
astrowin.org mi je OK.

Znaci od danas sam Taurus, ili bi trebalo reci oduvek.

Bik.

You do not like course language or bad manners. A liking for excessively sweet food or too much food should be controlled.

You are a natural "giver" and it makes you happy to serve. You want what's best for all concerned and you do not have a problem with your ego getting in the way.

You will attract people in this lifetime who will help you continue the soul growth you started in previous lives.

You have an understanding and an empathy for the problems of others and you are always looking for ways in which to help them or at least find the good that is in them.

Your word is your bond and you don't make promises you do not intend to keep. This endears you to people because they know that they can trust you.

Leos need to admire their marriage partner. If they don't, the marriage may not last very long.
In the end, Leos need to feel appreciated.

Moon in Libra
Mercury in Virgo
Venus in Leo
Mars in Scorpio
Jupiter in Capricorn
Saturn in Scorpio

There is a need to transform your desires. You need to learn when and how to let go.

This short description of you and your inner character will lead you on your way to really discovering who you are, what you can become, and what you need to be doing in this life.

Poslednja izmena:
Sve planete ispod horizona northern hemisphere, osoba se najbolje oseca sa porodicom , i/ili u poznatom close drustvu.

Nijedna planeta u opoziciji - planete u opoziciji, stvaraju inner konflikt . Toga ovde nema.
Znacajno Sunce u prvoj kuci .

Znacajan aspekt Sunca i MA-SA konjukcije. Iako nije egzaktan. U dobrom aspektu, trigonu, ali svaki aspekt sunca i Saturna je konfrotirajuci . SO-SA odgovornost . Mars u konjukciji sa Saturnom ( izdrzljivost, zilavost - Djokovic ima trigon MA-SA) , Mars je u Skorpiji, jaci , ali je invard. U petoj kuci - psihologija. Kod tebe 5 kuca naglasena, definitivno neki isssue sa decom.

Mesec u Strelcu ,u vatrenom znaku, ne zna sta da radi, kako da se ponasa. Mesec u Strelcu nije njegova smooth position. Kod zena daje avanturisticki duh pogotovo kod tebe Rak u Raku .

Jupiter podvladar u Jarcu , u 6tom polju sa Mesecom dominirajuce polje ( polje Device) . Jupiter nema unutrasnje aspekte, kao ni Mesec.

Najblizi aspekt je ME- SA kvadrat, intelektualne challenges.

Anyway, ja bih rekla osoba se moze najbolje izraziti u medicini, da se brine za nekoga , u psihologiji. Takodje, poslovi sa hranom i konsumiranjem

Sve planete ispod horizona northern hemisphere, osoba se najbolje oseca sa porodicom , i/ili u poznatom close drustvu.

Nijedna planeta u opoziciji - planete u opoziciji, stvaraju inner konflikt . Toga ovde nema.
Znacajno Sunce u prvoj kuci .

Znacajan aspekt Sunca i MA-SA konjukcije. Iako nije egzaktan. U dobrom aspektu, trigonu, ali svaki aspekt sunca i Saturna je konfrotirajuci . SO-SA odgovornost . Mars u konjukciji sa Saturnom ( izdrzljivost, zilavost - Djokovic ima trigon MA-SA) , Mars je u Skorpiji, jaci , ali je invard. U petoj kuci - psihologija. Kod tebe 5 kuca naglasena, definitivno neki isssue sa decom.

Mesec u Strelcu ,u vatrenom znaku, ne zna sta da radi, kako da se ponasa. Mesec u Strelcu nije njegova smooth position. Kod zena daje avanturisticki duh pogotovo kod tebe Rak u Raku .

Jupiter podvladar u Jarcu , u 6tom polju sa Mesecom dominirajuce polje ( polje Device) . Jupiter nema unutrasnje aspekte, kao ni Mesec.

Najblizi aspekt je ME- SA kvadrat, intelektualne challenges.

Anyway, ja bih rekla osoba se moze najbolje izraziti u medicini, da se brine za nekoga , u psihologiji. Takodje, poslovi sa hranom i konsumiranjem

Hvala ti puno, neverovatno tacno.:super: Sta mislis mojoj dilemi da li se preseliti u inostranstvo ?

Ej pa ovo je strava :worth: Jel mogu ja da postavim pitanje, pa kad buete imali volje i vremena...ako uspem da postavim kartu :roll: U svakom slucaju, hvala, ko god bude izdvojio vreme:heart: Mene zanima "samo " l'amour :heart:
Pogledajte prilog 508793

Jupii, izgleda da sam uspela :)))

Pa i vidi se po karti da te zanima samo L'amour! Mesec u 5oj. I brak. Kuca formalnih dogovara, gde spada i brak i bilo koje pratnerstvo je 7 kuca i najaktivnija ti je.

- - - - - - - - - -

Ruzna ti je ova karta, uradi je u astrodienst. Open in new tab, desni klik save picture as... ili tako nesto.Pa ovde ikonica treca s desne strane, pored videoa from computer, upload, postavi datoteku. To kapiram da si provalila ali eto.

Jesi li bila vec u braku? Uran u devetoj kvadrira. Mozda si izgubila veru u neki brak. Ili ti se raspalo neko drugo partnerstvo. A posto je Saturn u 8oj i kvadrira Mesec, moze biti da se zaljubis u nekog ko te na intelektualnom nivou ne zadovoljava.
Udajes se iskljucivo iz ljubavi jer ti je vlaadr sedme u petoj,

Poslednja izmena:
Hvala ti. :heart: Pokusacu da uploudujem ovako kako si rekla. Zabrinu me, reko ruzna mi karta,kao ruzan horoskop (jel postoji tako nesto ? ).
Za brak si u pravu, to jest, nismo zvanicno bili u braku, ali imamo dete iz te veze, tako da pretpostavljam da se to vidi. Ma cim pitam za ljubav, znaci da tu skripi :)) Veru ne gubim skoro nikad ( dobro..mozda na momente) , mozda sam prosto nerealna u ljubavi :think:

Ovo je samo povrsna analiza.

Prvo, vrlo vrlo kompleksan horoskop. Osoba je vrlo kompleksna.

Imas Kite patern. http://seattleastrology.org/the-unique-and-special-nature-of-the-astrology-kite-pattern/

sa unutrasnjim zenskim planetama Mo-Ve-Ma sa Ne-Ur . 11 kuca jaka , znaci Uran je jak.

Saturn u Jarcu ! 5 u opp sa Jupiterom u 11. Slaba opp sa vladarom Suncem. Ogranicenja u 5 kuci , kuci dece. pogotovo sto je stelijum u 5 oj kuci. Znaci aktivnosti prema 5oj kuci. Da li to znaci da ces podrediti 5tu kucu tu 11?

Merkur podvladar u 12 , u konjukciji sa Mesecom ( diary ) koji je u paternu kite. Ali u Lavu gde je Merkur i Mesec , pogotovo Mesec nelagodan. ( osoba brine ili ne o najblizima , familiji, sukob personality sa tradicijom) jer je Venera u Raku, ipak emotivna.

Opozicije daju unutrasnju tenziju ali i kreativnost, kao i Mesec i Merkur u 12. Stihovi , pisanje pod anon name.

Ja bih zakljucila da osoba ima jak uticaj Neptuna i Urana . 11 i 12 kuca .

Kompleksan karakter, koliko introvertan sa Mesecom i Merkurom i Devicom sumnja u sebe , a opet Lav i Rak i Mars je guraju na akciju i da se drzi svojih principa ( Lav) .

Bome je :heart: Ako te mogu zagnjaviti sa jednim pitanjem,da li se u mojoj natalnoj mogu vidjeti neki kao talenti ili slicno? Bavim se sa MMA vec godinu dana i napokon da volim neki sport,uvijek se nadalo od mene da idem na ples ili sviranje,pa im je ovo bil sok jer su smatrali da sam prenjezna za to :rotf:

Definitivno ! Kad si videla ovna da nije za borbu i pobedu ;) Pogotovo sa Marsom u Jarcu 0 Saturn u Jarcu ( Izdrzljivost ) u 90 aspektu sa Suncem u ovnu ( egzaltacija) . Aspekt je kvadrat koji daje borbu i materijalizaciju kroz borbu. Ma u 4 , znaci takmicenja u home / domovini.

Back